Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ιχώρ: μύθος ή πραγματικότητα;




Ποιοί ήταν πραγματικά οι Θεοί της Αρχαίας Ελλάδας, ήταν απλώς σύμβολα ή αληθινά υπερδύναμα όντα; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά επιχειρήματα ικανά να μας πείσουν ότι οι θεοί των Αρχαίων Ελλήνων ήταν σύμβολα, όπως υποστήριζε και μια μεγάλη μερίδα φιλοσόφων, οι Στωικοί, οι οποίοι πίστευαν ότι οι μύθοι δεν έχουν κυριολεκτική σημασία αλλά αντίθετα παρουσιάζουν αλληγορικές διηγήσεις, χρήσιμες για την καθημερινότητα των ανθρώπων.
Υπάρχει περίπτωση να ισχύει το αντίθετο; Σε ολόκληρη την Ελληνική γραμματεία, οποιοσδήποτε μπορεί να ανακαλύψει μια ατελείωτη σειρά από παράδοξες και μεταφυσικές εμπειρίες, που οι θνητοί πρόγονοί μας τις απέδωσαν στους αθάνατους θεούς τους. Επίσης υπάρχει μια παραφυσική λεπτομέρια που ίσως αποτελεί κλειδί για την διατύπωση της αληθινής φύσης των αρχαίων θεών.
Μέσα στην μυθολογία υπάρχουν αμέτρητες αναφορές σχετικά με μιά ουσία ονόματι Ιχώρ που έρρεε στις φλέβες των Θεών και ήταν γαλαζόχρωμη.


Η ουσία Ιχώρ αναφέρεται από τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό,τον Αριστοτέλη,τον Πυθαγόρα κ.α. Ο Όμηρος αναφέρει: (ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405). “ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν”.
Ο Πλάτωνας (Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3) “ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα”.
Ο Πυθαγόρας επίσης αναφέρει περί «θείας ουσίας» στο αίμα των Ελλήνων που προστατεύει τους
φέροντες από αλλοίωση ή μετάλλαξη του γενετικού τους κώδικα.
Επίσης, στην μυθολογία γίνεται μια αναφορά για έναν μυθικό φύλακα της Κρήτης,τον Τάλω, που ήταν κατασκευασμένος από χαλκό από τον θεό Ήφαιστο και μέσα του έρεε ιχώρ (θα μπορούσε να ήταν ένα είδος καυσίμου;)!
Πρόκειται σύμφωνα με αναφορές για μία ζωογόνο ουσία που είναι αθάνατη, άφθαρτη, δεν υπόκειται στούς νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης, έχει την ιδιότητα να πυρακτώνεται, να παρέχει τεράστια δύναμη και δύναται να κληροδοτηθεί από τον πατέρα.

Έτσι, αν θεωρήσουμε ότι οι θεοί ήταν όντα υπαρκτά και ενώθηκαν με τους ανθρώπους τοτε σύμφωνα με τις αναφορές, τα παιδία που προέκυπταν από την ένωση θεών και θνητών είχαν είτε γαλάζιο αίμα είτε κόκκινο. Όσα παιδιά είχαν γαλάζιο αίμα,ήταν ημίθεοι και όσα παιδιά είχαν κόκκινο, διέθεταν ανενεργό ιχώρ, όπως εξακολουθούν να έχουν και σήμερα οι απόγονοι της ένωσης των ανθρώπων με τους θεόυς, οι Έλληνες. Ο ιχώρ ακόμη, λέγεται ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί στο αίμα και να το μετατρέψει από κόκκινο σε γαλάζιο (ποια θα ήταν η συνέπεια;).
  Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό Γάλλοι βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στό DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς (θα μπορούσε να ήταν ο Ιχώρ;). Επίσης σύμφωνα με έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας, τo DNA των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά φυλή που δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους.
  Σίγουρα όμως, δεν θα υπήρχαν τόσες πολλές αναφορές (μυθολογία,φιλόσοφοι) αν δεν υπήρχε ένα στήριγμα ώστε να βασιστεί η θεωρία του ιχώρ (όπως λένε όπου υπάρχει καπνός,υπάρχει και φωτιά). Γιατί όμως ο ιχώρ που υποστηρίζεται από πολλούς, βρίσκεται στο αίμα των Ελλήνων ανενεργός; Μήπως περιμένει μια αφύπνιση;


