Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

ΝΕΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ


 
Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.

  Τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, απέδωσαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Οι Έλληνες ψήφισαν με το σκεπτικό της τιμωρίας των υπαίτιων κομμάτων που κυβέρνησαν την χώρα, που έχουν και την ευθύνη για την κατάσταση της οικονομίας και της χώρας γενικότερα. Δεν ψήφισαν με κριτήριο το μέλλον τους!
  Η αλήθεια είναι ότι το κατεστημένο πολιτικό σύστημα, δεν παρέχει στον Έλληνα πολίτη την δυνατότητα να επιλέξει ένα κόμμα που να τον εκφράζει απόλυτα, ιδιαίτερα σήμερα, που η αίσθηση της καταστροφής και του αδιεξόδου είναι καλά εγκατεστημένη μέσα στην καρδία του.  Αυτό, σε συνδυασμό με την πολιτική του ανωριμότητα, δηλαδή τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την πολιτική του ευθύνη για τα κοινά (τρόπος που κρίνει και που ψηφίζει), τον οδήγησε στην μονόδρομη επιλογή, της ψήφου σε κόμματα γνωστής κατεύθυνσης ή σε νεοσύστατα κόμματα, αλλά επανδρωμένα από γνώριμους πολιτικούς ταγούς!
 Η ρήση  « μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» εδώ ταιριάζει απόλυτα. Από την απόρριψη των δυνάμεων του δικομματισμού, εξωθήθηκε στην επιλογή των δεδηλωμένων ανθελληνικών κομμάτων, επίσης οργάνων της Νέας Τάξης, την άλλη πλευρά του ιδίου νομίσματος! Η ανάδειξη του δευτέρου κόμματος, ως κόμμα-ρυθμιστής,  σίγουρα δεν αποτελούσε την προσδοκία, ούτε και αυτών που το ψήφισαν. Οι ψήφοι που εισέπραξε και το κατέταξαν δεύτερο, ήταν κυρίως ψήφοι απόγνωσης και διαμαρτυρίας εναντίων των μεγάλων κομμάτων και πολύ λιγότερο ψήφοι εμπιστοσύνης στην πολιτική του.

