Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

A N A K O I N Ω Σ Η





  Επειδή το ιστολόγιο αυτό επισκέπτονται πολλά άτομα και από πολλές χώρες,  το γεγονός ότι ελάχιστοι σχολιάζουν, με βάζει στην βάσιμη υποψία ότι αν και πολλοί θα ήθελαν να θέσουν επί τάπητος την άποψή τους περί των θεμάτων που θίγονται, δεν το αποτολμούν, διότι ο μέχρι τώρα σχολιασμός είναι εκτός των θεμάτων (με κάποιες εξαιρέσεις). Για τον λόγο αυτό, θα ήθελα την άποψή σας στο πώς να αφήσουμε χώρο και σε νέους σχολιαστές, οι οποίοι δεν προέρχονται από Ξυπνήστε ρε, αλλά θέλουν να εκφραστούν και αυτοί σε άλλο επίπεδο.
  Πρότασή μου, η δημιουργία ενός ειδικού χώρου όπως το ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ, αλλά όχι με ημερήσια ανανέωση, για όσους επιθυμούν χαλαρές κουβεντούλες, καλημέρες και καληνύχτες. Απλά όταν θα παραγεμίζει με σχόλια, θα γεννάται ένα νέο. Στους χώρους σχολίων των άλλων αναρτήσεων, θα μπορούν να σχολιάζουν όσοι επισκέπτες  επιθυμούν συζήτηση επί του θέματος σε πιο σοβαρό (ας πούμε) ύφος. Αν κάποιος θέλει να κινείται και στα δύο, θα μπορεί να το κάνει αρκεί να ευθυγραμμίζεται με το ύφος της κάθε κουβέντας.
  Περιμένω τις απόψεις σας και τι άλλο προτείνετε, ώστε να ικανοποιηθούν και άλλοι, που μπορεί να τους ξενίζει το μέχρι τώρα ύφος.
Ο Διαχειριστής
ΛΥΚΙΟΣ.

 

4 σχόλια:

  1. ΛΥΚΙΕ

    Φίλε συμφωνώ και επαυξάνω :)

    Έτσι ώστε να μην "βρομίζουμε" τις αναρτήσεις θεμάτων και εμείς να μην αισθανόμαστε ( αν και ποτέ δεν έχεις πει κάτι τέτοιο ) παρείσακτοι .


    0-0
    0-0
    0-0
    0-0

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To γεγονός ότι σχολιάζουν ελάχιστοι απλά και μόνο επεδή οι αναρτήσεις σου μπορεί να ναι μπαρούφες σου πέρασε καθόλου απ το μυαλό ή μπααααά...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν τις βρίσκεις "μπαρούφες" εσύ γιατί είσαι εδώ μέσα; Πήγαινε στον χώρο σου που βρίσκεις τόσα ενδιαφέροντα! Πράγματι αυτά που υπάρχουν εδώ, δεν είναι για σένα. Στο καλό λοιπόν!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κύβος ερρίφθη! Από το πρωί επανέρχεται ο μόνιμος χώρος "ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ".
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.