Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


Γράφει ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ
 

Είναι πλέον γνωστό, ότι εδώ και σχεδόν 60 και πλέον χρόνια ,έχει διαφανεί στον ορίζοντα παρωχημένων μυαλών, η επιθυμία αυτών για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για την ουτοπική κοινωνία που θυμίζει πύργο της Βαβέλ .

Έχει διαφανεί με πλείστους τρόπους, ότι επιθυμία τους ήταν να οδηγήσουν τα κράτη να ασπαστούν αυτήν την προδοτική κατά τους λαούς μεσουράνια ιδέα τους .

Το έργο του θα έπαιρνε ανάσα και πνοή, μόνο αν υπήρξε ένα μακρόπνοο σχέδιο ,τόσο καλά εφαρμόσιμο , που στο τέλος δεν θα μπορούσε να αμφισβητηθεί από κανέναν αιθεροβάμων ΗΓΕΤΗ , ότι η πιο καλή λύση είναι η Παγκοσμιοποίηση .

Κάποτε είχε ειπωθεί από τα χείλη ενός ερπετόμορφου , του ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ , ότι για να γίνει δεκτό ένα τέτοιο σχέδιο, αλλά και να διαπιστωθούν οι προοπτικές που μπορεί να γίνει αποδεκτό και εφαρμόσιμο πρέπει να ξεκινήσουν από την ΕΛΛΑΔΑ .( με απλά λόγια ότι έπρεπε να είμαστε η δοκιμαστική χοάνη )


Την Ελλάδα του φιλότιμου , των ηθικών αξιών , την Ελλάδα που δύσκολα θα μπορούσες να διαχειριστείς ως οντότητα λαού .

Μια λύση φυσικά ,που πλέον είναι κατανοητή σε όλους εμάς που έχουμε στέκι την ενημέρωση μέσω του διαδικτυακού τόπου, είναι να οδηγήσουν τα κράτη μέσα από αλλεπάλληλους δανεισμούς και μια στοίβα τοκοχρεολύσια να παραδεχτούν ότι δεν είναι δυνατόν να σταθούν στα πόδια τους μόνα τους .

Εξού και έχει ειπωθεί το γνωστό ΄΄Θα ήταν καλύτερα να μην είχαμε εφεύρει το ίντερνετ ποτέ΄΄ δια μέσου του Jay Rockefeller . ( http://vrilissi.blogspot.gr/2012/06/jay-rockefeller.html )
Γι'αυτό και πάντα πίστευα και θα πιστεύω, ότι οι διαδικτυακοί ιστότοποι προσφέρουν πραγματική ενημέρωση , αλλά και έργο ουσίας .

Θα χρησιμοποιούσα μια πολύ απλή έκφραση για αυτήν την σύνοδο .
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, προσπαθεί δια μέσω των καλόβολων ερπετόμορφων της ,να αντιληφτούν κατά πόσο είναι πλέον εφικτό το όνειρό τους και αν το χαραγμένο σχέδιό τους έχει προχωρήσει όπως πρέπει .
Απλά δοκιμάζουν τα νύχια τους ;

Εγώ θα έλεγα πως ΟΧΙ .

Διαμόρφωσαν μια πολιτική που θα οδηγούσε αργά ή γρήγορα στην εξαθλίωση μεγάλη μερίδα ΕΘΝΩΝ , κάτι σαν πανδημία .
Τα θέλγητρα του σάπιου Παγκόσμιου ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, είναι τόσο υποχθόνια, που δεν θα τους στεκόταν τίποτε εμπόδιο, παρά μόνο η ιδέα να πέσουν σε αντίληψη των λαών τα " ύποπτα " σχέδιά τους .

Δημιούργησαν βάσει σχεδίου ( για να αρχίσουμε από την χώρα μας την ΕΛΛΑΔΑ ένα κράτος που δεν παράγει τίποτε ή αν μη τι άλλο δεν θα παράγει αυτά που παρήγαγε .

