Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΕΣ ΑΤΙΑ (UFO)

 
Πηγή video: www.youtube.com
  Το βιντεάκι που βλέπετε, τραβήχθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου του 2012 και δείχνει την ερασιτεχνική λήψη από το παράθυρο ενός επιβατικού αεροσκάφους, ένα ΑΤΙΑ δισκοειδούς σχήματος, το οποίο έχει διαγώνια κατεύθυνση σε σχέση με το αεροσκάφος και διέρχεται κάτω από αυτό. Κινείται με μεγάλη ταχύτητα, όχι όμως και υπερβολικά μεγάλη. Υπολογίζω γύρω στα 2 Mach (2.448 km/h) το πολύ, αναλόγως και του μεγέθους του, το οποίο δεν μπορεί να εκτιμηθεί λόγω της άγνωστης απόστασής του από το αεροσκάφος.
Το άξιο λόγου εδώ, είναι η υφή του ΑΤΙΑ. Φαίνεται να έχει μια ημιδιαφανή υφή, καθώς μέσα από την μάζα του διαφαίνεται το έδαφος αλλά και τα σύννεφα που υπάρχουν κάτω απ' αυτό! Εδώ έχουμε να κάνουμε με μιά ακόμη επιβεβαίωση, ότι δηλαδή η τεχνολογία αυτών των σκαφών επιτρέπει αραίωση της πυκνότητας της ύλης τους, έως του σημείου της εντελώς αόρατης για εμάς μορφής τους! Μπορούν να κινούνται επίσης, σε παράλληλο χωροχρονικό πεδίο μέσω πυλών που δημιουργούν τα ίδια τα σκάφη και αυτό που είδαμε μπορεί να είναι η στιγμή εισόδου ή εξόδου από μία τέτοια. Αν προσέξετε στο τέλος της πορείας του ΑΤΙΑ, δείχνει να εξαφανίζεται πριν θεωρητικά τελειώσει το πέρασμά του από το πλάνο της κάμερας. Αυτό ενισχύει τον ισχυρισμό περί εισόδου σε πύλη.
  ΛΥΚΙΟΣ.

Στον χώρο των σχολίων, συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
ΑΤΙΑ φίλια & μη, Θεϊκή συγχρονικότητα για κατάκτηση της Γνώσης, Πνευματικός άμορφος κόσμος & Ο κόσμος των μορφών, Το Άγιο Φως

19 σχόλια:

