Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΜΑΡΝΤΕΧΑΪ ΦΡΙΖΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ: "ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"..!


  Θαυμάστε τον Εβραίο Ραββίνο Μορντεχάϊ Ι.Φριζή, σε δηλώσεις του περί του τι πρέπει να ψηφίσουμε και τι όχι στις επικείμενες εκλογές! Εγγονός του ηρωικού Συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή που πράγματι θυσιάστηκε για την Ελλάδα, ο ίδιος δεν φαίνεται να είναι αντάξιος του προγόνου του. Δηλώνει "πάνω απ' όλα είμαι Εβραίος και Σιωνιστής" με περισσό καμάρι και επιχειρηματολογεί (;) για ποιό λόγο δεν πρέπει να ψηφίσουμε την Χρυσή Αυγή!! Ο αλλαζονικός, σχεδόν παρανοϊκός και ειρωνικός του τόνος, προσπαθεί να μας πείσει ότι η Χρυσή Αυγή είναι μασονικό δημιούργημα, άρα κακό για μας τους Έλληνες, ο Θεός μας είναι Εβραίος, εμείς οι Έλληνες είμαστε παράγωγα των Εβραίων (!), κτλ.
Παρόλο που έχει δίκαιο σε αρκετά από αυτά που λέει, ο τρόπος που τα επικαλείται αλλά κυρίως το γεγονός ότι ο ίδιος εκπροσωπεί αυτό ακριβώς που καταγγέλλει, κάνει τον λόγο του γελοίο! Θαυμάστε ύφος και λόγο....:
Ασκεί την γνωστή και πάγια τακτική των Σιωνιστών να θυματοποιούν τους "καημένους" τους Εβραίους και εμφανίζεται ως υπέρμαχος των Ελληνικών συμφερόντων, κάνοντάς μας μάθημα εθνικισμού και αντινεοταξικής λογικής!! Απίστευτη υποκρισία, που αντίστοιχή της μόνο σε Εβραίους ραββίνους μπορεί κανείς να συναντήσει...
Ας είναι καλά ο άνθρωπος, μας κάνει να γελάμε με την ψυχή μας!
ΛΥΚΙΟΣ.

Υ.Γ. Αν το βιντεάκι δεν σας ανοίγει, δοκιμάστε με το URL:
http://www.youtube.com/watch?v=t7eLERLoCns&feature=player_embedded



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.