Το σχέδιο είχε καταστρωθεί από πάρα πολύ παλιά , με αρχή γενομένης την απαξίωση της Ελληνικής Αυτοκινητοβιομηχανίας ( http://www.24grammata.com/?p=4102 ).
Μετέπειτα με την αμφισβήτηση των προϊόντων της πατρώας μας γης ( Ελληνικά καπνά , πορτοκάλια , ακτινίδια και επειδή δεν θέλω να κουράσω άλλο πλείστα που παρήγαγε εν αφθονία αυτός εδώ ο τόπος ) .

Δημιούργησαν στην πορεία ένα κράτος ( αφού πρώτα είχαν διασφαλίσει ότι δεν θα έκανε χρήση των πλουσιοπάροχων κοιτασμάτων της ) ένα κράτος που αργά ή γρήγορα η θηλιά της μη παραγωγής και της εξαγωγής προϊόντων θα την ...."έπνιγε" .

Το σχέδιο όμως θα αποκαλυπτόταν πλήρως αν δεν υπήρχε και ο προσδιορισμός της Εθνοφυλετικής αλλοίωσης της Ελλάδας .
Εξού και γίναμε η αποθήκη των λαθρομεταναστών . ( συνθήκη Σέγκεν , ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 ) .
Αυτό θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή των ασφαλιστικών ταμείων, την εμπέδωση της ανασφάλειας και την διασάλευση του πολιτισμού με ξενόφερτους ιεροκήρυκες .

Και να που φτάσαμε στην Ελλάδα του σήμερα , μια Ελλάδα που δεν θυμίζει σε τίποτε ( μα σε τίποτε ) την Δημοκρατική χώρα του φιλότιμου, της φιλοξενίας και της εύρυθμης λειτουργίας ενός ανεξάρτητου πραγματικά κράτους .

Σε μια Ελλάδα που υπάρχει η πλέον παραδοχή, ότι πρέπει να απολέσουμε την Εθνική μας κυριαρχία .
Σε μια Ελλάδα που υπάρχει η πλέον παραδοχή, ότι πρέπει να απολέσουμε την Εθνική μας κυριαρχία .

Επεδείχθη επιτυχής ίσως η ιδέα, που προωθήθηκε σκόπιμα από τους ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ μας πλέον απροκάλυπτα .
1ον Σε οικονομικό επίπεδο ( Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη Παπούλιας http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA ) , αλλά .....άλλο τόσο και οπισθοχωρήσεις μετ 'επιτάσεως της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ εδαφικής κυριαρχίας .
2ον Ή με την απαράδεκτη στάση μη ανακηρύξεως ΑΟΖ από τους τουσ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ μας ( που επιτυχώς αποφεύγουν έως τώρα, σαφώς και δεχόμενοι "άνωθεν πιέσεις", εκτός της Τουρκίας )

Δοκιμαστική χοάνη εξελίξεων λοιπόν η Πατρίδα μας και με το άγρυπνο βλέμμα των πειραματιστών , συνέχισαν το έργο τους επί Ελληνικού εδάφους, με σκοπό όχι μόνο την Ελλάδα ,μα σαφέστατα το μεγαλεπήβολο σχέδιό τους, την ........Παγκοσμιοποίηση .

Δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο θα έλεγα , ότι ως εκ θαύματος η μια χώρα μετά την άλλη καταφεύγουν στον δανεισμό και σαφέστατα ο κερδισμένος είναι ο δανειστής και σε καμία περίπτωση ο δανειζόμενος , χαράς ευαγγέλια για τους Διεθνείς τοκογλύφους ...

Το παιχνίδι ήταν στημένο εκ των προτέρων και κινήθηκε πάνω σε ένα νόμισμα που είχε βάση "τα πρέπει και τα θέλω" της Γερμανίας και της Γαλλίας .

Για να γίνει επιτυχείς ακόμη πιο πολύ η πορεία της ολοκλήρωσης του " έργου" . θα χρειαζόταν ακόμη περισσότερος δανεισμός από της ασθενούσες και αθετούντες χώρες ( αφού πλέον είχε επιτευχθεί ο μηδενισμός παραγωγής και εξαγωγών αυτών ) ώστε κάποια στιγμή να γίνει δεκτό ότι πρέπει να υπάρξει ένας ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ των χρεών των κρατών της Ε.Ε .

