Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ



ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ … ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ! 

                ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ, Η ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΛΥΣΙΔΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ. ΟΡΟΣΗΜΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΝ ΕΤΗ 2012 ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ¨ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ¨ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΟΝΙΖΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ¨ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ¨ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ. ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΒΑΣΗ 

ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Η ΦΛΟΓΑ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΟΛΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ.   ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ¨ΡΟΔΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ¨ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ Η ΧΙΛΙΕΤΙΑ (2000) ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ (…ΚΑΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ) ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ.


  ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΔΥΟ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟ-ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΗΣ ΓΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ¨ΠΙΣΤΟΥΣ¨ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΙ ΘΕΑΣΕΙΣ U.F.O. ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΩΝ.


                     Η ΣΥΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ. Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΑΝ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ, ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ¨ΜΠΙΖΝΕΣ¨ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ¨ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ¨. ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ …ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ….ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ. 



             Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ SOROS ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟΜΟΥΤΡΟ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ? ΤΙ ΞΕΡΕΙ?  ...ΑΠΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η Η.Π.Α. ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ...Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ….ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟ- ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΤΑ ΨΙΛΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.


           ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΙΛΑΡΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ…. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟΥΣ. ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΩΛΟΜΟΝΤΑ…ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ (25.920 ΕΤΗ). ΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΕΙ…? ΣΟΒΑΡΑ? ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΡΙΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ HAARP ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ! ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΓΟΣ ΣΩΛΟΜΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 72 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!


         ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΛΕΕΙ! ΑΧ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙ…ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 60-80 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ  ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΙΣΩ. ΟΛΑ ΘΑ ΚΥΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ¨ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ¨ ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ….ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΝΟΥΜΕ. Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ..! 



ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ... ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΟΡΑΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


Πηγή: http://www.apocalypsejohn.com

50 σχόλια:

  1. καλημέρα και ευχαριστούμε ΛΥΚΙΕ για όλα.
    Και έλεγα κι εγώ....ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ το "μάτι" του Λονδίνου; Ώστε πύλη ε; Δηλαδή σκέτο "stargate". Καλό είναι να μπορούμε πια όλοι να "διαβάζουμε" τα σημάδια των καιρών.
    καλή μας δύναμη φίλοι και καλή αφύπνιση όπου κι αν βρισκόμαστε στον πλανήτη. Ας γίνει η πιο μεταδοτική "αρρώστια" της εποχής μας
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ μου καλησπέρα και ανταποδίδω τις ευχαριστίες!
    Η πληροφόρηση που μας δίνει το παραπάνω άρθρο, είναι ήδη γνωστή από πολλές πηγές, αν και με ορισμένες εκτιμήσεις του δεν συμφωνώ απόλυτα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας (π.χ. οι Αμερικάνοι ΔΕΝ είχαν δώσει πυρηνικά στο Ιράν την δεκαετία του '80). Αυτό που έχει σημασία όμως είναι οι αναφορές στην τελετουργική διαδικασία της έναρξης, όχι των αγώνων, αλλά της αιματοχυσίας στην ανθρωπότητα, προάγγελος της αρχής του τέλους! Του τέλους; Όχι βέβαια...
    Της νέας αρχής!!!
    Αλλά αυτό που έχει σημασία και είναι κρίσιμο, είναι ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
    Και ο τρόπος είναι:
    1) ΑΦΥΠΝΙΣΗ
    2) ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ και πρωτίστως αληθινή ΑΓΑΠΗ
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι ΛΥΚΙΕ... Εξάλλου το έχουμε πει και σε αυτό τον χώρο πολλές φορές: δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε 100 τα 100 και να ταυτιζόμαστε με όλους και με ότι διαβάζουμε. Ας είμαστε πιά έξυπνοι και με μάτια ορθάνοιχτα κι εκπαιδευμένα για να παίρνουμε την πληροφορία απλά και να προχωράμε.
      ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

      ΥΣ: για όσους επιθυμούν δροσιά, προτείνω να κάνουμε απλά αλλαγή διαμερίσματος. Σας παραχωρώ το δικό μου με τέλεια θέα στο πράσινο, δροσιά εγγυημένη (12 βαθμούς με αέρα σήμερα) και βροχή ασταμάτητη ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (απ ότι μας προετοίμασαν)και...αναμένω αντίστοιχη προσφορά απο εσας.

