Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ναρκωτικά … Ταϊζοντας τα Όντα του Αστρικού Πεδίου

Αναρτήθηκε από
Το Αστρικό πεδίο είναι μια νεφελώδης μάζα γύρω από το σώμα μας και γύρω από τον πλανήτη, που βασίζεται σε μια συναισθηματική ενέργεια. Αυτή η νεφελώδης μάζα έχει μια ορισμένη ακτίνα κραδασμού, η οποία έλκει και απωθεί τα κύματα επιθυμίας και θυμαπάτης και τα δημιουργήματα των φαντασιώσεών μας, που βασίζονται πάνω στους πόθους και στις αρνητικές συναισθηματικές αντιδράσεις μας προς τους ανθρώπους.
Κάθε επιθυμία, κάθε αρνητικό συναίσθημα, έχει το δικό του μήκος κύματος και τη δική του συχνότητα. Ένας ορισμένος αριθμός τέτοιων μηκών και συχνοτήτων συσσωρεύονται και σχηματίζουν το θόλο ενός απατηλού κόσμου. Εκείνοι που συντονίζονται μ’ αυτό τον κόσμο μέσω ναρκωτικών ή ασθένειας, φέρνουν πολλές θυμαπάτες απ’ αυτό το πεδίο, εξαιτίας των συσχετισμών τους και της ιδιαίτερης κραδασμικής τους συχνότητας.
Μπορούν ακόμα μέσω των ναρκωτικών ουσιών να συντονιστούν με οντότητες που ζουν σ’ αυτές τις σφαίρες και να γίνουν ένας αγωγός της τρέλας τους. Ο όρος αστρικός κόσμος ή κόσμος της επιθυμίας είναι μια κλασική έκφραση στην εσωτερική επιστήμη. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον, προχωρημένοι ψυχολόγοι θα του δώσουν ένα διαφορετικό όνομα – σύμβολο, που θα πλησιάζει περισσότερο στο αληθινό του νόημα. Το σημαντικότερο είναι να ελευθερωθούμε από τη θυμαπάτη αυτής της σφαίρας.

Αν στο αστρικό πεδίο οι άνθρωποι μπορούν να έχουν οτιδήποτε θελήσουν σαν αληθινό, τότε γιατί ορισμένες αστρικές οντότητες καταλαμβάνουν άτομα για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους; Καθώς οι αστρικές οντότητες περνούν από το αστρικό πεδίο στο νοητικό, αφήνουν τα αστρικά τους σώματα στην αστρική σφαίρα.
Αυτά επιπλέουν εκεί, όπως ένα κομμάτι ξύλο πάνω στον ωκεανό και εξαιτίας της λεπτοφυούς ύλης τους επιβιώνουν για πολλά χρόνια. Φορτίζονται με όλες τις ιδιότητες επιθυμιών, τις οποίες συσσώρευσε η χρησιμοποίησε η οντότητα που ζούσε μέσα τους. Είναι υπερβολικά μαγνητικά και μπορούν εύκολα να συντονιστούν μ’ εκείνους τους αστρικούς κραδασμούς που έχουν κάποια ομοιότητα μ’ αυτά.
Όταν συντονίζονται με τους κραδασμούς ενός ατόμου, το καταλαμβάνουν μέσω ενός μηχανισμού τηλεχειρισμού και του μεταβιβάζουν ορμές και μεγάλα πάθη για ναρκωτικά, αλκοόλ, κρέας, έγκλημα και αυτοκτονία. Η επιρροή είναι τόσο ισχυρή, ώστε το άτομο διχάζεται ανάμεσα στις δικές του συγκινησιακές παρορμήσεις και στις παρορμήσεις που έρχονται από την αστρική κατάληψη. Ένα άτομο που χρησιμοποιεί ναρκωτικά είναι ένα ανοιχτό κανάλι για τέτοιες επιρροές, ακόμα και για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη διακοπή των ναρκωτικών.
