Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ;

Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.

  Ο άνθρωπος ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώα της φύσης για την ικανότητά του να προσαρμόζει το περιβάλλον στα δικά του μέτρα, αντί να προσαρμόζεται αυτός στα μέτρα του περιβάλλοντος. Αυτή του την ικανότητα την οφείλει στην ευφυΐα του εγκεφάλου του, την λογική!
  Η λογική λοιπόν, είναι το «όπλο» μας στον αγώνα επιβίωσης και είναι αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε από τα υπόλοιπα όντα της φύσης και να κυριαρχήσουμε σε αυτήν. Το τρομερό αυτό πλεονέκτημα, μας έκανε όχι μόνο κυρίαρχους αλλά και ρυθμιστές στην βιόσφαιρα του πλανήτη…
  Όμως, όπως κάθε όπλο έχει διττή ικανότητα δηλαδή να πλήττει τον αντίπαλο, αλλά να πλήττει και τον χρήστη, έτσι και το όπλο-λογική, μπορεί άλλοτε να μας βοηθά και άλλοτε να μας βλάπτει.
  Η λογική είναι ένα όπλο ατελές! Δεν είναι το τέλειο όπλο. Είναι ένα όπλο-παγίδα! Γιατί;
  Όλα ξεκινάνε από τον νου μας,  την στιγμή που γεννιόμαστε. Αν και ο νους μας έχει κάποιες εγγενώς εγκατεστημένες προδιαγραφές και δυνατότητες, πρέπει να δομηθεί η αντίληψη του περιβάλλοντος χώρου από την αρχή. Αυτό συμβαίνει από τα πρώτα ερεθίσματα-πληροφορίες που φθάνουν στον εγκέφαλο από τις πέντε μας αισθήσεις. Εκεί δημιουργούνται οι πρώτες βασικές εγκεφαλικές συνάψεις. Δηλαδή νέοι νευρώνες, οι οποίοι περιπλέκονται συνδέοντας τμήματα του εγκεφάλου. Έτσι κάθε σύναψη αντιστοιχεί στην δόμηση μιάς αντίληψης! Μία σειρά αντιλήψεων υποδέχεται τα δεδομένα τα οποία εγκαθίστανται στην μνήμη. Η μνήμη και η εγγενής ικανότητα του ανθρώπινου νου, εκκινεί την λογική. Επεξεργασία δηλαδή των προσλαμβανομένων πληροφοριών, δημιουργία παραγόμενων συμπερασμάτων, σκέψεων, ιδεών, που μας οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα τα οποία προδιαγράφουν τις επόμενες ενέργειές μας, οι οποίες με την σειρά τους προσφέρουν νέες εμπειρίες-δεδομένα, που κι αυτά θα γίνουν αντικείμενο λογικής επεξεργασίας για το μέλλον!
  Ωραία, και που είναι η «παγίδα»;
Η «παγίδα» είναι στις πηγές των αρχικών πληροφοριών, οι οποίες ξεκίνησαν την δόμηση των εγκεφαλικών συνάψεων. Αυτές οι πηγές, δεν είναι άλλες -όπως είπαμε- από τις πέντε μας αισθήσεις. Όραση, ακοή, αφή, γεύση και όσφρηση. Πέντε όργανα-αισθητήρες. Αυτά είναι κατασκευασμένα ώστε να προσλαμβάνουν τα πεδία συχνοτήτων-κραδασμικοτήτων που μας περιβάλλουν και να τα στέλνουν στον εγκέφαλο. Το αφτί προσλαμβάνει συχνότητες εύρους από 16 έως 20.000 Ηz.  Η όραση από 429x1012 Hz έως 750x1012 Hz.  Η όσφρηση μας επιτρέπει να ξεχωρίζουμε μέχρι 2.500 οσμές μόνο, από 400 οσφρητικούς υποδοχείς της μύτης μας αναλόγως της «υπογραφής» που αφήνουν οι κβαντικές ταλαντώσεις κάθε μορίου, δηλαδή της ιδιοσυχνότητάς του. Η γεύση προσλαμβάνει μέχρι 10.000 γευστικά ερεθίσματα (από τους γευστικούς κάλυκες) πάλι από την «υπογραφή» της ιδιοσυχνότητας των μορίων που έρχονται σε επαφή με την γλώσσα μας. Τέλος η αφή μας, αντιλαμβάνεται την υφή των πραγμάτων που μας περιβάλλουν αναλόγως την αντίσταση που προβάλουν στην πύκνωση της δικής μας ύλης (σώματος), δηλαδή αραιότερη ή πυκνότερη ιδιοσυστασία, άρα και πάλι την κβαντική ταλάντωση των μορίων της ύλης.
 Τι είδαμε μέχρι τώρα;
Είδαμε ότι αυτά που μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε, περιορίζονται από τις δυνατότητες των πέντε αισθήσεών μας. Ένα τεράστιο εύρος συχνοτήτων της ύλης (και όχι μόνο) είναι έξω από τις δυνατότητες πρόσληψης των αισθητηρίων οργάνων μας.
Αυτό τι σημαίνει;
Αυτό σημαίνει ότι ένα τεράστιο μέρος του περιβάλλοντος χώρου μας δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε, αν και υπάρχει δίπλα μας, που μάλιστα μπορεί και να μας επηρεάζει. Για παράδειγμα, οι ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που υπάρχει γύρω μας, οι υπόηχοι και οι υπέρηχοι, το υπεριώδες και υπέρυθρο φως, οι σκεπτομορφές και άλλα φυσικά φαινόμενα, απλά για το μυαλό μας δεν υπάρχουν, αφού δεν μπορεί να τα προσλάβει άμεσα από τις αισθήσεις. Αν όμως βάλουμε ένα τεχνολογικό βοήθημα να προσλάβει συχνότητες που είναι έξω από τις δυνατότητες των οργάνων μας και τις μετατρέψει σε συχνότητες που είναι αντιληπτές (π.χ. μια τηλεόραση, ένα κινητό τηλέφωνο κτλ.), τότε ανακαλύπτουμε το προφανές: την αναπηρία μας στην κατανόηση της φύσης, στο σύνολο της ύπαρξής της. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι περιορισμένες δυνατότητες του σώματός μας, εμποδίζουν τον νου μας να γνωρίσει την Δημιουργία στο σύνολό της.