      Διαγραφή
  3. Καλησπερα ΛΥΚΙΕ! ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ και ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ [μπορει να μπει αργοτερα]
    φιλοι μου ενα καυτο θεμα παλι που σχολιαζετε και σε αλλα μπλογκ. Πραγματι ολα αυτα που
    συμβαινουν και που διαβαζουμε ειναι ανησυχητικα και προκαλουν φοβο, ισως αυτο θελουν! και παλι γιατι ομως; Τα μισα να ειναι αληθεια φτανουν. Η παροιμια λεει: οπου ακους πολλα κερασια
    κρατα μικρο καλαθι. Και παλι: στους δσκολους καιρους κανε μικρα βηματα.
    Φιλοι μου αναμενομε και ο ΘΕΟΣ βοηθος.
    Υ.Γ ΛΥΚΙΕ , σκεφτηκα μηπως κανω κακο στο μπλογκ που αναφερνω αλλα γι αυτο κι εγραψα αν θελεις μπορεις να τα σβησης. Σε παρακαλω περιμενω απαντηση στην προ τελευταια αναρτηση. Ευχαριστω. παιδια ενα δροσερο απογευματακι ευχομαι.
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ εχω παραγειλει το βιβλιο που προτεινες και ανυπομονω ποτε να ερθη! ΣΕ χασαμε.
    Εδω εχουμε μονο 20 βαθμους και βροχες.
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γειά σου Δανάη...
      κι εγώ παρήγγειλα αυτά που πρότεινες (Πυθαγόρας κλπ) και τα αναμένω με λαχτάρα να τα διαβάσω παρέα με την βροχούλα μου ρομαντικά ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;
      φιλια
      ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

      Διαγραφή
  5. Την καλησπέρα για μια ακόμη φορά στις- στους σχολιαστές αλλά και στον φιλόξενο διαχειριστή μας .

    ΛΥΚΙΕ

    Επιχείρησα να κάνω ένα σχόλιο στο << Όσα δεν μας λένε τα ρεμάλια... >> αλλά ...και πάλι ξετρύπωσες άρθρο που σε βάζει σε συνειρμό να ξανασχολιάσεις .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ χαιρομα για την απαντηση σου, για το διαμερισματακι πως το εννοεις;;;
    εδω υπαρχει σελιδα και γινονται ανταλαγες. να το σηζητησουμε ολοι μας δεν ειναι ασχημη η ιδεα, αρκει να προλαβουμε!!!... τι λες ΛΥΚΙΕ;
    Δαναη.
    Υ.Γ απο ποια χωρα γραφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γειά σου Δανάη
      το ξέρω καλή μου πως υπάρχουν χίλια σάιτς για τις ανταλλαγές. είμαι Βέλγιο, πολύ κοντά σου δηλαδή γι αυτό έχουμε τον ίδιο καιρό πάνω-κάτω.
      δεν σκοπεύω φέτος να κάνω την αλλαγή που λέγαμε γιατί και να μου προσφέρει κάποιος το σπίτι του στην Ελλάδα μας...δεν έχω τα ναύλα να ταξιδέψω. Ας όψετε η κρίση και τα χάλια μας... ΑΣ έχουμε υγεία πάντως και τα άλλα θα έρθουν φαντάζομαι. Εδώ άλλοι δεν έχουν τα προς το ζειν...οι διακοπές μας μάραναν! θα κάνω καμιά κοντινή εκδρομούλα στην άδειά μου και θα χαρώ την φύση τη δροσερή χαχα
      να είσαι καλά. φιλια
      ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

      Διαγραφή
  7. ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ σε χαιρετω! τι θελεις να πεις; σχολιασε και μεις απο πισω διαβαζουμε η σχολιαζουμε .....
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανα είδη έναν σχολιασμό σήμερα στο
      http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2012/06/blog-post_15.html#comment-form

      Ο φίλος ΛΥΚΙΟΣ ,όμως με βάζει σε δίλημμα ,να ξανασχολιάσω σήμερα.
      Θα το επιδιώξω ίσως αργότερα το απόγευμα , λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων .

      Χαιρετίζω την παρέα και πιστεύω με το σχολιασμό στο προαναφερθέν άρθρο να "έδωσα" κάτι .

      Με τον ειλικρινή μου σεβασμό .

