Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ:Προπαγάνδα και πογκρόμ μαζικά ετοιμάζουν οι αριστερο-Συριζαίοι καθηγητές στα ελληνικά σχολεία!

   



 Δυστυχώς στα ελληνικά σχολεία η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς είναι γεγονός εδω και πολλά χρόνια. Οι αριστεροί καθηγητές ανέκαθεν προσπαθούσαν με πολιτική προπαγάνδα και απειλές να προσηλυτίσουν νέους ψηφοφόρους για τα αριστερά κόμματα. Πάντοτε "παρέκκλιναν" όπως οι ίδιοι λένε απο την διδακτέα ύλη και μιλούσαν μέσα στις σχολικές αίθουσες υπέρ των αριστερών ιδεών. Καμιά κυβέρνηση δυστυχώς δεν πήρε μέτρα ενάντια στην ανθελληνική αριστερή προπαγάνδα στα σχολεία. Κανείς Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τις φασιστικές πρακτικές των αριστερών καθηγητών στα σχολεία. Αν και η πολιτική προπαγάνδα θα έπρεπε να τιμωρείται τουλάχιστον με απόλυση, στα ελληνικά σχολεία οι αριστεροί καθηγητές δρούν ανενόχλητοι και απειλούν ακόμη και με μείωση στη βαθμολογία νεαρούς μαθητές που τολμούν να πάρουν διαφορετικές θέσεις σε πολιτικά και επιστημονικά ζητήματα με τους καθηγητές τους.


Το τελευταίο καιρό οι αριστεροί καθηγητές βλέποντας οτι ανεβαίνουν στα σχολεία τα ποσοστά μαθητών που δεν αναμασάνε ότι τους λένε οι καθηγητές τους, προσπαθούν σε πανελλαδικό επίπεδο να συντονίσουν την δράση τους για να φιμώσουν όποιον μαθητή διαφωνεί με τις απόψεις τους και είναι υπέρ της Ελλάδας και του Ελληνισμού.

Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα απο άρθρο ενός Κατσούλα, εκπαιδευτικού, που συνδέεται με τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως θα διαβάσετε καλεί ξεκάθαρα τους αριστερούς Συριζαίους καθηγητές να κάνουν συντονισμένη προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής και των "φασιστικών" απόψεων και να "παρεκκλίνουν" απο την διδακτέα ύλη προκειμένου να πείσουν τους μαθητές για τους κινδύνους της Χρυσής Αυγής.


Όταν ένας καθηγητής λέει αυτά τα πράγματα και δεν καλείται τουλάχιστον σε απολογία πως να πάει μπροστά η εκπαίδευση των ελληνόπουλων;


Εμείς πληρώνουμε δηλαδή τους αριστερούς καθηγητές για να κάνουν τα παιδιά μας ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ;


"Να δημιουργηθεί άμεσα ένα ενιαίο αντιφασιστικό μέτωπο στα σχολεία. Ανοιχτό και όχι κλειστό. Πλατύ και όχι στενό. Όχι μόνο της αριστεράς, αλλά όλων των προοδευτικών, δημοκρατικών εκπαιδευτικών"


"Χρειαζόμαστε τοπικές και κεντρικές κινήσεις, χρειάζεται να ορίσουμε διαδικασίες μετώπου με στόχο το πέταγμα της Χρυσής Αυγής και των νεοναζιστικών ιδεών έξω από τα σχολεία."


"Χρειάζεται πολύπλευρη μορφωτική και ιδεολογική δουλειά σε κάθε σχολείο, ειδικά σε αυτά που υπάρχουν συγκροτημένοι πυρήνες της Χρυσής Αυγής."


"Να «παρεκκλίνουμε» από την ύλη, από τα αναλυτικά προγράμματα σπουδών και από τα σχολικά εγχειρίδια."


"να ξαναβάλουμε την πολιτική και την ιστορία στα σχολεία και στους μαθητικούς χώρους."


