Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για την Ελλάδα!




Η Αμερική έχει πλέον Πρόεδρο, τον Μπαράκ Ομπάμα και ξαναμπαίνει στο «παιχνίδι». Η Ευρώπη βρίσκεται σε πλήρη αποδόμηση με τον Νότο, να αποκλίνει σημαντικά από τον Βορρά και ο σχεδιασμός της αυτοκρατορικής Γερμανίας, να προκαλεί μια απέραντη φτώχεια και υποδούλωση εθνών και λαών, που πίστεψαν, ότι μέσα από την Ένωση της Ευρώπης θα διασφαλισθεί η ειρήνη, η ευημερία, η ισονομία, η αλληλεγγύη.

Τίποτα από όλα αυτά δεν δικαιώθηκαν. Η Ευρώπη του Μάαστριχτ, των τραπεζιτών, του ευρώ , του τέλους της Δημοκρατίας και του κοινωνικού κράτους, σαρώνει ανθρώπους , ιδέες, όνειρα, κώδικες , πολιτισμικές κατακτήσεις. Ο νέο-αποικιοκρατικός μερκαντιλισμός του Βερολίνου, η διαφθορά των «μαύρων ταμείων» της Siemens, η φιλοσοφία του Γερμανικού ρατσισμού και προτεσταντισμού κυριαρχούν, επιτίθενται, κατακτούν, ισοπεδώνουν, γκρεμίζουν. Η Ελλάδα , μεταπολεμικός προμαχώνας της Δύσης, για έναν κόσμο καλύτερο, πιο σπουδαίο, πιο ανθρώπινο, πιο κοινωνικό, σωριάζεται σε ερείπια χωρίς εθνική κυριαρχία, κράτος ,οικονομία, Σύνταγμα, νόμους, δικαιώματα στην εργασία , βιοτικό επίπεδο ανεπτυγμένης χώρας. Με υποχρεώσεις, χωρίς δικαιώματα, με το Δίστομο του νεοφιλελευθερισμού και της νέας απολυταρχίας , να δεσπόζουν και να δείχνουν και στους υπόλοιπους Ισπανούς, Πορτογάλους, Ιταλούς, Γάλλους , ότι η κοινή μοίρα που κάποιες «κλειστές λέσχες» μιας γκρίζας , εμπαθούς, αντικοινωνικής τεχνοκρατίας προδιέγραψαν, είναι εδώ και απειλεί την συλλογική κουλτούρα του ευρωπαϊκού κεκτημένου , αλλά και των εθνικών προσδοκιών. Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο των «προθύμων» ψηφίζονται διαδοχικά μέτρα οικονομικής γενοκτονίας των Ελλήνων, ορίζονται εγγυήσεις , έναντι αδιέξοδου δανεισμού, προβάλλονται μοντέλα ύφεσης, ανεργίας, αποκεφαλαιοποίησης, αποβιομηχάνισης, καταστροφής της μέσης τάξης. Η πληβοποίηση των Ελλήνων, προχωρά με τρομακτικές ταχύτητες. Κάποιοι μιλούν για τις Γερμανικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2013. Ο χρόνος είναι πολύς. Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει, τέτοια δοκιμασία. Ήδη το ΑΕΠ έχει πέσει κατά 25 %, περισσότερο και από τη Μεγάλη Ύφεση στις ΗΠΑ, το 1930, το χρέος θα ξεπεράσει το 200% το 2013, αν δεν συμβεί κάτι πολύ δραστικό. Η ανεργία τους επόμενους μήνες θα ξεπεράσει κατά πολύ το 30%. Οι κυβερνήσεις πέφτουν η μία μετά την άλλη, πετυχαίνοντας στους μήνες της θητείας τους, μια επιπλέον καταστροφή. Τα κόμματα, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις διαλύονται. Η Ελλάδα του ευρώ, εξελίσσεται στον μέγιστο εφιάλτη.