  1. Λυκιε συμφωνώ ως προς το σχόλιό σου αλλά ήθελα να ρωτήσω ΜΗΠΩΣ πια μπορούμε και βλέπουμε κι εμείς καθαρότερα αυτά, που από καιρό προφανώς υπήρχαν γύρω μας, μιάς και τώρα αλλάζουμε κι εμείς διάσταση/παλμούς/συχνότητες;
    Και μπορούμε άραγε να ξέρουμε αν είναι το συγκεκριμένο "φιλικό" ή μη;
    ευχαριστώ
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ μου, είναι πολύ ωραίο το ερώτημα όπως το θέτεις! Κατ’ αρχάς πρέπει να σου πω, πως πιστεύω οτι η φάση της διαστατικής αναβάθμισης των ανθρώπων, δεν άρχισε ακόμη για τους περισσότερους, αλλά και σε όσους ξεκίνησε, δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο! Κατά συνέπεια, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακόμη την ικανότητα να «βλέπουν» υπερδιαστατικά.
      Τώρα, το μεγάλο θέμα που θέτεις, είναι το πώς μπορούμε να ξεχωρίζουμε τα φίλια από τα εχθρικά ΑΤΙΑ. Γενικά, μέχρι τώρα είναι γνωστό ότι τα σκάφη που καταχωρούνται ως ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα) ποικίλουν σε σχήματα και μεγέθη (από μερικά εκατοστά, έως δεκάδες χιλιόμετρα μήκους ή διαμέτρου και από δισκοειδούς, σφαιρικού, ρομβοειδούς, μακρόστενου και σφηνοειδούς σχήματος). Γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα χαρακτηριστικά τους από την αρχαιότητα (Βιμάνας, κτλ) και ότι αυτά αποτελούν την παλαιά τους τεχνολογία, ενώ τα σημερινά είναι θεωρητικά πιο σύγχρονα. Ξέρουμε επίσης ότι τεχνολογία κατασκευής τους, έχει δοθεί στους Αμερικάνους από «συνεργασία» με μη ανθρώπινο είδος κάπου στα μέσα του 20ου αιώνα, ενώ πρωθύστερα οι Γερμανοί και οι Ρώσσοι είχαν επίσης αποπειραθεί να κατασκευάσουν τέτοια. Αυτά ας πούμε είναι τα «ανθρώπινα» ΑΤΙΑ (σκάφη). Υπάρχουν όμως και τα αμιγώς εξωανθρώπινα, με πολύ υψηλότερη τεχνολογία, τα οποία κι αυτά ιεραρχούνται σε δυνατότητες και τεχνολογίες, ενώ διακρίνονται οι διαφορές τους από το σε ποιους ανήκουν. Συγκριτικά μεταξύ τους, υπάρχουν υπερσκάφη και «παλιατζούρες»! ‘Ένα διακριτικό της ενεργειακής τους κατάστασης, ως ένδειξη, αποτελεί η φωτεινότητά τους η οποία δεν προέρχεται από λάμπες φωτισμού, αλλά από πολύ υψηλό ενεργειακό πεδίο γύρω τους, πάντα όμως στο ορατό από εμάς φάσμα. Γενικά, μπορεί να πει κανείς ότι σκάφη που δεν περιβάλλονται από φωτεινή άχλη, είναι χαμηλότερης τεχνολογίας από αυτά που είναι αυτόφωτα. Όμως και τα υψηλής τεχνολογίας, δύνανται να μην περιβάλλονται από φως σε κάποιες φάσεις τους.
      Τα κατώτερης τεχνολογίας, όπως τα «ανθρώπινα», έχουν και συστήματα φωτισμού με λάμπες. Έτσι είναι δύσκολη η διάκριση μεταξύ των ΑΤΙΑ με κριτήριο την φωτεινότητα. Διακριτικό επίσης των «ανθρώπινων» ΑΤΙΑ είναι το δισκοειδές τους σχήμα, χωρίς όμως να αποκλείεται και η ύπαρξη κι άλλων σχημάτων. Σίγουρα όμως τα εξωανθρώπινα σκάφη έχουν μεγάλη ποικίλα σχημάτων και μεγεθών. Τα περισσότερα από αυτά, έχουν την δυνατότητα να κινούνται μέσω πυλών («χρονοσκουλικότρυπες») και να εκμηδενίζουν αποστάσεις για διαστρικά ταξίδια, ενώ τα ακόμη ανώτερα μπορούν να ταξιδεύουν και διαγαλαξιακά. Υπάρχουν σκάφη μάχης μήκους ή διαμέτρου 6-25 μέτρων, ενώ υπάρχουν και τα μητρικά σκάφη μήκους ή διαμέτρου από 250 έως 800.000 μέτρων! Αυτά τα στοιχεία είναι από διάφορές πηγές, των οποίων η εγκυρότητα ελέγχεται. Σκάφη μητρικά επίσης είναι και ολόκληρα ουράνια σώματα (πλανητοειδή) όπως η Σελήνη, η Λίλιθ, ο Φόβος, ο Δείμος και πολλά άλλα. Το ερώτημα όμως παραμένει:

      Διαγραφή
    2. Ποια είναι φιλικά και ποια εχθρικά; Το σίγουρο είναι ότι τα «ανθρώπινα» είναι σίγουρα ΕΧΘΡΙΚΑ. Κατασκευάσθηκαν σε συνεργασία με μη ανθρώπινα όντα, σαφώς εχθρικά διακείμενα προς το ανθρώπινο είδος και υπηρετούνται (πιλοτάρονται) από ανθρώπους (ειδικούς στρατιωτικούς) των ΗΠΑ προς τους σκοπούς των.
      Όσον αφορά τα αμιγώς εξωανθρώπινα σκάφη, δεν είμαι σε θέση να σε διαφωτίσω με χαρακτηριστικά αναγνώρησής τους, καθότι έχει να κάνει με το σε ποιους ανήκει ποιο… Δεν μπορώ να τα διακρίνω! Υπάρχουν εχθρικά, που ανήκουν σε ερπετοειδής Δρακονιανούς, υπάρχουν φιλικά που ανήκουν σε Aνδρομέδιους, σε Λαγώους, σε Πλειαδείνους, σε Vegans, σε Lyrans, κτλ. Επίσης υπάρχουν σκάφη που έρχονται από το παρελθόν αλλά και από το μέλλον ως επισκέπτες… που μπορεί να είναι ανθρώπινα φιλικά, ανθρώπινα εχθρικά, εξωγήινα φιλικά, κτλ.! Πολλά εχθρικά πάντως, ανήκουν σε Grays (Γκρίζους) οι οποίοι υπηρετούν (συνεργαζόμενοι και με ανθρώπους) τους ερπετοειδείς. Γενικά θα έλεγα ότι η οπτική επαφή με οποιοδήποτε ΑΤΙΑ, ειδικά αυτή την περίοδο, θα πρέπει να μας βάζει σε κατάσταση άμυνας και επιφυλακής. Προτείνω την στάση αυτή, διότι δεν δύναμαι να διακρίνω τις προθέσεις που θα μπορούσε να έχει ένα τέτοιο σκάφος. Το πιθανότερο είναι να είναι εχθρικές πάντως. Κρίνοντας από το γεγονός ότι τα φιλικά σκάφη, δεν θα είχαν λόγο να προσεγγίζουν ανέμελους ανθρώπους, θεωρώ εν δυνάμει εχθρική την προσέγγιση ΑΤΙΑ σε ανθρώπινη παρουσία.
      Αν όμως υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας υποδείξει στοιχεία αναγνώρισης (φίλιων ή εχθρικών προθέσεων) πέραν αυτών που παρέθεσα, θα τον παρακαλούσα να παρέμβει και να μας τα γνωστοποιήσει.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  2. ΛΥΚΙΕ
    Φίλε σβήσε τα σχόλια απο το http://katahthoniosdemon.blogspot.com/2012/03/blog-post_03.html .