  Έτσι, αφού η λογική μας δομήθηκε μαθαίνοντας να αποδέχεται ως δεδομένο τον κόσμο που αντιλαμβάνεται μέσω των αισθήσεων και παράγει σκέψη, ιδέα και σοφία, οτιδήποτε θα ανέτρεπε αυτήν την παραδοχή, αυτομάτως θεωρείται παράλογο ή εξω-λογικό! Κάθε αναφορά στο εξω-λογικό θεωρείται και «υπερβατικό» και αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη, καθότι δεν είναι εύκολα επαληθεύσιμο ή αποδείξιμο.
 Φθάνουμε δηλαδή στο σημείο να αρνούμαστε να αποδεχθούμε έννοιες υπαρκτές της φυσικής νομοτέλειας, επειδή η λογική μας εμποδίζει. Μια λογική όμως λειψή. Μια λογική που έχει περιορισμένη αντίληψη, λόγω της ψευδαίσθησης ότι ο κόσμος είναι ΜΟΝΟ αυτός που αναγνωρίζεται και επαληθεύεται από τις πέντε αισθήσεις.
 Εδώ τίθεται ένα σπουδαίο ερώτημα:
- Ο Δημιουργός που έδωσε την ιδιαιτερότητα της έλλογης νόησης στον άνθρωπο,   γιατί να του στέρησε την ικανότητα της ευρείας αντίληψης του κόσμου;
Μήπως όμως ο Δημιουργός, εκτός της λογικής (και του λόγου) έδωσε πράγματι και κάτι άλλο; Κάποια εξωαισθητήρια αντιληπτική ικανότητα; Κάποια ικανότητα να αντιλαμβάνεται πράγματα του περιβάλλοντος που δεν μπορούν οι περιορισμένες μας πέντε αισθήσεις;
  Ναι φίλοι μου! Ο Δημιουργός-Θεός προίκισε τον άνθρωπο και με άλλα «όπλα» εκτός της λογικής. Του έδωσε την διαίσθηση! Την υπεραίσθηση δηλαδή η οποία δεν περνά από την διαδικασία της συνειδητής λογικής, αλλά βρίσκει πρόσφορο πεδίο έκφρασης στο ασυνείδητο ή το υπερσυνειδητό. Προέρχεται από κει!  Είναι η «έκτη» αίσθηση που μας φωτίζει πλευρές του κόσμου, που η λογική μας δεν μπορεί να αντιληφθεί. Επειδή δεν περνά από τα «φίλτρα» αντίληψης του συνειδητού για τον χωρόχρονο, κινείται έξω απ’ αυτόν! Αντιλαμβάνεται καλύτερα από τον πεπερασμένο νου, την πραγματική έννοια του μη γραμμικού χρόνου. Και όχι μόνο, αλλά κινείται μέσα σε αυτόν! Είναι αδέσμευτη αίσθηση…
Αντιλαμβάνεται πεδία συχνοτήτων που είναι απαγορευμένα στις συμβατικές μας αισθήσεις. Μπορεί να προ-δεί (προαίσθηση), να προβλέψει δηλαδή επερχόμενες καταστάσεις και να μας προειδοποιεί. Πως όμως, αφού ο δίαυλος επικοινωνίας με τον συνειδητό νου έχει κοπεί; Κόπηκε γιατί ο «ξερόλας» νους της λογικής, δεν την αποδέχεται… Δεν την αναγνωρίζει γιατί δεν μπορεί να την επαληθεύσει. Γιατί ο λογικός νους, έχει όρια.
  Η υπερβατική μας φύση λοιπόν, το υπερσυνειδητό μας, το κομμάτι δηλαδή του ανώτερου εαυτού μας, έχει βρει τον τρόπο να επικοινωνεί με το συνειδητό! Έναν πλάγιο τρόπο: τα όνειρα! Εκεί υπάρχει η ασφάλεια της άμβλυνσης της συνειδητότητας, η οποία υποχωρεί αφήνοντας χώρο για πιο ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Εκεί οι λογικές αναστολές κάμπτονται. Και εκεί πλέον αρχίζει η επαφή με την υπεραίσθηση και τον ανώτερο εαυτό μας. Μέχρι να ξυπνήσουμε. Τότε, επανέρχεται η λογική η οποία αναιρεί από την μνήμη τα «παράλογα» αυτά βιώματα, αφού αδυνατεί να τα ερμηνεύσει και τα απαξιώνει.
  Παρόλα αυτά, η διαίσθηση υπάρχει πάντοτε μέσα μας και προσπαθεί να βρει στιγμιαία διαύλους επικοινωνίας με την συνείδησή μας, αλλά πάντα βρίσκει «τοίχο» στην λογική.
  Έτσι, συνειδητά ακρωτηριάζουμε τον εαυτό μας από την φυσική μας δυνατότητα να επικοινωνούμε με την φύση και το περιβάλλον και περιορίζουμε την εξέλιξή μας δραστικά. Μάθαμε να ζούμε μισοί.
  Είναι καιρός να ξυπνήσουμε από την λήθη και την ψευδαίσθηση της περιορισμένης γνώσης που μας παρέχει η λογική και να ανοίξουμε το «τρίτο μάτι» μας στον κόσμο. Τον αληθινό κόσμο!
  Ας αφήσουμε λίγο την διαίσθησή μας να επικοινωνήσει μαζί μας. Έχει πολλά να μας πει. Ας της δείξουμε ακόμη και λίγη εμπιστοσύνη. Δεν θα μας διαψεύσει. Όσο περισσότερο την εμπιστευόμαστε, τόσο πιο αποκαλυπτική θα είναι μαζί μας.
Με μέτρο! Το ιδανικό είναι να ισορροπήσουμε την θέση μας, μεταξύ λογικής και διαίσθησης.  Όσοι το καταφέρουν, θα ξέρουν ότι ανοίγουν νέο και μεγαλύτερο δρόμο μπροστά τους, για την εξέλιξη και την αυτογνωσία τους.  Διευρύνουν τα όρια της κατανόησης της Φύσης και της Δημιουργίας και ανοίγουν δρόμο προς την Θεία Σοφία και το Φως!
ΛΥΚΙΟΣ.

