Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σιωνισμός και σεξουαλική προπαγάνδα (video)

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης σχετικά με την πορνογραφία και την επιβλαβή της επιρροή στην συμπεριφορά μας, το βιντεάκι που θα δείτε επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μου για την σκόπιμη δημιουργία αυτών των επιρροών από τα κέντρα των Νεοταξιτών και τις γνωστές τους μεθοδεύσεις...
ΛΥΚΙΟΣ.

Πηγή: http://www.youtube.com

2 σχόλια:

  1. ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΛΥΚΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ..... ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ.
    ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΗ ΦΩΝΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Λύκιε και Θηλυκή Φωνούλα! Ναι όντως οι εβραίοι έχουν κυριεύσει τον Αμερικάνικο κινηματογράφο και δη κάθε τι που έχει σχέση με πορνοταινίες. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει εύστοχα την επιρροή που έχει ένας διακεκριμένος ψυχολόγος ο Φρόιντ, στην μάζα, ο οποίος με έντεχνο και σκόπιμο τρόπο κατάφερε να εδραιώσει παγκοσμίως τις ιδέες και θεωρίες του, περί σεξουαλικής επανάστασης στο δυτικό και όχι μόνο κόσμο. Ο αφηγητής πολύ εύστοχα επισημαίνει πως θα αντισταθούμε σ΄αυτήν την νέα διαστρεβλωμένη ηθική που μας οδηγεί το εβραϊκό λόμπι. Ας κρατήσουμε γερά με νύχια και με δόντια τον θεσμό της οικογένειας, την ηθική, την αγάπη. Ας προστατέψουμε τα παιδιά μας από την βεβήλωση και την μάστιγα της πορνογραφίας και της διαστροφικής σεξουαλικής συμπεριφοράς. Τα πρότυπα του άνδρα, της γυναίκας και της υγειούς μεταξύ τους σχέσης, της αγάπης που υπάρχει μεταξύ τους και αυτής που θα εισπράξουν τα παιδιά τους, πρέπει να παραμείνουν ακλόνητα, σταθερά και αμόλυντα, κάτω από κάθε περίπτωση και κάθε εποχή.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.