Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μήπως τελικά τα 3 Διαστημόπλοια που πλησιάζουν στην Γη είναι Αλήθεια;;;

Σε προχθεσινό δημοσίευμα του ισοτόπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται ότι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συνάντησης μεταξύ του πρωθυπουργού Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε....
την συνδρομή της Ρωσίας στη δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετα τον εντοπισμό από αμερικανικούς δορυφόρους μιας.....
επί λέξη "μαζικής εισβολής αρμάδας, πλάτους μιλίων, εξωγήινων σκαφών", στο ηλιακό μας σύστημα, η άφιξη των οποίων αναμένεται περί τα τέλη του 2012..!!
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η αμερικάνικη υπηρεσία εθνικής ασφάλειας έχει αποκωδικοποιήσει σύμφωνα με το σύστημα "key to the extraterrestrial messages" όπου χρησιμοποιούνται συνδυασμοί 21 συμβόλων , τις επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν , είναι δύο διαφορετικά.

Ο αντιπρόεδρος Μπίντεν πληροφόρησε τον Πούτιν ότι η κυβέρνησή του έχει σχεδόν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την ΝΑΣΑ σε ότι αφορά την κατασκευή νέων διαστημοπλοίων, και έχει ρίξει το βάρος της σε κατασκευή επανδρομένων και μη, μικρών διαστημοπλοίων, με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. (το αμερικανικο ναυτικο μολις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε μια επιτυχή δοκιμή όπλου με ακτίνες λέιζερ).
Κοντά σε όλα αυτά, σημειώστε ακόμη και το εξής. Ο ιδρυτής του wikileaks Ασάνζ, αν είναι ακόμη ζωντανός, το οφείλει στην έμμεση απειλή του πως αν του συμβεί οτιδήποτε , θα δημοσιευθούν αμέσως στο ίντερνετ όλα τα επίσημα έγγραφα για το θέμα, γεγονός πού θα προκαλούσε παγκόσμιο χάος.
Σίγουρα, θα υπάρχουν ειρωνικά σχόλια εδώ, όμως κρατήστε κάτι ακόμα στην άκρη τού μυαλού σας. Πως σας φαίνεται η απροθυμία και το μούδιασμα των Αμερικανών για εμπλοκή τους σε νέους (μάταιους.?) πολέμους......?
Μήπως τελικά τα 3 Διαστημόπλοια που πλησιάζουν στην Γη είναι Αλήθεια;;

Πηγή: http://www.apocalypsejohn.com

2 σχόλια:

  1. ΛΥΚΙΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ Η ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΟΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΕΑΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ???? ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ ΜΗΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΦΑΡΑ Η ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΩΤΟ????? ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΛΕΙΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΟΙ ΕΔΩ ΕΡΠΕΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ??? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή και εύλογη η απορία σου.
    Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως όταν αναφερόμαστε σε λαούς (Ρώσοι-Αμερικάνοι) δεν εννοούμε τις κυβερνήσεις τους! Το ίδιο βέβαια ισχύει και για μας, τους Έλληνες. Άλλο οι λαοί, άλλο οι στρατευμένες κυβερνήσεις τους!
    Ο Πούτιν ΕΙΝΑΙ μέσα στο σιωνιστικό σχέδιο. Το υπηρετεί όμως φαινομενικά, από τον αντίθετο πόλο. Για τον εντυπωσιασμό και την παραπλάνηση. Πάντα έπρεπε να υπάρχει ένα δίπολο. Δύο άκρα που να υπηρετούν όμως το ίδιο σχέδιο, από την ίδια "πηγή"! Ο καπιταλισμός του Adam Smith και ο κομμουνισμός του Karl Marx (και οι δύο εβραίοι σιωνιστές) τον 18ο αιώνα, έπρεπε να επινοήσουν δυο πολιτικοκοινωνικές-οικονομικές θεωρίες που να υπηρετούν το ΕΝΑ σχέδιο. Το σιωνιστικό!
    Γι αυτό τον λόγο και η δημοσίευση τέτοιων «ειδήσεων». Οι εντυπώσεις ότι δήθεν υπάρχουν δυο διαφορετικοί πόλοι, που θα πρέπει να συνεργασθούν κάτω από την κοινή «απειλή». Αυτό πείθει περισσότερο και περισσότερους.
    Ο λόγος που αναρτώ τέτοιου είδους ειδήσεις, είναι ακριβώς αυτός. Να διεγείρω την παρατηρητικότητα και την κρίση σας, στο τι στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τέτοιες ειδήσεις και τι πραγματικά μπορούν να κρύβουν.
    Χαίρομαι που έκανες τέτοια επισήμανση και εντόπισες το «πρόβλημα», στην ουσία του.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.