  Προσέξτε ότι όσοι πολιτικοί ενεπλάκησαν στις παρελθούσες κυβερνήσεις, «τιμωρήθηκαν» όπου και αν πήγαν (Μπακογιάννη, Καρατζαφέρης, Κατσέλη, Μάνος, κτλ.). Εξαίρεση αποτέλεσε ο Καμμένος, ο οποίος αν και συμμέτοχος σε παρελθούσες κυβερνήσεις, κινήθηκε έξυπνα και με στρατηγική που δείχνει πολιτική δεινότητα, αφού έπεισε μεγάλο μέρος του λαού, επενδύοντας στην θυμική απαίτησή του, για την άμεση τιμωρία των ιθυνόντων και την σκληρή και θαρρετή χάραξη «κόκκινων» γραμμών, στην ενδοτικότητα της Ελλάδος στις ξένες πιέσεις. Αν λοιπόν και συμπεριέλαβε ετερόκλητους πολιτικούς (πολυσυλλεκτικότητα), με παρελθόν όχι και τόσο «φιλοπάτριο» και «ηθικό», το πείραμα «πούλα πατριωτισμό, μαγκιά και ενωτικότητα» λειτούργησε και έπεισε στην δεδομένη συγκυρία! Απλά δηλαδή, διέγνωσε τις απαιτήσεις του λαού και τους τις πούλησε. Μένει τώρα να αποδείξει ότι τα εξαγγελλόμενα, θα τα εφαρμόσει και στην πράξη.
 Τα κόμματα της Αριστεράς, εισέπραξαν τις διαρροές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τους αριστεροκλίνοντες ή/και αντιμνημονιακούς της ΝΔ. Εκτός του ΚΚΕ, το οποίο και δεν επεδίωκε αύξηση των ποσοστών του!!
  Μια μεγάλη αλλά αναμενόμενη εξέλιξη, ήταν η γιγάντωση του ακροδεξιού κόμματος και η είσοδός του στην Βουλή. Αναμενόμενη ήταν, αφού η ισχυροποίησή του οφείλεται στην σαφή του θέση εναντίον των λαθρομεταναστών και της εγκληματικότητας, που από αυτούς απορρέει.
 Πρόκειται για γροθιά στο σχέδιο που μέχρι τώρα εξυφαινόταν από τις συστημικές κυβερνήσεις, σε ότι αφορά το θέμα αυτό. Τα αριστερά κόμματα υποστήριζαν και πίεζαν τους κυβερνόντες στην ανοχή της αθρόας εισβολής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, πράγμα που και οι ίδιοι οι κυβερνόντες επεδίωκαν ούτως ή άλλως, προκειμένου να υπηρετήσουν τα σχέδια των ευρωπαίων, των διεθνιστών, μα κυρίως τα γεωστρατηγικά σχέδια για την περιοχή μας. Η χώρα μη δυνάμενη να ελέγξει και να απορροφήσει τις μάζες αυτές των απολίτιστων εισβολέων, παραδόθηκε στην εγκληματική τους συμπεριφορά, αλλά και τον αμυντικό φυλετισμό που νομοτελειακά θα προκαλείτο στους Έλληνες. Το δικαίωμα λοιπόν των Ελλήνων στην άμυνα κατά της διαβρωτικής εισβολής αλλόφυλων, αλλόθρησκων και απολίτιστων ορδών, καταπνίχθηκε από τα αριστερά και κυβερνόντα κόμματα. Το δικαίωμα της επιβίωσης και της συνέχειας του έθνους μας, όταν αυτό απειλήθηκε, γιγαντώθηκε!  Η Χρυσή Αυγή, η οποία το προέταξε, εισέπραξε άμεσα την αποδοχή του 7% των εκλογέων. Η απώλεια αυτή, επιχειρήθηκε κακήν κακώς να διασωθεί από τα κατεστημένα κόμματα, με σπασμωδικές και υποκριτικές ενέργειες αλλά και δηλώσεις, της τελευταίας στιγμής. Ευτυχώς μάταια! Το μήνυμα όμως πέρασε. Η φωνή των 21 βουλευτών, λογικά θα σείει την Βουλή κατά κάθε λάγνας φωνής, υπέρ των λαθρομεταναστών.
  Παρά το γεγονός της πολυετούς παρουσίας, αμιγώς αντιδημοκρατικών κομμάτων στην Βουλή, όπως το ΚΚΕ για παράδειγμα (αφού διακηρύττει την κατάργηση της «αστικής δημοκρατίας» και την κατάληψη της εξουσίας με την βία προκειμένου να επιβληθεί η «δικτατορία του προλεταριάτου», ενώ υποθάλπτει το «ταξικό μίσος»), αλλά και άλλα κόμματα της λεγόμενης (άκρας ή μη) αριστεράς, όλοι τώρα δηλώνουν ως δημοκρατικό δικαίωμα (;) την άρνηση του δικαιώματος της εκπροσώπησης της άκρας δεξιάς στο Κοινοβούλιο! Δηλαδή, η άκρα Αριστερά να εκπροσωπείται, ενώ η άκρα Δεξιά όχι! Έτσι αντιλαμβάνονται την δημοκρατία οι «προοδευτικοί δημοκράτες» της Ελλάδος! Βλέπουν την δημοκρατία ως όπλο που ανήκει μόνο σε αυτούς, ενώ είναι απαγορευμένο και «κλειστό» για τους «άλλους». Η απόλυτη υποκρισία! Η λέξη «φασισμός» αντιστοιχεί βεβαίως σε δύο χρώματα. Στο μαύρο και το κόκκινο. Η Ιστορία το έχει αποδείξει πλειστάκις…
  Η υπερβολική εμμονή όλων των κομμάτων, να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή, ως αντιδημοκρατική, ναζιστική, φασιστική, ρατσιστική, κτλ, χωρίς αυτά να έχουν ποτέ διακηρυχθεί επισήμως από το κόμμα αυτό, ενώ από την άλλη επιμένουν στον αποκλεισμό της από τις δημοκρατικές διαδικασίες (προβολή θέσεων στα ΜΜΕ, κτλ), το μόνο που καταφέρνουν είναι να παγιοποιήσουν την μόνιμη παρουσία του κόμματος, στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας. Είναι επίσης πολύ πιθανό, σε μια περίοδο πολιτικής απαξίωσης, οι καταφεύγοντες στην «προστασία» της Χρυσής Αυγής να αυξηθούν υπέρμετρα!