Στο αστρικό πεδίο υπάρχουν πράκτορες των σκοτεινών δυνάμεων, που έργο τους είναι να δημιουργούν χωριστικότητα, να προκαλούν εγκληματικές πράξεις, αδράνεια, τυραννία και υλιστικότητα. Προσέχουν ώστε να μη χάνουν ποτέ την ευκαιρία να εισέλθουν σε ένα αστρικό σώμα και να το ενεργοποιήσουν.
 
Όταν ένα άτομο ή μια ομάδα συντονίζεται με ένα τέτοιο αστρικό φορέα, ο οποίος είναι διαποτισμένος με διάφορες επιθυμίες και ορμές, οι σκοτεινές δυνάμεις χύνουν τις καταστροφικές επιρροές τους στο άτομο ή στην ομάδα, προκαλώντας μεγάλη δυστυχία στα θύματά τους. Έχουμε επίσης εκείνες τις προσδεμένες στη γη ανθρώπινες υπάρξεις, που έχουν πεθάνει, αλλά εξαιτίας των ισχυρών υλικών και συγκινησιακών δεσμών τους, δεν μπορούν να προχωρήσουν και αφυπνίζονται στο αστρικό πεδίο.
Αυτές έλκονται μηχανικά σ’ εκείνους τους κραδασμούς που παράγονται σε πορνεία, σφαγεία, μέσα από εγκλήματα, μίσος και από αρνητικές συγκινησιακές ατμόσφαιρες. Παρασύρονται ασυνείδητα σε τέτοιους τόπους και, όταν συντονιστούν, καταλαμβάνουν άτομα και χρησιμοποιούν τους μηχανισμούς τους για τη δική τους ικανοποίηση. Στην Καινή Διαθήκη υπάρχουν πολλά παραδείγματα, όπου ο Χριστός αποβάλλει τέτοιες αστρικές οντότητες από τη σφαίρα ανθρώπων και τους θεραπεύει.
Για να παρεμποδίσετε την πρόοδο μιας ομάδας ή ενός έθνους, αρκεί να εμποδίσετε εκείνους, που έχουν καλές προθέσεις και ανεπτυγμένο νου, να βάλουν τις προθέσεις τους σε πράξη. Οι πράκτορες του υλισμού και των σκοτεινών δυνάμεων, είναι άγρυπνα άτομα. Αναζητούν προχωρημένα άτομα, για να τα χρησιμοποιήσουν για δικό τους όφελος και χρησιμοποιούν τις μεθόδους εκείνες οι οποίες φαίνονται γοητευτικές σε ασυνήθιστα άτομα, καθώς προσπαθούν να τα οδηγήσουν σε αυτό-καταστροφή ή σκλαβιά.
Βέβαια, δεν πετυχαίνουν πάντα. Εδώ κι εκεί, νέοι και δυναμικοί άνθρωποι, σπάνε τις αλυσίδες των συνηθειών τους και έρχονται στο φως. Είναι εκείνοι που ξέρουν πώς να μάχονται ενάντια σε τέτοιες καταστροφικές δυνάμεις και πώς να ζουν τη ζωή πιο σοβαρά. Ο παρελθοντικός πόνος, η αθλιότητα που είδαν, η καταστροφή που τα ναρκωτικά προκάλεσαν στους φίλους τους και στο δικό τους νου, αναγνωρίζονται και απορρίπτονται. Τώρα, η μεγάλη τους φιλοδοξία είναι να ζήσουν περισσότερο συνειδητά και πιο δημιουργικά. Όταν ξέρετε ότι μπορεί πραγματικά να χάσετε κάτι μεγάλης αξίας, τότε το εκτιμάτε περισσότερο.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθηθούν αυτοί ποι παίρνουν ναρκωτικά. Εγώ συνήθως προσπαθώ να τους κάνω να δουν και να αναγνωρίσουν το κακό που κάνουν στο σώμα τους, στους άλλους, στη μελλοντική τους εξέλιξη και στις αναμενόμενες επιτεύξεις σε πολλούς τομείς. Προσπαθώ να τους βοηθήσω να δημιουργήσουν ένα προοδευτικό στόχο, ένα όραμα και να τους ενθαρρύνω ν’ αγωνιστούν γι’ αυτό. Προσπαθώ να τους κάνω να αντιληφθούν ότι δε δρουν με τη δική τους ελεύθερη βούληση, αλλά υπόκεινται σε πολλές εξωτερικές ή εντυπωμένες επιρροές, που τους δημιουργούν τυφλές ορμές και βίαιες ωθήσεις.