    Χρησιμοποιούνται με δόλιο σκοπό , από άτομα που δεν έχουν ίχνος σεβασμού για αυτόν εδώ τον χώρο , αλλά και τα άτομα που έχουν καταθέσει την άποψή τους .

    Μου είχες πει να σε ενημερώνω όταν θα χρειάζεται και αυτό κάνω γιατί έχουμε το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα .

    Η ελευθερία κάποιους όμως τους τσούζει και προσπαθούν με δόλιους τρόπους να επιβάλλουν την άποψή τους .

    Δεν με πειράζει αυτό το σχόλιο να παραμείνει κοινής όμασι έτσι ώστε αυτοί οι κάποιοι να δουν τι πράττουν .

    ΑΠΟΛΛΥΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΚΙΕ
    Και α ευχηθώ φίλε ΚΑΛΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ σε εσένα και στους θαμώνες σχολιαστές αυτού εδώ του χώρου .
    ΑΠΟΛΛΥΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΛΛΥΟΝΑ καλημέρα.
      Αρχή του ιστοχώρου αυτού είναι να διαγράφεται κάθε σχόλιο υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου, καθώς επίσης και όσα γράφονται σε greeklish ή αποτελούν σπάμ, τρολ καθώς και όσα προπαγανδίζουν κόμματα. Τα σχόλια στην σελίδα που αναφέρεσαι, δεν εμπίπτουν σε καμμιά από τις παραπάνω περιπτώσεις, αλλά αντίθετα αποτελούν ιστορικό στοιχείο του ιστότοπου αυτού! Ως εκ τούτου, δεν μπορούν να διαγραφούν καθώς επίσης εκεί έχουν σχολιάσει πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν ζήτησαν κάτι τέτοιο.
      Πέραν αυτού, θα ήταν καταχρηστικό να διαγράφονται όλόκληρες συζητήσεις που αφορούν το ύφος ταυτότητας αυτού του ιστοχώρου και αποτελούν ήδη ιστορικό μέρος της περιόδου εκείνης. Σε ενημερώνω επίσης ότι πολλοί καινούργιοι, επισκέπτονται και παλαιές αναρτήσεις και σχόλια, από τα οποία προφανώς ενημερώνονται και μάλιστα επανέρχονται διαβάζοντάς τα!
      Σου εύχομαι επίσης, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Γνωρίζεις ότι πάντα ήταν σεβαστή η απόφασή σου στο τι προτίθεσαι να πράξεις .
      Για αυτόν τον λόγο δεν θα ξανακάνω συζήτηση πάλι για αυτό το θέμα .