Όλα αυτά πρέπει να λάβουν ένα τέλος. Ο «βομβαρδισμός» πρέπει να σταματήσει. Ο «λιμός» αν είναι δυνατόν πρέπει να αποφευχθεί. Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει την δυνατότητα της, να λειτουργήσει. Οτιδήποτε και αν είχε εμπεδώσει η κλεπτοκρατία, η κομματοκρατία και το φαύλο καθεστώς της Μεταπολίτευσης και του «πελατειακού κράτους», έχει γκρεμισθεί , με την υπογραφή κομμάτων και πολιτικών ηγεσιών , που είναι ευθέως υπεύθυνοι για την συνολική χρεοκοπία της χώρας, του έθνους, του λαού. Αυτό είναι το μόνο κέρδος. Έχουμε τη δυνατότητα να κτίσουμε ένα νέο Εθνικό Κράτος, «πετροβολώντας» πρόσωπα και δομές που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία.

Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι απλά. Χρειαζόμαστε μέσα στο επόμενο τρίμηνο, μια άλλη διαπραγματευτική στρατηγική. Όχι με την τρόικα. Αλλά με την πραγματικότητα. Όχι για λογαριασμό των τοκογλύφων δανειστών μας. Αλλά από την πλευρά της Ελλάδας. Χρειαζόμαστε τις διεθνείς συμμαχίες μας, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ένα νέο πολιτικό σύστημα Δεξιάς και Αριστεράς, που δεν θα κάνουν εμφύλιο, αλλά θα χαράξουν την πορεία εξόδου, από την κρίση. Προφανώς με διαφορετικές προσεγγίσεις, στα επιμέρους. Χρειαζόμαστε νέες εμπορικές συμφωνίες με την Κίνα, την Ρωσία και τους αναπτυσσόμενους της BRIC. Χρειαζόμαστε δεσπόζουσα θέση στη Μεσόγειο και επιστροφή στον Ευρωπαϊκό Νότο, ως νικητές. Χρειαζόμαστε πίσω , παραχωρώντας εγγυήσεις την μεγαλύτερη αρμάδα στον κόσμο. Αυτήν που έχουν οι Έλληνες εφοπλιστές. Χρειαζόμαστε νέο Σύνταγμα, νέο πολίτευμα, νέους πολιτικούς, νέο Νόμο χωρίς παράθυρα, δικαστήρια που να λειτουργούν , νέους επιχειρηματίες με εξωστρέφεια, γενναίους Έλληνες πατριώτες στην τεχνοκρατία, φιλότιμο και αξιοπρέπεια στο Λαό. Να γκρεμίσουμε τα «τοτέμ» του ευρώ και της εξάρτησης. Να γκρεμίσουμε τους «πρόθυμους» που μας οδήγησαν στον Καιάδα της ευτέλειας, της απληστίας , του εξανδραποδισμού.

Δεν είμαστε ένας «unisex» Λαός, που βρέθηκε τυχαία στο προσκήνιο της Ιστορίας. Είμαστε οι θεματοφύλακες του πιο παλιού πολιτισμού της Δύσης.  Πρέπει να αποδείξουμε σε όλους ότι οι Έλληνες είναι ακόμη εδώ. Γενναίοι, αποφασισμένοι , τολμηροί, με φαντασία και ετοιμότητα. Όλα αυτά τα χρόνια , τα τελευταία 50 χρόνια μας μπολιάσανε οι «Εφιάλτες» του δοσιλογισμού και οι πράκτορες του «μαυραγοριτισμού» ότι η υποτέλεια είναι καλό πράγμα, ότι το κίτς, έχει εσωτερική ομορφιά, ότι η πατρίδα , η οικογένεια και η θρησκεία είναι οπισθοδρομικές αξίες. Ότι η ιστορία μας είναι παραχαραγμένη από τους εθνικιστές. Ότι η εθνικοαπελευθερωτική μας επανάσταση ήταν λάθος. Ότι αξία έχει να είσαι «σκουλήκι» και «κουτσαβάκη». Ότι ήρωας δεν ήταν ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι χιλιάδες δοξασμένοι ήρωες μας , αλλά ο Πήλιος Γούσης.