Στον χώρο των σχολίων συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
Αίσθηση & Υπεραίσθηση, Ψυχοπαθολογικές συμπεριφορές, Αντικριστά Έψιλον, Ουδείς τέλειος, «Κυνήγι αφύπνισης προβάτων», Αποδυνάμωση του ‘Εγώ’-Αποχή από ανούσιες προστριβές

117 σχόλια:

  1. ΛΥΚΙΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ
    ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ENTONH Η ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ
    ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ
    ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
    ΓΙ ΑΥΤΑ.
    S K I A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βέβαια ΣΚΙΑ πολλοί άνθρωποι έχουν ανεπτυγμένη την διαίσθηση! Ιδίως οι γυναίκες για λόγους που θα αναφέρω εν καιρώ...
    Πάντως όλοι μας έχουμε αυτή την υπεραίσθηση η οποία ίσως να είναι και η σημαντικότερη, αρκεί να την αφήσουμε λίγο πιό ελεύθερη ωστε να μπορεσει να μας αποκαλυφθεί. Τα θαύματα είναι άλλη υπόθεση. Πάντως η πρώτες μας προσπάθειες για επαφή μαζί της, προϋποθέτουν χαλάρωση σωματική και ψυχική.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ» ΠΟΥ ΔΕΧΩΜΑΣΤΕ
    Όλοι έχουμε ακούσει για το συνειδητό και το υποσυνείδητο. Το υποσυνείδητο είναι μια αποθήκη πληροφοριών από την οποία αντλούμε εικόνες ήχους κτλ για να αποκωδικοποιήσουμε κάτι. Π.χ. σπάει ένα γυαλί, τα ηχητικά κύματα τα οποία λαμβάνουν τα αυτιά μας τα στέλνουν στον εγκέφαλο για αποκωδικοποίηση, ο εγκέφαλος τρέχει στην αποθήκη (υποσυνείδητο) βρίσκει τον ίδιο ήχο ή παραπλήσιο από την data base και σχηματίζει την εικόνα ότι είναι ένα γυαλί που έσπασε. Ο Σωκράτης στον «Φαίδωνα» μας δίνει ένα ανάλογο παράδειγμα με την όραση και την οπτική ισότητα.
    Αυτά συμβαίνουν σε επίπεδο αισθητού δηλαδή ύλης, τι γίνεται όμως σε επίπεδο νοητού, δηλαδή καταστάσεων, γεγονότων κτλ;
    Οι επιστήμονες ανακάλυψαν εδώ και πολλά χρόνια ότι ο μέσος άνθρωπος ζει και αντιδρά 95% με το υποσυνείδητο και 5% με το συνειδητό, αυτό δημιουργεί μια καλή ερώτηση: τελικά ζούμε σε έναν υποσυνείδητο κόσμο; (δηλαδή σε ένα Matrix?), επίσης τι θα συνέβαινε αν κάποιοι οι οποίοι γνώριζαν τον μηχανισμό αυτόν, δημιουργούσαν και γέμιζαν με συγκεκριμένες ασύμμετρες εικόνες το υποσυνείδητο μας με σκοπό την επιβολή των σχεδίων τους...; θα συνέβαινε αυτό που ήδη συμβαίνει...
    ΣΕ ΕΝΑ MATRIX ΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΥ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤO ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
    Τα σχολεία Πανεπιστήμια κτλ δεν μας μαθαίνουν τον μηχανισμό με τον οποίο εμείς μόνοι μας θα διακρίνουμε την αλήθεια από το ψεύδος, αλλά μας μαθαίνουν έτοιμες γνώσεις-έννοιες τις οποίες κάποιοι άλλοι έχουν ορίσει γι εμάς, αυτό σημαίνει ότι οικειοποιούμαστε ξένες ιδέες άρα και ξένη προσωπικότητα.

    Ο Σωκράτης στην απολογία του αναφέρει ότι δεν ήταν δάσκαλος και ότι δεν δίδαξε ποτέ τίποτα κανέναν, δεν είχε μαθητές αλλά συνομιλητές, τι εννοούσε; ότι δεν έδωσε έτοιμη γνώση, αλλά έδειχνε τον τρόπο με τον οποίο ο συνομιλητής μόνος του θα δει τον εαυτό του (γνώθι εις εαυτόν), θα ξεχωρίσει το αόριστο από το ορισμένο, θα διακρίνει και θα ξεχωρίσει τις αντίθετες έννοιες που πριν είχε σε σύγχυση μέσα στο μυαλό του, οπότε και την αλήθεια από το ψεύδος.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

    Ο Σωκράτης ήταν ο πρώτος ο οποίος απέδειξε μαθηματικά ότι «η κακία είναι άγνοια» διότι αν τα ανθρωποειδή που χρησιμοποιούν την κακία για να «ανέβουν» κοινωνικά και οικονομικά, κατανοήσουν την πραγματικότητα θα διακρίνουν ότι οι προσπάθειες τους είναι μάταιες, όχι στον υλικό κόσμο αλλά στον ευρύτερο νοητό ο οποίος κατ επέκταση επηρεάζει και τον υλικό.

    Αν σήμερα λοιπόν αυτοί οι κάποιοι χρησιμοποιούν το υποσυνείδητο για να μας γεμίσουν λανθασμένες εικόνες εμείς αντιστεκόμαστε με την Σωκρατική λογική ευρέσεως της αλήθειας όπως υπάρχουν στα Πλατωνικά κείμενα.