ΠΗΓΗ   http://www.apocalypsejohn.com/


16 σχόλια:

  1. Καλημέρα σε όλους!
    Απαντώ στον Χίλων από την χθεσινή του τοποθέτηση:

    Φίλε Χίλων,
    ο ανθρώπινος νους, δεν είναι ο οργανικός εγκέφαλος ή κοινώς μυαλό, αλλά είναι η νόηση! Η διάνοια δηλαδή. Είναι το αποκύημα της εγκεφαλικής λειτουργίας. Από αυτήν προέρχεται η λογική και τα παράγωγά της (λόγος, κρίση, επιστήμη, σοφία, κτλ.). Η μνήμη είναι μια λειτουργία στην διάταξη του εγκεφάλου, εργαλείο του νου. Ο νους είναι που σκέπτεται, αναλύει, επεξεργάζεται. Ο ψυχικός πόνος, η ελπίδα, η χαρά, το μίσος, η ευχαρίστηση, η θέληση, η πίστη, είναι εκφράσεις ψυχικές οι οποίες διέρχονται μέσω του νου και στην συνέχεια εκφράζονται, αλλά μέσα από τα «φίλτρα» της λογικής (του νου δηλαδή). Για τον λόγο αυτό υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους επειδή ο νους τους λειτουργεί ανασταλτικά. Η εσωστρέφεια οφείλεται και σε αυτό τον λόγο.
    Η ψυχή, μια ανώτερη πλευρά της ατομικής μας φύσης, συνδέεται άμεσα με το υλικό μας σώμα και δεν νοείται «ζωή» χωρίς αυτή την σύνδεση! Η ψυχή λειτουργεί διαδραστικά με το σώμα και εκδηλώνεται μέσω αυτού, όμως η λογική είναι, ας πούμε, το όργανο της ψυχής που της επιτρέπει να εκδηλώνεται μέσα στον υλικό κόσμο, με απώτερο σκοπό να κατανοήσει την φύση του (ανθρώπου). Πάλι δηλαδή μιλάμε για την αυτογνωσία. Το πνεύμα είναι άλλο πράγμα, δεν είναι η ψυχή! Το πνεύμα είναι το ανώτατο μέρος της φύσης μας, με το οποίο η επαφή μας είναι το ζητούμενο και το οποίο (πνεύμα) έχει απ’ ευθείας σύνδεση με την δημιουργό αιτία. Είναι μια ακτίδα του συμπαντικού λόγου. Το πνεύμα δεν συνδέεται άμεσα με το σώμα, αλλά μόνο με την ψυχή. Το πνεύμα δεν έχει ανάγκη έκφρασης μέσω του σώματος όπως η ψυχή. Το πρόβλημα είναι η τροχοπέδη που βάζει η ατελής συνειδητή λειτουργία του νου (η λογική δηλαδή) σε άλλο, παράλληλο «εργαλείο» της ψυχής, αυτό της διαίσθησης. Περί αυτού ο λόγος στο άρθρο φίλε μου Χίλων. Η λογική και η διαίσθηση είναι δύο εργαλεία της ψυχής μας, στον αγώνα της αυτεπίγνωσης. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καταργούμε το ένα στο όνομα του άλλου. Χρειαζόμαστε και τα δύο.
    Καλημέρα.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε Λύκιε
      Νομίζω ότι οι έννοιες ανθρώπινος νούς, διάνοια, λογική, ψυχή, πνεύμα δεν είναι τελικά τόσο απλό να τις εξηγήσει κάποιος. Και γιατί το λέω αυτό.
      Όλα ξεκινάνε από την σημασία που θα προσδώσεις στην έννοια Ψυχή.
      Καταρχήν θα συμφωνήσω ότι η ψυχή συνδέεται άμεσα με το υλικό μας σώμα, αφού είναι ένα από τα εργαλεία της ψυχής. Όμως μια ψυχή κατά το ταξίδι της προς το Υλικό επίπεδο δανείζεται ένα περίβλημα ή σώμα με αποτέλεσμα εβρισκόμενη πάνω στη γή να περιβάλλεται απο ένα Νοητικό, ένα Αστρικό και ένα Υλικό ή Γήινο σώμα. Τα περιβλήματα αυτά της ψυχής, δεν είναι τίποτα περισσότερο από άψυχα εργαλεία που χρησιμεύουν στην ψυχή για να επικοινωνεί και να εργάζεται στα διάφορα Πνευματικά και Υλικά Επίπεδα. Αυτά τα περιβλήματα αναγκάζουν την ψυχή να παραμένει δέσμιά τους μέσα στον Υλικό κόσμο και στα κατώτερα Πνευματικά Επίπεδα.