  Η κατάσταση στην χώρα ευνοεί την πόλωση των πολιτών. Η προσπάθεια αναζήτησης των υπαιτίων και η επιδίωξη της τιμωρίας αυτών, επιτείνει την πολεμική και συραξιακή διάθεση των πολιτών. Οι συγκρούσεις μεταξύ των πολιτών, δεν είναι τραβηγμένη φαντασίωση! Πολλοί, υπό τον μανδύα πολωτικής-κομματικής ταυτότητος θα συνταχθούν σε «ομάδες» βίαιης δράσης. Η διχόνοια, για μια ακόμη φορά μεταξύ των Ελλήνων, μεθοδεύεται από τους ξένους και τους πρόθυμους-ανόητους πολιτικούς μας. Αρκεί στην νέα Βουλή, μια «σύρραξη» μεταξύ ακραίων βουλευτών (όχι απαραίτητα τύπου Κορέας, αλλά φθάνουν και οι ύβρεις ή ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο του αντιπάλου), για να μεταφερθεί έξω και να εξελιχθεί, σε αιματηρή συμπλοκή πολωμένων πολιτών…
  Η ταυτόχρονη παρουσία «δηλωμένων» νεοταξικών βουλευτών όπως η Ρεπούση για παράδειγμα (ή του Ψαριανού), και των Χρυσαυγιτών Εθνικιστών, αν και θεωρητικά θα αποτελούσε ιδεατή κατάσταση σύνθεσης και δημοκρατικού διαλόγου μεταξύ των αντιθέτων θέσεων, στην Ελληνική πραγματικότητα θα αποτελέσει θρυαλλίδα για την ανεξέλεγκτη έκρηξη συγκρουσιακών καταστάσεων.
  Το (από σπόντα) δεύτερο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι γνωστό ότι αποτελεί όργανο του Σιωνιστικού σχεδίου περί «αριστεριστικής» κουλτούρας, μηδενισμού, αθεϊσμού, μισαλλοδοξίας και εθνομηδενισμού. Είναι το κόμμα που υποδαύλισε όλη την αναρχοαντιεξουσιαστική τρομοκρατία των τελευταίων καιρών. Είναι αυτό που οι προτάσεις του, προκαλούν κάθε πατριωτική συνείδηση και είναι αυτές που στήριξαν κάθε πράξη απομείωσης της εθνικής μας ταυτότητας και νόθευσης της ελληνικότητας σε κάθε της έκφανση. Είναι αυτοί που δεν έχασαν ποτέ την ευκαιρία να «δηλώσουν» το μίσος τους για την Ελλάδα και την αγάπη τους για κάθε τι που την θίγει!  Η «επαναστατικότητα» την οποία επεδείκνυαν, παρέσυρε τους απογοητευμένους πολίτες προς την κατάθεση ψήφου υπέρ τους, ενώ ταυτόχρονα ξεχνούσαν το ανθελληνικό παρελθόν τους! Η εύκολη -δήθεν- αντιμνημονιακή τους ρητορική, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να υλοποιηθεί τώρα που καλείται να διαδραματίσει ρυθμιστικό ρόλο ως κόμμα…εξουσίας! Μακάρι να διαψευσθούμε!
  Το πρώτο κόμμα της ΝΔ, πρέπει να κατορθώσει να σχηματίσει κυβέρνηση με την υποστίρηξη άλλων κομματικών σχηματισμών, πράγμα που φαίνεται δύσκολο όσο όλα τα κόμματα θέλουν να φανούν αυτή την φορά, πιστά στις προεκλογικές τους διακηρύξεις! Η κατάσταση προμηνύεται αδιέξοδη, καθώς δεν φαίνεται πιθανή η συνταύτιση κομμάτων, που να συνεργασθούν σε μια κυβέρνηση διαρκείας. Η απαξία των πολιτών που εισέπραξε η ΝΔ, οφείλει να την κάνει να επανατοποθετηθεί σε όλα τα θέματα, αν θέλει να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα της χώρας. Αν δεν επιχειρήσει απαγκίστρωση από τους εντολοδότες και τις εξαρτήσεις της με τα ξένα κέντρα εξουσίας, η δημοκρατία δεν θα της επιτρέψει να συνεχίσει το προδοτικό της έργο.
  Το ΠΑΣΟΚ «πλήρωσε» περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα το διεφθαρμένο και προδοτικό του ρόλο και δικαίως! Όμως δυστυχώς και πάλι, θα ανανεώσει την δεξαμενή του με νέο, αλλά ίδιας «ποιότητας» υλικό, προκειμένου και στο μέλλον να συνεχίσει τον αρχέγονο ρόλο του: Την διάβρωση του συνεκτικού δεσμού των Ελλήνων. Δεν πρέπει να του επιτραπεί!
  Τέλος, η σημερινή κατάσταση θα οδηγήσει την χώρα σε μια ακόμη πιο τελματώδη εξέλιξη, ενώ μέχρι την επανασταθεροποίηση της πολιτικής ισορροπίας, θα υπάρξει το πρόσφορο έδαφος στα ξένα γεωστρατηγικά κέντρα να ανασκευάσουν τα σύνορα και τους όρους κτήσης και νομής στην περιοχή μας, όσον αφορά τα θαλάσσια, χερσαία αλλά και τα υποθαλάσσια και υπόγεια ορυκτά αποθέματα της χώρας μας. Δυστυχώς ενός κακού, μύρια έπονται, οπότε να είμαστε προετοιμασμένοι για πολύ δυσχερέστερες εξελίξεις και δυστυχώς για πολύ αίμα και δάκρυ…
  ΛΥΚΙΟΣ.

