Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Εξωγήινη πραγματικότητα και ανθρώπινη υβριδοποίηση, πέρα από την προπαγάνδα...

Αναδημοσίευση από το http://isxys.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ...ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΑΝΑΘΥΜΑΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ, ΧΗΜΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΩΝ, ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ, ΕΣΩΓΗΙΝΗΣ ή ΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ (ΗΠΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ) ΟΜΑΔΕΣ "ΜΥΗΜΕΝΩΝ" ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΕΧΩΝ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΕΓΚΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ HONG ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΤΟΑ "ΟΤΟ" ΣΤΟ ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΜΗΜΑ ΑΡΘΡΟΥ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  "ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ". ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ (ΕΣ), ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΑΦΥΠΝΙΣΗ" ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΆΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ.

Όπως μας λέτε κύριοι... οι εξωγήινοι είναι εφεύρεση της νέας τάξης πραγμάτων, άρα του τελευταίου αιώνα; Για απαντήστε μου σε μερικά ερωτήματα αφού γνωρίζεται τα πάντα γι' αυτούς...

Λέει ψέματα η τοιχογραφία χιλιάδων χρόνων με το ''ντου'' των ΆΤΙΑ;


όπως και η μάχη που ακολούθησε;


Στην επόμενη φωτογραφία είναι ένας από τους θεούς των Σουμερίων ... που φαίνεται μέσω του σκάφους του να ανοίγει ΠΥΛΗ και να μπαίνει στην διάστασή μας για πόλεμο... Δείτε την διαφορά στην πύλη της επάνω φωτογραφίας με την κάτω...





Μήπως κύριοι αμφισβητείτε τα επόμενα στοιχεία που μας δίνουν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι; Γιατί αφού όπως λέτε οι εξωγήινοι είναι προπαγάνδα της Νέας Τάξης... υπάρχουν στοιχεία εδώ και χιλιάδες χρόνια; Προσωπικά αν πιστεύω κάποιον, αυτός σίγουρα δεν θα είναι ο σύγχρονος άνθρωπος της προπαγάνδας και της ξεφτίλας.

Ιδού λοιπόν οι Γκρίζοι δούλοι... ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ και όχι της σύγχρονης νέας τάξης.


Ιδού τα ερπετοειδή που φαγωθήκατε να μας βγάλετε φαντασμένους, αναμασώντας και μεταδίδοντας την προπαγάνδα της NWO περί μη ύπαρξής τους...






Ιδού τα ερπετοειδή (αννουνάκι) που τα κυνηγά μια άλλη εκδοχή του Δία (προφανώς)


Ιδού και ο Δίας εναντίων των ερπετοειδών!


Άρα όταν σε σχεδόν παγκόσμια κλίμακα οι αρχαίοι πολιτισμοί αναφέρουν τα ερπετοειδή, τους ιπτάμενους δίσκους κλπ...δεν σημαίνει πως ήταν όλοι τρελοί και δεν ήξεραν τι έλεγαν!



Ιδού μερικά πολύ σημαντικά στοιχεία που μας άφησαν ως πληροφορίες οι αρχαίοι Σουμέριοι που έχουν να κάνουν με αυτά τα πειράματα DNA.







Και μετά τα πειράματα... έφτιαξαν μια ελίτ για να μας προσέχει (για να μην τα κάνουν όλα αυτοί... ) που έχουμε μέχρι και σήμερα! Τους έδωσαν τεχνολογία...

Στη φώτο: ερπετοειδές που δίνει τεχνολογία στους ανθρώπους (ελίτ)



Τους έμαθαν αστρονομία... γιατί μη μου πείτε πως γνώριζαν τους πλανήτες χωρίς τηλεσκόπια...!

Στη φώτο: Η ζώνη αστεροειδών, ο Κρόνος κλπ κωδικοποιημένα

Εδώ το ηλιακό μας σύστημα!


Επίσης τους έμαθαν να τους λατρεύουν με τελετές... και θυσίες φυσικά.  Αυτές οι λατρείες υπάρχουν μέχρι και τις μέρες μας αναλλοίωτες στον χρόνο! Τυχαίο και αυτό;


Να και ο Πάπας στο κόλπο... της ενέργειας!

Και φυσικότατα οι μασόνοι ποιόν λατρεύουν;;; Τους ίδιους με τον Πάπα!!!  Δείτε γιατί:

Στη φωτογραφία αρχαίος Σουμεριακός ναός!!!! Προσέξτε το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του...


Οι μασονικές στοές στα πρότυπα των Σουμεριακών ναών!!! Πώς είπατε; Ποιους λατρεύουν οι κύριοι;;;;



...Άντε, θα μου πείτε τυχαίο...  Για δείτε και το σύμβολο των μασόνων (ουροβόρος όφις) ... τι συμβολίζει; Ποιοι το χρησιμοποιούσαν πριν 6000 χρόνια;


Είναι και αυτό ενα σύμβολο των ερπετοειδών!