Ήρθε η στιγμή τα διλήμματα των προσκυνημένων, να τα γυρίσουμε πίσω. Να διεκδικήσουμε μια επόμενη μέρα, πριν έρθει η ώρα να συζητάμε μέτρα για την επόμενη δόση. Ο δανεισμός πρέπει να σταματήσει. Πρωτογενή πλεονάσματα, θετικό ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών και βιώσιμος διακανονισμός στα υπάρχοντα χρέη. Δεν έχουμε άλλο χρόνο να τον ξοδέψουμε με τις Μνημονικές κυβερνήσεις, που γράφουν στην ούγια Siemens. Δεν έχουμε άλλη ανοχή , η γενοκτονία των Ελλήνων συμβαίνει . Θα γίνει κατανοητό σε όλους μέσα στους επόμενους δύο μήνες, τι αποφασίζεται , αυτές τις ημέρες στο «δουλοπρεπές», Φραγκολεβαντίνικο Κοινοβούλιο της πλατείας Συντάγματος.

Το ζήτημα όμως είναι οι Έλληνες να αντιδράσουν δημιουργικά και όχι αυτοκτονικά. Να κοιτάξουν μπροστά και να μην χαθούν μέσα στον ραγιαδισμό και την ευτέλεια, που οργανώνουν οι Γερμανοί σε βάρος μας. Προπάντων να προλάβουμε πριν οι «Ευρωπαίοι», μας παραδώσουν στους νέο-οθωμανούς της Άγκυρας. Ο χρόνος μας, δεν είναι ο χρόνος τους...
 
Πηγή:  http://thesecretrealtruth.blogspot.com

24 σχόλια:

  1. καλημέρα σε όλους. Αν είχα τον άνθρωπο δίπλα μου θα τον φιλούσα. Βέβαια κι άλλοι τα λένε και προσπαθούν να μας ταράξουν απ την αδράνεια ή την απόφασή μας να δεχτούμε τη μοίρα μας με σκέτη μοιρολατρία. Τώρα απλά λέγαμε στη δουλειά μου κάτι σχετικό με τις διάφορες ειδήσεις που βλέπουμε. ΤΩΡΑ καταλαβαίνουν κάποιοι, που χτύπησε την πόρτα τους το ίδιο πρόβλημα πως ΟΛΑ είναι φτιαχτά. "Θα προλάβουμε;" φωνάζουν! "να επαναστατήσουμε;" αναρωτιούνται. Εδώ πολλές απεργίες δεν γινόντουσαν παλιά και τα συνδικάτα τους έχουν φοβερή πολιτική δύναμη και...δεν διορίζουν τους Προέδρους αυτών σαν υπουργούς...ΗΜΑΡΤΟΝ!!
    Ακόμη όμως κι εδώ ο λαός δεν το αντέχει αλλά φυσικά κοιτά ακόμη τα δικά του ατομικά συμφέροντα και τις ανάγκες. Οι απολύσεις πάντως έρχονται κι εδώ κατά χιλιάδες και οι απεργίες πείνας πάνε σύννεφο αλλά...σιγά μην ιδρώνει το αυτί της Κυβέρνησης. Κάποιος λαός πρέπει να ξαναδώσει έμπρακτα το καλό παράδειγμα. Αν είμαστε εμείς αδέλφια μου, πράγματι δεν υπάρχει χρόνος. ΠΟΙΟΣ μας εγγυάται πως αύριο που θα ξυπνήσουμε (γιατί όλα γίνονται βιαστικά κι "υπόγεια") δεν θα μας έχουν διχοτομήσει/πουλήσει/τουρκοποιήσει ΠΑΝΤΑ για το καλό μας εννοείται ε; και...γιατί άλλη λύση τάχατες δεν υπάρχει!
    ενημερώστε και σκουντήστε κάθε άνθρωπο γύρω σας. Ας σταματήσουμε την μελαγχολία και ας κινηθούμε.
    πάντα κοντά σας
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!
    Στην Ελλάδα της οποίας την καθημερινότητα βιώνω, υπάρχει μιά κατάσταση ασύλληπτης απόγνωσης και βλακείας συνάμα! Ο μέσος Έλληνας έχει αντιληφθεί το πρόβλημα της «οικονομικής» κρίσεως, από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που διαμορφώνουν τα ΜΜΕ και την τσέπη του.
    Νομίζει ακόμη, ότι η κρίση αυτή είναι οικονομική και αδυνατεί να αντιληφθεί ότι αυτή, έχει την αιτία της στην κοινωνική και ηθική μας υπόσταση. Αυτό που τον έχει φέρει σε απόγνωση, είναι η οικονομική δυσμένεια στην οποία έχει υποπέσει, διότι τώρα αναγκάζεται να υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής του και να αποχαιρετήσει την ευμάρεια, στην οποία είχε μάθει να ζει. Ωφελιμιστικά λοιπόν τα κριτήρια της απόγνωσης. Μας χάλασε η βόλεψη! Το τραγικό εδώ είναι, ότι αυτό που τώρα επιζητά ο Έλληνας, είναι η επαναφορά της προτέρας κατάστασης, σαν η κρίση να προξενήθη κατά λάθος!
    Ελάχιστοι, μα πολλοί ελάχιστοι έχουν κατανοήσει τα βαθύτερα αίτια της κρίσεως. Και αυτά δεν είναι μόνο η έξωθεν μεθόδευση των επικυρίαρχων σιωνιστών, αλλά κυρίως η παθογένεια της φυλής μας και ο ποιοτικός εκφυλισμός της. Ναι, και γι’ αυτά ευθύνεται κατά ένα μέρος ο εξωτερικός σιωνιστικός παράγων και οι νενέκοι γραικύλοι υπάλληλοί τους στην Ελλάδα. Ευθυνόμαστε όμως πρώτα απ’ όλα, εμείς!
    Οι αρχαίοι μας πρόγονοι, κατάφεραν ότι κατάφεραν, επειδή διατηρούσαν μέσα τους υψηλές αξίες και δεν άφηναν χώρο για αλλότριες διαβολές, της δικής τους ηθικής και πνευματικής ταυτότητας.
    Η βλακεία που ταλαιπωρεί τον σημερινό νεοέλληνα, είναι ακριβώς αυτή η ανικανότητα να αντιληφθεί την κατάστασή του, να πλανάται και να μην μπορεί να επαναπροσδιορίσει την πορεία του ολοκληρωτικά. Συνεχίζει να επιδιώκει την κομματική εκμετάλλευση, την εξυπηρέτηση, τον καιροσκοπισμό, την κλοπή, την υπεξαίρεση, το ψέμα! Ναι, ακόμη και τώρα.
    Συνεχίζει να επενδύει ελπίδες στους ίδιους απατεώνες που τόσα χρόνια τον υπονόμευαν, επειδή και μόνο άλλαξαν προσωπείο! Υποπίπτουν στην σκόπιμη καλλιέργεια της μισαλλοδοξίας και των ακροτήτων, προκειμένου σύντομα να ξιφουλκήσουν εναντίων των συμπασχόντων αδελφών τους!
    Τραγικό είναι πως δεν καταλαβαίνουν τίποτε από όλα αυτά, ακόμη και αν τους το δείχνεις ξεκάθαρα και απροκάλυπτα! Είναι όλοι «τυφλοί»…
    Αν τους δείχνεις τον δρόμο της σωτηρίας και της διεξόδου, επιλέγουν να μείνουν στο αβυσσαίο τέλμα. Βλακώδης αδράνεια, όμοια της οποίας δεν κατεγράφη ποτέ στην ιστορία των Ελλήνων.
    Ο Έλληνας δεν θέλει να αλλάξει. Θέλει να παραμείνει ο ίδιος!
    Η ψυχιατρική, θα αντιμετώπιζε τον μέσο Έλληνα, ως αυτοκτονικό καταθλιπτικό ασθενή.
    Συνεχίζουμε να προσπαθούμε μέχρι την εσχάτη στιγμή, να συνεφέρουμε όσους περισσότερους μπορούμε.
    Η αλλαγή ξεκινά από δουλειά μέσα μας. Μόνο με εσωτερική «μετάλλαξη» υπάρχει ελπίδα ανατροπής και αποτροπής του τέλους μας.
