Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Όσα δεν μας λένε τα ρεμάλια...

 
ΜΑΘΕ γιατί είναι τώρα η Ρωσία στην Μεσόγειο; ΜΑΘΕ τι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο; ΜΑΘΕ γιατί & ποιοι μας οδήγησαν στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ; Το 1947 στην αρκτική Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν μια υποθαλάσσια οροσειρά, που έφτανε μέχρι την Γροιλανδία και την ονόμασαν Λομονόσοφ. Αυτή η οροσειρά γεωλογικά είναι συνέχεια της Σιβηρίας. Το 1982 υπογράφτηκε στον ΟΗΕ το διεθνές δίκαιο της θάλασσας που καθορίζει τα ...;.θέματα της υφαλοκρηπίδας στα 12 ναυτικά μίλια από της ακτές. Με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας δεν έχουν συμφωνήσει και δεν το έχουν υπογράψει δυο χώρες οι ΗΠΑ (λόγω αρκτικής) και η Τουρκία (λόγω Αιγαίου). Σύμφωνα με το δίκαιο του ΟΗΕ αν μια χώρα έχει υποθαλάσσια οροσειρά η οποία είναι γεωλογική συνέχεια μιας εξωτερικής γεωλογικής διαμόρφωσης τότε η υφαλοκρηπίδα της επεκτείνεται μέχρι 12 ναυτικά μίλια από το τέλος της υποθαλάσσιας οροσειράς. Επομένως η υφαλοκρηπίδα της Ρωσίας με βάση το δίκαιο φτάνει μέχρι την Γροιλανδία και έτσι όλη η αρκτική της ανήκει. Στον βόρειο πόλο όμως είναι το 25% των υδρογονανθράκων και άρα η Ρωσία έχει την δυνατότητα να γίνει η μεγαλύτερη ενεργειακή δύναμη του κόσμου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπέγραψαν το δίκαιο οι ΗΠΑ. Από την άλλη η Τουρκία γνωρίζοντας ότι αν εφαρμοστεί το δίκαιο δεν έχει υφαλοκρηπίδα που να έχει κοιτάσματα δεν το υπόγραψε και έθεσε θέμα αιτίας πολέμου την εφαρμογή του στο αιγαίο. Επομένως η Ελλάδα αν τολμήσει να το εφαρμόσει, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι, θα οδηγηθεί σε σύγκρουση.
Έτσι η Ελλάδα για να μην υπάρξει ποτέ η δυνατότητα να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο οδηγήθηκε στο ευρώ με την προοπτική να δεσμευθεί και να χάσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα (με ένα μνημόνιο ας πούμε) άλλα για να γίνει αυτό έπρεπε να χρεοκοπήσει. Ουσιαστικά όμως οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί μέσω της Ελλάδας δημιουργούν τετελεσμένο για την κατάργηση και την μη εφαρμογή του δικαίου έτσι ώστε και η Ρωσία να χάσει την αρκτική. Αυτός είναι ο λόγος που ο Πούτιν πρόσφερε 25 δις δάνειο τότε ώστε να μην πάει η Ελλάδα στο ΔΝΤ και η Κίνα άλλα τόσα. για να μην χάσει την αρκτική. Για αυτό τον λόγο χρεοκοπήσαμε και μπήκαμε στο μηχανισμό στήριξης για να μην υπάρξει ποτέ η πιθανότητα δημιουργίας τετελεσμένου στο Αιγαίο για εφαρμογή του διεθνούς δικαίου που θα μπορεί η Ρωσία να το χρησιμοποιήσει στην Χάγη (ως δεδικασμένο) και να κερδίσει την υφαλοκρηπίδα τής αρκτικής. Όμως ένα μικρο κράτος όπως είναι η Κύπρος στην προσπάθεια της να επιβιώσει (να μην μπλέξει στο ΔΝΤ) τους χάλασε τα σχεδία και έκλεισε διμερή συμφωνία με το Ισραήλ που όμως βασιζόταν στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας. Αυτό όμως ήταν και η ευκαιρία της Ρωσίας για την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου της θάλασσας. Για τον λόγο αυτό κατεβάζει τον στόλο με το αεροπλανοφόρο στην μεσόγειο τον Νοέμβριο. Όμως αυτή την στιγμή το Ισραήλ έχει παγιδευτεί όπως και οι ΗΠΑ στο διεθνές δίκαιο που με αυτό κερδίζει η Ρωσία την αρκτική και αυτό δεν το θέλουν καθόλου. Η Τουρκία νιώθει απομόνωση και γαβγίζει. Έτσι είναι όλοι παγιδευμένοι ...;μας έσκαψαν το λάκκο και έπεσαν οι ίδιοι μέσα. έτσι τώρα η Ρωσία για να ισχυροποιήσει την θέση της και την θέση της Κύπρου παίρνει και αυτή άδεια με την gazprom για εξορύξεις και μάλιστα εκεί που οι Τούρκοι την θεωρούν δική τους ζώνη.Όμως αν συμβεί αυτό τέρμα η υφαλοκρηπίδα για την Τουρκία και τέρμα η αρκτική για τούς Αμερικανούς και Ευρωπαίους. Για τον λόγο αυτό δεν μας δίνουν την έκτη δόση και προσπαθούν να μας κατεβάσουν το κεφάλι κάτω και μιλούν για εκχώρηση κυριαρχίας (το ακούσατε πιστεύω). Με αυτό τον τρόπο θα μας αποδυναμώσουν ηθικά και στρατιωτικά για να είναι ποιο βέβαιο το αποτέλεσμα. Δυο στοιχεία ακόμα που θα βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων: 1. Το 2010 το τουρκικό ΓΕΕΘΑ μάζεψε καθηγητές πανεπιστημίων και τους ρώτησε αν τα κοιτάσματα στην ανατολική μεσόγειο δικαιολογούν το ρίσκο του πολέμου ...;. και η απάντηση τους ήταν ναι. 2. Στις 25 Ιουλίου του 2011 το ΥΠΕΞ της Ρωσίας έβγαλε επίσημη ανακοίνωση που προειδοποιούσε την Τουρκία να μην πειράξει την Κύπρο ειδάλλως ...; ...; ...;.(δεν το λέω). Ερώτηση 1η: θα επιτεθούν οι Τούρκοι είτε σε εμάς είτε στους κύπριους με την ανοχή της Αμερικής μετά από ερέθισμα των ισραηλινών; Ερώτηση 2η: θα επιτεθούν οι Ρώσοι στην Τουρκία διότι τους "χαλάει την δουλειά;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ
Πηγή: http://kostasedessa.blogspot.com, http://titanis.pblogs.gr