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα σε όλους ! Χαίρομαι που η παρέα ξαναμεγαλώνει.
    Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να συμφωνήσω με τους συνσχολιαστές όσον αφορά την σορεία πληροφοριών που μεταφέρονται και διασπείρονται μέσω διαδικτύου, οι οποίες πρέπει να φιλτράρονται επισταμένως. Είναι πολύ εύκολο κάποιος να πέσει στην παγίδα της παραπληροφόρησης και να εισπράξει λανθασμένα μηνύματα. Ομως όπως πολύ σωστά και σοφά επισημαίνει ο ΛΥΚΙΟΣ και η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, τα μάτια πρέπει να είναι ορθάνοιχτα επιλέγοντας το σωστό στρατόπεδα της Αφύπνισης, της εσωτερικής αυτοβελτίωσης, της αυτογνωσίας και πρωτίστως της αληθινής ΑΓΑΠΗΣ.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλοι μου καλησπέρα!
    Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ έκανε ένα εκτενέστατο σχόλιο στην ανάρτηση περί ΑΟΖ "Όσα δεν μας λένε τα ρεμάλια... ", με αριστοτεχνικό τρόπο, που μας αποδεικνύει την ικανότητά του ως αρθρογράφου, αλλά και επιτηδευμένου σχολιαστή-αναλυτή. Προτείνω σε όλους να το διαβάσετε.
    Δανάη, όχι μόνο δεν κάνεις "κακό" στο μπλόγκ, αλλά το αντίθετο! Κάνεις καλό! Εδώ ο καθένας μπορεί ελέυθερα να προτείνει άλλα μπλόγκ, ιδέες και σκέψεις, χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιδιώκω την απόλυτη ελευθερία του λόγου, της σκέψεως και της έκφρασης, αρκεί να μην αντιβαίνει την αρχή του σεβασμού στην ανθρώπινη προσωπικότητα και του αξιοπρεπούς διαλόγου. Δεν έχεις κανέναν λόγο λοιπόν να αυτοπεριορίζεσαι σε κάτι, όσον αφορά τις απόψεις και τις προτάσεις σου. Είσαι εντελώς ελέυθερη.
    Ανδρομέδα μου, εύχομαι ο Ελληνικός Ήλιος να πάρει γρήγορα στην ζεστή του αγκάλη και την βόρεια -και ψυχρή- σου χώρα (με κάθε έννοια...), το ίδιο και της Δανάης!
    Η Ελλάδα μας, πάντα σας περιμένει για διακοπές ή και μόνιμη επάνοδο...
    Φίλε Αρμαγεδών, περιμένουμε όλοι με αγωνία τον σχολιασμό σου επί του θέματος...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΥΚΙΕ φιλε μου εγω προσωπικα χαιρομαι που ειμαι σ αυτον τον φιλοξενο μπλογκ και νασαι καλα . Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δανάη μου, εσείς οι επισκέπτες και φίλοι του μπλόγκ το κάνετε φιλόξενο και φιλικό! Σας ευχαριστώ!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  11. ΛΥΚΙΕ! επανερχομαι[ σαν τον Αβρααμ και τα Σοδομα] δεν απανυησες στην ερωτηση μου στην προτελευταια αναρτηση.
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραιος εισαι! χαχα αντε να το ξαναγραψω εφοσον σε `κουραζει` την καλη σου εξυπνη γνωμη χρειαζομαι για το :diogeneis bp.com ειναι Λυακοπουλου στυλ;;;;;.....
    Δαναη. Σημερα πηραν φωτια τα καρβουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε συ Δανάη μου, προσπαθώ να βρώ αυτό το URL που έβαλες, αλλά δεν βγαίνει κάπου. Αν θες, μπές εκεί και κάνε copy paste την διεύθυνση (URL) δηλαδή το www..... και βάλε το στα σχόλια μπας και το βρώ έτσι.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  13. ειλικρινα δεν καταλαβαινω! www.diogeneis.blogspot.com στην Μακεδονια ξακουστη το γραφω
    πρεπει να φυγω αργησα. φιλλια παιδια, τα λεμε παλι.απαντηση θα περιμενω!!!Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν Δανάη, το είδα και πάλι. Είναι ένα πολύ ωραίο μπλόγκ που δεν είναι σε Λιακοπουλικό στυλ (αν το θέτεις έτσι), βρίσκω τα θέματά του ενδιαφέροντα και την τελευταία ανάρτησή του που έριξα μια ματιά, με βρίσκει σύμφωνο στο 99% (σχετικά με τα ψυχικά ταξίδια). Να θυμάσαι όμως ότι σε κάθε μπλόγκ μπορεί να βρείς και κάποια αρνητικά μαζί με τα θετικά στοιχεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι το απορρίπτουμε συλλήβδην ολόκληρο επειδή δεν μας άρεσε κάτι. "Ψηφίζω" λοιπόν ΝΑΙ, είναι ωραίο blog...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  14. Σαφώς και εν μέρη υπάρχει κάποια δόση αλήθειας ,ίσως όμως και λίγο .... υπερεκτιμημένης... στο εν λόγο άρθρο .

