Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Η επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το γεγονός στην εκπομπή του Παπαδάκη!!!

Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.
 Αν και η παρεκτροπή σε βίαιη έκρηξη του Ηλία Κασσιδιάρη, ήταν αναμενόμενη και επιδιωκόμενη από τους συνομιλητές του, αυτή δεν έπρεπε να συμβεί! Παρόλα αυτά εσυνέβη, προς τέρψη και μεγάλη χαρά των παρευρισκομένων συνομιλητών και δημοσιογράφων που επιτέλους(!) βρήκαν την ευκαιρία να επικυρώσουν το αεί επιμύθιο στις δηλώσεις τους "μετά απ' αυτό, μαυρίστε την Χρυσή Αυγή". Απλό το σχέδιο, με σίγουρα αποτελέσματα. Όμως οι αντιδράσεις του κόσμου όπως καταγράφονται μέχρι και τώρα στο διαδίκτυο, στα καφενεία και τις παρέες, μάλλον δείχνουν οικτρή αποτυχία του σχεδίου. Προς μεγάλη έκπληξη όλων (των συστημικών) ένα μεγάλο μέρος του λαού, εισέπραξε την πράξη θετικά! Τα σχόλια επιδοκιμασίας είναι περισσότερα από τα σχόλια αποδοκιμασίας. Με το χέρι του Κασσιδιάρη, εξέφρασε ο λαός την ανάγκη του για τιμωρία των μονίμων αριστερών μαϊντανών των ΜΜΕ και του συστημικού μονολόγου στις τηλεοράσεις. Πολλοί εμφανίζονται να δηλώνουν την λαϊκή ικανοποίηση για τον "παντελονάτο άντρα, που έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και απάντησε όπως άξιζε στις προσβολές και την επίθεση που δεχόταν". Το ίδιο το κόμμα, πιστεύει ότι τα ποσοστά του ενισχύονται από τέτοιες εξελίξεις. Οι ερμηνείες που μπορούν να δοθούν σε αυτήν την αντίδραση μεγάλης μερίδας του κόσμου, είναι πολλές! Όμως αξίζει να εκτιμάται καλύτερα η συναισθηματική αντίδραση των πολιτών, σε συνδυασμό με τις κρατούσες συνθήκες και τις εξελίξεις συνολικά, αφού όλα συνδέονται και αλληλεπιδρούν. Κάθε εξέλιξη της επικαιρότητας (π.χ. το περιστατικό του 24χρονου που σκότωσε τον Αλβανό ληστή στην Παιανία), οι δηλώσεις κομματικών στελεχών όλων των κομμάτων, η αύξηση των φόρων, η καταφανής υποκρισία και τα χοντροειδή ψεύδη που προβάλλουν οι διάφοροι πολιτικοί, μεταβάλλουν εύκολα το κοινό αίσθημα και ακραίες πράξεις όπως αυτή του Κασσιδιάρη, φαίνονται ως βάλσαμο για τον κατευνασμό του οξυμένου θυμικού του λαού.
 Παραθέτω την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής σχετικά με το περιστατικό, αφού τα περισσότερα ΜΜΕ την αποκρύπτουν, συνεχίζοντας βλακωδώς την τακτική της συσκότισης αυτού του κόμματος, που μόνο αντίθετα αποτελέσματα μέχρι τώρα έχει φέρει... και η Χρυσή Αυγή πράγματι ανεβάζει τα ποσοστά της, αφού εδραιώνεται μέσα στις καρδιές πολλών ανθρώπων, ως η λύση που έχει την "πυγμή" να σώσει την Ελλάδα. Τα συμπεράσματα και τα σχόλια, δικά σας...
ΛΥΚΙΟΣ.
"Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. 

Πριν αναφερθούμε σε αυτό, ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν, τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεωκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της
ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012. 

Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «πουσταριά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία; 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
(Πηγή ανακοίνωσης της Χρυσής Αυγής: http://www.apocalypsejohn.com)

29 σχόλια:

  1. φιλε μου Λυκιε καλως εβγαλες αυτο το θεμα ειναι κατι σαν το αλατοπιπερο! χρειαζεται.