      Εάν η ψυχή δεν έρθει σε επαφή με τα καλύμματά της για να τους δώσει τη συνειδητότητά της ή όταν κάποτε τα καταλείψει, αυτά παραμένουν σαν αδρανή και νεκρά εργαλεία, όπως ένα κομπιούτερ που δεν είναι συνδεδεμένο με το ρεύμα.
      Ένα απο αυτά τα καλύμματα της ψυχής, το Νοητικό κάλυμμα - εργαλείο, (όπως σου προανέφερα σε προηγούμενο σχόλιο) ο νους δηλαδή, είναι το εργαλείο που παίρνει η ψυχή, καθώς κατευθύνεται προς τον Υλικό κόσμο όταν περνάει μέσα από το Νοητικό Επίπεδο. Ο νους αποτελεί ένα καταπληκτικό κομπιούτερ. Το τελειότερο κομπιούτερ που μπορεί να υπάρξει στη φύση και έχει ένα πρόγραμμα με τρεις επιλογές ώστε η ψυχή με κάθε μία από αυτές τις επιλογές να μπορεί αντίστοιχα να επικοινωνεί με το Νοητικό, το Αστρικό και το Υλικό Επίπεδο.
      Ο νους είναι νεκρός και ανενεργής σαν ένα κομμάτι μέταλλο. Δεν έχει αυτοσυνείδηση ούτε αυτοενέργεια. Δεν είναι ο νους που σκέπτεται, που πονάει, που ευχαριστιέται αλλά για να λειτουργήσει πρέπει να έρθει σε επαφή με την ψυχή και να "εμψυχωθεί" από αυτή. Όταν η ψυχή έρθει σε επαφή με το νου, του δίνει ζωή, του δίνει "συνειδητότητα", δηλαδή την επίγνωση ότι εκείνος, ο νους, είναι μία ξεχωριστή ανεξάρτητη οντότητα.
      Επομένως αντιλαμβανόμαστε την σύζευξη που έχει ο νούς με την ψυχή και την υποταγή που έχει ο νούς στην ψυχή.
      Κατά τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και ο Εγκέφαλος – μαυλό. Ο εγκέφαλος κυβερνάται από το νου, αλλά ο νους δεν κυβερνάται από τον εγκέφαλο.
      Ο εγκέφαλος είναι το όργανο των συγκινήσεων και της συνείδησης, αλλά δεν παράγει ούτε συγκινήσεις, ούτε συνείδηση. Αυτό που είναι λογικό δεν μπορεί να ανασκευαστεί από την άγνοια. Η λογική είναι λογική. Αυτοί που βεβαιώνουν ότι ο εγκέφαλος παράγει σκέψη, συγκίνη¬ση, συνείδηση είναι αγνοούντες .διότι δεν έχουν μελετήσει το νοητικό σώμα
      Αντίστοιχα και η διάνοια. Είναι ένα από τα εργαλεία με την οποία κατανοούμε, διακρίνουμε και αποφασίζουμε.
      Τέλος για το πνεύμα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι είναι το ανώτατο μέρος της φύσης και έχει σύνδεση με την δημιουργό αιτία. Είναι μια ακτίδα του συμπαντικού λόγου.
      Δεν θα συμφωνήσω όμως ότι είναι άλλο πράγμα από την ψυχή. Είναι και αυτό αλληλένδετο.
      Η επικοινωνία της ψυχης με το πνεύμα, της δίνει τη δυνατότητα να βλέπει ξεκάθαρα το δρόμο προς τον δημιουργό μας, πατέρα Θεό μας και ταυτόχρονα φυσικά της δίδεται η δυνα¬τότητα μέσα από την επικοινωνία με το πνεύμα να αντλεί ασύλληπτες συμπαντικές πληρο¬φορίες.