Και τώρα σαφέστατα φτάσαμε απροκάλυπτα στην "φάκα" της όλης επιχείρησης αποσυντονισμού του όχλου και των λαών στο ρεζουμέ ....

 ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ , που θα γίνει αποδεκτός από το σύνολο των κρατών - λαών της Ευρώπης . ( συμφωνώ και πρέπει όλοι μας , στο ότι ακούγεται πιο εύηχο από την λέξη της Παγκοσμιοποίησης ή την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ) .

Ποιός τελικά θα είναι ο ελεγκτής και ποιός ο ελεγχόμενος ;
Προς όφελος ποιων ;
Γιατί ας μην τρέφουμε αυταπάτες , τίποτε δεν γίνεται αν δεν υπάρχει όφελος και ειδικά με την συμμετοχή της Γερμανίας - Γαλλίας .
Κάποτε όταν υπήρξε συζήτηση επιπέδου και καταθέτοντας την άποψή μου μετά την υπογραφή του πρώτου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, είπα ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 , με τα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 και πάει λέγοντας .
Η ερώτηση που δέχτηκα είναι << μα είναι δυνατόν και που θα οδηγήσει αυτό >> .
Σε δύο τινά ( αναλόγως ποιούς θα έχουμε για ΗΓΕΤΕΣ )
Α ) Όντας έχοντας πραγματικούς Ηγέτες, αυτό που πρέπει να πράξουν σαν θα αντιληφθούν την πραγματικότητα είναι να καταφύγουν στην " λύση " της χρεωκοπίας ( γνωρίζω ότι τρομάζει η λέξη αυτή καθαυτή ) ή
Β ) Αναζήτηση ποιό πραγματικά είναι το χρέος μας , κοινώς ας κάνουμε λογαριασμό, να δούμε επιτέλους αν χρωστάμε και πόσα χρωστάμε .
( αυτό και αν προϋποθέτει ΗΓΕΤΗ )
ΚΑΙ το πιο Εφιαλτικό ;
Γ ) Ας αποδεχτούμε αφού δεν μας αρέσουν οι άλλες δύο λύσεις και δεν θα έχουμε πραγματικούς Ηγέτες, το μεγαλεπήβολο σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης .... της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή τον σωφρονισμός μας με τον ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ .

Δεν φοβάμαι τους εχθρούς μου ,παρά μόνο όταν μου ......κρύβονται .

Σαφέστατα , δεν περίμενα από αυτήν της σύνοδο κορυφής να εξέλθει η χώρα μας κερδισμένη , όσο και να προσπαθούν να εμπεδώσουν κάτι τέτοιο στους Έλληνες πολίτες, ή σε άλλους πολίτες των Ευρωπαϊκών κρατών .

Θα έλεγα ότι το σχέδιο της Γερμανίας που απέτυχε το 1940 , έμελε να επιτευχθεί με σύντροφο την Γαλλία , στους χαλεπούς σημερινούς καιρούς που διανύουμε .

Απλά έχοντας πλέον την παντοδυναμία των Μ.Μ.Ε, μπορούν και επέτυχαν μια σύνοδο με αποτελέσματα τόσο προδοτικά κατά των λαών , να τα ονομάσουν ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ....

Οφείλω να παραδεχτώ, ότι η Γερμανία πλέον μπορεί να μην έχει καταφέρει με έναν ΧΙΤΛΕΡ τίποτε άλλο από τον κακοχαρακτηρισμό τους από το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ γίγνεσθαι ως .... ΝΑΖΙ , αλλά με συνοδοιπόρο την κατά το δοκούν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,. πέτυχαν τον κατακερματισμό των λαών και στην σιωπηλή υποταγή αυτών .

Εγώ θα σταθώ εδώ και θα μονολογήσω ( επιθυμώντας να αποδειχθώ για μια φορά ψεύτης ή ως έχοντας λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων )........

