Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ SANDY ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ILLUMINATI;


  Είναι η παράξενη φύση αυτής της θύελλας μια σαφή ένδειξη ότι οι Illuminati έχουν κυριαρχήσει τελικά στην τέχνη και την επιστήμη του ελέγχου του καιρού; Είναι αυτό το αποτέλεσμα όσων βρίσκονται στην εξουσία με τη χρήση τεχνολογιών όπως το HAARP για να δημιουργήσουν αυτό που έχει ονομαστεί ως "Frankenstorm";
Δεν υπάρχει εύκολη απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα, αλλά η χρονική στιγμή της καταιγίδας φαίνεται κάτι περισσότερο απο απλή σύμπτωση! Η καταιγίδα έρχεται στην εβδομάδα πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν αυτή η καταιγίδα κάνει ό, τι προβλέπεται να κάνει-να εξαφανίσουν την εξουσία και να κλείσουν την ανατολική ακτή για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, τότε θα μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έχουν προβλέψει: η τέλεια ευκαιρία για τον Barack Obama να αναστείλει την εκλογές, να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να κηρύξει στρατιωτικό νόμο. Επίσης σίγουρα θα ακολουθήσει η κατάρρευση της αγοράς. Ήρθε η ώρα να ανασκουμπωθούν, γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπορεί να βρίσκεται στη γωνία.

Τον περασμένο μήνα, η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε μια τροποποίηση του νόμου ασφάλειας του 2002, που εμποτίζει τον Διαχειριστή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) "να παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς.
Στο προσδοκώμενο γεγονός ενός «μαζικού μοιραίου περιστατικού», ο συντονισμός και ο προγραμματισμός πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της FEMA με τη βοήθεια του τμήματος ασφάλειας πατρίδας (DHS) όπως αναφέρεται από την Επιτροπή της μεταφοράς και της υποδομής (CTI). Σε περίπτωση που το εξειδικευμένο τμήμα ή το συνέδριο κηρύσσει μια μαζική καταστροφή προκαλούμενη από τη φύση, μια εσωτερική τρομοκρατική επίθεση, ή οποιαδήποτε άλλη προκαλούμενη από τον άνθρωπο καταστροφή, πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση του περιστατικού.
Αν τελικά η χρήση της τεχνολογίας HAARP ήταν αυτή η καταιγίδα μηχανικής με σκοπό να δημιουργήσει μια μαζική καταστροφή, η να κρατήσει μέχρι τις εκλογές, ο χρόνος θα δείξει.
 

4 σχόλια:

  1. καλό μεσημέρι σε όλους. Ναι ΛΥΚΙΕ, φαντάζομαι πως δεν θα είσαι ο μόνος (ούτε εσύ ούτε και ο αρθρογράφος) που θα το σκέφτηκε αυτό. Με το που είδαμε τον αντίπαλο του Ομπάμα να κερδίζει "έδαφος" και ανοίγοντας πιά τα μάτια μας συνδιάζοντας πράγματα και καταστάσεις και πράξεις εκείνων που μπορούν να κινούν τα νήματα...εε...εκεί πήγε ο νους μας. Ας είναι ο κόσμος να αφυπνίζεται σιγά-σιγά και να μην δέχεται μοιρολατρικά ότι έρχεται και να σταματήσει να λέει πως ήταν θέλημα Θεού ή τέτοια. Θα λείψω έως Δευτέρα αγαπημένοι μου λόγω αργίας της εορτής των Ψυχών εδώ. Θα μελετήσω αρκετά -εύχομαι να τα καταφέρω δηλαδή- και θα προσπαθήσω να βρεθώ στη φύση, που έχω ευκολη πρόσβαση εδώ, για να πάρω δύναμη και να φύγει το "δηλητήριο" απο την επίθεση κάποιων οργάνων της τεχνολογίας.
    να είστε καλά
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ καλησπέρα!
    Νομίζω είναι ηλίου φαεινότερον ότι οι απόψεις μας ταυτίζονται, στο θέμα της συνομωσιολογίας! Φαίνεται πως η ΝΤΠ και το Παγκόσμιο Σχέδιο, προχωρά γρήγορα χρησιμοποιώντας όλα του τα όπλα (το ΗΑΑRP εν προκειμένω)! Οι ΗΠΑ τώρα έχουν τη σειρά!
    Ίδωμεν…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΚΙΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΓΕΙΑ!!! Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ 500000 ΝΕΚΡΟΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!!!ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. . Θηλυκή Φωνούλα καλησπέρα,
    η πληροφορία που μας αναφέρεις, είναι γνωστή (από προσωπική πληροφόριση από το Τελωνείο, πέρυσι)και τελευταία κυκλοφόρησε και στο διαδύκτιο. Πράγματι, το κράτος έχει προμηθευτεί αυτό τον αριθμό από σακούλες πτωμάτων, προκειμένου να είναι προετοιμασμένο για καταστάσεις καταστροφών ή πολεμικών συγκρούσεων που αναμένεται να συμβούν! Η οδηγία προς τις ελληνικές κυβερνήσεις, πιθανών να δόθηκε από την FEMA των ΗΠΑ, αλλά το θέμα είναι η επίγνωση με λεπτομέρειες του τι θα συμβεί, από στελέχη των κυβερνήσεων... τα οποία βεβαίως έχουν φροντίσει να διασφαλίσουν την δική τους επιβίωση καθώς και των οικογενειών τους (όχι μόνο επιβίωση, αλλά και άνετη διαβίωση).
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.