    αλλα εχει πολυ Βαθος και αν αρχισουμε να βυθιζομαστε στο Βαθος ισως πνιχτουμε, το σιγουρο ειναι ομως οτι θα ξημερωσουμε,βεβαιως λενε οι παλιοι το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο η και ο αγιος φοβερα θελει,αλλα αν το δω ανδρας προς γυναικα λιγο βαρυ μ, ερχεται.εσυ τι λες? Δαναη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χε, χε, εντάξει Δανάη μου, ας μην εμβαθύνουμε! Στο θέμα όμως "βία άνδρα εναντίων γυναικός", το παιχνίδι έχει χαθεί προ πολλού για τις γυναίκες, από το φεμινιστικό κίνημα και τα περί ισότητας των φύλων! Εφόσον έγινε αποδεκτή η λογική της μηδενικής διαφοράς και της απόλυτης ισότητος, δεν χωρά λογική ειδικής μεταχείρισης των γυναικών που να τις θέτει σε ευνοϊκότερη θέση από αυτή των ανδρών. Ίσοι σε όλα! Ακόμη και στη βία... Δυστυχώς, αυτά επέφερε η καταστρατήγηση της ηθικής νομοτέλειας και παραδόσεως χιλιάδων ετών.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυκιε σχετικα με το σκανδαλο, το ειδα στο διαδικτυο, δυστυχως δεν χαιρει εκτιμησεως, ντροπη και αισχος για μας.
    τα σχολια των user ειναι τα εξης >
    για τετοιους ανθρωπους δινουμε εμεις τοσα χρηματα
    ενα παραδειγμα οτι αυτη η χωρα δεν ανηκει πλεον στην ΕΕ
    ετσι ειναι αυτοι οι καστανοι `ΧΑ λογ στολων` μονο γυναικες και παιδια χτυπανε
    να μην πει κανεις οτι ειναι ακακοι.κ.α
    εγω προσωπικα το αποριπτω ΠΡΕΠΕΙ να ελεγχουμε τον εαυτο μας, ειναι απολιτιστο αυτο που εγινε δεν μας τιμαει καθολου

    λοιπον παρε τον ενα και χτυπα τον αλλον.
    ειμαστε τελικα ενα ηλιθιο εθνος;
    εχουμε καποιον φωτεινο παραδειγμα; η γυριζουμε στην μορφη πιθηκων!

    και παλι ειναι για μενα βαρυ να σηκωνεις χερι δημοσιως σε μια γυναικα,
    μην παρασυρεσαι στην κακια της γυναικας, στασου στο υψο σου, μην ξεπεφτεις.

    φιλε μου πηγαινε και στις προηγουμενες αναρτησεις που εγραψα σημερα σε παρακαλω και απαντησε με. σ,ευχαριστω
    Δαναη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δανάη μου, έχω ήδη απαντήσει σε όλες σου τα σχόλια, όπου κι αν τα έγραψες. Δεκτή η άποψή σου για την υπόθεση με τον Κασσιδιάρη. Όμως, πέρα από την προσωπική θέση του καθενός, υπάρχει το θέμα των σκοπιμοτήτων που επιχειρήθηκαν να εξυπηρετηθούν πίσω από το "στήσιμο" του επεισοδίου. Αυτό είναι που στηλιτεύω. Το να εξωθείς έναν άνθρωπο σε βίαια έκρηξη, δεν είναι απλά δικό του λάθος που έχασε τον έλεγχο, αλλά κυρίως αυτών που το επιδίωξαν σκοπίμως. Στο ίδιο ατόπημα μπορεί να έπεφτε και η Κανέλλη ή η Δούρου αν τους έστηναν την ίδια παγίδα, δηλαδή της ομαδικής επίθεσης με ύβρις και λασπολογίες. Καταλήγω στην προτροπή να μην βλέπουμε μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και το κίνητρο πίσω από τα δημόσια δρώμενα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυκιε φιλε μου, γι,αυτο και πιο πανω απαντησα για Βαθος.μπορει να ηταν σκοπιμο αλλα το βλεπουν πολλα ματια μεγαλα και μικρα, δεν ειναι για παραδειγματισμο και μιμηση.
    εγω το βλεπω διχως πολιτικο φρονημα.