Υπάρχει κανένας αληθινός ΗΓΕΤΗΣ ;

Υ,Σ Πιστεύω ότι πλέον κατατάσσοντας με στην μερίδα των Ευρωσκεπτικιστών και όχι στων συνομοσιολόγων , έδωσα να καταλάβει ο φίλος θαμώνας αυτού του άρθρου, ότι οι Γερμανοί δεν έχουν μάθει να κάνουν ποτέ πίσω , ειδικά όταν τους διακατέχει ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο, παρά μόνον όταν το έχουν...... ΕΠΙΤΥΧΕΙ .....

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.


 

17 σχόλια:

  1. φιλε ΑΡΜΑΓΕΔΩΜ σε χαιρετω.
    αφου οι ρομαντικοι επαναστατες, οι ιδεολογοι εχασαν την μαχη τους κερδισαν την θεση τους οι μισανθρωποι, οπως ελεγε ο Beethoven για τοn Metternich,ton οποιο ονομαζε σατανα με οψη ανθρωπου και στον οποιο απεδιδε την συνωμοσια των ισχυρων της Ευρωπης- η οποια εφερε τον τιτλο της `Ιερας Συμμαχιας` και σημερα φερνει τον τιτλο ΟΗΕ-να καταργηθουν οι Εθνικες εξεγερσεις με αποφαση του Συνεδριου της Βιενης το 1815.Οπως βλεπεις η υποθεση παει πολυ πισω.
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό το άρθρο σου ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ και αναμένουμε το δεύτερο μέρος.
    Μόλις ολοκληρωθεί και με τα δύο μέρη, θα τοποθετηθώ εν συνόλω.
    Δανάη, η υπόθεση είναι ακόμη πιό παλιά. Είναι από την εποχή των Ναϊτών!
    Σας καληνυχτώ!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενεργοποίηση αναθεώρησης σχολίων μέχρι το πρωί
    (Κάντε τα σχόλιά σας και θα δημοσιευτούν το πρωί).
    Καληνύχτα!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα Ανδρομεδα και Ριτα. φιλια
    Δαναη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την καλημέρα στην παρέα, θέλω να ενημερώσω ότι βρίσκεται μαζί μας (στο πάνελ των σχολιαστών) και μιά νέα παρουσία, που αν δεν την έχετε ακόμη εντοπίσει, λέγεται ΑΡΤΕΜΙΣ. Διάβαζε στις παλιές αναρτήσεις με την "ομάδα εξωκοσμικού" και της προσελκύθηκε το ενδιαφέρον να γράψει. Όπως η ίδια λέει, έχει πολλά να μας πεί αλλά και να μας ακούσει!
    Την καλωσορίζω,
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα Λυκιε! και σε ολη την καλη και ευχαριστη παρεα που μαγαλωνει.
    σας ευχομαι ενα καλο και ομορφο σ/κ.
    Δαναη.

    Σε ποια αναρτηση ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δανάη, η Άρτεμις έχει γράψει στο "ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ (ΗΙΡ-ΗΟΡ)" κάπου στην μέση των σχολίων...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα αγαπημένοι φίλοι μου ενα σ/κ γεμάτο χαρά σε όλους σας
    @ rita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ρίτα! Πως σου φαίνεται το άρθρο του Αρμαγεδώνα;
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Μια καλημέρα και από εμένα , πρώτα στον διαχειριστή και να ευχαριστήσω για την ανάρτηση του σχόλιου που έκανα ως ανάρτηση ( άλλωστε έτσι κάπως ξεκίνησα και παλιά ) και πιστεύω διαμέσου αυτής της ανάρτησης, ( που θα συνεχιστεί ) να διαλευκάνω τον τρόπο σκέψεως μου , επάνω στο άρθρο << Pax Alemana ή... χάος! >> .

    Μία καλημέρα στις @ rita , Δανάη , Άρτεμη , Ανδρομέδα , Αντιγόνη ( που είχα την απορία αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που σχολίαζε κάποτε σε άλλο κοινό μας blog ) στον ΧΙΛΩΝ και σε όποιον άλλον - άλλη άθελά μου ξέχασα .