    Η διαμαρτυρίες στα πεζοδρόμια, στα κόμματα, στα συνδικαλιστικά όργανα και στα καφενεία ή τους καναπέδες, είναι ατελέσφορα και αναποτελεσματικά. Ρίχνουμε απλά νερό, στον μύλο των διεθνών εξουσιαστών. Δεν μας σώζει η μαζικοποίηση και η συλλογικότητα με αυτή την έννοια. Μας σώζει η εσωτερική αναμόρφωσή μας και η συλλογικότητα μόνο προς αυτή την κατεύθυνση.
    Ελπίζω να το πάρουμε χαμπάρι πριν τελειώσουμε οριστικώς…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλησπερα σε ολους,
    Φωνουλα γλυκια γεια σου και σ,ευχαριστω για το ενδιαφερον σου,μμμ
    χαλασε το λεπ-τοπ, γιατι εσκασε κατω σαν ροδι απο τα χερακια μου δυο
    φορες ...μονο 150 ευρω μου κοστισε... να δεις τωρα πως θα το εχω!!!
    ας κανω κι αλλιως! Πως εισαι γλυκουλα μου; η σχεσουλα σου; Πολλα τα κακα απο τους τοκογλυφους σιωνιστες....οπως και απο τους πολιτικους μας, τουλαχιστον αυτοι προσεχουν την μια χουφτιτσα πατριδα τους, οι
    δικοι μας την ΕΦΑΓΑΝ και χορτασμο δεν εχουν, φτου...
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΑ!!!!!!!!!! ΑΑΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΣΑ!!!!!!!!! ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ. ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ!!ΣΝΙΦΦ!!!
    Η ΣΧΕΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΠΑΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΦΑΚΙΑ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΧΜΜΜΜ!!! ΤΕΣΠΑ!!! ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!! ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ???????ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟ!! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???? ΑΧΧΧΧ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!! ΟΙ ΣΙΟΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΟΥς ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΦΕΤΝΕΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ..........!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kαλημερα παιδια, ευχομαι σε ΟΛΟΥΣ καλο Σ/Κ
    γεια σου γλυκουλα μου εσυ!!! σιγα μην τρελαθουμε, εκει ψηλα το κεφαλι
    δεν γονατιζουμε,εφτα φορες και να γονατισει ο πιστος παλι θα σηκωθει.
    Εσυ αφεντικο στην σιωπη σου.
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=mKng9S1PiW0&feature=related
    αφιερωμενο στα παιδια του μπλογκ
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΥΚΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ!! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!!!! ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΦΙΑ ΛΥΚΙΕ!!!!!!!!!! ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΔΑΝΑΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΑΣΤΑ!! ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΙΑ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΗΑΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΡΕΝΟΠΟΣ ΥΠΕΘΥΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ (ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ) ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ. Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ.ΚΟΥΦΟ ΕΕ??? ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΣΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧ... ΔΗΛΑΔΗ!!! ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΝΙΑΩΘΩ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΙΩΘΩ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΚΑΠΙΟΑ ΨΙΛΟΧΑΖΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΜΑΝ!!!! ΣΟΡΡΥ ΠΑΛΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΑΘΗ........
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΒΙΑΣΤΙΚΑ.
    ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλημερα σε ολους
    Γλυκουλα μου εσυ, να εισαι παντα ευχαριστημενη με την σχεση σου και να σε γεμιζει, το που εχετε τοσο διαφορα δεν εχει σημασια εαν παντα οι ψυχουλες σας επικοινωνουν, οσο για τα μικρα συνεφακια, ε καλα υπαρχουν παντοτε λιγο πολυ. Χαιρομαι παντως που σε βρισκω μεσα και σε διαβαζω Θ.Φωνουλα μου,να εισαι καλα και να τα λεμε, φιλια.
    Μια ομορφη κυριακη για ολους
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.youtube.com/watch?v=Ez3xmIv2-yM
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. -Συνομιλία μητέρας - γιου στην Ουγκάντα το 2011:
    -Αμπντούλ διάβασε τα μαθήματά σου!
    -Δε θέλω τώρα ρε μαμά, βαριέμαι...!
    -Αμπντούλ..! Μην είσαι αχάριστος...Τα παιδάκια στην Ελλάδα ούτε βιβλία δεν έχουν....!