    και παλι αν τον κατηγορησαν και ειχαν δικαιο γιατι αντεδρασε ετσι.

    κατ,αρχην δεν γνωριζω το θεμα της συζητησης για να καταληξει οπως κατεληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαφώς και δεν είναι για παραδειγματισμό από ηθικολογικής απόψεως!
    Ούτε και εγώ εισέρχομαι στην ουσία του διαλόγου που προηγήθηκε, αν και γνωρίζω ακριβώς τι συνέβη. Απλά μένω στις εντυπώσεις που τελικά σηματοδότησαν το επεισόδιο και οι οποίες δεν ήταν αυτές που ανέμεναν αυτοί που το επιδίωξαν.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λυκιε... Μπορεις να μ,ανεχτεις για λιγο ακομη;
    για τις τυχον ερωτησεις σε προηγουμενες αναρτησεις και σχολια απο σταθμο και αναψηκτηριο μπορω να γραφω στην ιδια την αναρτηση η στα σχολια; σε βολευει; απαντησε με σε παρακαλω και ειλικρινα σ,ευχαριστω για την υπομονη σου και τον κοπο σου την ανοχη σου και την φιλοξενεια σου.
    Δαναη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Λύκιε καλησπέρα! Μετά απο απουσία μου αρκετών ημερών απο την διαδικτυακή μας συνομιλία θα ήθελα να παρέμβω λόγω των εξελίξεων που ήδη τρέχουν. Εχω ήδη διαβάσει όλα σου τα νέα άρθρα και δή την ερμηνεία της Χρυσής Αυγής και τί κρύβεται απο πίσω.
    Στην προκειμένη περίπτωση το χθεσινό περισταστικό έχει κατ΄εμέ πολλές ερμηνείες. Στην πρώτη περίπτωση θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για την σκοπιμότητα που είχε "το στήσιμο του επεισοδίου". Οταν καλείς στο studio δύο ανθρώπους της άκρας αριστεράς και μάλιστα 2 "βαριά πυροβολικά" του ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ (Κανέλη & Δούρου) και απο την άλλη τον Κασιδιάρη της άκρας δεξιάς, ο οποίος σημειωτέον ήταν εκτεθιμένος απο παντού, περιμένεις αυτομάτως μια πυρινική έκρηξη! Και ας μην ξεχνάμε ότι ούτε αυτός αλλά και κανένα άλλο στέλεχος του κόμματος δεν έχουν την επικοινωνιακή πολιτική εμπειρία. Παρ΄όλα αυτά όμως η κίνηση του Κασιδιάρη να χειροδικήσει δείχνει την έλλειψη αυτοσυγκράτησης σε ακραίες καταστάσεις. Αυτό το λέω διότι στην Βουλή όταν εκλεγούν θα έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινές προστριβές και συγκρούσεις. Εάν ο καθένας συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο, τότε είναι σίγουρο ότι θα γίνουμε δεύτερη Κορέα. Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να περάσουν σεμινάρια!!!
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ΧΙΛΩΝ, καλώς ήλθες...
      τέλειος ο σχολιασμός σου και έχω να προσθέσω ότι ο λόγος που η Χρυσή Αυγή έρχεται στο πολιτικό προσκήνιο, ΕΙΝΑΙ η σύγκρουση με το εθνοπροδοτικό σύστημα που έχει τόσα χρόνια κυριαρχίσει στην χώρα μας και βυσσοδομεί στην βουλή και την Ελληνική κοινωνία. Δεν διστάζω μάλιστα να υποθέσω ότι είναι διατεθημένοι να χύσουν και αίμα (στην κυριολεξία) προκειμένου να σώσουν ότι απέμεινε από την Ελλάδα και να μην παραδώσουν αμαχητί την χώρα στους επικυρίαρχους. Ο λόγος της παρουσίας τους λοιπόν, είναι η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με κάθε μέσον. Δεν πιστεύουν πιά (ίσως) στην δύναμη του διαλόγου και την μετριοπαθή τακτική, ούτε και στις διαδικασίες της "δημοκρατίας". Ήρθαν για να πολεμήσουν με κάθε έννοια για την διάσωση, σε ότι απέμεινε από το Έθνος και την Ελλάδα. Έτσι τουλάχιστον πιστεύουν. Δείχνουν τα δόντια τους και μας προετοιμάζουν για τις ακραίες εξελίξεις που οι Επικυρίαρχοι επέλεξαν να συμβούν...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  9. Δανάη μου, μην με ευχαριστείς για κάτι που έχω ηθική υποχρέωση. Είναι χρέος μου, να απαντώ πάντα εκτός από τις ώρες που κωλύομαι. Μπορείς να γράψεις και εκεί, αλλά και εδώ. Όπου θέλεις. Εξάλλου, σκοπός μας είναι η διεξαγωγή διαλόγου επί όλων των θεμάτων που θίγονται εδώ. Αν σχολιάσεις εδώ για παλιούς διαλόγους που έγιναν στους Σταθμούς ή τα Αναψυκτήρια του Μαρτίου, θα υπάρξει το πλεονέκτημα ότι πολύς κόσμος θα ενημερωθεί και θα μπορεί να παρέμβει στην συζήτηση. Όμως εσύ επέλεξε όπου θέλεις. Εγώ πάντα θα απαντώ.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ωραια κ,ευχαριστω οσο γι,αυτο το σκανδαλο εμας εδω στο εξωτερικο μας πλακωνει περισσοτερο και γενικα σε οτι εχει σχεση με την Πατριδα.
    γιατι ζουμε σε μια ξενη χωρα και μειονεκτουμε και χρειαζεται να ειμαστε εις διπλουν καλοι και προσεχτικοι ,πιστευω να το καταλαβαινεις, εγω προσωπικα σαν βρεγμενη γατα θα παω στην δουλεια και δεν θα μπορω να εχω το λεγειν φοβουμενη οτι θα μου πεταξουν τα χαλια μας καταμουτρα...... τα λεμε παλι, σε χαιρετω, Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δανάη,
    άκουσε τι θα πω:
    εκτιμώ και σέβομαι την θέση κάθε Έλληνα που βρίσκεται στην αλλοδαπή, διότι έχει το ηθικό χρέος να πρεσβεύει την Ελλάδα στους ξένους, αφού μοιραίως αυτοί στο πρώσοπο του κάθε Έλληνα, βλέπει την Ελλάδα! Γι' αυτό και όλους εσας σας τιμώ ιδιαιτέρως (όσους είναι ευσυνείδητοι πρέσβεις μας).
    Όμως ΠΟΤΕ μην ξεχνάς, ποιοί είμαστε εμείς οι Έλληνες και ποιοί είναι οι Γερμανοί!
    Το ευκολότερο πράγμα είναι να συγκριθούμε σαν λαοί. Παντού βγαίνουν "χαμένοι", αρκεί να ξέρει κανείς να επιχειρηματολογεί. Ιδίως Δανάη μου στο θέμα της ακροδεξιάς, οι τελευταίοι που θα δικαιούντο να ομιλήσουν είναι οι εθνοκτόνοι σφαγείς τευτονοσιωνιστές, ιδρυτές του Εθνικοσοσιαλισμού (ΝΑΖΙ)... Σε επόμενη "κόντρα" σου με Γερμανό, θύμισε του λόγια του Γκαίτε για την Ελλάδα...
    Δεν θα μπορέσουν ποτέ να μας ξεπεράσουν και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά.
    Αν θελήσεις, μπορώ να σου γράψω ένα κείμενο για να τους αποστομώνεις, το οποίο όμως θα πρέπει να το μεταφράσεις στα Γερμανικά.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και κατι ακομη για την Ανδρομεδα *τωρα το διαβασα.

