Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Roswell Rods, άγνωστη μορφή ζωής!

Aπό τον  

Στην Κρυπτοζωολογία στην Ουφολογία και στην φωτογραφία ανοικτού χώρου, τα Rods (μερικές φορές είναι γνωστά ως Sky Fish ή Solar Entities), είναι επιμήκη αντικείμενα που συλλαμβάνονται από υψηλής ταχύτητος κάμερες. Βίντεο με αντικείμενα – ράβδους να κινούνται απίστευτα γρήγορα στην ατμόσφαιρα και η αίσθηση ότι είναι γεμάτη από άγνωστα είδη η μικρά ufo τροφοδότησε πολλές αντιδράσεις.
Ο Jose Escamilla ισχυρίζεται ότι ο πρώτος που τα φωτογράφησε στις 19 Μαρτίου 1994, ενώ προσπαθούσε να φωτογραφίσει ένα ufo χρησιμοποιώντας μηχανές πολύ υψηλών ταχυτήτων από αυτές που χρησιμοποιούνται για επιστημονικά πειράματα.

Πρόκειται για μια εντελώς παράδοξη νέα μορφή ζωής που δίνει τροφή για να τσακώνονται οι κρυπτοζωολόγοι με τους σκεπτικιστές – τα Rods. Τι είναι τα Rods θα ρωτήσετε; Τα Rods είναι λεπτές σαν ράβδοι, αγνώστου ταυτότητος οργανικές μορφές ζωής που πετάνε στον αέρα. Έχουν μήκος από 10 πόντους έως 30 μέτρα, μερικά έχουν μικρού μήκους αποφύσεις. Πετάνε αστραπιαία και είναι σχεδόν αδύνατον να δεις χωρίς να έχεις εκπαιδευμένα μάτια. Υπάρχουν τρεις σαφείς τύποι: Τύπου σαρανταποδαρούσας, λευκά rods, και σε σχήμα λόγχης. Έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ τον Καναδά, την Κίνα και παγκόσμια, είναι δε ορατά όλες τις εποχές. Φαίνεται να είναι ζωντανοί οργανισμοί που αναπνέουν παίζοντας ανάμεσα στα σύννεφα.

Θεάσεις πλασμάτων τύπου Rods στον ουρανό πάνε αρκετά πίσω στην ιστορία. Μεγάλα ιπτάμενα ερπετοειδή πλάσματα αναφέρονται στην Κίνα το 747π.κ.ε., στην Ευρώπη κατά την διάρκεια των ύστερων χρόνων του Μεσαίωνα, και στις ΗΠΑ το 1894. Πάντως τα Rods για τα οποία μιλάμε δεν είναι ερπετοειδή πλάσματα. Αντιθέτως φαίνονται σαν σπάγκος η σχοινιά που πλέουν στον αέρα.
Στο site των Rods (www.roswellrods.com), κάποιος μπορεί να δει πολλές φωτογραφίες των Rods. Οι περισσότερες φωτογραφίες δείχνουν αυτό που θα φαινόταν σαν τρίχες στον φακό της κάμερας, ή πιθανώς ακόμη σαν σπάγκος, μικρά κλαδάκια, νήματα και άχυρα που έχουν παρασυρθεί από ρεύματα του αέρος και έχουν κατά λάθος θεωρηθεί Rods. To site δίνει λεπτομερείς οδηγίες για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να φωτογραφίσει κανείς Rods.  Οι καθαρότερες φωτογραφίες προέρχονται από μια σπηλιά στο Μεξικό που μοιάζει με ένα γιγαντιαίο πηγάδι όπου διάφοροι παράτολμοι τύποι πηδάνε με αλεξίπτωτα. Εκεί τα φωτογράφισε για πρώτη φορά ο Jose Escamilla. Στιγμιότυπα από το βίντεο δείχνουν μια μικρή λευκή «γραμμή» που φαίνεται να πετά, χρησιμοποιώντας τις αποφύσεις του σαν πτερύγια για να κινούνται στον αέρα (περίπου σαν σαλάχι).
Το site δείχνει πολλές άλλες φωτογραφίες Rods. Μια είναι παρμένη από την Linda Hewett στον Καναδά το 1972. Η φωτογραφία δείχνει μια μακριά σκοτεινή ράβδωση στον πορτοκαλί ουρανό που δεν είχε παρατηρηθεί, παρά μόνο αφού η φωτογραφία εμφανίστηκε και τυπώθηκε. Πάντως πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν δεί και έχουν φωτογραφήσει Rods.
Όπως καταλαβαίνετε η φαγωμάρα, μεταξύ των αντίπαλων ομάδων που αναπτυχθήκανε αφότου φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά, δίνει και παίρνει.
Η NASA έδωσε στοιχεία για τα Rods στις 31 Μαρτίου 2008, και καθόρισε ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ 1.000 ΜΙΛΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ !!!
Επίσης ενφανίζονται σε βραχογραφήματα στην Αργεντινή. Πρωτελευταία φωτογραφία.
Μπορείτε να τα φωτογραφήσετε με την απλή ψηφιακή σας κάμερα και εσείς ακολουθώντας τις προφανείς οδηγίες που φαίνονται στην τελευταία φωτογραφία σκίτσο!