17 σχόλια:

  1. Φίλε ΛΥΚΙΕ

    Θα επιχειρήσω να τοποθετηθώ επί του θέματος .προσπαθώντας να μην αποφύγω τις "κακοτοπιές" , όπως έκανε ο ανωτέρω αρθρογράφος ,όντας χειρίστηκε ένα τόσο φλέγον θέμα με ύφος και τρόπο που να μην εξιτάρει, αλλά και αποκρύπτοντας ( ή μη αναφέροντας ) ίσως κάποιες αλήθειες , με σκοπό να μην προκαλέσει το περί δικαίου αίσθημα, κάποιων αριστεροενστερνιζόμενων .

    Η αλήθεια για το θέμα της ΑΟΖ, βρίσκεται κάπου ανάμεσα στην ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ και στην επιτηδευμένη απειλή των τάχα Εθνοφιλελλήνων .
    Εγώ θα καταθέσω την άποψή μου , μη φοβούμενος τα σχόλια ...όπως έπραττα πάντα .

    Η πραγματική και αδιαμφισβήτητη ενέργεια να σκιαγραφηθεί το είδος και η ποσότητα του εγχώριου πλούτου, που βρίσκεται στα σπάργανα της πιο αδικημένης χώρας , που τυγχάνει να είναι και πατρίδα μας ,προέρχεται από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο ( ναι από αυτόν τον αγράμματο στρατιωτικό ) .

    Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι πρώτες ενέργειες προήλθαν από τους ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ .
    Ο -Παπαδόπουλος αναζήτησε την τεχνογνωσία των Αμερικανών στην αναζήτηση της αλήθειας στο τι κρύβει αυτός εδώ ο τόπος .

    Οι Αμερικάνοι , εκείνη την εποχή προσπαθώντας ( όπως πάντα ) να υποκλέψουν πλούτο , δάνεισαν την τεχνογνωσία στην άμοιρη Ελλάδα .

