Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Δηλώσεις ομογενούς συνεργάτη του ΣΩΡΑ για την εξαγορά της Coca Colla!!!


ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΣΤΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GreekReporter US

Χθες, η Coca Colla παρέσυρε 61 μετοχές! Οι απώλειες της μετοχής στο χρηματιστήριο, ανήλθαν σε 4,86% και στα χρηματιστήρια επικρατεί αβεβαιότητα μετά και την ανακοίνωση της απόφασης της Coca Cola, να αλλάξει πρωτογενή αγορά, εισάγοντας τις μετοχές της στο Λονδίνο! Τυχαίο;

Γιατί δεν λαμβάνουν θέση οι πολιτικοί; Γιατί μας κρύβουν την αλήθεια; Γιατί σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος κωφεύει; Γιατί δεν λαμβάνει θέση η αντιπολίτευση; Τι ύπουλα παιχνίδια παίζονται στις πλάτες του Ελληνικού Λαού; Γιατί δεν αφήνουν να λάμψει η αλήθεια και βυθίζουν το Έθνος στα χρέη; Πρωτοκλασάτο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, φέρεται να έλαβε ένα άκρως εμπιστευτικό e-mail και υπό το βάρος των εξαιρετικών αποκαλύψεων που αναφέρονται σε αυτό, αποφάσισε να το διαρρεύσει στο διαδίκτυο σε μια προσπάθεια να ξεσκεπαστεί μια και καλή ο προδοτικός ρόλος αυτών που μας κυβερνούν και να μάθουν επιτέλους οι Έλληνες όλη την αλήθεια!

Σύμφωνα με το e-mail αυτό, ο Αρτέμις Σώρας, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην “The Coca-Colla Company” και επίκειται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της, δηλαδή σχεδόν το 62,5% του ομίλου, έναντι του ποσού των $745 δις. Το συνταρακτικό εδώ όμως δεν είναι αυτό! Ο Σώρρας δήλωσε πως πρόθεσή του είναι να ιδρύσει ένα εργοστάσιο παραγωγής του συμπυκνωμένου σιροπιού της Coca Colla στην Θεσσαλία! Μέχρι σήμερα, μόνο στις ΗΠΑ υπάρχουν αυτά τα εργοστάσια, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο οι εμφιαλωτές της Coca Colla αγοράζουν το συμπυκνωμένο σιρόπι, προσθέτουν τα υπόλοιπα συστατικά, το εμφιαλώνουν και το διανέμουν. Μάλιστα, ο δεύτερος μεγαλύτερος εμφιαλωτής της Coca Colla στον κόσμο είναι η Coca-Colla Hellenic η οποία διανέμει τα αναψυκτικά της σε συνολικά 27 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ρωσία! Στην Θεσσαλία σκοπεύει να μεταφέρει και τα κεντρικά γραφεία management, στα οποία θα υπάγονται όλες οι ευρωπαϊκές θυγατρικές και εταιρείες εμφιαλώσεως των προϊόντων της, γιατί όπως δήλωσε θέλει να δώσει δουλειά σε Έλληνες μόνο!!!

Σε περίπτωση που θα του δημιουργηθούν εμπόδια, δήλωσε πως θα ιδρύσει την νέα εταιρεία στην Βουλγαρία, ενώ θα διατηρήσει την υπόσχεσή του για την δημιουργία εγκαταστάσεων και εργοστασίων της Coca Cola στην Θεσσαλία, για να εργαστούν ΕΛΛΗΝΕΣ! Δεύτερη σκέψη του είναι η ίδρυση εργοστασίων και στην επαπειλούμενη από την εισροή τούρκων επενδυτών, Θράκη και φυσικά, από τα σχέδιά του δεν θα λείπει και η Μακεδονία. Η είδηση, έχει ήδη ταρακουνήσει τον κόσμο της Θεσσαλίας καθώς αρκετοί τοπικοί παράγοντες και μεγαλοκτηματίες, φέρονται να έχουν έλθει σε συμφωνία μαζί του για την παραχώρηση γαιών, εκτάσεως 3.000 στρεμμάτων περίπου, για την κατασκευή ενός βιομηχανικού πάρκου που θα στεγάσει τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας, έναντι πολύ αδράς αμοιβής!