    Σαφέστατα τα νήματα της παγκοσμιοποίησης τα κινούν τρία δεινά .
    ΟΠΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .

    Αυτοί που ελέγχουν και τα τρία αυτά δεινά, σίγουρα δεν ενδιαφέρονται για την ηθική αξία και το Ολυμπιακό ιδεώδες , γιατί απλούστατα όλα γι'αυτούς θυμίζουν μια καλοστημένη επιχείρηση .

    Είναι πλέον αληθοφανές ότι ποτέ δεν επιχειρήθηκε η "κατάπαυση του πυρός" σε εμπόλεμες περιοχές κατά την διάρκεια των αγώνων , γιατί δεν συνάδει με τα θέλγητρα της ΟΠΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ .

    Τα ενδιαφερόμενα κράτη , που θα επιζητήσουν να γίνουν η επόμενη χώρα που θα φιλοξενήσει την Ολυμπιακή φλόγα, σαφέστατα θα πρέπει να περάσουν από τον σκόπελο της ΟΠΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, της ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, αλλά και του ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ συστήματος .

    Της ΟΠΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ,προσπαθώντας να εξισορροπήσουν βάση διαταγών τα σχέδια που τους επιβάλλουν με το πρόσχημα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ των Ολυμπιακών αγώνων, οι βαριές ΟΠΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ( βλέπε αερόστατα και τα λεγόμενα μέσα επικοινωνίας tetra, που πάρθηκαν για να καλύψουν υποτιθέμενες ανάγκες ).

    Της ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ με τους απαιτούμενους ψεκασμούς για την αποφυγή της βροχόπτωσης ( με το πρόσχημα την αποφυγή της καταστροφής των αγώνων από ακραία καιρικά φαινόμενα ) .

    Το ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ σύστημα , παρεμβαίνοντας , επιβλέποντας και εκτελώντας τις εργασίες με την υποτιθέμενη τεχνογνωσία τους , στα έργα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ( υποτίθεται διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των Ολυμπιακών κτηρίων ,βλέπε J.P MORGAN με τι κατασκευαστικές της εταιρίες ) .

    Πήραν το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ και το έκαναν μια επιχείρηση απανθίζουσα , μα το κυριότερο δείχνοντας μέσα από αυτό ποιος πραγματικά κάνει "κουμάντο " στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ γίγνεσθαι και επιβάλλοντας "την σιωπή των αμνών" .

    Στην Ελλάδα βρήκαν πρόσφορο έδαφος, με το αζημίωτο φυσικά, από μέρους των ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ μας ( από άποψη μίζας που πήρε και έδωσε στο Ολυμπιακό διάστημα τελέσεως των αγώνων το 2004 ) .

    Ποιός πλέον δεν θυμάται, ότι τα έργα που ήταν τα μισά ( από απόψεως εκτάσεως ) από αυτά τα έργα που έγιναν στην Κίνα, στοίχισαν 12 φορές παραπάνω στην Ελλάδα ;

    Δεν υπάρχει πλέον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ, αυτό είναι μια ουτοπία , σαφέστατα καλά στηριζόμενη στις ανάγκες των "τριών δεινών" που επιβάλλουν την θέλησή τους με το έτσι θέλω .

    Και δυστυχώς όσο πιο αγαπητός είσαι στο σύστημα ,τόσο πιο καλά περνάς , αυτό αντελήφθη και η Μέρκελ και προσπαθεί τάχα μην αναγνωρίζοντας την οικονομική κρίση των κρατών , να εγκαθιδρυθεί ως ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ τοκογλύφος ( για το καλό μας φυσικά ).

    Ως Παγκόσμιος πλέον τοκογλύφος και διατηρώντας μεγάλο μερίδιο του οικονομικού πακέτου, μπαίνει σαφέστατα στις μύτες του ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ συστήματος ,επιχειρώντας να γίνει το "αγαπητό παιδί " ( άρα και στα χωράφια του ΣΟΡΟΣ ).

    Αυτό που απομένει να δούμε ,είναι αν θα επιτευχθεί αυτού του είδους η "παντρειά" Γερμανίας και ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ συστήματος και αν ναι με ποιανού τις ευλογίες ;

    Με του SOROS και της οικογένειας ROTHSCHILD ; ( που πιέζουν την Μέρκελ που μπαίνει στα χωράφια τους ) .