    Όταν ο πονηρός στρατιωτικός Παπαδόπουλος , είχε πλέον στα χέρια του το πόρισμα των ερευνών , άλλαξε τροπάριο , με την υποτιθέμενη φιλία που σέρβιρε στους παραδόπιστους Αμερικάνους .

    Οι Αμερικάνοι στην πλεονεξία τους, άσκησαν βέτο στο θέμα της εξαγωγής του πλούτου της Ελλάδος με μορφή δολαρίου, ευελπιστώντας στην ενδυνάμωση του δικού τους φτηνού για την εποχή νομίσματος .

    Εκεί χάλασε και η "μαγιά" όταν ο υποφαινόμενος αγράμματος Γ.Παπαδόπουλος τους αρνήθηκε την επιθυμία τους και δήλωσε ξεκάθαρα ότι οι εξαγωγή θα γινόταν σε Δραχμές .

    Τα αποτελέσματα είναι πλέον γνωστά .
    Η εγκαθίδρυση του Ιωαννίδη από τις Η.Π.Α και η προδοσία της Κύπρου . ( βλέπε 12ο οικόπεδο ) .

    Η Αγγλία υπήρξε συνηγορούσα χώρα στον διαμελισμό της Ελλάδος , συνάμα και με την προδοτική γενιά των ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ του Πολυτεχνείου , αλλά και την αλλοίωση και την επιτηδευμένη χάλκευση της Ιστορίας , έχουμε πλέον τον αλλοιωμένο όπως άλλοτε χάρτη της Ελλάδος .
    Και πέτυχε το σχέδιο ( εν μέρη θα έλεγα ) .

    Η Ελλάδα πλέον έπρεπε να γίνει μια Δημοκρατική χώρα , αποποιούμενη τους προδοτικούς Χουντικούς .

    Ο Καραμανλής ( ο γέρος ) και ο Παπανδρέου, "υπέγραψαν μια συμφωνία" , που ακόμη δεν έλαβε πλήρη γνώση ο Ελληνικός δοκιμαζόμενος λαός , η οποία προέβλεπε αλλά και επέβαλε στους τυχάρπαστους ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ της εποχής εκείνης ΝΑ ΜΗΝ δοκιμάσουν να εξάγουν από τα έγκατα της Ελληνικής γης τα πλουσιοπάροχα κοιτάσματα .

    Και ο σκοπός τους επετεύχθη πλήρως για το χρονικό διάστημα που είχε υπογραφεί .
    «Η σύμβαση αυτή, που έγινε γνωστή με το όνομα Κούπερ >>

    Πιστεύω ότι στάθηκα ορθά σκεπτόμενος να αναφέρω κάποιες αλήθειες που πονάνε εμάς τους ..... προδομένους Δημοκράτες .


    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέτω υπόψιν ότι η σύμβαση Κούπερ έληξε το 2010.
    Άρα όποιος προλάβει και αρπάξει μερίδιο απο την "πίτα" .

    Και δυστυχώς είναι πολλοί οι άρπαγες .....

    Εκ του σχολίου μου δεν θέλω να αποφανεί ότι είμαι άλλος ένας κρυφοχουντικός .... αλλά ένας προδομένος ....Δημοκράτης .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ με εκπλήττεις ευχάριστα!
    Συμφωνώ με τις αιτιάσεις σου και την τοποθέτησή σου, αν και πρέπει να διευκρινίσω ότι η λεγόμενη "σύμβαση Κούπερ" υπεγράφη στις 24-01-1940 από τον βασιλέα Γεώργιο Β' και πρωθυπουργό τον αείμνηστο Ι. Μεταξά, με διάρκεια 70 ετών + 25 εάν δεν προκύψει καταγγελία της συμβάσεως!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν έχεις καθόλου άδικο ότι υπογράφει η ανωτέρω σύμβαση την ημερομηνία που αναφέρεις φίλε ΛΥΚΙΕ .

      Όταν όμως ορθός σκεπτόμενοι ( κατά τα δικά τους πιστεύω και θέλω ) οι αλλοπρόσαλλοι που επεδίωξαν να συνωμοτήσουν ξανά κατά της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού , υπέγραψαν για τα μάτια τους ακόμη μια σύμβαση υπό τύπου σύμβαση Κούπερ και την ονομάτισαν και πάλι το ίδιο όνομα σαν Κούπερ 2 ,ειδάλλως θα έπρεπε να παραδεχθούν και οι ευελπιστούντες ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ότι θα υπέγραφαν μια ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ .

      Άλλωστε ποιος θα επεδίωκε να χαρακτηρισθεί ΠΡΟΔΟΤΗΣ ;

      Άλλο να αποδεχθείς ότι υπέγραψες μια συμφωνία , σαν τα μνημόνια της ΕΛΛΑΔΑΣ που απεδείχθησαν προδοτικά και βαπτισμένα από αυτούς ως ατυχές συγκυρίες και άλλο να αποδεχθείς ότι καιροφυλακτείς να αρπάξεις την ΗΓΕΣΙΑ ενός κράτους με προδοτικές ενέργειες .


      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  4. ΛΥΚΙΕ

    Πιστεύω φίλε ότι έχουμε να πούμε πάρα πολλά ....

    Απλά εσύ γνωρίζεις καλύτερα ότι δεν μπορώ να αφιερώσω τον χρόνο που αφιέρωνα .......κάποτε για να γράφω .

    Και σε ευχαριστώ ειλικρινά που με ρώτησες πως είμαι .Εγώ και οι μικρές μου είμαστε όσο μπορούμε εντάξει ,ακόμη είναι μικρό το διάστημα και μεγάλη η απώλεια .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, κατανοώ απόλυτα και γνωρίζω...
      Σου εύχομαι καλή δύναμη στην ζωή σου, γιατί επιτελείς ύψιστο χρέος και καθήκον προς την Θεία φύση, να μεγαλώνεις δυο αγγέλους σε χαλεπούς καιρούς, που όλοι λίγο πολύ βιώνουμε. Να ξέρεις ότι αν και ήμουν μάρτυρας στις διαβολές που υπέστεις σε άλλους ιστοχώρους, η Νέμεσις θα επιτελέσει το αέναο καθήκον της και νομοτελειακά θα επιφέρει το δίκαιο επί των κεφαλών...
      Εμείς, είμαστε νοερά στο πλάι σου φίλε!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Φιλε ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ! Τι να σχολιασεις εδω! πολυ βρωμα. Η πολιτικη ειναι ενα βρωμικο βρακι ελεγαν οι παππουδες μας, ετσι μιλαω κι εγω τωρα σαν γυναικα. Στην πολιτικη ο αντρας προπορευεται. Συγνωμη για την εκφραση μου `χ..σε μεσα και ...]
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρωθυπουργός Γ. Παπαδόπουλος, σε μιά προσπάθεια απολύτου αποστασιοποιήσεως από ιδεοληψίες και ιδεολογικές εμμονές και με απόλυτη αντικειμενικότητα, πέρα απο λάθη αλλά και εσφαλμένες τακτικές που η ιστορία θα του αποδώσει (όταν εκλείψουν οι εμπάθειες), αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος ότι κινήθηκε σε εθνοφελείς ατραπούς και ωφέλησε την χώρα σε πολλά, μα πάρα πολλά θέματα. Ειδικά μια σύγκριση με τους μεταπολιτευτικούς πολιτικούς που τον διαδέχθηκαν, θα τον έβρισκε σε πλεονεκτικότατη θέση απέναντί τους, αφού τα αποτελέσματα των πολιτικών τους επιλογών, εισπράττουμε σήμερα! Επιλογές εθνοκτόνες και προδοτικές... Είναι αλήθεια λοιπόν ΑΡΜΑΓΕΔΟΝΑ ότι ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να παραβιάσει την προτεκτορική σύμβαση του Κούπερ, αν και γνώριζε τι επιχειρούσε να κάνει, δηλαδή να "τα βάλει με τον γίγαντα", προκειμένου να καταστήσει την Ελλάδα ισχυρή, ανεξάρτητη και αυτάρκης, παρά την αντίθετη βούληση για αυτό από τους επικυρίαρχους της Δύσης. Φυσικά και το πλήρωσε αυτό, με την ανατροπή του από τον Ιωαννίδη. Προς επίρρωση αυτού, δηλαδή της παραδειγματικής τιμωρίας κάθε μελλοντα επίδοξου ρομαντικού πατριώτη που θα αποπειράτο εναντίων των επικυριάρχων, δρομολόγησαν τον σχεδιασμό τους για την Κύπρο, έργο το οποίο ήλθε να επισφραγίσει ο "εθνοσωτήρας" Καραμανλής λίγους μήνες μετά (Αττίλας 2)... Επίσης να θυμίσω την σύλληψη -με εντολή Μ. Έβερτ (υπουργού συντονισμού κυβερνήσεως Καραμανλή)- του Σωτηρίου Σοφιανόπουλου, όταν ο τελευταίος επιχείρησε να εξορύξει το πετρέλαιο από την θέση Κερί της Ζακύνθου...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα μου φυγουν τα ματια σαν τον Σαμαρα απ,αυτα που διαβαζω....
    αληθεια ο Βενιζελος καλα; καλαααα πισω εχει η αχλαδα την ουρα
    Δαναη.
    φευγω αφηνοντας λιγο γελιο χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γίνεις σαφέστερη στο τι εννοείς, θα μπορούσα να δω μαζί σου που έχει η αχλάδα την ουρά...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Προς άρση παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, το σχόλιό μου περί Παπαδοπούλου, δεν αποτελεί πολιτική μου τοποθέτηση, καθότι αν αρχίσω να καταγράφω τα αρνητικά του, δεν θα έφθανε ένα βιβλίο! Επειδή όμως θεωρώ σωστό και ώριμο, να υπηρετεί και να ομολογεί κανείς την αλήθεια, πέρα από πάθη, μίση, λατρείες και λοιπές ψυχοπαθολογίες, καθώς και μακριά από πολιτικές ιδεολογίες, όσο κι αν αυτή ενοχλεί, πονά ή κολακεύει κάποιους, είναι χρέος μας να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά και από απόσταση ασφαλείας. Κάτω από αυτό το πρίσμα, ανέφερα τα ανωτέρω περί Παπαδοπούλου τα οποία πιστεύω αλλά μπορώ και να αποδείξω. Ας μην είμαστε εμπαθείς όταν αναφερόμαστε στην πολιτική ιστορία του τόπου μας και ιδίως όταν την μελετάμε, διότι μέσα από την αμερόληπτη ανάλυσή της μπορούμε να εξαγάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον του τόπου μας.
    Τέλος θα ήθελα να προτρέψω όλους, να απαλλαχθούν από τις κομματικές και ιδεολογικές πολώσεις τους και να σκέφτονται ελεύθερα και καθαρά...
    Να με συγχωρείτε όσα ελεύθερα πνεύματα καταπιέστηκαν από αυτό το λογύδριό μου, αλλά μάλλον ήταν αναγκαίο για να αποτραπούν παρανοήσεις. Ευχαριστώ!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ προσωπικά δεν θα σε ενοχοποιούσα σαν έναν κρυφοχουντικό , αλλά σαν έναν αμερόληπτο αρθρογράφο - σχολιαστή .

