Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;;;

Αναδημοσίευση από:  http://e-rodios.blogspot.gr

Γιατι η πρώην υπουργος τεχνολογίας της Γαλλίας, διάσημη ρευματολόγος και πρώτη Γαλλίδα αστροναύτης, η Δρ Claudie Haignere, λίγο πριν λιποθυμήσει και να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο φώναζε με όλη της την δύναμη ότι "Οι άνθρωποι στη γη πρέπει να προειδοποιηθούν ».
Τι είναι αυτό που γίνεται κρυφά και εμείς ο απλός κόσμος δεν πρέπει να το μάθουμε; Το ότι ομάδες επιστημόνων από ΗΠΑ, ΡΩΣΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΙΝΔΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ανεπίσημα εργάζονται πάνω στα θέματα των.... Αστρικών Πυλών (επειδή μόνο με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να γίνει ανταλλαγής σημάτων με άλλους πολιτισμούς) αυτό είναι άκρως απόρρητο μεν, άλλα είναι γνωστό. Σκεφθείτε πόσο καιρό πριν την εμφάνισή τους ήταν γνωστά σε αυτές τις ομάδες τα εξής πράγματα.ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ. ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ. IPOD. ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΝΕΡΟΥ. ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ. Επομένως λογικό συμπέρασμα είναι να περιμένουμε ότι τώρα εργάζονται πάνω σε ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΔΙΑΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα από τα παραπάνω. Τα ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. Νομίζουμε ότι με την κινητή τηλεφωνία οι επιστήμονες τώρα τελευταία ασχολήθηκαν. Κάνουμε όμως λάθος. Η περιπέτεια της κινητής τηλεφωνίας ξεκίνησε αμέσως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με τις πρώτες προσπάθειες των Σουηδών, Φιλανδών και Αμερικανών.

Όμως, ως ληξιαρχική πράξη γέννησής της θεωρείται η 3η Απριλίου 1973. Στην Ελλάδα η κινητή τηλεφωνία έκανε την εμφάνισή της το 1992. Δηλ.50 περίπου χρόνια πριν ήταν γνωστό το κινητό τηλέφωνο στους επιστήμονες που ασχολούνταν με αυτό και εμείς δεν ξέραμε τίποτα. Έτσι γίνεται και τώρα σε πολλά άλλα πράγματα όπως Αστροπύλες, τηλεπάθεια κλπ.
Άνω Φώτο: η η Δρ Claudie Haignere .

7 σχόλια:

  1. τι γινεται παιδια? ακομη διακοπες;
    Εγω βαρεθηκα, αντε να μαζευομαστε σιγα-σιγα.....
    φιλια.
    Δαναη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια καλησπέρα φίλε μου ΛΥΚΙΕ αλλά και σε όλους τους θαμώνες, σχολιαστές .
    Καλό και ήσυχο Χειμώνα εύχομαι ,αν και δύσκολος θαρρώ θα είναι .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την καλησπέρα μου φίλε ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ και σου αντεύχομαι καλό Χειμώνα, αν και μάλλον πιο σωστό θα ήταν το "καλό Φθινόπωρο"... Πράγματι πρέπει όλοι μας να ευχηθούμε για την προσεχή χρονική περίοδο, να είναι εύκολη, ειρηνική και με λιγότερο πόνο. Οι οιωνοί όμως άλλα προμηνύουν για την περιοχή μας! Οικονομικά και εθνικά φαίνονται να είναι τα πρώτα μας χαστούκια από τον Σεπτέμβριο και... βλέπουμε! Καλή μας δύναμη λοιπόν!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. καλησπερα παιδια καλο χειμωνα να εχουμε και ας ελπισουμε οτι ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ δεν θα μας ξεχασει γιατι με ολα αυτα που ακουμε μονο με ΠΡΟΣΕΥΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ θα μπορεσουμε να αντεξουμε Αλλα ας μην ξεχναμε οτι η ΕΛΛΑΔΑ εχει τετοια μεγαλη προστασια που εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι θα παθουμε κατι κακο ειδη ΒΡΙΣΚΩΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ μας δυναμεις που κανεις δεν μπορει να τα βαλει μαζι τους Γιατι ελλαδα ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛ ΛΗΝΕς ΑΡΤΕΜΗ

      Διαγραφή
    3. καλησπερα παιδια καλο χειμωνα να εχουμε και ας ελπισουμε οτι ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ δεν θα μας ξεχασει γιατι με ολα αυτα που ακουμε μονο με ΠΡΟΣΕΥΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ θα μπορεσουμε να αντεξουμε Αλλα ας μην ξεχναμε οτι η ΕΛΛΑΔΑ εχει τετοια μεγαλη προστασια που εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι θα παθουμε κατι κακο ειδη ΒΡΙΣΚΩΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ μας δυναμεις που κανεις δεν μπορει να τα βαλει μαζι τους Γιατι ελλαδα ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛ ΛΗΝΕς ΑΡΤΕΜΗ

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.