"Δεν χρειάζεται να είμαστε οι καθηγητές της ιστορίας για να το κάνουμε αυτό"


"Να προβάλουμε πολυμεσικό υλικό και βίντεο, να οργανώσουμε μαθητικές παρεμβάσεις και να διαμορφώσουμε διδακτικές προτάσεις όπου να χρησιμοποιηθούν συνολικότερα στις τάξεις από τους εκπαιδευτικούς. Να συζητήσουμε με τους μαθητές μας είτε στην τάξη, είτε στα διαλλείματα και να οργανώσουμε ποικιλία δραστηριοτήτων"


"Να μιλήσουμε ξανά για την ιδεολογία. Για την παραγωγή ενός άλλου πολιτισμού, μιας άλλης κουλτούρας."


Να προκαλεί ανησυχία ειδικά σε εμάς τους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς η τάση των μαθητών προς την πειθάρχηση και την τήρηση της ιεραρχίας.


Να δώσουμε σημασία σε μικρά – μικρά πραγματάκια τα οποία διαμορφώνουν συνειδήσεις και αντιλήψεις (πχ η μόδα του μιλιτέρ στις μαθήτριες ή οι αποκριάτικες ενδυμασίες σε στυλ στρατιωτικής παραλλαγής). (Σ.Σ: Ακόμη και το ντύσιμο θα ελέγχουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ όταν γίνουν κυβέρνηση)


Να διευκολύνουμε την συνεργασία μεταξύ μαθητών Ελλήνων και μεταναστών.


βέβαια στην συγκεκριμένη και περίπτωση, αλλά και σε άλλες αυτό που αποδείχτηκε πως ήταν ανώτερο ήταν τα ελληνικά χάπια που καταβρόχθιζαν οι ολυμπιονίκες). (Σ.Α: Λες και οι άλλοι ολυμπιονίκες ήταν καθαροί ΟΛΟΙ..Βέβαια αν ο Κεντέρης, η Θάνου και οι υπόλοιποι Έλληνες ολυμπιονίκες κρατούσαν τις σημαίες με το σφυροδρέπανο δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.. Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι οι πρώτοι διδάξαντες το ντόπινγκ ήταν οι Σοβιετικοί)


Ο Κατσούλας εισβάλλει στην ΝΕΤ - Σε ποιό κομμουνιστικό κράτος θα επέτρεπαν άραγε μια τέτοια "παρέμβαση"; Σε κανένα φυσικά...





Ο Κατσούλας μίλησε σε ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ  http://www.syn.gr


Εδώ διαβάστε όλο το κείμενο του Κατσούλα

http://www.iskra.gr
Πηγή:  http://epilarhia.blogspot.gr

4 σχόλια:

