Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι πολλοί



Νοήμονες εξωγήινοι πολιτισμοί υπάρχουν και μάλιστα κατά χιλιάδες, σύμφωνα με επιστήμονα από το Εδιμβούργο. Η ανακάλυψη της ύπαρξης περισσότερων από 330 εξωπλανητών τα τελευταία χρόνια έχει βοηθήσει στον προσδιορισμό του αριθμού των διαφορετικών εξωγήινων μορφών ζωής.
Η τελευταία μελέτη υπολογίζει ότι υπάρχουν τουλάχιστον 361 νοήμονες εξωγήινοι πολιτισμοί στον...
γαλαξία μας, αριθμός που μπορεί να φτάσει και τις 38.000. Οι αριθμοί αυτοί αναφέρονται στη νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του International Journal of Astrobiology.
Πάντως, ακόμη κι αν η υψηλότερη πρόβλεψη είναι η σωστή, η πιθανότητα επαφής με κάποιον από τους πολιτισμούς αυτούς είναι πολύ μικρή. Αν και οι επιστήμονες έχουν καταλήξει πολλές φορές σε αριθμούς σχετικά με την πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης ζωής στο σύμπαν, η διαδικασία είναι γεμάτη από προβλέψεις, με τις πιο προσφατές να κυμαίνονται από μερικές δεκάδες πιθανούς εξωγήινους πολιτισμούς, μέχρι και ένα εκατομμύριο.
«Είναι μια διαδικασία ποσοτικοποίησης της άγνοιας μας», σχολίαζει ο Ντάνκαν Φόργκαν, ερευνητής του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου που πραγματοποίησε την πιο πρόσφατη από τις μελέτες. Στη νέα του προσέγγιση, ο Φόργκαν προσομοίασε ένα γαλαξία σαν τον δικό μας, επιτρέποντας του να αναπτύξει ηλιακά συστήματα με βάση τα όσα γνωρίζουμε από την ύπαρξη των εξωπλανητών. Στη συνέχεια, οι κόσμοι αυτοί υποβλήθηκαν σε σειρά διαφορετικών σεναρίων.
Το πρώτο σενάριο υποθέτει ότι η δημιουργία ζωής είναι δύσκολη, αλλά η ανάπτυξη της εύκολη, και κατέληξε ότι στον γαλαξία υπάρχουν 361 μορφές ζωής. Το δεύτερο σενάριο αναφέρει ότι η ζωή δημιουργείται εύκολα, αλλά συντηρείται και αναπτύσσεται δύσκολα, καταλήγοντας σε 31.513 μορφές ζωής στον γαλαξία. Το τελευταίο σενάριο μελέτησε τη δυνατότητα μεταφοράς της ζωής από ένα πλανήτη σε ένα άλλο μέσω αστεροειδών, μια δημοφιλής θεωρία ακόμη και για τη δημιουργία ζωής στη Γη. Με βάση αυτό το σενάριο, υπολογίστηκε ότι οι μορφές ζωής φτάνουν τις 37.964.
«Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι η εικόνα που έχουμε συνθέσει και τα συμπεράσματα που καταλήγουμε είναι ακόμη ατελή σε μεγάλο βαθμό» ανέφερε ο Φόργκαν. «Ακόμη κι αν υπάρχουν άλλες μορφές ζωής, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έρθουμε σε επαφή και δεν μπορούμε να έχουμε την παραμικρή ιδέα για την μορφή που θα έχουν»
 Στον χώρο των σχολίων συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
Προετοιμασία του ανθρώπινου Υποσυνείδητου περί "εξωανθρώπινης" παρουσίας, Blue beam project-Παγκόσμια διακυβέρνηση-Αλλοίωση των προθέσεων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

13 σχόλια:

  1. Να δημιουργήσω ________ και εγώ κάποιες σκέψεις ;

    ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ

    http://www.youtube.com/watch?v=yjnBx19FDIo

    +_)(=--9
    +_)(=--9
    +_)(=--9
    +_)(=--9

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα φίλε Χακά, καλησπέρα και στους υπόλοιπους που μας παρακολουθούν.
    Αυτο το βιντεάκι είναι ένα απο τα πολλά που μας βάζουν σε σκέψεις και αναρωτιόμαστε. Είναι τελικά όλα θεωρίες συνωμοσίας, που πολλές φορές, αντί να αφυπνίζουν, κοιμίζουν βαθύτερα τον αναζητητή της αλήθειας ή είναι ένα έναυσμα να ερευνήσουμε, να ψάξουμε βαθύτερα στα άδυτα της απόκρυφης γνωσης;
    Νομίζω ότι το κλειδί είναι : ψάξτε, διαβάστε, δείτε, μάθετε κρατώντας πάντα ανοιχτά μυαλά για οτιδήποτε μή συμβατό και εξωπραγματικό.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΙΛΩΝ

    Φίλε ακριβώς αυτό είναι το έναυσμα να δημιουργήσει
    αναζήτηση της αλήθειας
    σκέψη
    το ΠΑΘΟΣ για διάβασμα
    την αρνητικότητα ή την θετικότητα της σκέψης ή τη αποδοχής

    Με το βίντεο αυτό προσπαθώ να δημιουργήσω το έναυσμα να διερωτηθεί κάποιος

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ;

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ;

    Μας κρύβουν ___________ κάτι , τελικά ;

    Ή μας το πασάρουν όποτε αυτοί επιλέξουν με τον τρόπο που αυτοί θα επιλέξουν ;

    Γιατί τώρα αρχίζουν να διαρρέουν τόσες " αλήθειες " ;

    Μόνο μέσα από την αναζήτηση και την θετικότητα της αναζήτησης , θα μπορέσεις κάποτε , να πεις ότι έχω μια κάποια εικόνα στο πίσω μέρος του μυαλού μου για το εν λόγο θέμα .


