Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

Εύχομαι σε όλους, καλή φώτιση ώστε να καταθέσετε με καθαρό και πατριωτικό μυαλό, την ψήφο σας! Ας αναδειχθεί νικητής των εκλογών, ο περισσότερο ικανός ηγέτης που θα μπορέσει να οδηγήσει την χώρα σε ασφαλή και ελπιδοφόρα ύδατα, με πρόταγμα το συμφέρον της χώρας και του Ελληνικού έθνους.
ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ

14 σχόλια:

  1. καλησπερα Λυκιε!
    ωραια η ευχουλα σου, αλλα τι λες; επιασε;
    εγω νομιζω ημαστε πλεον για κλαματα
    εχει πια καταντησει αηδια αυτο το φαγητο
    στις βρυξελες δεν θελουν κανενα(Ν.Δ\ΣΟΚ)
    καλο βραδυ φιλε μου
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Δανάη!
    Η ευχή μου, απλά παρέμεινε ευχή...
    Ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως. Ο Ελληνικός λαός, τσίμπησε το τυράκι και όσοι φοβήθηκαν τις δήθεν συνέπειες του αντιμνημονίου συσπειρώθηκαν στην ΝΔ, ενώ όσοι θέλησαν να εκφρασθούν "αντιμνημονιακά" κατέφυγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς ένας σταθερός πυρήνας πατριωτών, επέμεινε στα αντιμνημονιακά Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι παρά την επαίσχυντη και αντιδημοκρατική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από το σύνολο των κομμάτων και των ΜΜΕ, με προεξάρχοντα τον Πρόεδρο της (δήθεν) Δημοκρατίας, απαξιώνοντας το 7% των Ελλήνων ψηφοφόρων, αυτοί δεν πτοήθηκαν και ξαναψήφισαν την επιλογή τους! Αντιλαμβάνεσαι πια συνέχεια πρόκειται να δοθεί στην βουλή από τα αριστερά υστερικά κόμματα, με την δυναμική παρουσία που αναμένεται από την Χ.Α.! Δυστυχώς το κόμμα του ΛΑΟΣ καταποντίστηκε (δικαίως μετά τις αδιάκοπες κωλοτούμπες του Καρατζαφέρη) και ένας ικανότατος πολιτικός (ο Καρατζαφέρης) με την έννοια του επιτήδειου και πονηρού που καταφέρνει με τον τρόπο του να πείθει, βρέθηκε εκτός πολιτικών πραγμάτων. Ίσως η παρουσία του να ήταν αναγκαία, λόγω εμπειρίας (κατά τ΄αλλα πρόκειται για αδίστακτο άνθρωπο). Το ΚΚΕ έχασε καθαρά από την «ξύλινη λογική» του και την «τσαμπουκαλού» λεσβία του, ενώ ο Κουβέλης έχασε το ρόλο που είχε προβλεφτεί για αυτόν και έτσι έπεσε κι άλλο. Οι εξελίξεις αναμένονται αδιέξοδες, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης και με δυνατή εκπροσώπηση στην βουλή, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ τον φθοροποιό του ρόλο στην κοινωνία μας και είναι θέμα χρόνου να ξαναρχίσει η τρομοκρατία της Σέχτας, των Πυρήνων, και των «μπαχαλάκιδων» των Εξαρχείων. Δυστυχώς, παίχτηκε για μια ακόμη φορά το «παιχνίδι» των Αμερικάνων, με την απόκρυψη από τον λαό των πραγματικών προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, που με τον μανδύα του αντιμνημονίου που υπόσχεται φρούδες ελπίδες στους ανόητους Έλληνες, έφερε σε πόλωση τις πολιτικές δυνάμεις, με γιγάντωση του «αριστερού» και του «δεξιού» πόλου. Οι συνέπειες του διχασμού και της πόλωσης που επιχειρείται, ξέρουμε όλοι που θα καταλήξει! Και επειδή «στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται», πρόσεξε την αντίδραση των Τούρκων σε λίγο καιρό… Μια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όπως διαφαίνεται να συμφωνηθεί, θα επιχειρήσει για λίγο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις περί χαλάρωσης των απεχθών όρων του μνημονίου, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έχουν την διάθεση να υποχωρήσουν στις εντολές της Γερμανίας και των τραπεζιτών. «Βούτυρο στο ψωμί» δηλαδή του Τσίπρα γκε βάρα της Ελλάδος, για να ξεπατώσει ότι έμεινε όρθιο στην χώρα, ενώ τον ρόλο του «απαντητή» θα τον αφήσουν στην Χρυσή Αυγή, που άθελά της θα θυσιαστεί στον βωμό της πολιτικής διάσωσης των μνημονιακών κομμάτων…Ελπίζω ο Ν. Μιχαλολιάκος, να διαβλέψει την παγίδα που θέλουν να τον βάλουν τα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και να κάνει επιδέξιους χειρισμούς, ώστε το 7% να μην γίνει βορά του πολιτικού συστήματος και εξανεμισθεί παντοτινά ως ελπίδα για το έθνος.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα Λυκιε!
    δυστυχως μονο καταθλιψη μπορω να παθω με ολα αυτα,
    τι χαλι ειναι αυτο φιλε μου! καλα τοσο μα τοσο χαμηλα
    μπορουμε μονο να μπορουμε να πεσουμε;