    Αυτό απομένει να το δούμε ....

    Πάντως όπως και να έχει, μόνο για το ΟΛΥΝΠΙΑΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ δεν γίνονται πλέον οι Ολυμπιακοί αγώνες .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια παράκληση στον φίλο διαχειριστή . ( αστειευόμενος φυσικά )

    Να μην βάζει τόσο συχνά θέματα που χρειάζονται να μακρυγορώ σχολιασμού ....


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σου ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, αλλά αναλώνεται μόνο στο τμήμα της κατάργησης του Ολυμπιακού ιδεώδους και την άλωσή του από το σύγχρονο παθογενές αξιακό σύστημα! Σύμφωνοι σε αυτά. Όμως, το άρθρο δεν μένει μόνο σε αυτό. Εκτείνεται σε "υπερβατικές" και μη συμβατικές εξελίξεις, απροσχημάτιστα, καθώς και σε επικείμενες γεωστρατηγικές εξελίξεις, παρεπόμενες των δρώμενων που θα συμβούν στην τελετή έναρξης του Λονδίνου! Παραθέτει γεγονότα και πληροφορίες που είναι αληθής σε μεγάλο μέρος τους και προκαλώ όποιον θέλει να αμφισβητήσει ΒΑΣΙΜΑ το σενάριο που προβάλει... Ας μην βιαστεί όμως κάποιος να το κάνει, διότι το μόνο που δεν αρμόζει σε εχέφρονα είναι η απόρριψη στοιχείων και πληροφοριών που απλά δεν είναι συμβατές με την κοινή λογική. Η κοινή λογική και η κοινή γνώση, είναι τόσο ανεπαρκείς στην δυνατότητα ερμηνείας της αληθείας, που μόνο σε παραπειστικά και εσφαλμένα συμπεράσματα μπορεί σίγουρα να μας οδηγούν.
    Όσο για τις αναρτήσεις που μπαίνουν εδώ, τις βάζω επίτηδες έτσι για να σε προκαλέσουν να σχολιάζεις με τον τόσο ωραίο τρόπο που το κάνεις! Τα σχόλιά σου, είναι ευχαρίστηση και χαρά μας, να διαβάζουμε. Άντε, σου βρήκαμε δουλειά να κάνεις.... (χα,χα)
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σαφέστατα θα μπορούσα να κινηθώ πέραν του τμήματος της κατάργησης του Ολυμπιακού ιδεώδες ....

    Μα φίλε ΛΥΚΙΕ ποιος θα είχε κουράγιο να το διαβάσει μετά ;

    Ούτε εγώ ο ίδιος :)

    Σαφώς κάθισα και ανάλωσα τον χρόνο μου, προσπαθώντας να πιάσω μέρος του άρθρου , που εν γένει έχει πολλά καλά σημεία , αλλά εγώ θέλησα να αναλύσω μερίδα αυτού .

    Δεν έχω σκοπό να με πετάξεις έξω αφού σε έχω κουράσει :)

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣΟΧΗ:
    Επειδή δεν είναι εφικτό όλοι οι σχολιαστές να βρίσκονται ταυτόχρονα εν συνδέσει (on line), σας παρακαλώ να κοιτάτε από την αρχή τα σχόλιά σας, διότι κάποιο απαντούν αργότερα σε εσάς προσωπικά (στο σχόλιό σας) και όχι στο τελευταίο μέρος των σχολίων (κάτω).
    Υ.Γ. Δανάη, κοίτα πάνω να δεις απαντήσεις για σένα από μένα, αλλά και από την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. THE SOUTH WILL RISE AGAIN!!!!!!!!!!!


    GOD SAVE THE SOUTH!!!!!!!!


    WE BE 'LL BACK!!!!!


    CONFEDERATE SONG ~ THE SOUTH WILL RISE AGAIN
    http://www.youtube.com/watch?v=1YWGuwtsskU

    fck the zionist yankees!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γειά σου Λυκιε, γειά σου Αρμαγεδών,είμαι πολύ πολύ χρούμενη που σε βλέπω να γράφεις εδω.Θα σας δώσω κάτι που βρήκα για το θέμα που μιλάτε αν σας αρέσει σχολιάστε το.Όποτε μπορώ σας διαβάζω,θα ήθελα να συνομιλώ που και που μαζί σας αν και σεις το θέλετε.