    +_)(=--9
    +_)(=--9
    +_)(=--9
    +_)(=--9

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχετικά με το άρθρο της ανάρτησης, έχω να επισημάνω τα εξής:
    Δυστυχώς αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ο δογματισμός της επιστήμης και ο πρωτογονισμός των επιστημονικών «διανοιών» της εποχής μας. Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τους φίλους «επιστήμονες» της παρέας, αλλά δυστυχώς οι σημερινοί επιστήμονες στερούνται δημιουργικής φαντασίας και ευρύτητας πνεύματος (open mind) λόγω της χειραγώγησης και του εγκατεστημένου δογματικού σκοταδισμού των επιστημών.
    Ο περίφημος ερευνητής Ντάνκαν Φόργκαν και η παρέα του, ερευνώντας την υπόθεση του εντοπισμού πιθανοτήτων ύπαρξης εξωγήινης ζωής στο σύμπαν, εγκλωβισμένοι στην μονοσήμαντη λογική της επιστήμης τους, δεν μπόρεσαν να βγουν από τα δεσμά της και να αντιληφθούν ότι δεν είναι αναγκαία συνθήκη η ύπαρξη ζωής πανομοιότυπη με την γήινη! Εξωγήινη ζωή δεν σημαίνει απαραίτητα ένωση οργανικών στοιχείων με βάση τον άνθρακα! Επειδή αυτό ισχύει στη γη, δεν έπεται ότι πρέπει να ισχύει και σε όλο το σύμπαν. Επίσης δεν έπεται ότι η ζωή οφείλει να έχει τα ίδια ή παρόμοια στοιχεία με αυτά που μέχρι τώρα γνωρίζουμε. Μπορεί ας πούμε να υπάρχει (υλική) ζωή, χωρίς κίνηση! Χωρίς βιολογικό κύκλο! Χωρίς αναγκαία βιόσφαιρα (με ατμόσφαιρα, χλωρίδα και πανίδα). Μπορεί για παράδειγμα να υπάρχουν μορφές μη λειτουργικές για τα δικά μας δεδομένα, με βάση το πυρίτιο και όχι τον άνθρακα και οι οποίες να έχουν γελώδη (τζέλ) μορφή και καθόλου κινητική δυνατότητα. Μπορεί να χρησιμοποιούνται αυτά τα σώματα, ως υλικά περιβλήματα, ελλόγων οντοτήτων υψηλής συνειδητότητας με δυνατότητα τηλεπαθητικής επικοινωνίας και τηλεκινησίας ή ποιος ξέρει τι άλλο. Γιατί δηλαδή θα πρέπει να είναι οντότητες ανάλογης δραστηριότητας με τις δικές μας, με τεχνολογίες και πολιτισμό της δικής μας λογικής; Μόνο τέτοιες εξωγήινες ζωές θα αναγνωρίζαμε;
    Έτσι συμπεραίνουμε ότι οι υπολογισμοί έγιναν με γήινα ή περίπου γήινα κριτήρια ζωής, πράγμα αυθαίρετο και αντιεπιστημονικό. Ο ορισμός της ζωής εξάλλου, δεν έχει δοθεί ακόμη από τους επιστήμονες με σαφήνεια για την γη, πόσο μάλλον για έξω απ’ αυτήν! Δυνητικά, θα τολμούσα να πω, ότι είναι πιθανό να υπάρχει μορφή έλλογης ζωής σε ΚΑΘΕ ουράνιο σώμα (άστρα, πλανήτες, δορυφόροι, αστεροειδείς) του σύμπαντος, αλλά σε μορφή και δομές εντελώς αλλότριες για τα δικά μας μέτρα, μα κυρίως για το πολύ περιορισμένο μας μυαλό…
    Εσείς τι λέτε;
    ΛΥΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημέρα παιδιά.
    χαίρομαι που το άρθρο αυτό προβλημάτισε και ακόμη περισσότερο που μπήκαν σχόλια. ΝΑΙ κι εγώ είδα το βιντεάκι και ΝΑΙ κάπως έτσι σκέφτηκα κι εγώ πως δηλαδή θα γίνει της τρελής την στιγμή της οποιαδήποτε εμφάνισης-αποκάλυψης κλπ. Συμφωνώ με τον Λυκιο για το είδος της ζωής που οι περισσότεροι στη γη αντιλαμβάνονται, γιατί ίσως το ανθρώπινο μυαλό πρώτον δεν έχει συνηθίσει να ανοίγει πέρα απο κάποια όρια και δεύτερον δεν τολμά απο φόβο ή άλλο να ΔΕΙ. Είναι πολύ σοβαρό αυτό και μην ξεχνάτε και πως στην εκκλησία ακούγεται και το ερευνάτε τας γραφάς και το πίστευε και μη ερεύνα. Παρακαλώ πριν μου πειτε πως ανοίγω θρησκευτική κουβέντα σας δηλώνω πως απλά το έφερα σαν παράδειγμα. ΠΑΝΤΑ ο άνθρωπος είχε επιλογή. Ειμαι πολύ ευτυχισμένη που ο νούς μου ακόμη ΔΕΝ έχει μπει σε καλούπι και μπορεί να ταξιδεύει, να μαθαίνει, να πειραματίζεται και...να αμφισβητεί (θυμήθηκα και τον Καστοριάδη που έλεγε τόσα πολλά για την αμφισβήτηση...).
    Ετσι, ευχαριστώ και τους τρείς σας που καταθέσατε τις σκέψεις και τις απόψεις σας και να ξέρετε πως όπως εμείς εδώ προβληματιζόμαστε και ψαχνόμαστε...έτσι είναι και θα είναι και οι υπόλοιποι σε λίγο.
    Ο κόσμος μας, το σύμπαν, ακόμη και σε μαθηματικούς απλά νόμους να ακουμπά...πάλι με τις πιθανότητες είναι περισσότερο κι απο σίγουρο πως υπάρχει ζωη αλλού. Μήπως όμως τα γνωστά πράσινα ανθρωπάκια απ τον Αρη ή τα κινεζο-ταιβανέζικα επιβεβλημένα και πολυδιαφημισμένα απο τα σχολικά μας χρόνια στερεότυπα επηρεάζουν τελικά και αντί να εξιτάρουν την φαντασία μας...μας μπλοκάρουν;
    χμμμμ δύσκολο θέμα ε; Για αυτό τα παιδιά μας είναι περισσότερο κι απο αναγκαίο να τα αφήνουμε να δημιουργούν ελεύθερα με την φαντασία τους και να την καλλιεργουν με σωστά ερεθίσματα ...ΑΜΗΝ!