    Η αλήθεια είναι,πως οτιδήποτε γύρω μας,θα πρέπει να το επιβεβαιώνουμε ως αλήθεια η ψέμα,σύμφωνα με την διαίσθηση μας,η κοινώς ονομαζόμενη Ψυχή!
    Δηλαδή να "βλέπουμε" με τον Νου της Ψυχής.
    Διότι προέρχεται απο το φως! Από το οποίο όλοι μας είμαστε ένα μικρό κομάτι του.

    Υ.Γ.
    Μου άρεσε το συγκεκριμένο θέμα,το οποίο είδα εντελώς τυχαία,και θέλησα να γράψω κάτι επ'αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μορφέα σε καλοσορίζω!
      Ωραία η ανάπτυξή σου και συμφωνώ. Μιά μικρή διαφορά ως προς τους ορισμούς όμως:
      στο άρθρο αυτό δεν αναφέρομαι στο υποσυνείδητο, αλλά στο υπερσυνειδητό και το ασυνείδητο. Είναι διαφορετικά πράγματα. Η διαίσθηση είναι πράγματι ένα "παράθυρο" που επικοινωνεί την ψυχή μας με το συνειδητό μας!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  4. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!
    ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ Η SKIA;
    ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ;
    ΛΥΚΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΧΙΛΩΝ;
    ΜΜΜΜΜΜΜΜ ΒΡΕ ΠΑΙΖΙ ΜΟΥ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΠΕΙΛΑΖΩ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΥΡ ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΙΑΚΟ ΦΙΛΟ.
    ΚΡΑΤΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΟΝΕ ΜΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΚΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ.
    ΝΟΝΕ ΜΟΥ ΝΤΕΝ ΕΧΩ ΝΥΧΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΛΙΜΑ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΤΥΛ SKIA ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΛΙΓΚ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!
    ΩΡΕ SKIA ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ;
    ΩΧ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ;
    ΝΤΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ΤΣΟΠΑΝΑΚΟ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ.
    ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΩΝ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ;
    ΑΝ ΣΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΒΙΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ.
    ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.

    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!!!!!!
    ΡΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΥΚΕ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ;
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ!!!!!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ είμαι απόψε Αόρατη, σήμερα δεν έχει κυνήγι!
    Γυμναστήριο, διάβασμα και γράψιμο.
    Θα ήθελα να διαβάσεις το αρθράκι αυτό γιατί σε αφορά.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Το μόνο πραγματικά πολύτιμο πράγμα είναι η διαίσθηση»
    Albert Einstain.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΥΚΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΤΩ;
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΝΑΙ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ Η ΚΑΤΑΡΑ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΥΚΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ.
    ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι οι άνθρωποι διαθέτουν την διαίσθηση! Ιδίως εσείς οι γυναίκες, την έχετε περισσότερο ελεύθερη από τους άνδρες. Η γυναίκα είναι περισσότερο διαισθητική παρά "λογική", συγκριτικά πάντα με μας. Δεν είναι ούτε ευλογία, αλλά ούτε και κατάρα... Είναι αναγκαία για την φύση μας και την εξέλιξή μας, αρκεί να βρίσκεται σε αρμονία και ισορροπία με την λογική. Είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λύκιε καλημέρα!

    Αυτός που μπαίνει τώρα τελευταία εδώ και βρίζει αισχρά η κοροϊδεύει, είτε ανωνυμα είτε επώνυμα, είναι ο βλάκας ο μορφέας, που τον καλωσόρισες κιόλας! Ρίξε μια ματιά εδώ

    http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/6_17.html

    κσι θσ καταλάβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρότι γνωρίζω τις πρακτικές του Μορφέα, δεν ακολουθώ την λογική του. Εδώ είναι ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε (ή οποιαδήποτε πτυχή του εαυτού του) επιθυμεί να εκφραστεί πολιτισμένα και "επωνύμως". Ο οποιοσδήποτε παρεκτραπεί και βγάλει τον «κακό» εαυτό του, βλέπει την πόρτα της εξόδου. Ο Μορφέας νομίζω το έχει κατανοήσει αυτό και εδώ θέλησε αυτή την φορά να βγάλει τον «καλό» του εαυτό. Θα ήταν ανακόλουθο για μένα, αν έβλεπα με εμπάθεια και εκδικητικότητα οποιονδήποτε άνθρωπο. Εγώ λοιπόν αποδέχομαι και καλοσωρίζω ΑΥΤΟΝ τον Μορφέα, ο οποίος έχει κάτι να μας πει. Αυτά τα οποία έχει κατά καιρούς πει σε άλλο blog, με αφήνουν αδιάφορο. Δεν είμαι από αυτούς που θίγονται!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. 11:48
      Πως είσαι τόσο σίγουρος για εμένα σε όσα λες;
      Και η διεύθυνση που δίνεις και τα όσα λέω,αναφέροντας την λέξη Λύκος σχετικά με τον υβριστή,εσύ αμέσως έβγαλες το συμπέρασμά σου πως εννοώ τον φίλο Λύκιο.
      Και απορώ φίλε Λύκιε,το πόσο εύκολα βγάζεις αυτό το συμπέρασμα για εμένα,υπονοώντας με ως τον υβριστή του ξυπνήστερε.
      Άν ενδιαφέρεσαι να μάθεις,επιδιώκω και εγώ να αποκαλύψω τον υβριστή, και γι'αυτό δέχομαι τις όποιες συκοφαντίες.
      Μέσα στο κυνηγητό αυτό του υβριστή,παρεκτράπηκα και εγώ,και εξέπεσα στο επίπεδό του. Αυτά όμως συνέβησαν στο παρελθόν.
      Τώρα έχω γίνει καλύτερος κατανοώντας τα λάθη μου που αν΄εφερα προηγουμένως!
      Πάντως να γνωρίζεις πως εγώ δεν είμαι ο υβριστής.
      Απλά επιδίωξα να τον ξεσκεπάσω,και δέχθηκα τις επιθέσεις του,όπως και έκανα ένα λάθος, το να πέσω μερικές φορές στο επίπεδό του.Κάτι πουθ δεν το έχω ξανακάνει εδώ και πολύ καιρό. Και δεν φοβάμαι να μιλήσω ανώνυμα,οπότε και γράφω πάντα ως ....ΜΟΡΦΕΑΣ....
      Είναι Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΦΟΡΆ που "τσιμπάω" στο κολπάκι του υβριστή,ώστε να με κάνει να γράψω ώστε να αποδείξω τι; και σε ποιον; Προτιμώ να ασχολούμαι πάνω σε αυτό το θέμα και να δίνω σημασία πλέον,μόνον σε αυτούς που με γνωρίζουν.