    τι κριμα!!!

    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχης! Παρηγορια
    μονη σου εμενε να λες
    περασμενα μεγαλεια
    και διηγωντας τα να κλαις.

    Και ακαρτερει και ακαρτερει
    φιλελευθερη λαλια,
    ενα εκτυπαε τ, αλλο χερι
    απο την απελπισια.

    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ' τα κόκκαλα βγαλμένοι,
    των Ελλήνων τα ιερά,
    και σαν πρώτα ανδρειωμένοι,
    Χαίρε, ώ χαίρε ελευθεριά!

    Επαναλαμβάνω προς όλους:
    Να φοβάστε τον Έλληνα που σκύβει το κεφάλι...
    το σκύβει για να πάρει την δύναμη να σηκωθεί με τεράστια ώθηση π[ρος τα πάνω. Θυμήσου την ταινία 300. Στο τέλος ο Λεωνίδας, φαίνεται γονυπετώς πως υποκλίνεται υποχωρώντας στον Ξέρξη. Όμως προς μεγάλη έκπληξη όλων, απλά ηρεμεί, συγκεντρώνεται και παίρνει την δύναμη για την μεγάλη κατά μέτωπον επίθεση!
    Όταν ο Έλληνας πιέζεται και ασφυκτιά, τότε να τον φοβούνται όλοι, γιατί μόνο τότε κάνει τις εποποιίες του και γράφει ιστορία.
    Απλά, μέχρι τότε θα πονά πολύ και θα χύσει το αίμα του ποτάμια...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ - http://www.youtube.com/watch?v=6dSl8urkFpg ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ* . ☾ΒΙΚΥ °☆  ¸. * ● ¸. ☾ °  ¸. * ●  ★ΓΙΩΡΓΟΣ ° ☾ °☆  ¸. * ● ¸ ΕΦΗ.★ ° :. * . • ○ΤΣΙΚΙΣ ° ★  .  * :. *.:. * . • ○ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ° ★  .  *ΗΡΑ :. *.  ¸ ★ .• ○ ° ★*.  ¸ ★ . .* . ☾ °☆  ¸. * ● ¸★ ★ ° :. * . • ○ ° ★  .  * :. *.  ¸ ★ . . . ☾ΕτΚ °☆  ¸. * ● ¸. ☾ °  ¸. * ●  ★ΕτΚ ° ☾ °☆  ¸. * ●ΒΙΚΥ ¸ .★ ° :. * . • ○ °ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ★  .  * :. *. ΑΝΤΙΓΟΝΗ ¸ ★ .• ○ ° ★*.  ¸ΕΦΗ ★ . . * . ☾ °☆  ¸. * ● ¸★ ★ ° :. * . • ○ ° ★  .  * :. *.  ¸ ★ . .     * . ☾ °☆  ¸. * ● ¸. ☾ °  ¸. * ●  ★ ° ☾ °☆  ¸. * ● ¸ .★ °ΜΑΡΙΟΣ :. * . • ○ ° ★  .  * :. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ...ΑΟΡΑΤΗ...ΣΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ααχ Λυκιε μου! ας ζουσα με τον Λεωνιδα κι ας πολεμουσα στο πλευρο του, τοτε θα ειχε νοημα και η ζωη μου
    ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προγονοι μας!