Πηγή: http://www.terrapapers.com



























37 σχόλια:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!! ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!! ΝΑ ΥΠΗΡΑΧΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ???? ΛΥΚΙΕ????????
    ΚΑΛΕ ΔΑΝΑΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????? ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ????
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aaα Φωνουλα! γεια σου καλη μου, που χαθηκες καλε;

    Λυκιε σε χαιρετω! αυτα που γραφει η μια σταλα εσυ τα παιρνεις σοβαρα;
    τελος παντων, συζητηση να γινεται, οπως και στους Ολυμπιακους του Λονδινου, καλα κρασια!
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....κατι ξεχασα
    Θα προτιμουσα κατι απο ΛΑΦΚΡΑΦΤ ,π.χ τα τρελλα βουνα
    ειναι αποθεωση, αυτον μπορω να τον πιστεψω...

    φιλια χρυσο μου, αληθεια τι κανεις, ελπιζω να μ, αποθυμησες λιγουλακι χαχα πλακα κανω παλι
    Ο ΧΙΛΙΟΝ και ΑΡΜΑ και ΑΝΤΑΡΤΗΣ και και κεκεκε
    που ειναι;Τι βαριεστημαρα μας εχει πιασει ολους!
    Η γλυκια ΡΙΤΑ; Εκει που πηγαμε ν,αγαπηθουμε, χαθηκαμε, δεν παιζω! φιλιαααααα, βγαλτε σημαιες Ελλνικες γαλανολευκες να κοιματισουν ν,ανοιξει η καρδια και να χαρει το ματι
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ και μεινουμε ορφανα και μας πετανε εδω κι εκει.
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δανάη,
      και ο Λάβκραφτ μπορεί να είναι στο ρεπερτόριό μας, αν και ανήκει σε ειδική κατηγορία!
      Επικροτώ την παρότρυνση να αναρτήσουμε όλοι την Γαλανόλευκη στα μπαλκόνια μας. Μάλιστα, θα πρότεινα να μην αποσυρθεί μετά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, αλλά να μείνει στα μπαλκόνια μας 365 μέρες τον χρόνο. Είναι ανάγκη για τον ηθικό του ταλαιπωρημένου Έλληνα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Χαιρετώ την Θηλυκή Φωνούλα και την Δανάη!
    Δανάη, σχετικά με τα γεγονότα στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε παραπέμπω στο περιοδικό Τρίτο Μάτι (τεύχος 203) στο άρθρο "Και όμως! "Κάτι" συνέβη στους Ολυμπιακούς Αγώνες". Το ανωτέρω άρθρο δεν είναι από αυτά που μπορεί κανείς να απορρίπτει άκριτα και πριν το ερευνήσει καλά! Ας το έχουμε σε μιά άκρη του μυαλού μας.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραιος εισαι! που να βρω το περιοδικο;
    καλα,σαν τον ΕΞΩ την ομαδα του και τους ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ χαχα
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ωραια,τραλαλα εαν φερεις Λαφκραφτ θα σ,αγαπαω
    λιγουλακι, καλα μην τρελενεσαι,τσακιρ κεφι παλι χαχα
    Δαναη! Φωνουουουλαααα που εισε καλε παλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δανάη, εδώ: http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=215089&option=com_virtuemart&Itemid=89&lang=el μπορείς να το παραγγείλεις και να το διαβάσεις. Εγώ δεν έχω δικαίωμα να το αναδημοσιεύσω, λόγω copyright.
    Τι σχέση έχει τώρα ο ΕΞΩ...;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΥΚΙΕ ευχαριστω!
    εε ενταξει κι αυτοι καποιους περιμενανε απο αλλους πλανητες(σχετικα με Ολυμπιακους το αναφερα) ολο ερχονται και ποτε δεν τους βλεπουμε! Τι θα λεγες για μια ψιλη κουβεντουλα; ειμαι παραφορτωμενη, εκτελω καθηκον νοσοκομας, αντε Φωνουλα να με ξεκουρασης.
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δανάη, συμβαίνουν ήδη πολλά πράγματα που ο κόσμος δεν έχει ακόμη αντιληφθεί. Παρά ταύτα, κανείς δεν μπορεί να μιλά με σιγουριά και απόλυτη βεβαιότητα δημόσια. Ο καθένας ας δέχεται ότι αντέχει...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΥΚΙΕ ενημερωσε αν θελεις με ε-μαιλ κι αν εχεις χρονο, οπως αγαπας πραξε, παντως θα χαρω! ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχ σ,αγαπαω,θα το δω και θ,απαντησω,σ,ευχαριστω σε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δανάη,
      σε καληνυχτώ. Θα δω αύριο την απάντησή σου. Για την ώρα θα σου έλεγα, αυτό που κάνεις, να το κάνεις με αγάπη και διάθεση προσφοράς στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και νοσηλεύεις! Εύγε!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  12. gute nacht mein freund, Danke!