      ΑΠΟΛΛΥΩΝ

      Διαγραφή
    3. Φίλε ΑΠΟΛΛΥΟΝΑ, σε ευχαριστώ που κατανοείς το πνεύμα μου και σέβεσαι τον χώρο αυτό.
      Και πάλι τις καλύτερες ευχές μου σε σένα και την οικογένειά σου. Από 'δω και εμπρός, για σένα όλα θα πηγαίνουν κατ' ευχήν!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα ΛΥΚΙΕ, καλημέρα σε όλη την παρέα μας.
    ΧΙΛΙΑ ευχαριστώ για τις εξηγήσεις/πληροφορίες. Αυτό ακριβώς ήθελα να κουβεντιάσουμε όλοι εδώ. Την προσοχή που θα πρέπει να δείξουμε απο την στιγμή που θα γίνουν πιά φανερά για τα γήινα μάτια μας (και μάλλον επίτηδες σε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή) τα αντικείμενα -μικρά ή μεγάλα- παλαιού τύπου ή υπερσύγχρονα κλπ
    Σκέφτομαι την σύγχιση που λογικά θα επικρατήσει σε ΟΛΟΥΣ μας (έστω και για λίγο). θα είναι δύσκολο να εμπιστευτούμε απόλυτα ΟΤΙ κι αν δούμε/ακούσουμε κλπ. Το ένστικτο εκεί θα φτάνει; Η προστασία μας/προσευχή κλπ θα μας καλύπτει;
    Και προβληματίζομαι όπως όλοι μας. Αραγε να είναι σοφό το να ενημερωνόμαστε μεν για τις πιθανότητες αυτές...αλλά να εστιαζόμαστε στο παρόν και στο ΤΩΡΑ;
    καλη συνέχεια
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει»… δηλαδή εκτός της άνωθεν βοηθείας ΠΑΝΤΑ πρέπει να μεριμνούμε και για την γνώση! Χωρίς γνώση, βοήθεια δεν παρέχεται… γιατί δεν βρίσκει γόνιμο έδαφος και αποτέλεσμα. Το ένστικτο εδώ, λίγο θα μας βοηθούσε αν δεν υπάρχει και πάλι η γνώση, δηλαδή η λογική επαλήθευση του βιώματος. Μια επαφή (Α’ τύπου) με ΑΤΙΑ, πρέπει να περνά οπωσδήποτε από την λογική επεξεργασία. Το αποτέλεσμα της κατανόησης ή μη, εξαρτάται από το γνωσιακό υπόβαθρο. Η διαίσθηση μπορεί να μας προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ή μη. Πάντα πρέπει να μας απασχολεί το επέκεινα (τα μελλούμενα), χωρίς όμως να «χάνουμε» το παρόν!
      Σύγχυση πράγματι έχει σχεδιαστεί να προκληθεί, με την νόθευση των γεγονότων με πλαστές απεικονίσεις από το Blue Beam Project. Όπως πολλάκις έχει αναφερθεί στον ιστότοπό μας, πρόκειται για επιχείρηση των επικυρίαρχων, να παραπλανήσουν τις μάζες σχετικά με τις εξελίξεις στον επίγειο και ουράνιο (και διαστημικό) χώρο, ώστε οι «καλοί» να φανούν ως «κακοί» και οι «κακοί» ως «καλοί», για να το πούμε πολύ απλοποιημένα…
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ευχαριστώ πολύ Λύκιε!
      "μέτρον άριστον" και εκεί....έχεις δίκιο
      ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