    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλη μου ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ καλησπέρα,
    Αν και πάλι την στιγμή αυτή είμαι υπ’ατμόν για να φύγω για εργασία, δεν μπορώ να μην απαντήσω έστω και συνοπτικά.
    Σχετικά με το βιντεάκι που έθεσε ο φίλος ΧΑΚΑΣ και το σχόλιό σου, ότι «…θα γίνει της τρελής την στιγμή της οποιαδήποτε εμφάνισης-αποκάλυψης…» θα σου πω ότι το σύστημα μέσω του «δικού του» HOLLYWOOD (και όχι μόνο) φρόντισε εδώ και δεκαετίες, να προετοιμάσει το ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ των ανθρώπων, ώστε σε δεδομένη στιγμή όταν θα είναι όλα έτοιμα, να γίνουν αποδεκτές οι επερχόμενες νέες καταστάσεις. Εννοώ δηλαδή, ότι όταν αίφνης ή σταδιακά (που δεν νομίζω) ανακύψει μια νέα πραγματικότητα στο παγκόσμιο προσκήνιο, με καταλυτική εμφάνιση-αποκάλυψη αλλά και δράση εξωανθρώπινων οντοτήτων (δεν λέω εξωγήινων), τότε ναι μεν θα υπάρξει σύγχυση και πανικός ως πρώτη και αναμενόμενη «λογική» αντίδραση των ανθρώπων, αλλά πολύ γρήγορα θα έχουν την δυνατότητα να αποδεχθούν και να προσαρμοστούν στην νέα αυτή πραγματικότητα. Μάλιστα δε, έχει εγκατασταθεί στο υποσυνείδητο των ανθρώπων, η ταυτότητα, οι σκοποί, η αναγνωρισημότητα και οι διαθέσεις-προθέσεις αυτών των οντοτήτων, πάντα βέβαια κατά το επιθυμητό του συστήματος και όχι της αντικειμενικής πραγματικότητας. Ο έλεγχος και ο χειρισμός του συλλογικού υποσυνειδήτου, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα όπλα μόχλευσης του συστημικού σχεδίου. Αποτελεί δε γι’αυτούς επιστήμη!
    Θα επεκταθώ ενδελεχώς εν ευθέτω χρόνω,
    Αποχωρώ προς βιοπορισμόν,
    έρρωσθε
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ ΛΥΚΙΕ για την απάντηση. Πάντα τα καταφέρνεις να λες πάρα πολύ περιεκτικά πράγματα σύντομα αλλά και συνοπτικά (σε μακαρίζω για τούτο το ταλέντο/χαρακτηριστικό σου).
      Και πράγματι το δικό μου ένστικτο/διαίσθηση μου "λέει" πως αφού είμαστε μέρος ενός μεγάλου σχεδίου, ΟΛΑ θα έχουν ήδη προβλεφθεί και κάπου θα πρέπει κι εγώ να αποβάλλω όλο αυτό το συγκεχυμένο που ώρες-ώρες με "μπουκώνει"/προβληματίζει/εγκλωβίζει και εκφράζεται είτε ως φόβος είτε ως δισταγμός/αμφιβολία και πολλά άλλα που δεν μπορώ να εκφράσω αλλά που τα παλεύω. Σε τέτοιες στιγμές, ενημερώνομαι, διαλογίζομαι, συζητώ και άλλα τέτοια εύχομαι δημιουργικά. Εξάλλου είμαι απ αυτούς που βλέπουν τη ζωή σαν ποτήρι μισογεμάτο και συνέρχομαι αρκετά γρήγορα. θα περιμένω με χαρά και αγωνία την συνέχεια.
      και σε ευχαριστώ πραγματικά για την προσφορά σου στον άνθρωπο, στον συνάνθρωπο...και που μοιράζεσαι μαζί μας τόσα και...που εκτίθεσαι κατά κάποιο τρόπο στον έξω κόσμο.
      να είστε όλοι πάντα καλά και με διαύγεια πνεύματος
      ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