    www.mystica.gr νομιζω αν θυμαμαι καλα οτι ειχα διαβασει γι,αυτον τον ελληνα συγγραφεα Μπαλανο εκτος κι αν τα εχω μπερδεψει τοτε θα λυπηθω που δεν μπορεσα να βοηθησω.
    τι λες γι αυτην την ιστιοσελιδα;
    Δαναη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια ματιά έριξα. Αναφέρεται σε όλων των ειδών τα Τάγματα. Είναι καλό να τα δει κανείς, αρκεί να εξυπηρετεί το ερευνητικό του πνεύμα! Να μην ταυτιστεί δηλαδή με τον δογματισμό των Ατλάντιων και να διατηρήσει το ελεύθερο Ελληνικό του πνεύμα, αδογμάτιστα και χωρίς αγκιστρώσεις...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολυ ευχαριστως! γραψε το κειμενο εσυ και για την μεταφραση μην ανησυχεις καθολου ειναι δικη μου δουλεια.
    και οταν αποστωμηθουν αυτοι μια φορα ουτε και καν σε κοιταζουν δευτερη.
    γεια σου Λυκιε, ευχαριστω και καλο σου απογευμα,δουλεια τωρα.
    Δαναη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο.Κ. Δανάη,
    μόλις μπορέσω θα γράψω κάτι και θα το αναρτήσω.
    Καλή δουλειά και καλό απόγευμα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημερα Λυκιε! ακομη το φυσαω και δεν κρυωνει χαχα.
    καποτε σ ενα μπλοκ ειχε την εξης αναρτηση: που ειναι οι μπλοκερ, στα βουνα στις σπηλιες κ.ο.κ ηταν πολυ αστεια, μα την αληθεια ειχα γελασει, ετσι ακριβως την πατησα κι εγω!!!!! ......γραψε το σε παρακαλω οταν εισαι `υπηρεσια` βεβαιως δεν θα ενοχλησω σ/κ απλα μερικα μπλοκ το κανουν. αυτα φιλε ως προς τα χαλια μου.
    απ οτι καταλαβα τα πιστευεις κι εσυ εφ οσον γραφεις οτι μια δωση αληθειας υπαρχει.......αν συνεχισω ετσι μονο ερωτησεις θα θετω, αν θελεις αναλυσετα μια και καλη πανω απ ολα δεν θελω να σε κουραζω.