7 σχόλια:

 1. Λύκιε Καλησπέρα!
  Ταυτίζομαι απόλυτα με την συλλογιστική και τις θέσεις σου. Ο κόσμος έχει πολύ θυμό μέσα του στα κόμματα του μνημονίου, με αποτέλεσμα ο θυμός του να αντικατροπίζεται στην ψήφο του. Ομως δηστυχώς δυο πράγματα είναι αντίθετα στη λήψη σωστής απόφασης, "η βιασύνη και η οργή" (Δύο τα εναντιώτατα ευβουλία είναι, τάχος τε και οργήν -Θουκιδίδης- ). Επειδή η κατάσταση πια στην Ελλάδα είναι πολύ ρευστή, δεν νομίζω οτι μπορεί κάποιος να κάνει προβλέψεις πια για το μέλλον. Μπορεί και να υπάρχει ανατροπή των πραγμάτων, ποιός ξέρει; Θα φανεί σύντομα! Ας είμαστε μόνο συγκρατημένοι και συνετοί.
  ΧΙΛΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λυκειε σε χαιρετω!

  πολυ σωστος δυστυχως

  με βρισκει απολυτως συμφωνη

  ελπιζω να μην ερθη ο καιρος πουυ θα φοβομαστε και την σκια μας

  ~1984~Τ.Οργουελ

  ενα καλο ξεκουραστικο απογευμα σ ευχομαι
  τα λεμε παλι
  δουρειος ιπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. φιλε μου, ξεκουραστο ηθελε να γραψω. βοηθεια μην γελας