      Διαγραφή
  7. Υπάρχουν εξωγήινοι;Δηλαδή όντα που είτε είναι όμοιά μας,είτε διαφορετικά;Μια ερώτηση,που φαντάζει πολύ εύκολη,αν ισχύουν τα δισσεκατομύρια γαλαξίες που υπάρχουν μέσα στο σύμπαν μας το υλικό!
    Και λέω αν ισχύουν,διότι μας το έχουν πει,και μας το έχουν δείξει σε φωτογραφίες,και σε βίντεο.
    Ποιος μας λέει,τι συμβαίνει εκεί έξω στ'αλήθεια;
    Ποιος πήγε και είδε τι υπάρχει στ'αλήθεια;
    Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι μας λένε;
    Δεδομένο δεν είχαμε τον μεσαίωνα πως ο ήλιος γυρνούσε γύρω από την Γη;Σήμερα αυτά που έχουμε ως δεδομένα,γιατί να είναι αληθινά;
    Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω,ούτε γνωρίζω την αλήθεια!
    Κανείς μας δεν την γνωρίζει!!
    Γι'αυτό αφήστε την φαντασία σας να καλπάζει,και τα όνειρά σας να ταξιδεύουν στο άπειρο,με οδηγό σας την μοναδική αλήθεια που υπάρχει μέσα μας! Την Ψυχή!
    Η οποία έχει σαν οδηγό της, το Αγαθό και την Αγάπη. Και δεν ανήκει στο υλικό μας Σύμπαν, αλλά στο μη υλικό!!
    Δεν γνωρίζω εάν είχαμε περισσότερες ικανότητες, ώστε να βλέπουμε περισσότερες εκ των τριών διαστάσεων,το τι θα βλέπαμε.
    Πως θα ήταν τότε και πως θα φαίνονταν το υλικό μας Σύμπαν!
    Οπότε,δεν μπορούμε, ούτε και να γνωρίζουμε την αλήθεια, παρά να την φανταστούμε, και να ονειρευτούμε!
    Αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε.
    Τώρα, πληροφορίες υπάρχουν από τον Λόγο του Ιησού Χριστού,τις οποίες και θα τις πιστέψουμε,με κριτήριο την ψυχή μας,και το τι μας λέει μέσα μας.
    Όπως και από τα όσα μας μίλησαν με τα γραπτά τους οι έλληνες προγονοί μας,και να κρίνουμε μόνοι μας την αλήθεια, και ποια μπορεί να είναι.