    Καληνυχτα και σε σενα, νασαι καλα και ευχαριστω.
    καλη κυριακη και απολαυστικη με την οικογενεια σου
    και περιμενω!!!!!!!!
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D1.htm

    Καλημερα ΛΥΚΙΕ,

    Οταν ξυπνησετε και εχετε χρονο διαβαστε το.
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.youtube.com/watch?v=C3s7kn5jG9A

    Σας το αφιερωνω με αγαπη
    Δαναη!

    Που χανεστε; Φωνουλα; ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ; κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και που με αναζητάτε. Εχω κι εγώ περιορισμένο χρόνο στη δουλειά πιά και δυστυχως κι εγώ αρρώστους στην πατρίδα που πήγα να δω για λίγο. Πάντως ΠΑΝΤΑ σας μελετώ, σας διαβάζω, σας σκέφτομαι.
    Γενικά...μαζί είμαστε και μαζί τα περνάμε όλα. Εδώ σήμερα μετά απο μιά ώρα αγώνα με τους τεχνικούς καταφέραμε να ανεβάσουμε τη θερμοκρασία στο γραφείο μου που είχε 15 βαθμούς λόγω βλάβης το πρωί. Ηρθε το κρύο για τα καλά αλλά όχι στα χιόνια ακόμη... Οσο για τη σημαία μας, την έχω πάντα και στο σπίτι και στο γραφείο και σε όποιον αρέσει. ΖΗΤΩ!!