Τους υποδεικνύω να γράφουν διάφορα άρθρα και να τα βελτιώνουν ανά καιρούς. Δεν τους συμβουλεύω να γράφουν ποιήματα, γιατί έχουν την εντύπωση ότι τα καταφέρνουν πολύ καλά μόλις γράψουν μερικές άσχετες προτάσεις, όπως μερικοί ναρκομανείς που νομίζουν ότι ζωγραφίζουν, ενώ απλώς πετάνε χρώματα πάνω στον καμβά και το ονομάζουν μοντέρνα τέχνη. Τους αναθέτω κοπιαστική εργασία, η οποία περιλαμβάνει σκαρφάλωμα σε βουνά, σκάψιμο, καθάρισμα κήπων, τρέξιμο και κολύμπι. Το κολύμπι είναι πολύ ευεργετικό. Όπως επίσης, καλός είναι και ο ομαδικός χορός. Όλες αυτές οι δραστηριότητες πρέπει να εκτελούνται συνέχεια μέχρι εξαντλήσεως.
Το κύριο πράγμα που προσπαθώ να πετύχω, είναι να αφυπνίσω τη δύναμη της θέλησής τους και να την ενισχύω συνεχώς μέσω φυσικής, συγκινησιακής και νοητικής πειθαρχίας και άσκησης. Όλη η βοήθειά μας θα είναι επιφανειακή, αν δεν τους αναπτύξουμε τη θέληση να ελέγχουν και να καθοδηγούν τους μηχανισμούς τους, σύμφωνα με τον ανώτερο σκοπό που έχουν βάλει στον εαυτό τους και να χρησιμοποιούν αυτή τη θέληση σε ένα τομέα υπηρεσίας που θα απαιτήσει την αφύπνιση του καλύτερου στοιχείου μέσα τους.
Υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι τρόποι, αλλά θα αναφέρω μόνο έναν. Προσπαθώ να τους κάνω να αντιληφθούν ότι τους αγαπάω πραγματικά και ότι αγωνίζομαι μαζί τους να πετύχω μια κατάσταση ελευθερίας, στην οποία όλες οι ικανότητές τους θα αναδειχθούν και θα ανθίσουν. *«Έτσι μπορεί κανείς να αποφύγει τον κυριότερο εχθρό του ανθρώπινου γένους – τα ναρκωτικά». *Agni Yoga – Καρδιά, παρ.123.
©Τορκόμ Σαραϊνταριάν «Το πύρινο άρμα και τα ναρκωτικά»
Μελέτησε για την μάστιγα των ναρκωτικών ουσιών και μην ξεχνάς πως και «το χόρτο του θεούλη» είναι ναρκωτικό και μάλιστα από τα πλέον ολέθρια και καταστροφικά, γιατί δουλεύει ύπουλα, δόλια, καλυμμένα
Μαριχουάνα, Πρέπει Να Απαγορεύεται Αυστηρά Η χρήση ναρκωτικών σ’ αυτή τη ζωή θ’ ανοίξει μερικά κέντρα στο αιθερικό σώμα, θα τα υπερδιεγείρει και θα παράγει ένα ξεχείλισμα ενέργειας στα αντίστοιχα φυσικά όργανα. Στην επόμενη ζωή αυτή η υπερχείλιση θα συνεχίσει και θα έχει καταστροφικά φυσικά και ψυχικά αποτελέσματα. Στην τωρινή ενσάρκωση το άτομο που χρησιμοποιεί ναρκωτικά καταστρέφει τα κύτταρα του εγκεφάλου και αυξάνει το πάχος του πέπλου ανάμεσα στον εαυτό του και στην ψυχή του.

Πηγή:  http://www.terrapapers.com

5 σχόλια:

  1. Καλημεαρα ΛΥΚΙΕ!
    Καλημερα σε ολους!