      Διαγραφή
  5. Δάσκαλε με τα όλα του, γεια σου..
    ήθελα να σου πω πως από την πρώτη μέρα που γνώρισα την ιστοσελίδα σου...οι "συμπτώσεις" στη ζωή μου πάνε σύννεφο και ακόμη και εντελώς ανίδεη να ήμουνα...θα το είχα πιάσει το υπονοούμενο της Θεϊκής συγχρονικότητας
    Τα πράγματα όμως τρέχουν με πολλά Μάχ. ΔΕΝ προλαβαίνω να εκφράσω απορία στο νου και τσούφ...είτε εσύ βάζεις το "σωστό" η αντίστοιχο άρθρο, είτε το χεράκι μου πατάει στο Ιντερνετ την "σωστή" σελίδα αναζήτησης ή...είμαι ακριβώς στο κατάλληλο βιβλίο του Μπαλάνου. ΜΗΠΩΣ το Σύμπαν "συνωμοτεί" ή απλά δουλεύει για μένα; ΤΕΛΕΙΟ.
    Αν και πρέπει να προσαρμοστώ σε υψηλότερες δονήσεις και κυρίως ταχύτητες (έχω ζαλάδες αλλά τις ελέγχω ευτυχώς), μαθαίνω πρώτον να ΜΗΝ φοβάμαι και μετά ΠΩΣ να ξεπερνώ και τον φόβο, και την άγνοια αλλά και πολλά άλλα που πιστεύω πως ο καθένας αφομοιώνει σύμφωνα με την εμπειρία του, το ενδιαφέρον του, την εξέλιξή του και ΠΑΡΑ πολλά άλλα.
    Μετά από μια απάντησή σου για τους Βοωτιδείς αποίκους έπεσα στο ακόλουθο σάιτ και σήμερα....μετά το άρθρο σου έπεσα/διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο :
    http://tobiblion.blogspot.com/2012/02/blog-post_3513.html
    Ακόμη κι αν δεν έχω ΤΗΝ απάντηση, χαίρομαι που σιγά-σιγά το πάζλ συμπληρώνεται όσο πάει. Οι μέρες μου έχουν γίνει ΠΟΛΥ πιο ενδιαφέρουσες και σε ευχαριστώ που έχεις ΚΑΙ ΕΣΥ συμβάλλει τόσο. Ξέρεις...τους τελευταίους 4 μήνες είχα ΠΑΡΑ πολύ ασχοληθεί και ξεφύγει με κάποια γήινα και εντελώς υλικά που με τράβηξαν απ τον σκοπό και το Έργο μου...οπότε ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ τόσοι συν-ταξιδιώτες μου να απλώνουν χέρι και να μου κάνουν νόημα να αλλάξω πορεία ή απλά...σημείο εστίασης....
    Κι όταν λέω πολλοί, ΕΙΝΑΙ πολλοί. Ζήτησα και έλαβα!! και θυμήθηκα, και "ξαναενώθηκα" και ψάχνομαι και γενικώς ακόμη κι από Γαλλία και Κωνσταντινούπολη λαμβάνω "σημαδιακές" προσκλήσεις και τρελαίνομαι γιατί ΠΟΤΕ έως τώρα με τα συγκεκριμένα άτομα δεν είχαμε μιλήσει για κοίλη Γη και ΗΜΑΡΤΟΝ αλλά από 4 μεριές έλαβα το ίδιο σχεδόν μήνυμα....
    ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ αναζήτησης;
    Σου εύχομαι ενδιαφέρουσες αναζητήσεις και ακόμη πιο δυναμικές κι ενδιαφέρουσες συναντήσεις και εμπειρίες
    και....φυσικά...ένα γνωρίζω: πως ακόμη ΤΙΠΟΤΑ δεν γνωρίζω...απλά αρκετά μελετώ...γιατί ΑΝ τα γνώριζα πραγματικά...ΔΕΝ θα ήμουνα εδώ...
    Έχω τις εξής «τρελές» απορίες:
    1. διαβάζοντας για την μορφή, μορφολογία, μορφοποίηση και γενικώς την φτιαγμένη και κατασκευασμένη ύλη κλπ (λυπάμαι που δεν μπορώ να το αποδώσω ακριβώς όπως ο νους μου το συλλαμβάνει) μου έρχεται στο νου...ο ΜΟΡΦΕΑΣ. να ήταν άραγε τυχαίο που ήταν ο θεός του Ύπνου; και τυχαία να γίνεται άραγε η δική μας "ύπνωση"/αποβλάκωση (ή ότι άλλο φτιαχτό και μορφοποιημένο -σκεπτομορφοποιημένο ή μη) παγίδα και τέλμα ή...νανούρισμα για τον αιώνιο "ύπνο" μας;
    2. (εντελώς άλλο) διαβάζοντας για τον Ήλιο της Δικαιοσύνης και την φωτεινή Ενέργεια/Υλη που κρύβεται στα βάθη της Γης....σε συνδυασμό με τα όσα διαβάζω για το γένος των Εβραίων και τα όσα προφανώς συμφώνησαν με τους υπόγειους γκρίζους ή άλλους Άτλαντες κλπ...και φυσικά πάλι σε συνδυασμό με τις διάφορες Πύλες ανά τον κόσμο που επικοινωνούν πολλοί για πολλά...να είναι τυχαίο πως και το Αναστάσιμο Φως τέτοιες Άγιες μέρες αναβλύζει εκεί στον τόπο τους; να είναι μέρος του Φωτός αυτού του Ήλιου, αυτής της εγκλωβισμένης Ενέργειας που μας δίνει δείγματα Ύπαρξης και που εμείς αγνοούμε (με εκατομμύρια άλλα σχετικά φυσικά;)
    Χμμμμ βαριά η καλογερική και ακόμη μεγαλύτερο βάρος (αλλά όχι ασήκωτο) η Γνώση (και που είσαι ακόμη δηλαδή ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ γιατί απλά και μόλις έξυσες την επιφάνεια ε;)
    Συγνώμη αν φαίνονται τρελά αλλά...κάποτε θα μάθω να τα βάζω σε μια σειρά και θα κατακαθίσει η "σκόνη"
    ευχαριστώ.
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ μου γεια σου!
    Σε ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ τόσο βαρυσήμαντη απόδοση ρόλου. Δεν είμαι ούτε κατ’ επίφαση «δάσκαλος», αλλά ούτε καν κατ’ ουσίαν μαθητής! Ως μαθητή, θα μπορούσε κανείς να με λογίσει ότι ήμουν στον δάσκαλο-πατέρα μου. Όμως, εγώ δεν μπορώ να συγκριθώ ούτε κατ’ ιδέαν μαζί του. Ήταν τετραπέρατος και αναγνωρισμένος από μεγάλο αριθμό ανθρώπων του πνεύματος και της αναζήτησης! Εγώ, απλά επιχειρώ να μοιραστώ με άλλους την διάθεση για έρευνα και να βοηθήσω όσους τώρα άρχισαν να ξυπνάνε, από τον λήθαργο του Μορφέα!