    Και συμφωνώ ότι πρέπει να πέφτουν οι κομματικές μάσκες όταν πράττουμε διάλογο και καταθέτοντας τις ανησυχίες μας .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, ήμουν σίγουρος για σένα ότι δεν θα παρανοούσες τα γραφόμενά μου...
      Σ' ευχαριστώ.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  10. Λυκιε σε χαιρετω! διαβαζοντας μολις τα σχολια μπορω να πω οτι δεν καταλαβα, υπαρχει καποια παρεξηγηση μηπως; αν ναι , τοτε φιλε μου σου λεω το εξης: απο πολιτικη το καταλαβες ισως δεν εχω ιδεα. σχετικα με την `αχλαδα` ειλικρινα ηταν ενα πειραγμα η black humor δλδ επειδη ολη στην κυβερνηση κατι επαθαν ερειξα το πειραγμα μου και στον παχυδερμο.αν αγαπας γραψε που σ ενοχλησα.[κριμα] και το βρηκα τοσο αστειο! το αστειακι μου.
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δανάη μου καλή, δεν σε παρεξήγησα!!!
    Απλά δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις και γι' αυτό σου ζήτησα να γίνεις σαφέστερη. Δεν κατάλαβα απόλυτα οτι επρόκειτο περί πλάκας...
    Ο τρόπος που το έγραψες, θα μπορούσε να υποννοεί και άλλα πράγματα. Όμως όλα καλά! Ως αστείο, μου αρέσει κι εμένα!!
    Η εξήγηση που έδωσα, είναι προς αποφυγή παρανόησης από οποιονδήποτε και όχι αποκλειστικά από σένα.
    Λοιπόν, εντάξει; Κανένα θέμα πλέον!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΥΚΙΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΔΙΨΑΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΛΥΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ Ν ΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.