Και τέλος σε ότι αφορά την λατρεία... Σατανιστές... που δίνεται την ενέργειά σας;;;  Στον διάολο;


Πώς να έλεγαν άραγε τον διάολο πρίν από 5-6000 χρόνια;  Καλά μαντέψατε!!!  ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ σε ica stone μερικών δεκάδων χιλιάδων χρόνων !



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ωμή αλήθεια για τις θρησκείες και τους κανόνες

Όλα αυτά συμπληρώνουν το πάζλ της πραγματικότητας που βιώνουμε μέχρι και σήμερα.

http://afipnisoy.blogspot.com/2012/06/blog-post_1804.html

10 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αγαπημένοι μου φίλοι.Αν θέλετε διαβάστε αυτό, περιέχει και ένα βίντεο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν και δεν πιστεύω τίποτα απο αυτά.

    Ερπετοειδή και ανθρώπινη υβριδοποίηση





    Εξωγήινη πραγματικότητα
    και
    ανθρώπινη υβριδοποίηση, πέρα από την προπαγάνδα

    Πηγή: diadrastiko: Ερπετοειδή και ανθρώπινη υβριδοποίηση http://diadrastiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_6740.html#ixzz1z6IkHKtX

    @ rita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Ρίτα! Το άρθρο στο οποίο μας παραπέμπεις, είναι παραπλήσιο με το ανωτέρω. Μελέτα τα στοιχεία και κράτα τα σε μιά άκρη στο μυαλό σου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύκιε αν το θέλεις βάλε και μία μικρούλα σελίδα να λέμε και κανένα αστειάκι, μήπωε και χαμογελάσουμε με τα τόσα που συμβαίνουν γύρω μας. Σε ευχαριστώ!

      @ rita

      Διαγραφή
  3. φιλη μου Ριτα γεια σου, εεε λοιοπν σημερα πολυ αργοπορημενη ειμαι .θα πεσω με τα μουτρα στο διαβασμα και τα λεμε
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ριτα τους γνωριζω ολους.............χαχα, οχι οχι προσωπικα, μην με περασετε και για κανενα ερπετοειδη!!!
    το 2007 αγορασα τα βιβλια του Ζαχαρια SITCHIN, Θεικες επαφες , 0 120ς Πλανητης κ.α, εμεινα αναυδη.....μπορω να πω οτι σχεδον τ,ασπαστικα; ηταν για μενα ενα πραγματικο ΣΟΚ! παρειγγελα κι αλλα βιβλια του,ειδα ομως οτι επαναλαμβανονταν. τ, αγαπαω τα βιβλια αυτα και νομιζω οτι μ, ανοιξαν τα ματια και μετα συνεχιζα πανω σε τετοια θεματα!
    θα χαρω να διαβασω την γνωμη σας. οι δικοι μου ειναι πολυ αδιαφοροι, εχουν αυτια και δεν ακουν, ματια και δεν βλεπουν.
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πηγαινω στο παραπανω μπλογκ διαδραστικο και με τα πεταει ολα εξω μασι και τον καταχθονιο! γιατι;
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δανάη μου σήμερα διάβασα και'γω πολύ,μετά πόνεσε λίγο το κεφάλι μου και τα παράτησα.Αύριο τα λέμε.
      Την αγάπη μου σε όλους τους ξεχωριστούς φίλους.
      Χίλων,Λύκιο.Δανάη.Αντιγόνη.Αρμαγεδών,Αλκυόνη .
      Να περάσετε μια όμορφη νύχτα

      @ rita

      Διαγραφή
  6. Ρίτα μου, το πείραμα με το Αναψυκτήριο -αν θυμάσαι- απέτυχε. Προτιμώ να σχολιάζετε και να συζητάτε (αν το προτιμάς) ελεύθερα μέσα από τις τρέχουσες αναρτήσεις. Στην ουσία είναι το ίδιο και καλύτερο έτσι...
    Δανάη, το να σε πετάει έξω από το ίντερνετ, είναι θέμα του PC σου ή του provider που σε εξυπηρετεί. Κάποιες φορές ευθύνεται και ο Google Blogger.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καληνυχτα φιλη μου, να εχεις μια καλη ομορφη και ξεκουραστη ημερα.
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηρθε η ωρα της αληθειας!
    Η θα σε τρελανω
    η θα σε ξενερωσω!
    Θα σε βαλω σε διλλημα!
    Μετα απο εναν χρονο
    θα δεις τον ΜΟΡΦΕΑ!
    Θα με ψαξεις αραγε;
    Εκει θα ειμαι!
    Και θα σε περιμενω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.