Το θέμα διέρρευσε και στο αμερικανικό Κογκρέσο από γερουσιαστή της Ατλάντα, ο οποίος πληροφορήθηκε για τις επικείμενες εξελίξεις από στελέχη της ίδιας της εταιρείας. Επικρατεί απόλυτη μυστικότητα για τις ενέργειες που προτίθεται να αναλάβει το οικονομικό επιτελείο των ΗΠΑ, γιατί τίθεται θέμα μείζονος εθνικής οικονομικής αστάθειας για την χώρα.

Ο Λευκός Οίκος, προσανατολίζεται στην κατάθεση νομοσχεδίου περιορισμού πώλησης πλειοψηφικών πακέτων μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων που κατέχουν στρατηγική θέση στην οικονομία της χώρας, παράλληλα με την κατάθεση τροπολογίας για την απαγόρευση διείσδυσης εταιρειών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών που θεωρούνται ότι απειλούν την Εθνική ασφάλεια. Πρόσφατο παράδειγμα ήταν οι ανερχόμενες κινέζικες εταιρείες ZTE και Huawei, οι οποίες κατηγορούνται από την Επιτροπή Πληροφοριών των ΗΠΑ για κατασκοπεία. Οικονομικοί κύκλοι αναφέρουν όμως, ότι ούτε το χρηματιστήριο, ούτε το Κογκρέσο δεν θα προλάβουν τις εξελίξεις, μιας και η γενική συνέλευση των μεγαλομετόχων της Coca Cola φέρεται να έχει αποφασίσει ότι αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για αλλαγή του στρατηγικού σχεδιασμού διείσδυσης στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, με δεδομένη την γενικότερη οικονομική κρίση και τις ολοένα και περισσότερο πτωτικές τάσεις των πωλήσεων των προϊόντων της.

Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν πως το θέμα θα πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού στους όρους που θέτει ο κύριος Σώρρας, είναι και η δημιουργία ενός Ελληνικού οικισμού στην Ατλάντα, όπου θα μετεγκατασταθούν Έλληνες της ομογένειας που θα αντικαταστήσουν αρκετούς από τους εργαζόμενους στα γραφεία διοίκησης της Coca Cola. Επιπλέον, συνεργάτης του Σώρα δήλωσε πως προσανατολίζεται στο μέλλον να λανσάρει και μία σειρά αναψυκτικών με Ελληνικό όνομα, τα οποία θα έχουν ως βασικά συστατικά, προϊόντα της Ελληνικής γης, όπως η μαστίχα της Χίου. Στα μελλοντικά του σχέδια, δεν αποκλείει και την διάδοση της ρακής, του τσίπουρου, της ρετσίνας, του ρακόμελου και άλλων Ελληνικών ποτών και αφεψημάτων!

Ο κύριος Σώρας φέρεται να είπε, πως ήταν όνειρό του από παιδί να γίνει ένας από τους δέκα ΕΝ ζωή ανθρώπους που γνωρίζουν την μυστική συνταγή της Coca Cola. «Εγώ, θα σώσω την Ελλάδα με τα ΙΔΙΑ όπλα του παγκόσμιου συστήματος», τόνισε.
Οικονομικοί κύκλοι που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση των ΗΠΑ, αναφέρουν πως αυτό θα είναι ίσως το μεγαλύτερο και το πιο συμφέρον deal στα χρονικά της παγκόσμιας οικονομίας, μιας και οι ΗΠΑ θα καταφέρουν να εξοφλήσουν μεγάλο μέρος των ομολόγων που αδυνατούσαν μέχρι τώρα να πληρώσουν στο Σώρρα. Αναφέρουν επίσης ότι θα αποπληρωθεί και το υπέρογκο ποσό που οφείλει η εταιρεία στο αμερικανικό δημόσιο από φόρους, αλλά και περιβαλλοντικά πρόστιμα που τις έχουν επιβληθεί κατά καιρούς και πως με τα νέα κεφάλαια που θα επενδυθούν στην εταιρεία, αυτή θα γίνει ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός κολοσσός στην νέα τάξη πραγμάτων.