    **Ένα ξέρω! Πως δεν γνωρίζω τίποτα!!**

    **Ένα γνωρίζω! Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ είναι ο οδηγός μου!!**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά το θέμα ύπαρξης εξωγήινης μορφής είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για πολλούς! Απο τους δογματικούς και δύσπιστους επιστήμονες μέχρι τους αναζητητές της αλήθειας και τους απλούς αγαγνώστες - θεατές. Η καθένας απο την πλευρά του μπορεί να έχει δίκιο. Τί εννοώ. Η επιστημονική κοινότητα για το θέμα των ufo και την εξωγήινη επισκεψιμότητα είναι αρκετά δύσπιστη, η οποία μιλάει για μυθεύματα. Ομως κάνει δειλά βήματα τείνοντας να πιστέψει στην πιθανότητα ύπαρξης ζωής στο διάστημα, ίσως και νοημόνων όντων με υψηλό τεχνολογικό πολιτισμό. Αυτό μάλιστα φάνηκε και απο εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με αφορμή την έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου του Τζέφρι Μπένετ «Πέρα από τα UFO». Απο την άλλη πλευρά πολλοί είναι αυτοί που χρόνια τώρα παρατηρούν, ερευνούν, ψάχνουν σε απόκρυφες και καλά επασφράγιστες γνώσεις την αλληλουχία των διαφόρων αποκαλύψεων. Απο τις ταινίες του Hollywood μέχρι την αποκάλυψη άγνωστων μέχρι τωρα πληροφοριών των Αμερικανικων Μυστικών Υπηρεσιών. Και' δω θα συμφωνήσω με τον ΛΥΚΙΟ. Πόσο εύκολα σε βάθος χρόνου κατάφεραν κάποιοι, θα έλεγα η ελιτ του Παγκόσμιου γίγνεσθαι, να μας προετοιμάσουν για κάποια ενδεχόμενη παρέμβαση. Σίγουρα λίγο πολύ όλοι μας, απο μικρά παιδιά, έχουμε καταγράψει στο υποσυνείδητο διάφορες αλλόκοτες μορφές ζωής μή εύκολα αποδεκτές από τους περισσότερους. Και αυτό δεν αμφισβητείται. Εχουμε γίνει όλοι κοινωνοί αυτής της πραγματικότητας. Παρακολουθούμε κινηματογραφικές ταινίες υπερπαραγωγής, ντοκιμαντέρ, διαλέξεις, τηλεοπτικές εκπομπές ακόμα και παιδικές ταινίες που μας βάζουν να αναρωτιόμαστε συνεχώς.
    Ο καθένας από την πλευρά του είναι σε θέση να φιλτράρει αυτές τις πληροφορίες και να τις υιοθετήσει ή να τις αγνοήσει.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την καλημέρα μου στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΧΙΛΩΝ, ΜΟΡΦΕΑ, αλλά και όποιον άλλο φίλο επισκέπτεται τους σχολιασμούς.
    Σε συνέχεια της χθεσινής κουβέντας περί εξωγήινων, συμπληρώνω ότι το σύστημα, φροντίζει να κατευθύνει τις συνειδήσεις των μαζών κατά το δοκούν των σχεδιασμών του και να προκαθορίζει τις συμπεριφορές και τις αντιδράσεις τους, όπως αυτές δεν θα έθεταν σε κίνδυνο τις επιδιώξεις τους. Προς διευκρίνιση, όταν αναφέρομαι στο «σύστημα», εννοώ το πολυσύνθετο δίκτυο (matrix) που επικαλύπτει κάθε μορφής δραστηριότητα κυβερνητικής, οικονομικής, γεωστρατηγικής, γεωπολιτικής, επιστημονικής, πολιτιστικής και πολιτισμικής φύσεως και λειτουργεί υποβολιμιαίως και μεθοδικά, με απώτερο σκοπό