    Λοιπόν, ο έλκων έλκεται! Είναι νομοτελειακό, ότι όποιος «ανεβαίνει», βρίσκονται «χέρια» που τον τραβάνε πιο ψηλά. Όποιος «κατεβαίνει», βρίσκονται «χέρια» που τον πάνε πιο κάτω! Στην προσπάθειά μας στην ανέλιξη, δεχόμαστε βοήθεια από νομοτελειακές καταστάσεις. Είναι φυσικοί νόμοι! Με βλέπεις να χρησιμοποιώ συχνά τον όρο «νομοτέλεια», γιατί η λέξη αυτή εκφράζει απόλυτα την πραγματικότητα που αγνοεί ο αναζητητής. Δηλαδή τους φυσικούς νόμους που διέπουν καταστάσεις υπερβατικής φύσεως, ψυχονοητικής, αλλά και πνευματικής.
    Είσαι σίγουρα στον σωστό δρόμο αναζήτησης, αλλά να θυμάσαι ότι κανένας δρόμος δεν είναι σπαρμένος με λουλούδια μόνο. Υπάρχουν αγκάθια, παγίδες και ανηφόρες! Αν και αυτοί οι δρόμοι, είναι για μοναχικούς περιπατητές, καλό είναι να έχουμε έναν βοηθό-οδηγό που να τον εμπιστευόμαστε. Το κακό είναι ότι υπάρχουν καλά κρυμμένες παγίδες που αν τις πατήσουμε, μας ξαναπάνε πίσω ή μας οδηγούν σε άλλους, επικίνδυνους δρόμους… Μια παγίδα είναι η πολυδιάσπαση-υπερπληροφόρηση, που προκαλεί σύγχυση και παραίτηση από την αναζήτηση, με απαξίωση των πάντων! Το αντίδοτο: κερδίζουμε την γνώση σιγά σιγά και μεθοδικά. Αν βιαστούμε να τα «ρουφήξουμε» όλα μονομιάς, θα «μπουκώσουμε» και θα κάνουμε εμετό. Όπως λες και εσύ, κομμάτι κομμάτι γίνεται το πάζλ. Δεν προσπαθούμε να φτιάξουμε την συνολική εικόνα εξ αρχής. Βρίσκουμε ένα ένα τα κομμάτια του πάζλ και τα ενώνουμε υπομονετικά. Αργά και σταθερά, η εικόνα θα αρχίσει να εμφανίζεται μπροστά μας μόνη της. Δεν την βιάζουμε! Αν την βιάσουμε τότε θα απογοητευτούμε από το αποτέλεσμα, γιατί σίγουρα θα είναι πλαστό. Ο επιμένων και υπομένων αμείβεται…
    Ο Μορφέας ήταν ο θεός των ονείρων και όχι του ύπνου! Πήρε το όνομά του πράγματι από το λήμμα «μορφή» και αυτό διότι είχε την ιδιότητα να παίρνει οποιαδήποτε ανθρώπινη μορφή στα όνειρά μας. Το έκανε αυτό, προκειμένου να μας μεταφέρει μηνύματα διαφόρων ειδών. Κατάλαβα τι εννοείς και είναι ωραίος ο συνειρμός σου! Ο κόσμος των μορφών, μας παγιδεύει στην πεπερασμένη (δηλαδή με όρια) αντίληψη της «πραγματικότητας», ενώ ένας άμορφος και άναρχος κόσμος θα μας αποκάλυπτε την Αληθινή πραγματικότητα. Αυτό νομίζω εννοείς και αυτό είναι αλήθεια. Όμως ο άμορφος κόσμος, είναι ο απόλυτα πνευματικός, δηλαδή ο πλησίων του Θείου Φωτός. Ο αγώνας μας για αυτεπίγνωση, απαιτεί ως αναγκαία την διέλευσή μας από τον κόσμο των μορφών, ως ο μόνος που μπορεί να μας προσδώσει έννοιες και εμπειρίες απαραίτητες για τον σκοπό μας. Αυτά στο υλικό, μα τόσο αναγκαίο για μας στάδιο! Ο υλικός κόσμος των μορφών… Μορφές, αλλά άλλου είδους, υπάρχουν και στον ψυχικό κόσμο! Άμορφος είναι μόνο ο πνευματικός κόσμος. Και είναι ο μόνος Αληθινός. Οι μορφές είναι πλαστές, αλλά αναγκαίες για την ολοκλήρωσή μας. Μόνο μέσα απ’ αυτές μπορούμε να καταλάβουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θέμα της αφής του «Αγίου Φωτός» είναι μέγα! Χωρίς να απορρίπτω τις πλείστες εκδοχές, προσωπικά θεωρώ ότι η αφή του Φωτός, προέρχεται από ενεργειακή πύκνωση που προκύπτει από αρχαία (προχριστιανική) ιερουργική επίκληση που τελεί μυστικά ο αρχιερέας, αποτελεί δε το μέγα μυστικό των ελληνορθόδοξων χριστιανών και κληροδότημα των αρχαίων προγόνων μας, από τα Ελευσίνια (και όχι μόνο) μυστήρια. Πρόκειται (και πάλι θα το πω) για νομοτελειακό μηχανισμό, από αυτούς που διασώζουν μυστικά οι αλχημιστές, οι μάγοι και οι μεγάλοι μύστες. Η κατάσταση ενισχύεται από την συλλογική εκροή επιθυμίας για το φαινόμενο, του πλήθους των πιστών μέσα κι έξω από τον ναό, οι οποίοι ακουσίως συμμετέχουν τελετουργικά στην «πυροδότηση» του φωτός. Η εκροή αυτή, είναι ουσιαστικά ένα ισχυρό συλλογικό στοιχειακό (τεράστια πύκνωση ομοειδών σκεπτομορφών) που έχει προσδιορισμένα τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ώστε να πραγματωθεί η συγκεκριμένη πράξη. Το στοιχειακό αυτό, ως πύκνωση ενέργειας με σκοπό, κατευθύνεται ΑΠΟ ΜΟΝΗ της και ενισχύει την ιερουργική τελετουργική επίκληση. Το αποτέλεσμα, είναι εύλογο και αναμενόμενο! Παράγεται λευκό άκαυτο πυρ!!! Το Άγιον Φως, είναι πύκνωση υψηλότατης συχνότητας αιθερικής ενέργειας και γι’ αυτό δικαίως λέγεται «Άγιο». Προσοχή όμως! Το είδος αυτό του Φωτός έχει αυτή την φύση, μόνο την στιγμή της Αφής. Έπειτα μετατρέπεται σε απλό πυρ, όταν δηλαδή τελειώσει η τελετή και μεταφερθεί σε απλά κεριά.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΥΚΙΕ χίλια ευχαριστώ για την απάντηση την πλήρη από κάθε άποψη...