      Τελικώς αντιλαμβανόμαστε ότι ο πυρήνας όλων είναι Ψυχή.
      Ας μην επεκταθώ άλλο διότι νομίζω ότι θα γίνω κουραστικός εάν δεν έχω γίνει ήδη.
      Για το νέο σου αναρτημένο άρθρο θα αναφερθώ κάποια άλλη στιγμή, διότι οι επισημάνσεις μου είναι αρκετές.
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
    2. Φίλε Χίλων,
      πραγματικά με κατέπληξες με τον χειμαρρώδη σου λόγο!
      Σε πολλά σημεία των αιτιάσεών σου ευθυγραμμίζομαι, αφού τα ίδια σου προανέφερα και εγώ. Αλλά ας τα πιάσουμε ένα ένα:
      Πράγματι το υλικό μας σώμα αποτελεί εργαλείο-περίβλημα αναγκαίο για την βιωματική αυτεπίγνωση της συνειδητότητάς μας. Και μάλιστα την κατανόηση του Κόσμου, μέσα από τον νόμο των αντιθέτων (δυαδικότητα).
      Ο νους είναι εργαλείο στην διάθεση της ανώτερης υπόστασής μας, αλλά αυτός είναι οι σκέψεις, ο λόγος, η διάνοια, η λογική. Αυτό σημαίνει νους. Μην τον συγχέεις με τον εγκέφαλο. Ο νους ΔΕΝ είναι ένα «κομμάτι μέταλλο», ούτε «είναι νεκρός» γιατί δεν υφίσταται ως ανεξάρτητος! Δεν είναι ξέχωρο μέλος της ολότητός μας. Λειτουργεί συνδυαστικά με τη ψυχή μας, μιας και σε αυτήν «λογοδοτεί».
      Ο εγκέφαλος είναι ένα βιολογικό όργανο που εντός του διενεργούνται χημικές και ηλεκτρικές διεργασίες. Τίποτε άλλο. Είναι το hardware του υπολογιστή, ενώ το software είναι ο νους. Έγινα καταληπτός; Ας μην προσδίδουμε λοιπόν άμεσα νοητική αξία στον εγκεφαλικό ιστό, αλλά στο αποτέλεσμα των σύνθετων διεργασιών του.
      Τώρα στο θέμα του πνεύματος ενώ αρχικά δείχνεις ότι καταλαβαίνεις και συμφωνείς με τον ορισμό, μετά μου τα μπερδεύεις λιγάκι! Το πνεύμα δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την ψυχή. Είναι ανεξάρτητο μέλος της ολότητός μας, συνδέεται με την ψυχή, αλλά αυτό δεν τα ομογενοποιεί! Το πνευματικό μας σώμα είναι αθάνατο και έχει ως προεκτάσεις του το υφιστάμενο ψυχικό σώμα, το οποίο είναι φθαρτό και θνητό (αλλά όχι με την αντίστοιχη έννοια του φυσικού) και τελευταία προέκταση αποτελεί το παχύ υλικό-φυσικό σώμα (με τις υποκατηγορίες του). Το τελευταίο βεβαίως είναι το πλέον φθαρτό και θνητό. Τέλος για να κλείσουμε την συνοπτική αναφορά μας στην ανατομία της ανθρώπινης φύσης, στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης της εξελικτικής πορείας του ανθρώπου, το υλικό και ψυχικό σώμα χάνονται, αφού δεν έχουν λόγο ύπαρξης πλέον, για να μείνει τελικά το πνεύμα μόνο του σε πλήρη ένωση με το Θείο (συμπαντικό λόγο).
      Όπως αντιλαμβάνεσαι, η ψυχή ΔΕΝ αποτελεί τον «πυρήνα όλων», αλλά αντίθετα ο ρόλος αυτός ανήκει στο πνεύμα. Έτσι είναι η ιεράρχηση των σωμάτων μας… Ελπίζω να λύθηκαν οι απορίες και οι συγχύσεις.
      Το άρθρο σχετικά με το Ιχώρ, δεν είναι δικό μου, όμως μπορούμε να συζητήσουμε και επ’ αυτού.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα φίλε μου Λύκιε.