την χειραγώγηση της ανθρωπότητος και τελικά την εγκατάσταση μιας παγκόσμιας κεντρικής κυβέρνησης. Ένα σύστημα που απεργάζεται τον άνθρωπο και δεν είναι βέβαια αρωγός του. Η συγκάλυψη και απόκρυψη της αλήθειας στα θέματα εξωανθρώπινης (αποφεύγω τον όρο «εξωγήινος») παρουσίας από τις συστημικές κυβερνήσεις, εξυπηρετούσε πάντα διπλό σκοπό. Την απρόσκοπτη «συνεργασία» μαζί τους και με τις ελεγχόμενες μικροδιαρροές και παραφιλογογίες, την υποσυνείδητη εγγραφή μιας συγκεχυμένης πληροφορίας στις μάζες η οποία σε μέλλοντα χρόνο θα διαδραμάτιζε δραστικό ρόλο. Πλησιάζουμε πλέον στο χρονικό αυτό σημείο, δηλαδή στην αποκάλυψη της αλήθειας και όχι μόνο.
    Μορφέα, ο σκεπτικισμός σου είναι μια οπτική προσέγγισης των θεμάτων στην οποία προτάσσεις την ψυχική διαίσθηση και αφήνεις πίσω τις συμβατικές διαβεβαιώσεις της λογικής. Είσαι σε σωστό δρόμο, αρκεί να μην χάνεις τις ισορροπίες που λέγαμε. Μέρος της Αλήθειας υπάρχει παντού. Αρκεί να είμαστε δεκτικοί (πάντα όμως με τα φίλτρα της διαίσθησης και της λογικής) ώστε να μην τα προσπερνάμε. Το πάζλ όμως της ολοκλήρου Αληθείας, θα μας «αποκαλυφθεί» σε πνευματικό επίπεδο, όταν πλέον θα έχουμε φθάσει στην εν-θέωση , την επανένωσή μας δηλαδή με τον Θείο Συμπαντικό Λόγο (Θεός).
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα!
    Εδώ και καιρό προβληματίζομαι καθημερινώς διαβάζοντας νέα δημοσιεύματα και πληροφορίες που μου ανατρέπουν συνεχώς τα μέχρι τώρα δεδομένα.
    Ισως πολλοί θα γνωρίζετε το Σχέδιο Μπλέ Ακτίνα της Nasa, το οποίο μέχρι πρότινος θεωρείτο ένα απο τα πολλά κρυφά μυστικά.
    To Project αυτό φέρεται να είναι σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών, την παγκόσμια επικράτηση της αναρχίας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "κάστας των ισχυρών".
    Σύμφωνα λοιπόν πάντα με το σχέδιο υπάρχουν πέντε κύριοι τομείς που χρησιμοποιούνται από την «κοινωνική μηχανική» της Νέας Τάξης, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης:
    Δημόσια υγεία, ασφάλεια/τρομοκρατία, περιβάλλον, ενέργεια/οικονομία και διάστημα/εξωγήινοι.
    Για τον κάθε τομέα απο τους παραπάνω έχουν δημιουργηθεί ειδικοί οργανισμοί, οι οποίοι προωθούν την λεγόμενη «Παγκόσμια Διακυβέρνηση» και δημιουργήθηκαν για τον σκοπό αυτό ειδικά. Οι οργανισμοί αυτοί είναι:
    Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών(Ο.Η.Ε και στην αρχή ήταν η Κοινωνία των Εθνών), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Διεθνές Δικαστήριο, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο ΟΑΣΑ,G 8 ή 20, η Ευρωπαϊκή Ενωση, Σοσιαλιστική Διεθνής και όλες οι "διεθνείς" οργανώσεις δημιουργήθηκαν απο τους Διεθνείς Τραπεζίτες για την επίτευξη του σκοπού τους, που είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση.