      ο δάσκαλός μου, ΠΑΝΤΑ μιλούσε για νομοτέλεια γιατί πολλοί χρησιμοποιούσαν συχνά την λέξη "τιμωρία" λανθασμένα και πάντα άρχιζε τις συζητήσεις του κι επέμενε στην θεία νομοτέλεια που διέπει τον κόσμο μας. ΟΜΩΣ....να που πάντα χρειαζόμαστε έναν βοηθό-συνοδοιπόρο-ερευνητή να μας το θυμίζει όταν το λησμονούμε ή το παρανοούμε για λίγο...και ΠΟΣΟ χαίρομαι που είσαι απ εκείνα τα χέρια που με τραβούν προς τα επάνω στην αναζήτησή μου!!
      ΝΑΙ αυτό εννοούσα για τον Μορφέα αλλά...δεν μου έβγαινε καλύτερα. Κάτι μέσα μου έλεγε πως θα "έπιανες" τον μερικό συλλογισμό μου και ευχαριστώ για την συμπλήρωση ακόμη ενός πάζλ στη συλλογή της γνώσης μου...

      σ ευχαριστώ και για την διευκρίνηση του Αγίου Φωτός... ΔΕΝ θα άλλαζε (για μένα) ΤΙΠΟΤΑ απ το "θαύμα-μυστήριο" ακόμη κι αν ήταν αυτό που σκέφτηκα η αλήθεια. Απλά....χαίρομαι που ακούω την "επιστημονική"/πραγματική του εξήγηση/διάσταση της οποίας μόνο τμήμα είχα ακούσει. Τώρα...η ενημέρωση κι εδώ είναι πλήρης.

