Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (5)

Στο ερώτημα «ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;» ψήφισαν 10 ψηφοφόροι-επισκέπτες. Τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:




ΝΔ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (162 ΕΔΡΕΣ)
  4 (40%)

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (160 ΕΔΡΕΣ)
  0 (0%)
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (182 ΕΔΡΕΣ)
  0 (0%)
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ (201 ΕΔΡΕΣ)
  0 (0%)
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (190 ΕΔΡΕΣ)
  2 (20%)

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
  4 (40%)


 1)Φαίνεται λοιπόν ότι το 40% των ψηφοφόρων, θεωρούν ότι ο συνδυασμός  ΝΔ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εφικτό να συνεργαστούν, προκειμένου να σχηματίσουν μια κυβέρνηση (εθνικής σωτηρίας) η οποία θα μπορούσε να δώσει λύσεις στο αδιέξοδο της χώρας, προφανώς συνδυάζοντας μνημονιακή και αντιμνημονιακή τακτική ταυτόχρονα! Αυτό ίσως να μπορούσε να γίνει με μια σύμφωνη γνώμη των τριών πλευρών, προκειμένου να υπάρξει μερική άρνηση του χρέους μετά από την λογιστικοποίησή του και το προσδιορισμό του στο πραγματικό του μέγεθος, επίθεση κατά του θεσμού της Τραπέζης της Ελλάδος και κρατικοποίησή της, ακύρωση της αναρμόδιας υπογραφής και διαμεσολάβησης του διοικητή της, μεταξύ Ελλάδος και Τρόικας-ΕΕ και πολλά άλλα! Βέβαια θα πρέπει πρώτα να ξεπερασθεί το μένος και η πολεμική όλων των κομμάτων, προς την Χρυσή Αυγή.
  2)Άλλο ένα 40%, πιστεύει ότι κανένας συνδυασμός κομμάτων δεν είναι εφικτός υπό τις παρούσες συνθήκες, είτε διότι δεν είναι δυνατή η ταύτιση των μνημονιακών με τα αντιμνημονιακά κόμματα, άρα και την συνεργασία μεταξύ τους, είτε διότι κανένας από τους δυνατούς συνδυασμούς δεν είναι ικανός να τελεσφορήσει, λόγω μη διάθεσης των κομμάτων να κυβερνήσουν συνδυασμένα.
  3)Ένα 20%, πιστεύει ότι ο συνδυασμός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι εφικτός, αφού οι 19 έδρες του κόμματος του Φώτη Κουβέλη, θα «ενδώσουν» στην πίεση των μνημονιακών επιλογών των άλλων δύο, προφασιζόμενες την αναγκαιότητα αποτελέσματος στην κατάσταση ανάγκης της χώρας!
  Καμία από τις άλλες επιλογές δεν έπεισαν κάποιον από τους ψηφοφόρους, ως πιθανή δυνατότητα συνδυασμού.
  Τελικά όμως, τα πράγματα σήμερα δείχνουν ότι ο πρώτος συνδυασμός είναι μάλλον ανέφικτος! Ο τρίτος συνδυασμός, έχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να συμβεί, ενώ τέλος το πιθανότερο φαίνεται να είναι η δεύτερη επιλογή! Δηλαδή η μη δυνατή συνεργασία κομμάτων και η κύλιση της χώρας σε επαναληπτικές εκλογές…
ΛΥΚΙΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.