      Νομίζω τελικά δεν διαφωνούμε και σε πολλά σημεία επί του θέματος. Οι απόψεις μας σχεδόν ταυτίζονται με την μόνη διαφορά ότι εσυ έχεις διαφορετικό και πιο επεξηγηματικό τρόπο γραφής. Ισως εγώ δεν σου έδωσα να καταλάβεις καλά την σημασία των λέξεων. Π.χ. για τον όρο νούς δεν υπενόησα ότι εχει σχέση με τον εγκεφαλο, αντιθέτως τον ανεξαρτητοποίησα. Για να σου δώσω να καταλάβεις θα το θέσω σαν μαθηματική εξίσωση.
      ΝΟΥΣ : Εργαλείο της Ψυχής
      ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ : Εργαλείο του Νου
      ΠΝΕΥΜΑ : Περικλείεται μέσα στην Ψυχή. (Εδώ υπάρχουν ακόμα απορίες...) Θεωρητικά θα αποδεκτώ τα γραφόμενα σου αλλά δεν έχω πιστεί ακόμη για την έννοια "Πνεύμα".
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
    4. Για να μην παρεξηγηθώ η άποψη μου για την φιλοσοφία συμμερίζεται με τα λόγια του ΣΩΚΡΑΤΗ, ότι :
      "Η φιλοσοφία δεν είναι κατοχή γνώσεων, αλλά συνεχής έρευνα αναφερόμενη όχι σε έναν περιορισμένο κύκλο θεμάτων αλλά στην ανθρώπινη ζωή γενικώς. Η φιλοσοφία είναι ο έρως και η εκζήτηση της γνώσεως. Η κατάσταση που διεγείρει στον άνθρωπο την ορμή για φιλοσοφική έρευνα, είναι η απορία. Γι’ αυτό ρωτώ τους πάντες, αλλά συνήθως αποκρίσεις δεν δίδω, διότι δεν είμαι κάτοχος γνώσεων, γι’ αυτό και έχω πολλές απορίες, και γι’ αυτό φιλοσοφώ..."
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
    5. Φίλε Χίλων,
      το πνεύμα δεν περικλείεται στην ψυχή! Αν θες να το θέσεις έτσι, το πνεύμα περικλείει (περιλαμβάνει ως προεκτάσεις του) την ψυχή και το σώμα. Δες ένα παράδειγμα:
      Σκέψου πως είναι μιά πτυσσόμενη κεραία ραδιoφώνου. Το παχύτερο μέρος εσωκλείει το λίγο λεπτότερο, που περικλείει το αμέσως λεπτότερο και ούτω καθ' εξής. Αν η κεραία είναι «κλειστή» βλέπουμε μόνο το παχύτερο μέλος της. Αν την αναπτύξουμε (προεκτείνουμε), τότε αυτή επιμηκύνεται (προεκτείνεται) γεωμετρικά και ιεραρχικά από το αμέσως λεπτότερο του αρχικού μέλους προς τα λεπτότερα. Λοιπόν, το παχύτερο μέλος είναι το πνεύμα, το αμέσως επόμενο είναι η ψυχή και τα επόμενα είναι οι διάφορες υποκατηγορίες πύκνωσης μέχρι το παχύτερο υλικό μας σώμα (τελευταίο τμήμα). Ελπίζω αυτή την φορά να έγινα πιο κατανοητός.
      Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις βασικές έννοιες της φιλοσοφίας όσον αφορά την ανθρώπινη υπόσταση, διότι αν δεν συμφωνήσουμε σε αυτές δεν μπορούμε να επεκταθούμε σε βαθύτερες έννοιες.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    6. Ο Σωκράτης εννοεί ότι η διαρκής αναζήτηση της Αλήθειας και η κατάκτηση της Γνώσης, τον οδηγούν σε διαρκώς αυξανόμενες απορίες οι οποίες τελικά του αποδεικνύουν το πόσο μακριά είναι από την απόλυτη Γνώση και πως όσα και αν μαθαίνει, ποτέ δεν είναι αρκετά! Παρότι οι γνώσεις του ήταν τεράστιες, αποδεικνύει την αξία της ταπεινοφροσύνης, καθότι μόνο αυτή αξίζει στο πεπερασμένων δυνατοτήτων μυαλό μας.