      Κρατώ τα λόγια σου σαν οδηγό για τον τρόπο και την ταχύτητα που δεν κατάφερα ακόμη να αφομοιώνω και να επιτρέπω να ρέει μέσα μου η κάθε πληροφορία ΠΡΙΝ γίνει Γνώση.
      Πράγματι προς το παρόν ενημερώνομαι. Μακάρι η κάθε πηγή πληροφορίας να ήταν και η ορθή και να μην περιείχε παγίδες... ΔΕΝ φοβάμαι την μοναχική πορεία (στην ουσία ΠΟΤΕ δεν ένιωσα και δεν ήμουνα μόνη), δεν με τρομάζει η ανηφόρα και οι δυσκολίες. Κάπου στην αρχή της αναζήτησής μου σκεφτόμουνα την αποτυχία και τα λάθη σαν εγκλήματα (όχι σαν αμαρτίες αλλά...ναι...για να μην δώσω απογοήτευση στους γονείς μου κλπ κλπ και έχω κάνει συνεδρίες συστημικής αναπαράστασης για να τα "δω" και παραδεχτώ και ξεπεράσω αλλά και το Ρεικι...βοήθησε και βοηθάει πολύ ακόμη εκεί) αλλά με τα χρόνια ...εεε...κάπου κατάφερα να τα δω ως εμπειρίες αλλά ΟΤΑΝ μπορώ και γίνεται κάποια απ αυτά να τα αποφύγω (ή να μην τα επαναλάβω) τότε ακόμη καλύτερα!

      τυπώνω την απάντησή σου και το Σαββατοκύριακο (που θα είμαι και χωρίς κομπιούτερ και έτσι μακριά απο πηγές πολλών πληροφοριών ανακατεμένων - βλέπε "πειρασμούς/σειρήνες/μη ορθή πληροφόρηση/παγίδα" κλπ) θα την μελετήσω και θα συγκεντρωθώ σε ένα βιβλίο και θα δώσω στον εαυτό μου με ηρεμία τον χρόνο να αφομοιώσει όσα μπορεί αλλά πράγματι να αφομοιώσω κάτι και να μην το προσπεράσω γρήγορα απ την λαχτάρα μου για το...παρακάτω.

      σ ευχαριστώ και σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία
      ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πολύ και αντεύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα! Είθε η Ανάσταση του Κυρίου να σηματοδοτήσει και την εσωτερική μας Ανάσταση, αλλά επίσης και την Ανάσταση της Ελλάδας μας και όλου του κόσμου.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Επίσης, σε ότι αφορά τα λεγόμενά μου περί του Αγίου Φωτός, δεν αναιρούν το θαύμα! Απλά τα θαύματα όλα, έχουν την ερμηνεία τους, τον μηχανισμό τους. Τα θεωρούμε θαύματα γιατί η συμβατική λογική μας αδυνατεί να εξηγήσει. Εξ' αλλου, αυτός είναι και ο σκοπός του θαύματος, να εντυπωσιάσει και να προκαλέσει δέος προς το θείο. Δηλαδή κρυφή γνώση και δύναμη των ολίγων, προς χρήση της δημόσια προς τα πλήθη. Σκοπός, ο πειθαναγκασμός. Σε τι; Σε ότι αποσκοπεί ο θαυμάτωρ.... Ούτε "καλό" λοιπόν, ούτε και "κακό". Απλά μηχανισμοί και φυσικές λειτουργίες, που μπορούν να προκαλούν οι ολίγοι. Ανάλογα προς τους σκοπούς τους, η χρήση μπορεί να αποφαίνεται θετική ή αρνητική.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Λύκιε, θα ήθελα να "φρεσκάρω" τις γνώσεις μου σχετικά με την "μυθολογία" μας γιατί έχω κενά και απ ότι βλέπω η ημιμάθεια μπορεί να με κάνει να πέσω σε παγίδες. Εχεις να μας συστησεις κάποιο ολοκληρωμένο και σοβαρό σάιτ;
    είμαι μακριά απ τα βιβλία μου στην Ελλάδα
    ευχαριστώ
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν μπορώ να προτείνω κάποιο συγκεκριμένο blog που να αναφέρεται στην Ελληνική μυθολογία στο σύνολό της, καθότι όσα γνωρίζω μόνο αποσπασματικά ασχολούνται όλα. Το θέμα της αποκωδικοποίησης της μυθολογίας μας είναι το αντικείμενο έρευνας και ενασχόλησης των περισσότερων μυστικών ταγμάτων καθώς αυτή αποτελεί την ερμηνεία και την αποκάλυψη της πραγματικής ιστορίας του σημερινού ανθρώπου, αλλά και των προηγούμενων καταστάσεων και γεγονότων που συνέβησαν στην Γη αλλά και το ηλιακό μας σύστημα. Τα περισσότερα ονόματα είναι κωδικά, καθώς και οι περιπέτειες των ηρώων είναι επίσης κωδικοποιημένες αποστολές υπερπλανητικής φύσης (π.χ. η αργοναυτική εκστρατεία). Κανείς δεν αποκαλύπτει τους μυστικούς συμβολισμούς σωρευμένα σε κάποιο blog, εξ όσων πάντα γνωρίζω.
      Πάντως, η αναζήτηση στο συγκεκριμένο θέμα, είναι κορυφαίας σημασίας και το διαδύκτιο βοηθά αρκετά.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.