    καλη εβδομαδα και στην οικογενεια σου.

    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δανάη καλησπέρα! Μην κατηγορείς τον εαυτό σου άδικα. Δεν έκανες τίποτε λάθος. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να είμαι διαρκώς πάνω στο blog, καθότι και εργαζόμενος είμαι, αλλά και οικογενειάρχης. Παρόλα αυτά, η ενασχόλησή μου εδώ είναι σημαντική και για μένα και όταν μπορώ απαντάω στα σχόλια. Πιο σπάνια, γράφω και κανένα άρθρο. Ειδικά για το τελευταίο, μου είναι πιο δύσκολο γιατί χρειάζομαι ησυχία, χρόνο και καθαρό μυαλό, πράγμα σπάνιο για την καθημερινότητά μου! Και τα Σαββατοκύριακα μπορώ να απαντώ, αρκεί να ξεκλέβω χρόνο. Εσύ, όπως και όλοι οι άλλοι σχολιαστές, μην διστάζετε να σχολιάζετε όποτε θέλετε. Εγώ θα τα διαβάζω και θα απαντώ όποτε μπορώ. Αν τώρα είμαστε τυχεροί και συγχρονιστούμε στο να κάνουμε απ' ευθείας διάλογο, ακόμη καλύτερα.
    Τώρα σχετικά με το άλλο:
    Το τι ακριβώς πιστεύω, το έχω εκφράσει πάμπολλες φορές στα σχόλιά μου, αλλά κυρίως μέσα από τα ίδια μου τα άρθρα, καθώς και τις αναρτήσεις αυτού του ιστοχώρου. Ότι αναρτάται εδώ, είναι δική μου επιλογή και αποτελεί δείγμα των θέσεών μου στα επίμαχα θέματα. Ένας που διαβάζει το blog, καταλαβαίνει και τα πιστεύω μου. Δεν μπορώ να κάνω σύνοψη των πιστεύω μου σε ένα σχόλιο. ΟΛΟ το blog, κάνει αυτό που μου ζητάς: απαντάει στο ερώτημά σου! Οι απόψεις μου πηγάζουν από τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου και είναι τόσες που δεν χωρούν σε περίληψη...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλησπερα Λυκιε! ολη την ημερα ειμαι στο ψαξιμο!
    συγνωμη μπορει να ειμαι λιγο κουτορνιθι η να μην θελω να καταλαβω,δλδ
    πιστευεις κι εσυ κι εισαι σ, αυτην την ομαδα? θεε μου θα με φαει η αγωνια μ, ολα αυτα, δεν μπορεις να τα πεις λεπτομεριακα;
    Υ.Γ χαρηκα που απαντησες.