      Διαγραφή
    3. Μορφέα, χαίρομαι αν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφεις! Σε καλωσόρισα και αυτό το εννοώ. Δεν ξέρω τι γίνεται στο Ξυπνήστε ρε και δεν με ενδιαφέρει. Αρνούμαι να μπω στην "λογική" του ελεύθερου υβρεολογίου. Εμενα μου αρκεί που η παρουσία σου εδώ είναι επώνυμη και σοβαρή. Δεν έχω τίποτε εναντίων του Μορφέα που υπογράφει ως Μορφέας. Οι διαβολές που "κάποιος" κάνει στον δικό μου χώρο, απαντώνται άμεσα. Δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν του, η προέλευσή του αλλά ούτε και οι λόγοι που τον οδηγούν σε αυτή την συμπεριφορά.
      Για σένα έχω να πω ότι ο λόγος σου (τουλάχιστον αυτόν που βλέπω εδώ) είναι μεστός, συγκεκρίμενος με άποψη και εντός θέματος. Έτσι λοιπόν είσαι καλοδεχούμενος και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γράφε όποτε θες και για όποια ανάρτηση βρίσκεις ότι έχεις κάτι να πεις. Εμείς πάντα θα σε ακούμε.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Καλώς! Νομίζω πως άρχισε να λύνεται η παρεξήγηση μεταξύ μας.
      Και όποτε κρίνω θα γράφω δικά μου σχόλια.Το σίγουρο είναι ότι θα μπαίνω και θα σε διαβάζω.