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/06/oot-ae.html

    @ rita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Ρίτα απο τα παλιά! Καλωσήρθες πίσω στην παρέα. Ελπίζω αυτή την φορά να μείνεις και να γίνεις και σύ ενεργός μέλος αυτού του ιστολογίου.
      Την ιστοσελίδα αυτή που προτείνεις την έχω δεί και εγώ και πρέπει να σου πώ ότι έχει το ίδιο περιεχόμενο με αυτή που έχει αναρτήσει ο ΛΥΚΙΟΣ. Είναι απο τα θέματα που αναπαράγονται και δημοσιεύονται σε πολλές ιστοσελίδες αυτού του περιεχομένου. Ομως παρ' όλα αυτά το συγκεκριμένο site έχει ενδιαφέροντα άρθρα προς έρευνα.
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Χίλων,απο τα παλιά ναι,αλλά χωρίς αυτά που έγραφαν για μένα οι γνωστοί άγνωστοι.Προσπαθώ ακόμα να μην θυμάμαι,γι αυτό αποφεύγω να γράφω παρόλο που σας διαβάζω και χαίρομαι για το επίπεδο συμπεριφοράς ολων σας .
      Θα τα ξαναπούμε καποια στιγμή.

      @ rita

      Διαγραφή
    3. Μια καλησπέρα σε όλη την παρέα και φυσικά στον διαχειριστή .

      @ rita

      Χαίρομαι που σε συναντώ ,μετά από τόσο καιρό και γνωρίζω αν μη τι άλλο τι έχεις δεχθεί και εσύ από τα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ κάποιων .

      ΕΜΕΙΣ ας τους χαμογελάμε.....

      Βέβαια η πικρία μας είναι δεδομένη τόσο εσένα ,αλλά τόσο και σ'εμένα .

      Εισήλθα σε αυτόν τον χώρο, πιστεύοντας αδιαμφισβήτητα ότι ο ΛΥΚΙΟΣ έχει την δυνατότητα να προστατέψει σχολιαστές και θαμώνες .

      Και σίγουρα επιθυμώ την συζήτηση μαζί σου , άλλωστε ήσουν από τα αγαπητά άτομα, εσύ και άλλοι τόσοι σχολιαστές και γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν επιθυμούσα την ρήξη αλλά τον υγιή διάλογο .( θεωρώ όπως παλιά ότι όλοι έχουμε να προσφέρουμε ένα μερίδιο γνώσης ,εκτός αν κάποιος προσπαθεί να παραστήσει τον ξερόλα που δεν συναντώ κάποιον σε αυτό το blog )

      Σαφέστατα επιθυμώ και εγώ όπως εκδήλωσε την επιθυμία του και ο ΧΙΛΩΝ ,να παραμείνεις εντός του ιστοχώρου αυτού και να ανταλλάσσουμε σχόλια, συζητήσεις,ανησυχίες .

      Για το blog που ανέφερες, το θεωρώ ένα από τα πολύ καλά blog ,του λείπει όμως η "μαγιά" της ανταλλαγής απόψεων και της διόρθωσης των άρθρων .

      Φρονώ όμως να αναφέρω ότι το έχω επισκεφτεί πολλές φορές και θα το επισκεφτώ και στο μέλλον .

      Και πάλι χάρηκα που εισήλθες και είδα σχόλιο σου .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  21. The South's Gonna Rattle Again
    http://www.youtube.com/watch?v=fRZOttAn5Co&feature=related

    GOD SAVE THE SOUTH!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. THE SOUTH WILL RISE AGAIN!! Oi!!!!! From Greece

    http://www.youtube.com/watch?v=utNREnQiwI0&feature=related&skipcontrinter=1


    HEIL PROUD WHITE BROTHERS OF SOUTH AMERICA.
    WE WANT OUR COUNTRIES BACK.
    WE WANT CLEAN NEIGHBORHOUDS.
    WE WANT AGAIN THE TRIUMPH OF THE WHITE RACE!
    HEIL FROM GREECE AND GOLDEN DAWN!

    HELLAS POWER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε,
      κατά πρώτον, αφού επιμένεις να γράφεις εδώ καλό θα ήταν να αποκτήσιες ένα ψευδώνυμο με το οποίο θα "υπογράφεις",
      δεύτερον, πες μας ποιό είναι το μήνυμα που θέλεις να μας "περάσεις", διότι από αυτό που βλέπω, ούτε σχέση έχει με το μπλόγκ, αλλά ούτε και με την συγκεκριμένη ανάρτηση.
      Κατανοώ πλήρως αυτά που "αναφέρεις", αλλά αμφιβάλλω αν γνωρίζεις την ακριβή τους φύση και προέλευση...