      Ας το δούμε λίγο με μαθηματικούς όρους:
      Αν ορίσουμε ως σύνολο το Όλον, δηλαδή την Δημιουργία (την εκπεφρασμένη μορφή του Θεού), τότε εμείς οι άνθρωποι ως δημιουργήματά Του, είμαστε γνήσια υποσύνολα αυτού του συνόλου, σωστά;
      Ως γνήσια υποσύνολα είμαστε μέρος του συνόλου. Τα όρια που ορίζουν το υποσύνολο (εμάς δηλαδή) μας περιορίζουν στην αντίληψη του εαυτού μας στην καλύτερη περίπτωση. Γνωρίζουμε δηλαδή το περιεχόμενο του εαυτού μας, αφού είμαστε εμείς! Ως γνήσιο όμως υποσύνολο και έχοντας επίγνωση του εαυτού μας, έχουμε και μερική επίγνωση της Πρωταρχικής Αιτίας, δηλαδή του περιεχομένου του συνόλου.
      Μπορούμε ποτέ να έχουμε απόλυτη και ολοκληρωτική επίγνωση του περιεχομένου του συνόλου, αφού αυτό ξεπερνά τα όρια του δικού μας χώρου; Μπορούμε να ξέρουμε μέχρι που φθάνουν τα όρια του συνόλου;
      Μπορούμε να έχουμε μερική άποψη (από τον εαυτό μας) και εξ αυτού να συμπεράνουμε και το περιεχόμενου του συνόλου που μας περιβάλλει;
      Θα είναι ποτέ ασφαλές ένα τέτοιο συμπέρασμα;
      Τα μαθηματικά, αποκλείουν μια τέτοια περίπτωση!
      Άρα ποτέ δεν θα μπορέσουμε ως υφιστάμενες οντότητες να κατανοήσουμε πλήρως με τον νου και την λογική το υπέρτερο, αυτό δηλαδή που μας γέννησε, την Γεννησιουργό Αιτία, αλλά ούτε και όλες τις εκφάνσεις της στο άπειρο!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΛΥΚΕ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ.
    ΕΔΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΛΑΣΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩΣΑ ΜΑΧΗ ΤΟ ΠΡΩΙ.
    ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΡΣΙΝΟΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ.
    ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΣ ΕΣΥ ΔΟΥΛΟΣ ΣΟΥ.
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΜΩΣ ΑΡΣΙΝΟΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ;
    Ο.Κ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΜΑ ΤΟΥ ΧΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ.
    ΚΟΙΝΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.
    ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ!!!!!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΙΑΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!
    ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.
    ΑΡΣΙΝΟΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΥΚΕ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
    ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!!!!
    ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.
    ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ;
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΟΡΑΤΕ

    Που πας ;

    0-0
    0-0
    0-0
    0-0

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρααααααααααααααααα

    Σε όλους σας .

    ΛΥΚΙΕ

    Φίλε συμμερίζομαι απόλυτα την άποψή σου για τους υβριστές .

    Καιροί δοτοί
    καιροί δοτών ανθρώπων ( είπε ένας φίλος )

    Φίλε , έλα που όμως κάποιες φορές δεν αντέχεις τις απειλές και τις ύβρεις που σου προσάπτουν .

    Είμαστε και Μεσογειακός λαός έτσι ; ______ :)

    Εγώ όμως έχω αυτοσκοπό να μην βρίζω , αλλά να χρησιμοποιώ άλλες μεθόδους έναντι των υβριστών .

    Δεν μπορείς να δεχθείς ότι σε ένα μπλόγκ που μπαίνουν και ανήλικοι , ο κάθε ένας μπορεί να πει το κοντό και το μακρύ του .


    Και για αυτό μου αρέσει να μπαίνω εδώ μέσα για την πρώτη καλημέρα .

    Δεν θέλω να σε κουράζω άλλο , μα μου αρέσει πως έχεις στήσει όλο το σκηνικό , που δεν επιτρέπονται βρισιές και ο ίδιος δείχνεις την " πόρτα εξόδου " στους κακοθελητές .... : )

    Αυτό σε τιμά ιδιαίτερα .........

    0-0
    0-0
    0-0
    0-0

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΟΡΑΤΗ, καλημέρα και καλή προπόνηση! Νους υγιής εν σώματι υγιεί.
    Αφού λοιπόν εδώ βγάζεις τον «καλό» σου εαυτό, είσαι Ο.Κ. ! Αλλού βγάζε τον «άλλο» σου εαυτό όπως θες… Η παραίνεσή μου για μη σπατάλη δυνάμεων μάχης σε ανούσιες προστριβές, απευθύνεται σε όλους και είναι σημαντική και από ηθικής πλευράς αλλά και από στρατηγικής. Διατηρήστε δυνάμεις για τις επικείμενες μεγάλες μάχες που θα κληθούμε να διεξάγουμε. Η ώρα είναι κοντά… Κρατείστε δυνάμεις για την μεγάλη στιγμή, μην αναλώνεστε από τώρα! Κάποιοι από σας θα είναι σπουδαίοι πολεμιστές, μην χάσετε από τώρα το πλεονέκτημα.
    ΧΑΚΑ φίλε μου, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Νομίζω ότι και εσείς θέλετε αυτόν τον χώρο καθαρό και αξιοπρεπή. Άρα η «σκληρή» μου τακτική, εκφράζει την βούληση και το πνεύμα όλων των φίλων του blog αυτού. Τα περί μεσογειακού ταμπεραμέντου, είναι δεκτά και κατανοητά! Και εγώ τέτοιος είμαι! Όμως προσπαθώ να απαρνηθώ την θυμική μου φύση και να ξεπεράσω τα όρια του μέσου ανθρώπου. Σε αυτή την προσπάθεια, κάθε πρόκληση είναι ευκαιρία για εσωτερική μάχη με τον «χαμηλό» μας εαυτό.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ.
    ΑΡΣΙΝΟΗ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ ΙΝΤΕΡΝΙΑΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!
    ΛΥΚΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΡΑΤΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.