      Διαγραφή
  13. ΛΥΚΟΠΟΥΛΟ ΜΠΗΚΑ ΒΑΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ!!!!!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ!!!!!!!!
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΡΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αόρατε δεν πρόκειται για διαμάχη, αλλά για παρακρούσεις ψυχοπαθολογικών προσωπικοτήτων. Μην δίνεις καμία σημασία! Το διαδύκτιο έχει και τα ελαττώματά του. Δυστυχώς, αφού όλοι έχουν πρόσβαση στο διαδύκτιο, υπάρχουν και όλα τα είδη των ανθρώπων. Μέσα σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι ψυχοπαθολογικοί τύποι όλων των ειδών, μερικοί εκ των οποίων είναι επικίνδυνοι. Επικίνδυνοι για τα εν δυνάμει θύματά τους. Έτσι άρρωστοι επιτήδειοι αναζητούν θύματα, τα οποία με επιδέξιους ψυχαναγκαστικούς χειρισμούς, προτρέπουν σε συγκεκριμένες πράξεις (π.χ. αυτοκτονία, σεξουαλική διαστροφή, κτλ.). Τα θύματα αλιεύονται από ομάδες ανθρώπων που είναι ευάλωτες σε επιρροές τέτοιου είδους. Εδώ λοιπόν, δραστηριοποιούνται και τέτοιοι τύποι. Δραστηριοποιούνται επίσης και συμπλεγματικοί, ψυχωσικοί, δισχιδείς και μανιοκαταθλιπτικοί άνθρωποι, οι οποίοι επειδή έχουν πρόβλημα προσαρμογής στην κοινωνία ή είναι απόβλητοι από αυτήν, πίσω από την ψευδαίσθηση της ανωνυμίας (αίσθημα ασφάλειας) βρίσκουν πρόσφορο πεδίο για να εκδικηθούν αυτούς που νομίζουν ότι ευθύνονται για την κατάστασή τους. Έτσι, ηδονίζονται νομίζοντας ότι «κακοποιούν» όλους τους ανθρώπους τους οποίους στην πραγματικότητα ΜΙΣΟΥΝ, αλλά δεν έχουν την δύναμη στην πραγματική ζωή (τετ-α-τετ) να αντιμετωπίσουν. Και λέω ψευδαίσθηση ασφαλείας, γιατί δεν ξέρουν πόσο εύκολα μπορεί να εντοπισθεί το ΙΡ τους και να συλληφθούν σε πραγματικό χρόνο την ώρα που γράφουν. Αυτό όμως που πρέπει να μας χαρακτηρίζει, είναι η ανοχή στους ανθρώπους όλων των ειδών και ιδίως των μειονεκτούντων και ψυχικά αναπήρων. Είναι και δική μας ευθύνη η κατάστασή τους μιας και μέσα στην κοινωνία όλοι λειτουργούμε διαδραστικά. Θα μπορούσα να ασχοληθώ ιδιαιτέρως με άτομα σαν τον εν θέματι και να τα «θεραπεύσω», όμως νομίζω ότι είναι εκ των ουκ άνευ. Ανοχή και αγάπη για όλους, χωρίς να κάνουμε όμως εκπτώσεις στην ηθική μας και τον αυτοσεβασμό μας. Δείχνουμε τα όρια και δρούμε αναλόγως.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ
    ΑΟΡΑΤΟΥΛΑ;ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΥΧΙΑ ΜΑΚΡΥΑ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ
    ΑΛΛΑ ΠΙΛΙΝΓΚ ΚΑΝΩ
    ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΥΚΙΕ ΑΝ ΕΙΜΑΙ
    ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΛΥΚΙΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΣ
    ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ;
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ
    ΛΥΚΙΕ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ;
    Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ;ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΛΩΣ
    ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗ
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ...
    S K I A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλη ΣΚΙΑ, διαβάζοντάς με κάποιος, μπορεί να συμπεράνει διάφορα πράγματα για μένα... Δεν είναι όμως στις προθέσεις μου να δώσω στίγμα της ταυτότητός μου, για τον εξής λόγο:
    Θεωρώ ότι πρέπει να μαθουμε να ανοίγουμε τα αυτιά μας σε διάννοιες και ιδέες, χωρίς να πρέπει να τις κωδικοποιήσουμε και να τις εντάξουμε σε ετικέτες και "κουτάκια". Θέλω να πω ότι στην πραγματικότητα το να προσπαθούμε να εντάξουμε τον άλλον κάπου (κουτάκι), προκειμένου να τον κατανοήσουμε είναι λάθος, γιατί έτσι αποδεχόμαστε τον δογματισμό και μόνο μέσα από αυτόν προσπαθούμε να αντιληφθούμε έννοιες και ανθρώπους. Αυτό είναι αυτοκτονικό και απαξιωτικό για τους ανθρώπους. Τι σημασία θα είχε αν σου έλεγα ότι είμαι καθηγητής φιλοσοφίας ή ψυχολογίας ή πυρηνικός φυσικός ή μανάβης ή ταξιτζής. Θα σχημάτιζες σίγουρα άλλη άποψη για μένα από αυτήν που έχεις ήδη, σωστά; Γιατί να σε επιρρεάσω; Ας έχεις -όπως και εγώ για σένα- την εικόνα που δίνουμε από τον λόγο μας! Συμφωνείς;
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΛΥΚΙΕ;ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΩΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ
    ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
    Η ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
    Η ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.ΘΕΛΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ''ΑΝΘΡΩΠΟΙ''
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    SKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπεννόησα ότι είσαι επιφανειακός άνθρωπος, αλλοίμονο! Ούτε βέβαια αναφέρομαι αποκλειστικώς σε εσένα. Με αφορμή το ερώτημά σου, έκανα μια παράθεση της άποψής μου για το θέμα της κοινωνικής κωδικοποίησης, απευθυνόμενους σε όλους όσους μας διαβάζουν. Αυτό προς άρση παρεξήγησης!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  20. ΔΕ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ
    ΑΠΛΑ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ
    ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ
    SKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. A!KAI ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΕ
    ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΦΙΛ;
    SKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση που μου δείχνεις και είναι αμοιβαία! Κάποια στιγμή θα αναφερθώ διεξοδικά στο θέμα που έθιξες. Τα θαύματα. Όσον αφορά το σύμβολο αυτό που βλέπεις, είναι τα δύο αντικριστά έψιλον με μία τέμνουσα κάθετη ευθεία που σχηματίζει σταυρό. Υπάρχει συμβολισμός πίσω από αυτό, αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι ότι το σχήμα αυτό αποδίδεται ως Ανδρομέδιο σύμβολο που εκφράζει την ισορροπία των αντιθέτων Ε. Στο δεξί μέρος υπάρχει ένα δεξιόστροφο Ε, στο αριστερό μέρος υπάρχει ένα αριστερόστροφο Ε, και το «στέμμα» που δίνουν είναι προς το «απολλώνειο» κέντρο, όπου είναι ο σταυρός (ουδέτερος ισοσκελής σταυρός). Διάβασε για το εν Δελφοίς Ε …
      Τέλος πάντων, απλά εκφράζει την Ελληνική δύναμη της σκέψης και τονίζει την διαφορά της από την διαμετρικά αντίθετα Σιωνιστική (ας την πούμε) σκέψη.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  22. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΟ ΕΝΤΩ;
    SKIA ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ;
    ΛΥΚΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ.
    ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΑ ΧΑ ΛΥΚΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ;
    ΤΑΞΙΤΖΗΣ;
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!
    ΜΑΝΑΒΗΣ;
    ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΜΕ ΑΝΑΒΕΙΣ;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!

    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Την καλησπέρα μου στην όμορφη παρέα του Καταχθονίου Δαίμονος. Γειά σου φίλτατη Αόρατη με τις ωραίες σου ατάκες! Λύκιε τα σέβη μου. Για άλλη μια φορά εντυπωσίασες με τις βαθυστόχαστες σκέψεις σου.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το κακό στον άνθρωπο είναι να σχηματίζει λάθος άποψη για τα πράγματα, για τη θέση του στον κόσμο, για τον προορισμό της ζωής και τελικά να έχει πλάνη για τον εαυτό του. Με άμεση συνέπεια, ο άνθρωπος να προσπαθεί να γίνει κάτι που δεν είναι τόσο σημαντικό και τόσο απαραίτητο, όπως το φαντάζεται και το κακό να γίνεται πιο μεγάλο, αφού οι επιδιώξεις του απαιτούν να ζημιώσει τους άλλους, προκαλούν τη καταστροφή και τελικά το κακό επιστρέφει πίσω στον ίδιο και στα αγαπημένα του πρόσωπα.Μακάρι να είχαμε το γνώθιν σ'αυτόν,να μην χλεύαζουμε τον συνάνθρωπο,να κοιτάζουμε ους εαυτούς μας,τα λάθη,τα πάθη μας,το ψεύτικο προφίλ μας.Αν όλα
    αυτά μπορέσουμε να τα χρησιμοποιείσουμε πρώτα για μας,ίσως γίνουμε άνθρωποι.
    Καλή σας νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε γίνε λίγο πιο σαφής, σε ποιόν αναφέρεται το σχόλιο σου; Εκτιμητέο θα ήταν να έβαζες το ψευδόνυμο σου.
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
    2. Πιό σαφής δεν μπορώ να γίνω,αφού εννοώ τον άνθρωπο, αυτό αγαπητέ κύριε, μας συμπεριλαμβάνει όλους,Θα είμασταν πολύ εγωιστές να νομίζουμε πως είματε τέλειοι.
      Ψευδώνυμο αν βάλω μπορεί, να με χλευάσουν.Γι'αυτό επιτρέψτε μου την ανωνυμία.Έτσι θα μπορώ στον όμορφο χώρο σας,να γράφω άνετα την γνώμη μου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε,
      ο άνθρωπος είναι ατελείς ούτως ή άλλος. Οι αδυναμίες του είναι αυτές τις οποίες μέσα απο την ένσαρκη ζωή πρέπει να ανακαλύψει (αυτογνωσία) και να μπορέσει τελικά να εξαλείψει. Αυτά που αναφέρεις, συνιστούν απλά τον άνθρωπο με τις αδυναμίες του!
      Η χλεύη, είναι η αδυναμία μας στο να δείχνουμε ανοχή και αγάπη. Κανείς δεν είναι τέλειος. Όμως, γνωρίζοντας αυτή την φύση του ανθρώπου, δεν θα πρέπει να μας φοβίζει! Μην σε φοβίζει η έκθεση στην χλεύη. Μπορείς να την αντιμετωπίζεις ή να την αγνοείς αδιαφορόντας. Το να την αποφεύγεις όμως, συνιστά δειλία. Η δειλία στο να αντιμετωπίζουμε τα εμπόδια στην ζωή είναι το χειρότερο όλων. Μας καθυστερεί στην εξέλιξη. Ανώνυμε, θα σε παρότρυνα να εκτίθεσαι στους "κινδύνους", έτσι ώστε να σου δίνεται η ευκαιρία να τους αντιμετωπίζεις ευθέως.
      Τέλος να ξέρεις ότι εδώ, δεν επιτρέπω σε κανέναν να επιτεθεί κακόβουλα σε φιλοξενούμενό μου, αρκεί και αυτός να σέβεται τον χώρο.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Mar 17, 2012 02:38 PM