    καλή δύναμη, καλή εβδομάδα
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kaλημερα ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, χαιρομαι που σε διαβασα, παρ,ολες τις αναποδιες που περναμε(2012;!!!) τι να πω, ευχομαι να μπορουμε παλι να σηκωνομαστε και να βρισκομαστε. Η αληθεια ειναι οτι και για μενα ειναι μια δυσκολη χρονια! Καταντησα σαν τον ΙΩΒ της Π.Δ να συνομιλω με τον Θεο και να του ζηταω τον λογο. Τελος παντων.
    Προσφατα μ,ηρθε το βιβλιο του ΜΑΡΓΙΩΡΗ, για να δω θα μπορεσω να το διαβασω; Σ, ευχομαι να,σαι καλη εβδομαδα, δυναμη και καλο χειμωνα.
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημρα ΛΥΚΙΕ και θ.Φωνουλα, οπως βλεπω τωρα χαθηκες εσυ! ευχομαι να εισαι καλα και σε ολους καλη
    εβδομαδα.
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα Δανάη και Ανδρομέδα! Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους.
    Καλό χειμώνα, γιατί άρχισαν και εδώ τα κρύα πλέον...
    Ανδρομέδα, εύχομαι τα καλύτερα για τους ασθενείς σου στην πατρίδα.
    Καλή δύναμη σε όλες σας!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΥΚΙΕ ΚΑΙ ΔΑΝΑΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ!!!!!!!!!!
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΣΧΕΣΟΥΛΑ!!!!!!!!
    (ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ, ΧΙ ΧΙ ΧΙ!!!!!!!)
    ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΧΩΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΖΟΥΖΟΥΝΑ=ΔΑΝΑΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕΛΥΚΙΕ!!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ??? ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΜΑΝΗ. ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΩ.
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΛΥΚΙΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ Ε!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΥΚΙΕ.
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΛΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα θηλυκή Φωνούλα!
      Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου, καλή τύχη στην νέα σου σχέση!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΥΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΥΚΙΕ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΥΛΑ!!!!!!!!!!
      ΜΙΑ ΘΥΛΗΛΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  20. Χαιρομαι που σας βρισκω!θ.Φωνουλα σ,ευχαριστω να σαι καλα.Καλη τυχη στην χαρουμενη φρεσκια σχεσουλα σου, μμ γιατρος ε; καλο αυτο, ποτε να μην τους χρειαστουμε... αλλα... δυστυχως! παιδια καλο χειμωνα,
    εδω το βραδυ ειχαμε κατω του 0 -3 πρρρρρ
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. που ειναι ΤΙ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ; εχασα καποια αναρτηση;
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΗΝΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΚΑΛΕ!!!!!!! ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΗΝΕ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΤΕΥΧΟΣ 203!! ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ. ΑΜΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΤΟ.
    ΣΕ ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ. Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!! ΕΔΩ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΑΝΑΗ ΜΟΥ ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ (ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ)!!!!!!!!! ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αντε στις χαρουλες σου εισαι, πραγματι χαιρομαι μεσα απο την καρδια μου, χρειαζονται τα ταιρια προ παντων στους δυσκολους καιρους χιχι μμμ καλα να περνας χμ χμ χμ...Πολυ αστειο μου φανηκε με το τριτο ματι χαχα
    αλλα πως να το παραγγειλω... ΛΥΚΙΕΕ; το ταχυδρομικο κοστιζει περισσοτερο απο το βιβλιο χμμ! τι να κανω μωρε; καιγομαι να το διαβασω!
    περιμενω απαντησηηη ,ευχαριστω. φιλια , σας αγαπαω.
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δανάη, όπως σου έγραψα και πιό πάνω, μπορείς να το παραγγείλεις στο link που παρέθεσα. Δυστυχώς δεν μπορώ να το αναδημοσιεύσω. Θα επιχειρήσω να το σκανάρω και να στο στείλω προσωπικά στο e-mail σου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΥΚΙΕ εγινε και θα χαρω πολυ να το στειλης, γιουπιιι
    ευχαριστω! καληνυχτα.
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δανάη, στο έστειλα ήδη!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ εκ μέρους της Δανάης (δουλεύει), της τα έχω κατεβάσει στον υπολογιστή.
      TRISTAN

      Διαγραφή
    3. Ο.Κ. Tristan, ελπίζω να τα διαβάσει και να της λυθούν κάποιες απορίες.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  27. Γεια σου ΛΥΚΙΕ,
    εισαι λεβεντια, ενα μεγαααααααλο ευχαριστω πολυ,
    θα φαω λιγουλακι και θα τα διαβασω. φιλια χρυσουλινι
    χιχι
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.