  1. Ο αριστερισμος κατεστρεψε την Ελλαδα ολα αυτα τα χρονια απο την εποχη των μπολσεβικων και την ιδρυση του ΚΚΕ μεχρι και σημερα. Η σημερινη καταντια της Ελλαδας οφειλεται αποκλειστικα στους αριστερους και την αρρωστη ιδεολογια τους. Οι αριστεροι ειναι κατα κανονα ανθρωποι ψυχολογικα αρρωστοι, ανωμαλοι, κυναιδοι και λεσβιες, ναρκωμανεις, μεθυσοι, κομπλεξικοι, αποτυχημενοι, περιθοριακοι, εγκληματιες, παρανομοι, ανθελληνες, μηδενιστες, υλιστες, διεθνιστες, παιδεραστες, αθεοι, συμφεροντολογοι, φασιστες, μισαλλοδοξοι, ακραιοι, υπερβολικοι, χαιρεκακοι, υποκριτες, ψευτες και ανθρωποι χωρις αγαπη για τον συνανθρωπο!
    Μονο αυτοι οι ανθρωποι ακολουθουν την αριστερη ιδεολογια γιατι μονο εκει βρισκουν καταφυγιο ιδεολογικο και κατανοηση απο τους συμπασχοντες συντροφους τους. Κρυβονται πισω απο ανεφιχτα και ξοφλημενα ιδεολογηματα, που παρολο που απετυχαν σε καθε τους πρακτικη εφαρμογη, στην Ελλαδα συνεχιζουν να επιμενουν και να κυριαρχουν.
    Λυκιε πραγματι ειμαστε ενας ηλιθιος λαος οπως σε άρθρα σου διαβασα και κατανοησα οτι αυτο και εσυ πιστευεις. Εχεις απολυτο δικιο! Ειμαστε οι μονοι στον κοσμο που επιμενουμε αριστερα παρολο που βουλιαξαμε. Συνεχιζουμε οι ηλιθιοι να πιστευουμε σε ψευτικες αριστερες ελπιδες που μας ταζουν οι Τσιπραιοι και συντροφοι, αλλα μυαλο δεν βαζουμε ουτε μετα τους Παπανδρεου, Σιμητιδες, Μητσοτακηδες, Καραμανληδες.
    Θα ελεγα περαστικα μας, αλλα δεν εχουμε ελπιδα για σωτηρια. Τα συλληπιτήρια μας τοτε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε σχολιαστή,
    δεν έχεις άδικο σε όσα λες, σε γενικές γραμμές! Αν επιχειρούσαμε να ψυχογραφήσουμε τον "αριστερό" ιδεολόγο, πράγματι θα βρίσκαμε τέτοια χαρακτηριστικά σε έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Όμως κάποια άλλα αρνητικά (σαφώς λιγότερα) θα βρίσκαμε και στον "δεξιό" ιδεολόγο, για να είμαστε δίκαιοι. Όμως όσα είπες, σίγουρα αφορούν τους ιδεολόγους αριστερούς. Την αριστερά στην Ελλάδα όμως, δεν στηρίζουν μόνο οι ιδεολόγοι αριστεροί, αλλά και πολλοί μη ιδεολόγοι, οι οποίοι αποτελούν το αίσχιστο είδος πολιτικού ανθρώπου που υπάρχει. Αυτοί έχουν γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις ιδεολογίες και το μόνο που τους συγκινεί, είναι η ιδιοτέλεια και το ατομικό τους συμφέρον. Είναι αυτοί που ακολουθούν το κρατούν ρεύμα, προκειμένου να βολεύονται κάτω από όλες τις συνθήκες. Δεν έχουν καμιά ηθική αναστολή. Από το να ξεπουλήσουν τον Έθνος τους, την μάνα, τον πατέρα και το ίδια τα παιδιά τους, μέχρι να γλύφουν ως σφουγκοκωλάριοι και να γίνονται "βασιλικότεροι του βασιλέως" αν χρειασθεί, αρκεί οι ίδιοι να εξασφαλίσουν την δική τους βόλεψη.
    Η λέξη "ήθος" γι αυτούς, απλά δεν υπάρχει...
    Αυτοί είναι ηλίθιοι;
    Δεν είναι ηλίθιοι, αλλά είναι γραικύλοι! Είναι εφιάλτες!
    Είναι το χειρότερο είδος πολιτικού όντος, που ανέδειξε ποτέ η ανθρώπινη κοινωνία. Και ξέρεις φίλε, είναι οι περισσότεροι σήμερα!
    Τον ιδεολόγο, μπορείς να τον συγχωρέσεις κάποτε διότι είναι πλανημένος.
    Τον γραικύλο, δεν μπορείς, διότι είναι συνειδητά λαμόγιο και παράσιτο των κοινωνικών κατακτήσεων και αξιών. Απομυζεί τα αγαθά του πολιτισμού, αφήνοντας πίσω του κουφάρια...
    Αλλά στο τέλος, ας δούμε όλοι λίγο μέσα μας. Μήπως έχουμε και εμείς, κάποια ίχνη γραικυλισμού στην συμπεριφορά μας;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sygnomi re aderfia kanete politiki yper tis x.a.h tin xantakonete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύμαχε Διοκλείδη,
    καταρχήν θα σε παρακαλούσα να γράφεις στην ελληνική και όχι στα greeklish, αφού αυτό απαγορεύεται σε αυτό το ιστολόγιο.
    Στο ερώτημά σου τώρα.
    Δεν κάνουμε πολιτική γενικώς! Ούτε υπέρ, ούτε κατά της Χ.Α. ή κάποιου άλλου κόμματος.
    Από το συγκεκριμένο άρθρο πάντως, πως εξάγεις ένα τέτοιο ερώτημα, είναι απορίας άξιο!
    Οι θέση αυτού του ιστολογίου, είναι η κριτική στις πολιτικές πράξεις όταν αυτές αντιβαίνουν το εθνικό συμφέρον απ’ όπου και αν προέρχονται. Αν ψάξεις λίγο, θα το διαπιστώσεις.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.