      Φερμάρω σαν κυνηγητικό σκυλί, τον τρόπο που γράφεις και πιστεύω ότι έχεις να πεις πολλά .

      Αν και πιστεύω ότι είσαι γνωστό πρόσωπο στα blog , πιστεύω ότι αν ήθελες μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ένα ψευδώνυμο οποιοδήποτε έτσι ώστε να μιλάμε .
      Αν φυσικά το επιθυμείς έτσι και εσύ να καταλαβαίνεις καλύτερα πότε έχουμε να σου πούμε κάτι . :)


      ΧΑΚΑΣ

      Διαγραφή
  26. Λύκιε οι σκέψεις και οι παρατηρήσεις μου εν ευθέτω χρόνω. Μια φωτισμένη και ζεστή καληνύχτα σε όλους!
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΡΕ ΧΙΛΩΝ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΝΤΙ ΕΝΤΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΟΚΚΑΚΙ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ.
    ΧΡΗΜΑ;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!!
    ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ.
    ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ.
    ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΙΜΑΙ;
    ΧΑ ΧΑ!!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑ ΧΙΛΩΝ!!!!!!!!!!!!
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΣΤΕ;
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΡΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ.
    Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΛΥΚΕ ΘΑ ΒΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΟΚΥΝΗΓΙ;
    ΩΧ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΣΟΥ.
    Ω ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.

    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αόρατη καλημέρα! Το μενού έχει σε λίγο γυμναστήριο. Άστα τα κυνήγια τώρα!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  30. Σας τσάκωσα όλους στον ύπνο . :)

    Σας το είπα , με μέτρο το ξενύχτι και το ποτό το Σαββατόβραδο, αλλά σαν κακά παιδιά που είστε ξεχάσατε το μέτρο στο σπίτι . :)

    Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια .

    ΑΟΡΑΤΕ



    Αν και δεν συνηθίζω μααααααααααααααααατςςςςςςςςςςςςςς έτσι απλά γιατί μας κάνεις την ατμόσφαιρα και την διάθεση .

    ΕΕΕΕΕ όχι στο πονηρό το μυαλό σου ε .

    ΛΥΚΙΕ

    Φίλε μια καλημέρα .
    Και να σε ρωτήσω πότε θα πάμε για κυνήγι ;
    :_______ :)


    Mar 17, 2012 02:38 PM

    Φερμάρω σαν κυνηγητικό σκυλί, τον τρόπο που γράφεις και πιστεύω ότι έχεις να πεις πολλά .

    Αν και πιστεύω ότι είσαι γνωστό πρόσωπο στα blog , πιστευω ότι αν ήθελες μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ένα ψευδώνυμο οποιοδήποτε έτσι ώστε να μιλάμε .
    Αν φυσικά το επιθυμείς έτσι και εσύ να καταλαβαίνεις καλύτερα πότε έχουμε να σου πούμε κάτι . :)


    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΛΥΚΙΕ

    Απ'ότι κατάλαβες εσύ λύκος εγώ κυνηγόσκυλο έχει να γίνει της κακομοίρας .