Εντός ολίγων εβδομάδων, ο κύριος Σώρρας δήλωσε πως θα ζητηθεί από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων από την Ελλάδα, σε συνεργασία και με τα γραφεία διασύνδεσης των Ελληνικών πανεπιστημίων, αλλά και των Ελληνικών επιμελητηρίων, να στείλουν τα βιογραφικά τους σε γραφείο που θα ιδρυθεί γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό στην Αθήνα, ώστε μετά από επιλογή τους να μεταβούν στην Αμερική για εκπαίδευση και στελέχωση των μελλοντικών εγκαταστάσεων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ. Υπολογίζεται ότι, συνολικά σε Αμερική και Ελλάδα θα δημιουργηθούν περίπου 285.000 νέες θέσεις εργασίες, μόνο για Έλληνες και θα αμείβονται ΟΛΟΙ με μισθούς ΗΠΑ!

Ο κύριος Σώρας, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση καθώς επιθυμία του ήταν, είναι και παραμένει να βοηθήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Να φέρει την άνοιξη στην Ελλάδα, είτε το θέλουν τα τρωκτικά, είτε όχι! Μετά την αδιαφορία, την αναλγησία και τα πιλοτικά παιγνίδια που είδε να παίζονται στην πλάτη της Ελλάδος από τους πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους, μετά από τον εμπαιγμό και τις συκοφαντίες σχετικά με την πρόθεσή του να εξαγοράσει το χρέος της Ελλάδος, μετά από τον διασυρμό του με ψευδείς καταγγελίες από τα ΜΜΕ και τους μισθωμένους δημοσιογράφους, αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση για να αποδείξει σε όλους ότι υπάρχει τρόπος όπου υπάρχει θέληση!

Πηγή: http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/

11 σχόλια:

  1. Καλημερα ΛΥΚΙΕ και σε ολους που λειπουν
    πολυ μακρυ το αθρο κουραζει φιλε μου θα το διαβασω οταν εχω ελευθερο χρονο. Αυτο που εψαξα ειναι οτι φευγει Ελβετια, απο spiegel.Μα που τα βρισκουν τοσα λεφτα!!! απαιτειται αμεσως να βοηθησουν την Ελλαδα
    βασει και παραγραφος μπλα μπλα... κατα τ,αλλα ας δηλητηριαζονται μερικοι πινοντας την. Τα λεμε παλι
    σε χαιρετω και καλο σ/κ
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Δανάη!
    Η υπόθεση με την END και τον κ. Σώρα, Λαμπράκη, κτλ. κυριαρχεί για δεύτερη φορά την επικαιρότητα, με ενορχιστρωμένη προσπάθεια σπίλωσής τους από όλα τα ΜΜΕ και το πολιτικό κατεστημένο, που υπηρετώντας τα σιωνιστικά τους αφεντικά, δεν θέλουν λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας, αν αυτή θα απελευθέρωνε την χώρα μας από την δική τους εξάρτηση...
    Αν παρακολουθήσεις την εξέλιξη της υπόθεσης από άλλα μπλόγκς, θα δεις ότι η προέλευση των χρημάτων τους, είναι από μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής και όπως πρόσφατα ανακοίνωσαν, από αποζημιώσεις (ομόλογα των ΗΠΑ)που τους χορήγησε το αμερικανικό κράτος για "αρχαία μυστική τεχνολογία", που πούλησαν σε αυτούς!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ φοβάμαι ΛΥΚΙΕ πως η υπόθεση ΣΩΡΑΣ, THE END και ολοι οι εμπλεκόμενοι, αποδεικνύεται δειλά δειλά ότι ήταν ένα φιάσκο, μια απάτη. Πάντα δυστυχώς πίσω απο κάποιο "βροντερό" γεγονός και δή καλοπροαίρετο, υπάρχει σκοπιμότητα και προπαγάνδα.
      http://www.katohika.gr/2012/12/600_7.html

      Οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις θα φανούν στο εγγύς μέλλον. Ούτως ή άλλως βρισκόμαστε σε μια περίοδο αποκαλύψεων της πραγματικότητας και το ξεσκέπασμα γεγονότων....

      Ο ΠΑΝΤΟΝΙΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ - ΑΟΡΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    2. Παντοτινέ Ανώνυμε-Αόρατε Φίλε μου,
      το θέμα της «απόδειξης» μιάς ενδεχόμενης απάτης-φιάσκου, έχει ορισμένες απαιτήσεις, όσον αφορά το αξιόπιστο της κρίσης.
      Τεκμήριο αξιοπιστίας σε μια τέτοια περίπτωση, θα ήταν ένας ενδελεχής έλεγχος των στοιχείων που παρουσιάζονται και η διασταύρωσή τους από διάφορες επίσημες πηγές, εάν και εφόσον αυτές, δεν θα προσπαθούσαν να υποκρύψουν στοιχεία που ενδεχομένως θα τους έβλαπταν. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Υπάρχει αυτή η αντικειμενικότητα από τα εμπλεκόμενα τραπεζικά ιδρύματα, αλλά και κράτη (Γαλλικό-Αμερικανικό) όταν πίσω από αυτά -ως γνωστόν- κινούνται οι ίδιοι άνθρωποι που ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία; Θα ομολογούσαν (ενδεχομένως) την αλήθεια, αν αυτή απειλούσε με συντριβή το οικοδόμημα της οικονομικής τους παγκόσμιας κυριαρχίας;
      Αν συμφωνήσουμε ότι δεν θα υπήρχε αυτή η πιθανότητα, τότε η «απόδειξη» που θα μπορούσε να προκύψει, θα ήταν μάλλον αναξιόπιστη και «στημένη» από αυτούς που μπορούν να μονοπωλούν την «επίσημη» αλήθεια.
      Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι οι ισχυρισμοί του Σώρρα, είναι αξιόπιστοι και αληθινοί; Σαφώς όχι. Απλά πιστεύω ότι ίσως να μην μάθουμε (δημόσια) ποτέ την αλήθεια. Αν ο Σώρρας είναι κοινός απατεώνας, επενδύει επιτυχώς στην εγγενή αδυναμία του «συστήματος» στο να τον αποκρούσει, αφού αυτός μετέρχεται των ιδίων όπλων με αυτό, και το πλευροκοπά. Αν πρόκειται περί απατεώνος, τότε αυτός θα πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος και αποτελεσματικότερος όλων των εποχών, αφού καταφέρνει να προκαλέσει σεισμό μεγατόνων και να καταδείξει τα σπηλαιώδη κενά του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η αμηχανία που αρχικά επέδειξαν οι μηχανισμοί του «συστήματος», το αποδεικνύουν τραγικά.
      Το ότι ο Σώρρας αποσκοπεί στην «μετάλλαξη» της Ελληνικής πραγματικότητας προς το καλλίτερο «εκβιάζοντας» την Ελληνική κυβέρνηση, είτε επιδιώκοντας την απ’ ευθείας ανάμειξή του στα πολιτικά πράγματα, με την δημιουργία ενός πολιτικού κόμματος, δεν είναι μεμπτό νομίζω.
      Τώρα το τι αυτός μπορεί να εκπροσωπεί (π.χ. δωδεκαθεισμό) ή αν αυτός ενεργεί κατ’ εντολή τρίτων, είναι θέμα άλλης συζήτησης.
      Αυτό όμως στο οποίο θέλω να εμμείνω, είναι στο πως αντιδρά το κατεστημένο των οικονομικών εξουσιαστών, σε μια παγίδα (για αυτούς), που πολύ έξυπνα τους έστησε ο Σώρρας, είτε με αληθινά είτε με ψεύτικα όπλα. Άσχετα με τον επιδιωκόμενο στόχο της END, το «σύστημα» για πρώτη φορά μας έδειξε ότι είναι ευάλωτο, αλλά και καλά οργανωμένο ώστε να αντιδρά ενωμένα και (σχεδόν) αποτελεσματικά, σε ότι το απειλεί! Αποκάλυψε και εξέθεσε πρόσωπα σε ρόλους (δημοσιογράφους, κανάλια, τύπο, πολιτικούς, κτλ.), που μέχρι τώρα κατάφερναν να ξεγελούν τις μάζες.
      Και μόνο για αυτό, ο Σώρρας πέτυχε κάτι σημαντικό. Αν παρόλα αυτά, πρόκειται περί απατεώνα, τότε πρέπει να αναλογιστούμε τα θετικά και τα αρνητικά που θα μας αφήσει η δράση του.
      Προσωπικά επιφυλάσσομαι και δεν σπεύδω να υιοθετήσω εύκολα συμπεράσματα δημοσιευμάτων, που κάλλιστα μπορεί και αυτά, να είναι μέρος του συστημικού σχεδίου…
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα σε όλους!
    Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια προσευχή υπέρ της εσωτερικής γαλήνης, απο το Αγιο Ορος. Παρ' ότι δεν ταιριάζει στην συγκεκριμένη ανάρτηση, πιστεύω πως η δύναμη των λέξεων και το μήνυμα που αποστέλλεται, μας βοηθά όλους να ξεκινήσουμε όμορφα και αισιόδοξα την ημέρα μας!