    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δανάη,
    αυτά που αναφέρει ο Εξωκοσμικός, έχουν ψήγματα αλήθειας, αλλά έτσι όπως παρουσιάζονται, δίνουν εσφαλμένη εντύπωση και τελικά δεν ισχύουν... Διακρίνω ότι μάλλον αυτά που διαβάζεις σε τρομάζουν. Λοιπόν, μην ανησυχείς προς το παρόν. Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Κατ' αρχάς ο ίδιος όχι μόνο εξωγήινος δεν είναι (όπως θέλει να φαίνεται) αλλά είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος του μόχθου, με όλες τις ανθρώπινες αδυναμίες και τίποτα το μη φυσικό δεν υπάρχει πάνω του. Του αρέσει ίσως να φαντασιώνεται διάφορα πράγματα και να προσελκύει την προσοχή των άλλων, στο άτομό του. Το έχει μεγάλη ανάγκη. Αυτό είναι όλο. Εντάξει;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. χμμμμμμμμμμμμ.... ετσι απλα λες ξεχνα το.... καλααααα
    και συ τοσο μορφωμενος ανθρωπος μπηκες στο παιχνιδι...
    η παλι ολα για το χρημα.....και ξαφνικα , ΤΕΛΟΣ
    γραψε ετσι: μια φορα κι ενα καιρο ηρθε μια ομαδα εδω....

    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δανάη, δώσε βάση στα λόγια που λέω. Είπα "υπάρχουν ψήγματα αλήθειας" και νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εσύ ξεκίνα από το άρθρο που σου λέω από κάτω. Έτσι θα μπορέσεις να κατανοήσεις περισσότερα για το πολύ δύσκολο αυτό θέμα. Ξέρεις αυτά μπορεί να φαίνονται απλά και σαν παραμυθάκια, αλλά πίστεψέ με, δεν είναι! Είναι πολύ σύνθετα, πολύ δύσκολο να γίνουν αποδεκτά από την συμβατική λογική και επικίνδυνα αν παρανοηθούν. Εδώ, δεν θα αφήσω κανέναν να κινδυνεύσει.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  21. Επίσης σε προτρέπω να διαβάσεις το (μεγάλο είναι αλήθεια) άρθρο "ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ" στο http://katahthoniosdemon.blogspot.gr/2012/01/blog-post_13.html
    Είναι μιά καλή αρχή για να μπείς λίγο στο νόημα. Βεβαια, η αλήθεια και εκεί είναι μόνο μερική...
    Στην πορεία θα πούμε πολλά περισσότερα με την ευκαιρία νεων άρθρων και αναρτήσεων.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κι αυτο εδω;

    innoutworld.blogspot.com/p/blog-page_4372.html

    Δαναη.

    μηπως σε κλεβω τον υπνο; αν ναι, gute nacht mein freund.

    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε μου μιά χάρη σε παρακαλώ:
      Ακόμη μην διαβάζεις κείμενα της Ο.Ε.Α.! Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε και για αυτό. Ιδιαίτερα το blog "Ελλην και Χάος" θα ήταν άκαιρο να το παρακολουθήσεις και να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Με τον καιρό θα σε παραπέμψω και σε αυτά. Αν θες, εμπιστέψου με.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  23. ααχ νασαι καλα κι ευχαριστω για την συμβουλη σου, μολις ημουν ετοιμη να σε στειλω κι αυτο το μπλογκ

    λοιπον να πουμε καλο ξημερωμα;

    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θέτω υπ΄όψιν των αναγνωστών προς διευκόλυνσή τους, ότι ο διάλογος που προηγήθηκε με την Δανάη, είναι συνέχεια αυτού στα σχόλια της ανάρτησης ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ 07-03-2012.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.