Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Κινέζα αιωνόβια με κέρατο!

Το παρακάτω άρθρο αποτελεί απόδειξη περί της γονιδιακής προέλευσης της μογγολικής φυλής. Η γονιδιακή επιλογή της ανάπτυξης στην μετωπιαία χώρα δύο συμμετρικών κεράτων, δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε ανθρώπινη! Δείτε:

Κίνα: Αιωνόβια με κέρατο...

Μπορεί σίγουρα να καταταγεί στις σελίδες με τα παράξενα της ζωής . Μια αιωνόβια από την Κίνα έχει καταπλήξει συγγενείς και φίλους και έχει κεντρίσει το διεθνές ενδιαφέρον, καθώς ένα κέρατο φύτρωσε στο μέτωπο της.
Η ηλικίας 101 ετών Zhang Ruifang, που ζει στο χωριό.... Linlou της περιοχής Henan στην Κίνα, διαπίστωσε το 2009 ότι στο αριστερό μέρος του μέτωπο της, έχει φυτρώσει ένα κέρατο...

Αν και αρχικά η ίδια δεν έδωσε σημασία, διαπίστωσε όμως το κέρατο μεγαλώνει και σήμερα έχει μήκος έξι εκατοστών

Σύμφωνα με τους ειδικούς το κέρατο πιθανότατα αποτελείται από κερατίνη, από την ίδια ουσία δηλαδή που αποτελούνται τα ανθρώπινα νύχια.

Συνήθως, τέτοιου είδους φαινόμενα εμφανίζονται σε πολύ ηλικιωμένους ανθρώπους και τις περισσότερες φορές τα κέρατα είναι πολύ μικρά.

Υπάρχουν, βέβαια, καταγεγραμμένες περιπτώσεις όπου το μήκος τους ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό των συνηθισμένων κεράτων!

Όμως ο εφιάλτης για την ηλικιωμένη Zhang, ξαναζωντανεύει καθώς ένα δεύτερο κέρατο αρχίζει και αναπτύσσεται στο δεξί μέρος του μετώπου της…

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ: http://cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.