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα σε όλη την παρέα μας. Αυτά τα άρθρα χρειάζεται να στέλνονται και σε νέους που η κατάσταση που ζουν τους κάνει να μην έχουν όρεξη για ζωή, για αγώνα, για χαμόγελα και που ίσως βλέπουν παντού την αρνητική πλευρά των πραγμάτων.
    Ας σταθούμε κοντά σε όποιους ταλαντεύονται και που πιστεύουν πως το αύριο είναι σίγουρα μαύρο.
    Η θετική αντιμετώπιση της ζωής φέρνει πολλά καλά. Ξεκινά απο την σκέψη και μεταστοιχειώνεται στην ύλη/πράξη. Ισως Λύκιε, να είναι και η ώρα να μας πεις κάτι για τα θαύματα που λέγαμε πριν απο μήνες εδώ μέσα απο άρθρα. Κάποια απ αυτά τα θαύματα, ο άνθρωπος μόνο όταν "τόλμησε" να δει την δύναμη και τις ευλογίες που έχει του έγιναν φανερά.
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ,
    πράγματι ίσως είναι η ώρα να μιλήσουμε και για τα θαύματα. Θα δρομολογήσω τον τρόπο (άρθρο δικό μου ή ξένο, ώστε να ξεκινήσει ο διάλογος) και να καταδείξουμε την Δύναμη του Ανθρώπου και την εξουσία του στην ύλη.
    Σε ευχαριστώ για την ιδέα... (και την υπενθύμιση της εκρεμμότητας που είχαμε!).
    Αυτό το άρθρο, δύσκολα θα το αποδεχόταν κάποιος αμύητος στις έννοιες που θέτει και ακόμη πιό δύσκολα θα το απέτρεπε από την παγίδα των ναρκωτικών, αφού η αποδοχή των γνώσεων αυτών, είναι αδύνατη από τις ευρείες μάζες και δεν θα το έπειθε...
    Ας ελπίσουμε όμως ότι θα προστατεύσει όσους εκτέθηκαν σε αυτό τον κίνδυνο και κατανοούν το άρθρο!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ναρκώτικα καταστρέφουν το αστρικό και αιθερικό σώμα , παύοντας έτσι τη δυνατότητα μιας αστρικής προβολής ή οποιασδήποτε άλλης εσωτερικής τέχνης. Υπάρχει περίπτωση με τη διακοπή των ναρκωτικών με διατροφή και άσκηση να επανέλθει το αστρικό σώμα?? Γνωρίζει κάποιος- οια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά τη γνώμη μου με την διακοπή των ναρκωτικών, με διατροφή και άσκηση μπορείς να επανέλθεις σε όλα τα επίπεδα σε σημαντικό βαθμό. Εξαρτάται όμως και σε ποια ναρκωτικά αναφέρεσαι ακριβώς. Τo αστρικό σώμα και αυτό με τη σειρά του θα επουλωθεί ως ένα βαθμό. Αυτό όμως που πρέπει να αναρωτηθείς είναι κατά πόσο είσαι έτοιμος σε ενεργειακό και ψυχικό επίπεδο να 'εκτελέσεις' κάτι τέτοιο π.χ μια αστρική προβολή. Αναφερόμαστε και σε αυτή τη περίπτωση σε ένα άλλο επίπεδο που και αυτό ενέχει τους δικούς του κινδύνους σε περίπτωση ελλειπούς προετοιμασίας. Οταν κολυμπάς σε βαθιά νερά και δεν είσαι κατάλληλα ΄εξοπλισμένος'ενέχει και ο κίνδυνος να συναντήσεις και ΄καρχαρίες'/θα είσαι σε θέση να τους αντιμετωπίσεις, θα συνέλθεις απο το σοκ, θα βρεις το δρόμο να γυρίσεις, θα φέρεις κάτι μαζί σου. Είναι πολλά που θα πρέπει να σκεφτείς. Ασκηση και διατροφή. Αυτό φτάνει. Εκτός και αν νιώθεις τόσο ΄καθαρός και δυνατός΄να προκαλέσεις τη τυχη σου. Επέλεξε εξομολόγηση και Θεία Κoινωνία. Τo μεγαλύτερο ΄ταξίδι' απο όλα. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.