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

    Μετά τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ο οποίος αναγόρευσε το NATO σε «Παγκόσμιο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης», ακολούθησε η διεθνής οικονομική κρίση με το διευρυμένο ρόλο που εξασφάλισε για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως άτυπο «Παγκόσμιο Υπουργείο Οικονομικών», ενώ περάσαμε την περίοδο της Πανδημίας (που όπως αποδείχτηκε ήταν κατασκευασμένη απο τα μεγάλα ΜΜΕ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας), με τη βοήθεια της οποίας ο ΠΟΥ ανέλαβε χρέη άτυπου«Παγκόμιου Υπουργείου Υγείας».

    Τι θα ακολουθήσει;

    Οπως είδαμε και παραπάνω, ο στόχος των Διεθνών Τραπεζιτών, είναι να πεισθούν οι πολίτες οτι τα έθνη-κράτη στα οποία ανήκουν δεν είναι πλέον σε θέση να τους υπερασπιστούν, αφού έχουν διαφθαρεί, έχουν χρεοκοπήσει και γενικά έχουν χάσει την αξιοπιστία τους σε όλους τους τομείς.

    Με την πρόφαση αυτή θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μια μη εκλεγμένη κεντρική διοίκηση απο ανθρώπους που θα έρθουν στο προσκήνιο όταν πλέον ο πλανήτης θα... κινδυνεύει άμεσα! Και τι θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα απο μια εξω-γήϊνη εισβολή;
    Μια εισβολή τέτοιου είδους θα «παρέλυε» στην κυριολεξία κάθε «εθνικό» ή «αντιπαγκοσμιοποιητικό» αντανακλαστικό της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων, που θα καλούνταν να αμυνθούν.
    Ετσι όλοι θα αποδέχονταν σαν «σωτήρες» τους, εκείνουν που έβγαιναν μπροστά και θα πρότειναν μια παγκόσμια συμμαχία, με σκοπό την σωτηρία όλων μας.
    Ακόμη και αν οι «εξω-γήϊνοι» δεν ήταν εχθρικοί προς εμάς και πάλι θα χρειαζόταν μια παγκόσμια διοίκηση.
    Η κοινή γνώμη προετοιμάζεται για μια τέτοιου είδους εισβολή μέσω των ταινιών του Χόλυγουντ όπως επίσης και για μια τεράστια καταστροφή που θα προέρχεται απο το διάστημα. Ηλιακή καταιγίδα, θανατηφόρες ακτίνες, κομήτες, που θα είχαν καταστροφικές συνέπειες για την ζωή στη Γη.
    Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για το "Πρόγραμμα της Κυανής Ακτίνας"(Blue Beam Project) ολογράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν π.χ στον Ουρανό για την χειραγώγηση των ανθρώπων.
    Υπάρχουν πολλές πηγές που μπορεί κανείς να αναζητήσει στο διαδίκτυο για περαιτέρω πληροφορίες.
    Το θέμα είναι τι αληθεύει τελικώς; Τι πρέπει να πιστέψουμε; Πού υπάρχει η αλήθεια και που το ψέμα; Ειμαστε τελικά εμείς σε θέση να αποκαλύψουμε τι κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγνώμη απο βιασύνη δεν έγραψα την "ταυτότητα μου"
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Χίλονα, το Blue Beam Project είναι ένα πρόγραμμα ολογραμματικής προβολής στον ουράνιο θόλο, όπου υπάρχει η δυνατότητα να προβάλλονται με αληθοφανή τρόπο (όχι όμως και τέλειο) τρισδιάστατες εικόνες αλλά και ήχοι. Πηγές από projectors υπάρχουν στην επιφάνεια της γης αλλά και σε δορυφόρους που βρίσκονται σε τροχιά. Ένας συνδυασμός προβολών από κάτω και από πάνω, μπορεί να δίδει αυτήν την τρισδιάστατη εικόνα. Επίσης εκτός των προβολών στον ουράνιο θόλο, μπορεί να προβληθεί και στην επιφάνεια, όπως π.χ. ένας άνθρωπος που θα περπατά δίπλα μας και ξαφνικά θα μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο ή θα εξαφανίζεται και θα επανεμφανίζεται…κτλ.! Η δυνατότητα αυτή αποτελεί τεχνολογικό επίτευγμα στην υπηρεσία των σχεδίων της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, που όπως πολύ καλά λες (και ακριβώς όπως το αναλύεις) μεθοδεύει τις εξελίξεις προς τον τελικό της στόχο.
      Με μία διαφορά όμως και εδώ είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ:
      Η μεθόδευση της παρουσίασης εξωγήινης επίθεσης μέσω του Blue Beam Project, δεν αποσκοπεί ακριβώς στην παραπλάνηση των μαζών με εικονική-επίπλαστη πραγματικότητα!
      Αντίθετα, σκοπεύουν να παραποιήσουν μέσω αυτού του προγράμματος, την επικείμενη διεξαγωγή ουράνιων και επίγειων μαχών με τον αφιχθέντα στόλο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας (όπως αυτή αναφέρεται στα κείμενα της Ο.Ε.Α.) και να αλλοιώσουν τους πραγματικούς σκοπούς των «εισβολέων». Ναι, επιθυμούν την άμεση ίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης, ακριβώς γιατί η επικείμενη αντιπαράθεση με τους Γαλαξιακούς, τους φέρνει σε δεινή αμυντική θέση, έναντι σε πολύ ισχυρότερους αντιπάλους. Επιδιώκουν την συσπείρωση δυνάμεων και τον απόλυτο και καθολικό έλεγχο της ανθρωπότητος, ώστε να δημιουργήσουν ισοδύναμο τετελεσμένο σε σχέση με το επιδιωκόμενο από τους Γαλαξιακούς. Θέλουν να αποτρέψουν την ήττα, ακόμη και αν θυσιάσουν όλη την ανθρωπότητα.
      Έτσι, η νόθευση που ετοιμάζουν, όπως η προβολή «θεϊκών» οντοτήτων (για παγκόσμια επιβολή της νέας θρησκείας), αλλά προπαντός η παραποίηση των εξελίξεων που επίκεινται, με προκαταβολικές (ψευδής) ενέργειες και συμπλοκές δήθεν γήινων (οι καλοί) με δήθεν εξωγήινους (οι κακοί), θα αποτελέσει εργαλείο προβοκάτσιας προς όφελος της δικής τους πλευράς… Θέλουν τους ανθρώπους απόλυτα ελεγχόμενους από αυτούς, ώστε οι «άλλοι» να αναιρέσουν τον λόγο επεμβάσεως και αναβαθμίσεως του είδους μας.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.