    γεια σας,
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν πρόκειται για οικονομική κρίση, ούτε για επιλεκτική χρεοκοπία...
    ...πρόκειται για ανταλλαγή οργάνων.
    Εμείς χρωστάμε τα άντερά μας, και αυτοί θα πάρουν τα αρχίδια μας.
    σολυ ΛΥΚΙΕ, αλλα ετσι λεει το ανεκδοτο, χιχι
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα, χα! Πάντως αυτοί θα πάρουν κάτι, ενώ εμείς μόνο θα τα χάσουμε...! Καλά θα ήταν να στείλουμε κάποια από τα πολλά α....α που έχουμε σ΄αυτό τον τόπο, μπας και ξεβρωμίσουμε λιγάκι!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  13. Χρυσουλινι ξυπνησες;
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ένας τύπος πάει στο βενζινάδικο
    και λέει στον βενζινά «βάλε 5 σταγόνες βενζίνη και 3 σταγόνες λάδι».
    Και ο βενζινάς: «Να σου κλάσω και λίγο μέσα στα λάστιχα»;
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι κανεις; εγω βαριεμαι!!! δεν εχω διαθεση για διαβασμα και δεν μου αρεσαν τα βιβλια που παρηγγειλα.
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...σε ποια μπλογκ συχναζεις; αν θελει το λες, δεν θα σε πιεσω καθολου, μα την αληθεια!
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...ξεχασα να γελασω, χιχι
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δανάη καλησπέρα.
    Αν τα βιβλία σου τελικά δεν σε ενθουσιάζουν, ξόδεψε τον χρόνο σου σε μια περιπλάνηση στο διαδύκτιο. Οπωσδήποτε θα βρείς κάτι να σε ενθουσιάσει!
    Δεν "συχνάζω" σε κάποιο συγκεκριμένο μπλογκ, εκτός από το δικό μου βέβαια. Παρά ταύτα, αν προσέξεις τις διάφορες αναρτήσεις, θα δεις στο τέλος την πηγή προέλευσης και το όνομα του μπλογκ. Σε αυτά (και όχι μόνο) κινούμαι. Σχόλιά μου θα βρείς σε πολλά μπλογκ, αλλά συγκεκριμένα δεν έχω να σου υποδείξω. Νομίζω ότι γνωρίζεις να κινηθείς από μόνη σου στον ιστοχώρο και να βρείς ότι επιθυμείς.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ευχαριστω, ναι κινουμαι σαν τον κυκλο
    καλο βραδυ
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ναιιιιιι; καλα! θα σ,ενοχλω ολο το βραδυ! χαχα
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Που λες φιλε μου, σημερα ολη την ημερα εβρεχε, εχουμε και κρυο, μονο 5 βαθμους.
    Ολοι ειναι στα σπιτια τους και περιμενουν τι θα γινει, που θα πανε αυτα τα χαλια, εγω τριγυρναω σαν την σβουρα μμμμ και ενοχλω τον φιλο μου ΛΥΚΙΟ
    Τα βιβλια: του Μαργιωρη, δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα
    Περι θειων ονοματων, λαθος παραγγελια!,Λαβκραφτ, απαντα 4,τα ιδια με τ,αλλα που εχω!και τελος για την θρησκεια του schleiermacher, δεν το ανοιξα ακομη.....ααααα αααχ νυσταξα, ευχαριστω χρυσουλινι για την φιλοξενια σου και που μ,ανεχεσαι, καληνυχτααα
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.