      Δώσε μας το στίγμα σου.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Hellenic Stompers - Skinhead Πατριώτες
      και γνωρίζουμε πολύ καλά τι γράφουμε και τι πράττουμε!
      http://www.youtube.com/watch?v=2oa872G6FR8&feature=related&skipcontrinter=1


      ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤOΠΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ , SQUADRISTI ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ , ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠO ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ , ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ , ΣΙΙΤΗΣ ΧΩΡΙΚΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ , ΚΟΥΡΔΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΟΥ PKK , ΙΡΑΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ , ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦYΛΑΚΑΣ , ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ , ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ , ΡΩΣΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΣΠΡΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ , ΣΥΡΙΟΣ ΕΘΝΙΚΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ , ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ! ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΧΘΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΑΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ , ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ , ΚΑΘΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ , ΚΑΘΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ , ΚΑΘΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ , ΚΑΘΕ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΟ ΙΔΕΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.

      http://mavroskrinos.blogspot.gr/

      Διαγραφή
    3. Πολύ ωραία,
      μένει να δούμε τώρα την άποψή σου στα θέματα του ιστοχώρου μας.
      Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σου.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  23. SABATON - COAT OF ARMS(greek military video)
    http://www.youtube.com/watch?v=Jjig7sAdMJk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Την καλησπέρα μου στην Ρίτα, που με χαρά την ξαναβλέπουμε στον χώρο μας! Wellcome back!
    Είσαι καλοδεχούμενη και προστατευμένη εδώ!

    Φίλε ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ,
    όπως μάλλον αντιλήφθηκες, το πρωί μας επισκέφτηκε ένας άσπονδος "φίλος" σου για να σε λοιδορίσει! Όμως, εισέπραξε τα νενομισμένα!
    Κρίμα που υπάρχουν αδιόρθωτοι άνθρωποι και υποβιβάζουν διαρκώς τον εαυτό τους. Εδώ αυτοί οι συμπαθέστατοι άνθρωποι, δεν έχουν τύχη με το κακό τους πρόσωπο. Δεν ξέρουν με ποιά δύναμη έρχονται σε αντιπαράθεση.
    Παρόλα αυτά οι πόρτες του μπλόγκ είναι ανοιχτές για όλους, αρκεί να αφήνων πριν μπούν, τις κακίες και τα χαμηλά τους συναισθήματα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αισθάνομαι δικαιωμένος και πάλι, που μετά γνώσεως μου εισήλθα στον φιλόξενο χώρο σου ,γνωρίζοντας ότι είσαι ικανός να προστατεύσεις τον χώρο σου αλλά και τους θαμώνες σχολιαστές.

    Έχω γνώση της "ρητορικότητας" που μπορώ να τύχω , από κάποια άτομα .

    Δεν έχω να δηλώσω τίποτε άλλο, παρά____ ΠΙΚΡΑ ____ για κάποια άτομα και δεν θα επεκταθώ παραπέρα .

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ,για άλλη μια φορά και αν κάποτε σε φέρω σε δύσκολη θέση ( από τις αλλεπάλληλες επιθέσεις στο πρόσωπό μου ) και επιθυμήσεις την αποχή μου από τον φιλόξενο χώρο σου, θα το σεβαστώ .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα αστειεύεσαι βέβαια!
      Είναι χρέος μου προς τους φιλοξενούμενούς μου, αλλά και του ιστοχώρου μου να διατηρώ το επίπεδο που αρμόζει στο είδος, με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες, αλλά και τις υπερβατικές! Όσοι με σέβονται, τους σέβομαι και τους προστατεύω. Νομίζω αυτό το έχουν κατανοήσει φίλοι και "εχθροί"! Δεν πέφτουμε ποτέ σε χαμηλά επίπεδα συνειδητότητος, για χατίρι κανενός. Αντιθέτως δείχνουμε συμπάθεια και συμπόνια στους νοσούντες και τους απλώνουμε ΠΑΝΤΟΤΕ χείρα βοηθείας, όποτε αυτοί την ζητήσουν.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  26. Eξωγήινες δυνάμεις σε αρχαίες γραφές της Κίνας

