Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...!

Τηλεμεταφορά, υλοποίηση οντότητας, μετάβαση από πύλη παράλληλου κόσμου, χωροχρονική καμπύλωση από το μέλλον ή προβολή του blue beam project στην Κίνα;
Παρόλο που το συγκεκριμένο βιντεάκι που μας δείχνει από κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας σε διασταύρωση στην Κίνα, έτυχε πολλαπλών και ποικίλων αναλύσεων από ερασιτέχνες και έγινε προσπάθεια να αμφισβητηθεί, ήρθε και εταιρία video games να υιοθετήσει την διάδοση του βίντεο για δήθεν σκοπούς προώθησης κάποιου προϊόντος της! Μόνο που τα επιχειρήματά της είναι σαθρά και δεν πείθουν κανέναν!
Το περιστατικό έγινε στις 05-09-2012.
Βλέπουμε λοιπόν ένα παρολίγον ατύχημα, όπου ένα φορτηγό τείνει να συγκρουσθεί  και να παρασύρει έναν ποδηλάτη τρίτροχου φορτοποδήλατου, ο οποίος έρχεται από τα αριστερά της εικόνας μας. Την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή, από δεξιά έρχεται μια κινούμενη λάμψη, η οποία επιβραδυνόμενη εμφανίζει μια γυναικεία σιλουέτα, η οποία δείχνει να απλώνει τα χέρια της προς τη μεριά του ποδηλάτη. Ποδηλάτης, ποδήλατο και γυναικεία σιλουέτα εξαφανίζονται στην κυριολεξία, χιλιοστά του δευτερολέπτου πριν συγκρουστούν με το φορτηγό. Ταυτόχρονα εμφανίζονται υπό άλλη γωνία σε κάθετο σημείου του δρόμου στην άκρη αυτού. Η γυναικεία σιλουέτα φαίνεται να ακουμπά το ποδήλατο ενώ τα χέρια της (παλάμες) παράγουν ισχυρό φως. Στη συνέχεια τοποθετεί τα χέρια της μέσα στις τσέπες της και αποχωρεί με ταχύ βήμα. Ο ποδηλάτης φαίνεται αιφνιδιασμένος και τον βλέπουμε να αντιδρά αργά, αφού έχει σαστίσει. Κατεβαίνει και κάθεται στο πεζοδρόμιο να ηρεμήσει και να σκεφτεί! Ο οδηγός του φορτηγού ακινητοποίησε άμεσα το όχημα και αμέσως κατέβηκε ψάχνοντας να βρει τα απομεινάρια του ποδηλάτου και των ανθρώπων, αλλά μάταια. Βλέπει μακρύτερα τους δύο ανθρώπους με το ποδήλατο άθικτους και φαίνεται να μην πιστεύει στα μάτια του! Στο σημείο της ασφάλτου που θα γινόταν η σύγκρουση, εμφανίζεται ένας μαυρός κύκλος σαν από ροδιές ή σκιές. Το περιστατικό τελειώνει πολύ σύντομα, με την γρήγορη αποχώρηση της γυναικείας σιλουέτας...
Τι λέτε ότι συνέβη;
Δείτε το βίντεο:
Πηγή βίνεο: http://www.youtube.com
ΛΥΚΙΟΣ.

15 σχόλια:

  1. Καλησπερα ΛΥΚΙΕ! και σε ολους. Ευχομαι να ειστε ολοι
    καλα. Ασχημη κατασταση ειδα σημερα στις ειδησεις,
    στην Αθηνα. Ποτε θα ερθουν οι περιβοητοι Ε να σωσουν
    την χωρα μας; Quo vadis ΕΛΛΑΔΑ; Και μια καλη νυχτα.
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δανάη καλημέρα!
    Η Ελλάδα πάει όπου την κατευθύνουν οι κυβερνώντες και τα αφεντικά τους! Στον όλεθρο! Οι Τούρκοι από χθες ξεκίνησαν τον Γ' παγκόσμιο πόλεμο (επιτέθηκαν στην Συρία) και τα ελληνικά ΜΜΕ, δεν ανέφεραν τίποτε. Εκατοντάδες χιλιάδες Σύριοι φονταμενταλιστές του Ισλάμ, προωθήθηκαν από το Τουρκικό κράτος στα σύνορά μας στον Έβρο και είναι έτοιμοι να εισβάλουν στην Θράκη μας, ενώ την ίδια ώρα τα αριστερά κόμματα της Ελλάδας, έχουν σχεδιάσει την στήριξη του ισλαμικού στοιχείου στην χώρα μας! Τα ΜΜΕ, πιστά στον ρόλο τους να συσκοτίζουν την αλήθεια και να παραπλανούν τον λαό, ασχολούνται με την λίστα Λαγκάρντ, τον Ραγκούση και τον Βενιζέλο…! Έρχεται θύελλα δυσμενών εξελίξεων, που θα επηρεάσει ολόκληρη την Ευρώπη με πρώτη χώρα που θα χτυπηθεί, την Ελλάδα μας! Εσύ περίμενε να έρθουν οι «Ε»να μας σώσουν! Χε,χε!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα ΛΥΚΙΕ! Εαν ειναι οπως τα λες ειναι φοβερο!
    Αληθεια; ασχολουνται μονο με την λιστα η λίτσα; αν
    ειναι δυνατον να μην εχει κατι αναφερθει!
    εδω ειπαν οι τουρκοι ετοιμαζουν στρατο σε περιπτωση ξανασυμβη τετοιο ~λαθος~ για τ αλλα επιφυλασομαι....
    Διαβασα τα σχολια και το αρθρο του στοχαστη! ενδιαφεροντα! γιατι τοτε εσβησες το μπλογκ
    που δωθηκε; δεν λεει τα ιδια; ξερω τον ΛΥΙΟ, Ανδρομεδα, Αρμαγεδων, Αρτεμις, ονοματα που αναφερονται, τυχαιο;
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγνωμη ΛΥΚΙΟ ηθελα να γραψω, ενοειται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δανάη καλημέρα.
    Οι αναφορές των ΜΜΕ σχετικά με τις εξελίξεις στην διένεξη Τουρκίας-Συρίας, είναι επιγραμματικές και δευτερεύουσες. Περνάνε δηλαδή στα ψιλά με δυό λόγια. Χθες, σε κάποια κεντρικά δελτία (των μεγάλων καναλιών) δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά!
    Αν εννοείς γιατί έσβησα από τα σχόλια αυτής της ανάρτησης, ένα ανώνυμο με ένα λίνκ, το θεώρησα άσχετο και spam (διαφημιστικό). Αν το έστειλες εσύ, θα έπρεπε πρώτον να το υπογράψεις, ώστε να το λάβω αλλιώς υπ' όψιν μου και δεύτερον να εξηγήσεις τον λόγο που το προτείνεις.
    Επανέλαβε λοιπόν, εξηγώντας τι ακριβώς θέλεις να δούμε.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκει στο μπλα μπλα εγραφε κατι το οποιο συζητηθηκε κι εδω!
    ριξε μια ματια στο φορουμ εαν εχεις τον χρονο και την θεληση
    Πρεπει να σου πω ανησυχω για ολα και θλιβομαι, τι θα μας ερθη;
    να ειστε ολοι ενωμενοι προς θεου κανενα κομμα να μην μπη αναμεσα σας τα ματια σας και η καρδια σας να ειναι σε εντιμοτητα.φιλικα
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ ΔΑΝΑΗΤΣΑ ΜΟΥ?? ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ
      ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΥΚΙΕ ΦΙΛΕ ΑΓΑΠΗΤΕ!!!!!!!
    ΤΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ. ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΙ?? ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΝΑΙ? ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΝΑ ΚΑΨΙΜΟ ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΥΚΙΕ? Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ? ΕΕΕ? ΔΑΝΑΗ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΠΟΥΘ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΦΟΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΒΟΒΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟ
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΩ ΠΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΥΚΙΕ ΓΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΓΑ ΤΙ ΠΑΤΑΓΑ.ΣΟΡΡΥ!!!!!!!!!
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΠΕΡΣΥ. ΕΙΜΟΥΝΑ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΌ ΤΡΟΧΑΙΟ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ. ΕΝΩ ΓΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΩΜΑ, ΜΠΟΡΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΦΩΣ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΓΙΑ. Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΖΩΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΣ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΘΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ. ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΦΕΝΑΙΤΕ... ΜΗΠΟΣ ;ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΝΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ Η ΑΠΟ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ???
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελα Θυλικη φωνουλα ηρεμησε!
    το link για να μορφωθεις κι εσυ λιγακι χαχα

    http://www.insomnia.gr/topic/3614-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1/page__st__30
    Δαναη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θηλυκή Φωνούλα καλησπέρα!
    Πράγματι η σκουρόχρωμοι κύκλοι που εμφανίζονται στην άσφαλτο μετά τις λάμψεις στα σημεία που έλαβε χώρα η "εξαφάνιση" και η επανεμφάνιση των ανθρώπων, πιθανών να είναι παράγωγα της ενεργειακής πύκνωσης στον χώρο, που συνέβη η καμπύλωση του χωροχρονικού συνεχούς. Δεν γνωρίζω άλλες παρόμοιες αναφορές για τέτοια περίπτωση. Απ' ότι γνωρίζω σε ότι αφορά τις φυσικές πύλες μετάβασης σε παράλληλο κόσμο, δεν μένουν ίχνη στο έδαφος.
    Όσον αφορά την εμπειρία σου με τον τραυματία, τίποτε δεν μπορεί να αποκλεισθεί. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να θίξω το θέμα της παρουσίας δίπλα μας, "ανθρώπων" που δεν είναι άνθρωποι! Υπάρχουν δηλαδή ανθρωπόμορφες οντότητες που φαινομενικά κινούνται στον δρόμο δίπλα μας, αλλά η παρουσία τους στην διάστασή μας είναι στιγμιαία, σκόπιμη και κάποιες φορές επικίνδυνη για μας. Οι οντότητες αυτές, αν και φαίνονται ανθρώπινες, δεν είναι και έχουν ιδιότητες διαφορετικές από τις δικές μας. Πολλά "παράξενα" πράγματα μπορεί κανείς να δει δίπλα τους... Στον κόσμο αυτό, δεν είμαστε μόνοι!
    Δανάη, η συζήτηση στο forum που μας υπέδειξες, δεν περιλαμβάνει άτομα του ιστολογίου μας, αλλά το θέμα που συζητιέται είναι στην ίδια κατεύθυνση με του δικού μας.
    Έχω ένα θέμα με τους "Ολύμπιους πληροφοριοδότες"! Δεν δέχομαι κάποιους που για να υποστηρίξουν τις θεωρίες τους επικαλούνται την έξωθεν και άνωθεν "επιφοίτηση" και θεοπνευστία...! Όλα όσα η παραφιλολογία των "Ε" και των "Ολυμπίων" επικαλείται, έχουν βασική πηγή τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και στην συνέχεια διανθίζονται με περικοκλάδες που κάποιες από αυτές είναι παραπειστικές και τελικά παραπλανητικές!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς το κατέβασαν Aya.
      Ωστόσο η ανάρτηση είναι του 2012 και για πολλά χρόνια ήταν προσβάσιμο το βίντεο.

      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  13. ΔΕΝ πειράζει καιρός για καινούργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.