    καημενη ΠΑΤΡΙΔΑ δε φαγανε οι κυβερνουντα σε

    καλη εβδομαδα φιλε μου

    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. διορθωση: ΣΕ φαγανε
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ακουσε ενα ωραιο τραγουδακι Λυκιε!

    Εντιμε ανθρωπε Κυρ-Παντελη ,
    Τσαβελας

    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκουσα το τραγούδι Δανάη. Δεν με εκφράζει όμως αυτό το ύφος. Θεωρώ σε λάθος βάση το μήνυμα που περνάει. Δεν δέχομαι τον εξαναγκασμό των ανθρώπων στην "επανάσταση". Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει την στάση ζωής, την πορεία ενός ανθρώπου και να τον καταδικάσει επειδή δεν συμφωνεί στην "επαναστατική" του λογική. Η επανάσταση δεν είναι κάτι που επιβάλεται. Είναι προσωπική υπόθεση του κάθενός. Όπως προσωπική υπόθεση είναι ο τρόπος ζωής του καθενός. Ποίος είναι αυτός που θα επιβάλλει στους άλλους την δική του θεώριση και το τί αυτός νομίζει ότι πρέπει να γίνει στην ζωή; Αυτό είναι "φασισμός". Οι επαναστάσεις και οι μεγάλες αλλαγές στην ιστορία του κόσμου, δεν έγιναν από ανθρώπους αυτής της λογικής...
      Τέλος, "τα ναρκωτικά, βλάπτουν την υγεία"...(χαχαχα)
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  10. Καλε μου Λυκιε! τι πολλα και ωραια πραγματα εχω να μαθω απο εσενα

    σ,ευχαριστω! εισαι πραγματι ενας καλος φιλος.
    εγω εμαι απλα ο Σιμων ο ζηλωτης η ενας Λεωνιδας

    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να κάνω και εγώ μια κατάθεση ψυχής εδώ μέσα ;
    Λοιπόν θα το επιχειρήσω έχοντας γνωση του χώρου σου που μπορεί να προστατέψει σχολιαστές .

    ''Ελλάς, μικρή χώρα, μεγάλη ιστορία''
    που την κατασπαράξανε σαν άγρια θηρία ,
    ομάδα αλλοπρόσαλλων μηδενιστών πατέρων
    που ας παρουσιάζονται με την προβιά αγγέλων .

    Αυτήν η χώρα γέννησε και την δημοκρατία ,
    μια χώρα που ξεπουλήθηκε στην αριστοκρατία ,
    γύπες που αναλάβανε λέει να μας περισώσουν
    και σαν μορφή πολιτισμού να ...μας εξοντώσουν .

    Για δες πως ξεπουλήθηκε αυτήν η περηφάνια
    και όλοι αυτοί οι κάτοικοι να στρέφουν στα ουράνια
    απέλπιδα παρακαλετά , φωνές αλαφιασμένων
    που χάνονται όχι αναίμακτα στο πέρασμα ανέμων .

    Κοίτα να δείς που φτάσαμε ... και που θα πάμε ακόμη
    και να μονολογούμε όλοι μας << μια Χούντα πια μας σώνει >> .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ( στους συνσχολιαστές μου )

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.