    Θεέ μου, κάνε με να έχω ευγένεια.
    Ὅταν οι πόρτες δίπλα μου βροντούν, βοήθησε με να μιλώ ήρεμα.
    Ὅταν οι απαιτήσεις τῶν ἄλλων ξεπερνούν την αντοχή μου, δώσε γλυκύτητα στὴ φωνή μου.
    Ὅταν ἔχω νὰ κάνω μὲ τοὺς ἄλλους ποὺ μὲ πληγώνουν, δῶσε μου τὴ σιωπὴ τῆς ταπεινοφροσύνης.
    Νἆναι ἡ φωνή μου ἁπαλὴ ὅταν ὑπογραμμίζει, νἆναι τρυφερὴ ὅταν ὑποδεικνύει, ἔτσι ποὺ νὰ ἐγγίζει χωρὶς νὰ ξεσκίζει.
    Νὰ εἰσχωρεῖ στὴν καρδιὰ χωρὶς νὰ ματώνει.
    Ἂς ἔχω θεέ μου, ἰσορροπία στὶς μικρὲς ἀναποδιὲς καὶ στὰ μεγάλα προβλήματα.
    Ἂς συνειδητοποιήσω πῶς ἡ εὐγένεια εἶναι ἡ δύναμη καὶ ὄχι ὁ πόλεμος
    ποὺ καταρρακώνει τὴν ἀξιοπρέπεια τῶν ἄλλων καὶ θάβει τὴν δική μου ὑπόληψη.
    Ἂς μὴν καταναλίσκω πολύτιμη ἐνέργεια μὲ τὴν διαπεραστική, ἄγρια φωνή μου, ποὺ μόνο θύελλες ξεσηκώνει καὶ καμία λύση δὲν δίνει.
    Μαλάκωσε, Σὲ παρακαλῶ, τὶς τραχιὲς ἄκρες τοῦ χαρακτῆρα μου, ποὺ ἀπομακρύνουν τοὺς δικούς μου ἀπὸ τὴ φωλιά τους.
    Προτοῦ σερβίρω τὴν συνταγὴ τοῦ σωστοῦ, ἂς ἔρθω στὴ θέση τοῦ ἄλλου γιὰ νὰ προλάβω τὸν ἑαυτό μου
    νὰ μὴ χειρονομεῖ ἀνεξέλεγκτα, ἀλλὰ νὰ κατανοεῖ γιὰ νὰ βοηθήσει.
    Οἱ εὐγενικοί μου τρόποι, ἂς δημιουργοῦν κλίμα εὔκρατο στὸ σπιτικό μου γιὰ νὰ εὐδοκιμοῦν οἱ καρποὶ τοῦ Παναγίου Σου Πνεύματος.
    Σὲ παρακαλῶ, Θεέ μου, γέμισε τὸ εἶναι μου μὲ τὴν Παρουσία Σου, γιὰ νὰ μπορῶ ἀληθινὰ νὰ χαμογελῶ
    καὶ οἱ ἄλλοι νὰ ἐκτονώνονται ἀπὸ τὴν ἔνταση ποὺ τοὺς δημιουργεῖ ἡ καθημερινὴ ζωή.
    Βοήθησέ με νὰ ἔχω τὴν δύναμη, εἰλικρινὰ νὰ ἐπαινῶ τὰ σωστὰ τῶν ἄλλων, γιὰ ν᾿ ἀρχίσουν ν᾿ ἀγαποῦν τὸ τέλειο, τὸ σεμνό, τὸ ὡραῖο.
    Ἂς μποροῦσα νἄχω ἔντονη πνευματικότητα ἀλλὰ διακριτικὴ παρουσία γιὰ νὰ διψάσουν τὸ Ἅγιο καὶ νὰ ἀναζητήσουν Ἐσένα!
    Ἂς μὴν ἐξάπτωμαι ὅταν δὲν συμφωνοῦν μαζί μου, ἀλλὰ νὰ χαίρωμαι τὴν ὀντότητα ποὺ ἀποκτοῦν.
    Ἂς μὴν ἀπομακρύνωμαι ἀπὸ ἀγαπημένα μου πρόσωπα, ὅταν ζοῦν τὴν ἀνεξαρτησία ποὺ δικαιοῦνται, ἀλλὰ μέσα στὸν δρόμο Σου.
    Ἂς μὴν ὑπενθυμίζω, Κύριε, λάθη παλιά, γιὰ νὰ μποροῦν νὰ ξαναρχίζουν τὸν ὡραῖο τους ἀγῶνα.
    Ἂς ἔχω τὴν σοφία νὰ μὴν κάνω συγκρίσεις, γιὰ νὰ μὴν μειώνω τὴν αὐτοπεποίθησή τους.
    Καὶ ὅταν τὸ πρόγραμμα τῆς ἡμέρας μου παραβιάζεται, ἂς ἔχω τὴν εὐελιξία νὰ προσαρμόζομαι χωρίς να στενοχωρώ.
    Μου είπες, Κύριε, πως η ευγένεια εἶναι συνώνυμη τῆς ἀγάπης.
    Δεν μου μένει, λοιπόν, παρά μέτρο ἀναφοράς μου να'ναι ο ύμνος της αγάπης του Αποστόλου Σου,
    κι έτσι με την ψυχή γεμάτη από τη δική Σου αγάπη, να φέρομαι εὐγενικά. Βοήθησε, Κύριε!