  σε χαιρετω
  δουρειος ιπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλησπέρα σε όλους. Το μόνο που μπορώ να πω εδώ είναι απλά να θυμίσω τα σοφά λόγια που έγραψες ΛΥΚΙΕ στην ανάρτηση της Παρασκευής, 30 Μαρτίου 2012 με τίτλο: "ΩΡΑΙΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ «ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ» ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΜΕΤΑ ΤΙ;".
  Από το αποτέλεσμα βλέπουμε πως η αγανάκτηση, ο θυμός και η ανάγκη για αλλαγή/τιμωρία/αντίδραση του λαού, έγινε με άλλα κριτήρια απ αυτά που θα ήταν επιθυμητά και που θα οδηγούσαν ΟΧΙ σε μαγική λύση αλλά σε πραγματικό μάθημα προς τους πολιτικούς. Τώρα, πράγματι φτάσαμε σε αδιέξοδο. Λυπάμαι και διατηρώ την ψυχραιμία μου γιατί προφανώς δεν έρχονται φωτεινές ημέρες. Στο εξωτερικό μόνο για την ακροδεξιά ακούω να λένε. Βλέπετε εκείνοι είναι απλοί παρατηρητές και έμαθαν μόνο να σχολιάζουν. Όταν όμως θα έρθει και στο "σπίτι" τους η καυτή πατάτα…θα είναι αργά.
  Καλό σας βράδυ
  ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλησπέρα Λύκιε. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο σου, και θα ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα. Τα αποτελέσματα δείχνουν την ιδεολογική σήψη που υπέστη ο ελληνικός λαός και που δείχνει να μην μπορεί να ξεφύγει από ιδεολογικά κατάλοιπα-αδιέξοδα. Σαφώς και δεν υπάρχουν κόμματα και κυρίως πολιτικοί που να εκφράζουν τον Ελληνισμό, έτσι στις επόμενες εκλογές, με τις ενέργειες που κάνουν οι πολιτικάντηδες, θα ωθήσουν τους ψηφοφόρους στα άκρα και όχι απλά με την έκφραση της ψήφου αλλά και με πράξεις, όπως αναφέρεις. Η ελληνική ιστορία έχει αποδείξει πολλές φορές την τάση που έχει ο Έλληνας στην αδελφοκτονία. Το κακό είναι ότι αυτή την φορά ο ελληνικός λαός άφησε την εκκόλαψη πολλών κακών στα σπλάχνα του, λ.χ. λαθρομετανάστες, τούρκικος εθνικισμός, "παρέλαση" των μυστικών υπηρεσιών (ίσως και όλων των ανεπτυγμένων κρατών για να είμαι και λίγο υπερβολικός), μυστικές εταιρίες-τάγματα κ.α. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το Ελληνικό Κράτος θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο με τον "Έξω από 'δω". Αφού περάσει τους... άθλους του Ηρακλή (με πολύ αίμα και δάκρυ), θα έρθει ο "από μηχανής θεός" για να δώσει την πολυπόθητη λύση και εξορκισμό των δαιμόνων. Όμως με την προβιά του "εθνικού ευεργέτη" θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα (όχι άμεσα αλλά σε βάθος χρόνου) για να σβήσει η φλόγα του Ελληνικού Φωτός και την νίκη του Ερέβους. Και για όσους το βλέπουν και από το μάτι της συνωμοσίας, διαπιστώνουμε την έναρξη των γραφέν των "Πρωτοκόλλων της Σιών". Ο Ελληνισμός βέβαια δεν πέθανε ποτέ και συνεχώς αναγεννιέται από τις στάχτες του.
  Ο καιρός γάρ εγγύς... και αναμένουμε με υπομονή.

  Αντάρτης του Πόντου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. καλησπερα Λυκιε!

  ψαχνοντας αναρτησεις του μπλοκ
  επεσα και σ αυτην~οι κρικοι της συνωμοσιας~
  δεν ξερω απο ποτε εισαι γνωστης γι αυτο και σ ενα σχολιο σ εγραψα οταν πηγαινες εγω γυρνουσα κ.ο.κ