    Φώτο από τους εξωγήινους
    Aρχαίες γραφές της Κίνας περιγράφουν ότι πριν από 5.000 χρόνια περίπου στις περιφέρειες στο βορρά εισέβαλαν εξωγήινες δυνάμεις. Αυτά τα ξένα στρατεύματα υποδούλωσαν τους ανθρώπους της περιοχής. Η υποδούλωση ήταν πολύ βάναυση. Αναγκάστηκαν οι κάτοικοι της περιοχής να χτίσουν πυραμίδες και διδάχθηκαν να κατασκευάζουν σωλήνες που πήγαιναν βαθιά μέσα στη γη και απορροφούσαν κάποια μυστηριώδη στοιχεία. Πολλοί πέθαναν κατά τη διάρκεια της κατοχής και αν και έγιναν πολλές εξεγέρσεις δεν μπόρεσαν να νικήσουν τους εξωγήινους και κάθε εξέγερση καταστελετο βίαια. Τέλος σ αυτήν την σκλαβιά, σύμφωνα με τις αρχαίες γραφές της Κίνας, έδωσε μια άλλη φυλή , γηγενείς στην ίδια περιοχή την εποχή εκείνη. Αυτή η φυλή αποτελείτο από Γιγάντιους άνδρες, 12-πόδια ψηλοί με κόκκινα μαλλιά και δέρμα στις πανοπλίες. Ίχνη, ακόμη και σκελετούς από μούμιες και αντικείμενα από τους γίγαντες υπάρχουν και σήμερα. Οι γίγαντες σύμφωνα με τα γραπτά φάνηκαν από τα βορειοδυτικά εκπλήσσοντας τους εξωγήινους. Είχαν σχεδόν υπερφυσικά δυνάμεις , έπιαναν τους αλλοδαπούς και τους έσπαζαν τις πλάτες τους, και γενικά ήταν πολύ άγριοι και άφοβοι. Αν και οι αλλοδαποί είχαν προηγμένα όπλα, η αγριότητα και η τόλμη των κοκκινομάλλων γιγάντων, και η προσθήκη των εξεγερμένων σκλάβων της Ασίας, οδήγησε τελικά τους εξωγήινους μακριά.


    ΠΗΓΗ: Eξωγήινες δυνάμεις σε αρχαίες γραφές της Κίνας http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/06/e_26.html#ixzz1yvkKif2W

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλησπερα Λυκιε! και σε ολη την ευχαριστη παρεα. Λυκιε σ ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες και θα το ξανακοιταξω το μπλογκ, δεν ημουν στο σπιτι.
    Ανδρομεδα εχει καλως κ εγω δεν ταξιδευω ,οπως σε ολους ετσι κι σε μας ποναει η τσεπη αλλα για διευκρινιση μιλουσα για Γερμανια και οχι Ελλαδα και συμφωνω ,δεν βιαζομαστε,κουβεντα να γινετε.σε χαιρετω. φιλια και τα λεμε παλι.
    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ το μονο σιγουρο ειναι οντως οτι δεν υπαρχει πλεον Ολυμμπιακο Ιδεωδες, στην υγεια του χρηματος,
    Λυκιε φιλε μου σε χαιρετω .gute nacht

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aουσβιτς-POGROM
    http://www.youtube.com/watch?v=LSFd4KoSEjw&feature=related

    ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ . ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!

    ΧΑΙΡΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. (Ε)ΡΧΟΜΑΣΤΕ...είπε26 Ιουνίου 2012 στις 11:15 μ.μ.

    White Pride Rockers - Θα Τρέμει Η Γη
    http://www.youtube.com/watch?v=wbFTHJD5gJU&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ελπίζω το συγκεκριμένο να μην το κατέταξες στα ξεπουλημένα!
    Υποθέτω ότι γι' αυτό και επέλεξες να γράψεις εδώ...
    Πάντως εδώ, δεν είμαστε υμνητές ιδεολογιών καμιάς μορφής. Είμαστε ελεύθεροι διανοητές, μακριά από δόγματα και νοητικές αγκυλώσεις.
    Χαίρε συνέλληνα και καληνύχτα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΛΥΚΙΕ! σε παρακαλω πηγαινε στν αναρτηση: αυτα που δεν μας λενε τα ρεμαλια.δεν καταλαβαινω τι εγινε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
    Εφόσον δεν υπάρχουν εν εξελίξει διάλογοι μετά την 24:00΄, θα αναστέλλεται η άμεση δημοσίευση των σχολίων μέχρι το πρωί που θα περνάνε από έλεγχο. Εσείς μπορείτε να σχολιάζετε κανονικά, με την διαφορά οτι από τα μεσάνυχτα και μέχρι το πρωί, τα σχόλια θα κρατούνται αδημοσίευτα. Το πρωί θα δημοσιεύονται όλα!
    Καληνύχτα σας.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.