    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Χίλονα, συγχαρητήρια για την υπέροχη αυτή προσευχή που μας παρέθεσες! Έχει έναν συγκλονιστικά απλό λόγο, που αποκαλύπτει μια ανείπωτη αλήθεια...: την αλήθεια της αμαρτωλής μας φύσης, των λαθών μας δηλαδή, που πρέπει να διορθώσουμε για να νοιώσουμε την αληθινή, συμπαντική, ανιδιοτελή Αγάπη! Είναι ένας ύμνος στην Αγάπη και πως αυτή βιώνεται εμπράκτως!
    Ας αποτελέσει οδηγό μας στην πορεία μας προς τον Θεό.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μμμμ... αμφιβαλω αν εχουν τοσο χρονο στο Αγ.Ορος ...

    Σας χαιρετω ολους

    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Λύκιε καλημέρα,
    πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο και αφού παρακολούθησα τις εκπομπές που είχε μιλησει ο ΣΩΡΡΑΣ, θα μπορούσα να πω ότι τα θέματα που θέτει μου φάνηκαν αληθοφανή, με τις στοιχιώδεις έως και ελλειπείς γνώσεις που κατέχω για αυτά. Ομολογώ ότι με προβλημάτισαν μάλλον αισιόδοξα..., όμως λαμβάνοντας υπόψην το γεγονός ότι ζούμε σε σκοτεινές εποχές και οι πληροφορίες τρέχουν με ασύλληπτη ταχύτητα κατόπιν ενός καλά οργανωμένου σχεδίου από τους επικυρίαρχους, θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα:
    Μηπώς τελικά αποδειχθεί και αυτός μία «πλάνη» και ένας πατριδοκάπηλος, προκειμένου να μας αποπροσανατολίσει από τις ιδέες των προγόνων μας και εν τέλει να παρουσιαστεί και αυτός γραφικός και συννάμα γελοίος εκφραστής αυτών των ιδεών;

    Ο χρόνος θα δείξει...

    Βέβαια οφείλω να πω ότι έθεσε στοχευμένα ορισμένους θεμιτούς προβληματισμούς, π.χ. «οποιοσδήποτε σκέφτεται σαν ελεύθερος άνθρωπος, για μένα είναι Έλληνας». Ωστόσο κάποιες στίγμές μου φάνηκε ότι χρησιμοποιήσε κωδικοποιήμενες έννοιες ίσως για να τον αναγνωρίσουν ορισμένοι, αλλά αυτό μπορεί και να είναι δημιούργημα της φαντασίας μου, διότι δε θέλω να χάσω την αισιοδοξία μου και αναζητώ συνεχώς καινούργια πρόσωπα και ιδέες.