  εχεις διαβασει τα πρωτοκολλα της Σιων ε λοιοπον αυτο και μονο φθανει.
  σημερα βεβαια δεν το δεχοντε. αλλα και απο την αλλη δεν ειναι παραξενο? ξεφυτρωνουν πια σαν μανιταρια. αν καποιος θελει να κανει το κακο το κρυβει οσο πιο πολυ και ριχνει αλλου την πετρα ετσι νομιζω και με το wikileaks (αυτο εγω το μεταφρασα απλα ελληνικα βγηκε ο λυκος)
  σε χαιρετω και παλι φιλε
  Υ.Γ αργα το βραδυ εχει συζητηση θεμα και ελλαδα. τα λεμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Χαιρετώ όλη την ωραία παρέα!
  Μου δίνει μεγάλη χαρά που συμφωνείτε με τις απόψεις μου, όπως αυτές αναφέρονται στο άρθρο. Αυτό με πείθει για το επίπεδο των σχολιαστών-αναγνωστών του ιστοχώρου μας, καθώς και για την αντιληπτική σας ικανότητα στο να αποστασιοποιείσθε από την πόλωση και να βλέπετε τα πράγματα ψύχραιμα, λογικά και προοπτικά.
  Φίλε ΧΙΛΟΝΑ και φίλη μου ΔΟΥΡΕΙΕ ΙΠΠΕ (νομίζω πρέπει να σου βρω ένα πιο…θηλυκό όνομα!), πράγματι η κατάσταση αναμένεται να εκτραχυνθεί με δυσμενείς συνέπειες για όλους στην χώρα μας. Τα πράγματα οδηγούν προς πυροδότηση εσωτερικών «εκρήξεων» μεταξύ αρχικά των πολωμένων πολιτών και στην συνέχεια εμπλοκή περισσοτέρων. Το τραγικό είναι ότι η εξώθηση αυτή, αν και μοιάζει τυχαία και συγκυριακή, δεν είναι! Είναι καλά μεθοδευμένη και προγραμματισμένη. Ο σχεδιασμός της «πολιτικής κρίσης» είναι η πεπατημένη μέθοδος στην «αποσταθεροποίηση πολιτικών καθεστώτων», μιάς ειδικής υπηρεσίας της National Security Agency (NSA) των ΗΠΑ, που οι άνθρωποί της δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Σκοπό έχουν την επεμβατική δράση και τις μεθοδεύσεις ώστε οι εκάστοτε κυβερνήσεις των κρατών, πάντα να συγκλίνουν ή να πειθαρχούν στις εντολές των ΗΠΑ. Όπου ακούμε «εντολές των ΗΠΑ» δεν εννοούμε το επίσημο κράτος πάντα, αλλά και το Σιωνιστικό σχέδιο, πίσω από αυτό. Όταν αυτό δεν επιτυγχάνεται με το «καλό», επιστρατεύονται πιο βάναυσα μέσα, όπως δολοφονίες, φυσικές καταστροφές, εξεγέρσεις, εμφύλιες συρράξεις, πόλεμοι… κτλ.
  Φίλε ΑΝΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ και ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ας μην γινόμαστε πεσιμιστές! Υπάρχει Φως στο τούνελ! Απλά, θέλει δουλειά για να το πλησιάσουμε. Και η δουλειά ξεκινά ΤΩΡΑ, ΜΕΣΑ μας! Όσοι ήδη είναι έτοιμοι «μέσα» τους, ας αρχίσουν να μεταδίδουν ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ το Φως τους και προς τους άλλους. Ο αγώνας αυτός απαιτεί ΘΥΣΙΕΣ. Θα χάσουμε πολλά, θα κερδίσουμε λίγα! Πολλά σε προσωπικό επίπεδο, αλλά λίγα και σημαντικά σε συλλογικό! Αυτή θα είναι η θυσία. Θα χάσουμε το πρόσκαιρο, το εφήμερο, αλλά θα κερδίσουμε το διαχρονικό και το σπουδαίο! Αυτός είναι και «ο από μηχανής θεός»! Γιατί η συμπαντική νομοτέλεια απαιτεί δράση για να υπάρχει αντίδραση και το ανάποδο! «Συν Αθηνά και χείρα κίνει»!
  Φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ δεν ξέρω αν όταν εγώ «πήγαινα», εσύ «γυρνούσες», αλλά σίγουρα κάπου στην μέση πρέπει να «συναντηθήκαμε», σωστά; Οι όποιες «γνώσεις» μου δεν εξαντλούνται στα «Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών», αλλά αν σε αυτά βρίσκεις μεγάλη αξία και τα βλέπεις να επαληθεύονται, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα! Σχετικά με τις διαρροές των WikiLeaks, πράγματι στόχο έχουν την κατάργηση παλαιών και χρεοκοπημένων πρακτικών της μυστικής διπλωματίας (και όχι μόνον), την δημιουργία νέων πόλων πάνω στους οποίους εγκαθίστανται οι νέες πρακτικές του συστήματος. Καίνε δηλαδή το παρελθόν για να στηρίξουν το μέλλον! Τώρα, αυτό με τον λύκο, δεν το κατάλαβα!
  Καληνυχτώ όλους και όλες σας!
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.