    Ένα καλό Σ/Κ και απο εμένα .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ και καλό Σαββατοκύριακο!
      Όπως κατάλαβες, είσαι ήδη αρθρογράφος του Καταχθώνιου Δαίμονος... Εγώ περιμένω και από μιά άλλη φίλη σχολιάστρια, το δικό της άρθρο! Ξέρει αυτή...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Μην ξεχνάμε να χαιρετούμε και τον φίλο Αντάρτη του Πόντου...
      Γειά σου Αντάρτη!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  9. Σαφέστατα περιμένω σχόλιά σας και με ειλικρινή σεβασμό επιθυμώ να "δώσω κάτι " και όχι να σας κουράσω .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ φίλε, με εξέπληξες ευχάριστα! Έγραψες ένα πολύ καλά δομημένο και με σαφή και απλό λόγο άρθρο, που εκφράζει την γενική αντίληψη της κατάστασης όλων των αφυπνισμένων Ελλήνων και ιδίως του συγκεκριμένου ιστοχώρου μας. Αναλύεις με αριστοτεχνικό τρόπο την διαπλοκή της δρομολογημένης κατάστασης των επικυρίαρχων, που επέλεξαν για μια ακόμη φορά την Γερμανία ως δούρειο ίππο, προκειμένου να αλώσει την Γηραιά Ήπειρο, με πρώτο στόχο τους την Μητρίδα του Ευρωπαϊκού πολιτισμού και της δημοκρατίας, την Ελλάδα.
    Μένει στο επόμενο άρθρο σου να προτείνεις την άποψή σου, για το πως πρέπει να αντιμετωπιστεί η κατάσταση από τους Έλληνες, αλλά και τους Ευρωπαίους. Σε ευχαριστούμε και θέλουμε να συνεχίσεις έτσι.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφέστατα περίμενα να αντιληφθείς πλήρως το άρθρο μου , μα και σαφως εκφράζει μεγάλη μερίδα των αφυπνισμένων του φιλόξενου ιστοχώρου μας αλλά και Ελλήνων .

      Σε ευχαριστώ που ανάρτησες το άρθρο μου και είναι τιμή μου , να συμπεριλαμβάνεται το άρθρο μου σε ιστοχώρο που απαρτίζεται από τόσα ωραία άρθρα αλλά και από ανήσυχους στο πνεύματι θαμώνες .

      Με τον ειλικρινή μου σεβασμό

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα στην "διψασμένη" παρέα της αναζήτησης και της έρευνας!
    Καταρχήν να υποβάλω και εγώ τα σέβη μου στον ΑΡΜΑΓΕΔΟΝΑ και να τον συγχαρώ για το κατατοπιστικό και επεξηγηματικό του άρθρο, δίνοντας αληθή και απτά στοιχεία. Χαίρομαι δέ που στην παρέα υπάρχουν άνθρωποι που κατέχουν την ικανότητα του λόγου και της ανάλυσης.
    Ετυχε προ κάποιων ωρών να διαβάσω ένα παρόμοιο άρθρο ενός γνωστού Διεθνολόγου του Αντώνη Γρυπαίου που πραγματικά με εξέπληξε, όχι τόσο για τις αποκαλύψεις (γνωστές μέν) που διέρευσε, αλλά για το ότι ένας διακεκριμένος στο χώρο του καταφέρνει να σπάσει τον κλοιό της σιωπής και να επιδιώξει να εισακουστεί σε όλα τα επίπεδα.
    Παραπέμπω στο αντίστοιχο άρθρο με τίτλο ΠΑΓΚΟΣΜΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
    http://okloios.blogspot.gr/2011/12/pankosmia-diktatoria_10.html
    Να έχετε ένα ευχάριστο Σαββατόβραδο!
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα και καλή εβδομάδα
    Χαίρομαι που κάποιοι μπορούν να εκφράζουν γραπτά σκέψεις, γεγονότα και την άποψή τους τόσο ώριμα και χωρίς περιττές φιλολογίες. Ευχαριστώ για τους χαιρετισμούς σας και ανταποδίδω.
    Εύχομαι ο δοκιμαστικός σωλήνας που θέλουν να ονομάσουν την Ελλάδα μας κάποιοι, να "ενεργοποιηθεί", να θυμηθεί επιτέλους ΠΟΙΟΣ είναι, από ΠΟΥ έρχεται και να αντιδράσει.
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.