    Αντάρτης του Πόντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Φίλε μου Αντάρτη του Πόντου, χαίρε!
    Στο ερώτημά σου, απάντησες ήδη: "ο χρόνος θα δείξει"! Αν τον αφήσουν όμως, να μας δείξει την αξιοπιστία του... Η προσπάθειά του, θεωρώ ότι είναι άτυχη εν τη γενέσει της, αφού η πρόταση αυτή θα ήταν καταφανώς απορριπτέα από τους εξουσιαστές της ΝΤΠ. Είναι δηλαδή μια θνησιγενής απόπειρα! Αναφέρομαι φυσικά στην εξαγορά του εξωτερικού χρέους από την END.
    Δεν ξέρω αν έκανε κάποιες κωδικοποιημένες κινήσεις, αφού η όλη του παρουσία, είναι ούτως ή άλλως ανορθόδοξη. Αν διέκρινες κάτι, πες το μας να το αναλύσουμε.
    Περί αισιοδοξίας… είναι δίκοπο μαχαίρι! Μπορεί να είναι σκοπούμενο να την προκαλέσει άνευ αντικειμένου, μπορεί όμως να είναι και πραγματικά υποσχόμενη.
    ‘Ίδωμεν…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσον αφορά το περί αισιοδοξίας εκτός από τα προαναφερόμενα, θα ήθελα να το συνδυάσω και με την πρόταση του τελευταίου άρθρου που ανήρτησες και αναφέρεται στους αποκρυφιστές συγγραφείς που διακυρρήτουν για τη Νέα Εποχή, αφού βέβαια διέλθουμε από μια περίοδο που θα χαρακτηρίζεται «δια πυρός και σιδήρου». (Λίγο άναρχως συλλογισμός, αλλά δε μπορούσα να τον εκφράσω καλύτερα

    Να επανέλθουμε στις κωδικοποιημένες κινήσεις, θα ήθελα να θέσω ένα παράδειγμα: όταν μια δημοσιογράφος αναφέρεται στο όνομα του λανθασμένα αποκαλώντας τον "κο Σώρο", την διορθώνει λεγοντάς της ότι το όνομά του είναι Σώρρας και σημαίνει στα Πελασγικά κόρακας, το οποίο ήταν το πουλί του Απόλλωνα. Συνεχίζει λέγοντας ότι αν κάπιος, αφήνει κάποιο υπονοούμενο, συνδυάσει το ανωτέρω με το μικρό του όνομα τότε θα βγάλει τα συμπεράσματά του.

    Η ενέργειά του αυτή θα μπορούσε να μην είναι και τίποτα το ουσιαστικό και απλά να ήταν μια προσπάθεια να απευθυνθεί σε συγκεκριμένο κοινό που τον παρακολουθούσε, για να το κερδίσει.

    Υ.Γ. Ακόμα δε έχω ψάξει αν ισχύει όντως αυτό που αναφέρει για τον κόρακα θα το εξακριβώσω και θα επανέλθω. Έαν κάποιος το γνωρίζει ας το επισημάνει.

    Αντάρτης του Πόντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λέει λοιπόν ο Σώρρας: ''Το όνομά μου σημαίνει κόρακας, κι εγώ δεν το ήξερα, το έψαξα, ο κόρακας είναι το αγαπημένο πτηνό του Απόλλωνα, το μικρό μου όνομα είναι Αρτέμης, κάνετε τον συνειρμό σας.''
    Έχω την εντύπωση ότι θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις παρά υπάρχει ουσία πίσω απ’ αυτό. Αν υπήρχε μυστικιστικός συμβολισμός πίσω από το όνομά του, δεν θα το αποκάλυπτε με τέτοιο τρόπο. Πρόκειται για προσπάθεια εντυπωσιασμού.
    Να είσαι σίγουρος ότι η «Νέα Εποχή» μόνο ελπιδοφόρα δεν θα είναι για την ανθρωπότητα. Μια Νέα Εποχή απάνθρωπης σκλαβιάς και ανελευθερίας, που θα γυρίσει την ανθρωπότητα χιλιάδες χρόνια πίσω!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.