    _______________________ :) ______________

    )_
    0-
    0-
    0-
    0-

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΚΑ, καλημέρα και σε σένα!
      Αν και δεν μου αρέσει να αναφέρομαι στο εαυτό μου, θα επιβεβαιώσω τις υποψίες σου: είμαι πράγματι από το 2008 σχολιαστής και αρθρογράφος σε κάποια συγκεκριμένα blogs, πάντα με το όνομα "ΛΥΚΙΟΣ" και ευτυχώς είμαι αναγνωρίσιμος με αυτό το όνομα στον ελληνικό ιστοχώρο, χωρίς να υπάρχει άλλος τέτοιος. Από τα μέσα Ιανουαρίου του 2012 ξεκίνησα τον παρόν blog. Δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω το όνομά μου, αφού ούτε τον διάλογο αρνούμαι σε κανέναν αλλά ούτε και κρύβομαι από κανέναν. Αν παρόλα αυτά επιθυμείς πιό προσωπική επικοινωνία, μπορεί να γίνει μόνο με e-mail.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  32. Θα ήθελα να ανακοινώσω σε όσους επισκέπτονται τον ιστότοπο αυτόν, ότι η δημοσκόπηση που υπάρχει πρώτη στα δεξιά της σελίδας, λήγει σε δύο ημέρες. Αν δεν έχετε ψηφίσει, θα σας παρότρυνα να το πράξετε. Έχει σημασία η γνώμη σας. Στο τέλος θα γίνει απολογισμός και ανάλυση των αποτελεσμάτων. Θα ήταν καλά να υπάρχει η συμμετοχή σας σε αυτά!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΩΧ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΧΑΜΩ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΛΥΚΕ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΗΔΗ.
    ΤΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ;
    ΕΧΩ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.
    ΜΠΡΕ ΧΑΚΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΝΤΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ το ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΛΥΚΟΣ.
    Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ.
    ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ.
    ΔΙΜΕΤΡΟΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΟΣ!!!!!!!!!
    ΖΑΤΙ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ ΟΜΩΣ;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!
    ΧΑΚΑ ΑΣΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ.
    ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΝΗΡΟ!!!!!!!
    ΤΕΛΕΙΣ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!!!!!
    ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΟΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. AORATE

    Τελικά δεν ξέρω αν σου το είπε ο ΛΥΚΙΟΣ αλλά αποφασίσαμε να σου αλλάξουμε εσένα το όνομα και να σε λέμε ΦΑΝΤΟΜΑ .

    Ή να σου βρούμε όνομα από έναν κομήτη .

    _______________________ :) ______________

    ΛΥΚΙΕ

    Φίλε δεν είπα να αλλάξεις εσύ όνομα , μα να βρεί ένα ψευδώνυμο ο ανώνυμος-η φίλος-η για να μπορούμε να συζητήσουμε δίχως να λέμε
    εεεεεεεε ανώνυμε -η κάθε φορά που θέλουμε να πούμε κάτι .

    Ή να γράφουμε με τον αριθμό της ανάρτησης λές και είναι φυλακισμένος-η .

    ΜΠΡΡΡΡΡ θα γράψω σαν τον ΤΣΙΟΥΠΑΝΙ



    )_
    0-
    0-
    0-
    0-

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, φίλε ΧΑΚΑ έχεις δίκαιο! Τώρα πρόσεξα ότι αναφερόσουνα στον ανώνυμο σχολιαστή με την ώρα ανάρτησης!! Από παρανόηση νόμιζα ότι αναφέρθηκες σε μένα...
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά σε βλέπω σαν ΛΥΚΙΟΣ :)

      Τι μου έκανες :)

      Ας τους να λένε εμείς ............ είπαμε βομολοχίες και τα υπόλοιπα σε άλλα μέρη .

      Και γαμώτο δεν μου αρέσει και εμένα η μπάλα ή το μπάσκετ .

      ΖΕΝ ΣΑ ΠΑΡΩ που λέει και ο ΑΟΡΑΤΟΣ . ::::_ :)


      Ώπ μας βλέπει ο ΑΟΡΑΤΟΣ ;

      ΤΖΑ ΕΖΩ ΕΙΣΑΙ ;


      )_
      0-
      0-
      0-
      0-

      ΧΑΚΑΣ

      Διαγραφή
    3. άι σαλάγατα ουρέ σι ολοινούς κι τσι τσιούπρες .

      Ε μι με κρένεις γιατί θα έρθου μι την γκλίτσα ουρέ ζαγάρ

      ΛΥΚΙΕ

      Αν είσαι λυκους κάτσε μακριά απ'του μαντρί μου γιατί θα βάλου τουν Παντελί του τραί μ να σι βαρέσει κουτουλιά να σι έρθει ανασφανταλιά .
      :)

      Μπεκάτσες ουρέ ζαγάρ κυνηγάς ;

      Δεν μι λες ρε καλόπαιδου αυτέ οι μπεκάτσες κυκλοφορούν κι σι καφετέριες ; :)

      Γιατί αν λές για τέτοιες μπεκάτσες βάρτες στου ζάφτι .

      Τώρα αν λες για πραγματικές μπεκάτσες ουρέ ζαγάρ καλές είναι κι οι φραγκόκοτες . :)


      ΜΠΕΣΑΛΗ

      Θα σι παντρέψου ουρέ ζαγάρ ;
      Γιατί ουρε δεν θες ;
      :)
      χα χα

      Θα σι δώσου κι προίκα ουρέ .

      ΟΥ ΤΣΙΟΥΠΑΝΙΣ

      Διαγραφή
    4. ΒΡΕ ΧΑΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΕΝΟΗΣΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΣΕ ΦΙΛΗ/Ο ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ.
      ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
      ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
      ΜΠΙ ΜΠΙ

      Διαγραφή
  35. ΤΣΙΟΥΠΑΝΙΣ

    Ήσυχα βλάχε , δεν σε έμαθε ακόμη καλά ο ΛΥΚΙΟΣ μην παρεξηγηθείτε .

    Κάτσε πρώτα να μάθει τα καλαμπούρια σου και μετά χτυπάς .

    )_
    0-
    0-
    0-
    0-

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. απο γυναικεια διαισθηση λεω οτι ο μορφεας εχει αντιγραψει το κειμενο!

    εσυ ΛΥΚΕΙΕ εισαι οπαδος των `περφημων`Εψιλον? λογω συμβολου.

    κατα τ,αλλα καλα πατε και εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου πρότεινα να είσαι πιό συγκρατημένος-νη στις εκφράσεις σου, όπως και στις κρίσεις σου για πράγματα που μάλλον αγνοείς. Εαν "εδώ μέσα" δεν σ' αρέσει, φύγε και πήγαινε εκεί που σου αρέσει καλύτερα. Δεν ξέρω ποιούς εννοείς "περίφημους Έψιλον". Το σύμβολο δεν ανήκει σε κανέναν. Ούτε και σε εμένα.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  37. Χαίρ' Τσιουπάν'! Τι χαμπέρια; ΧΑΚΑ, διν τουν παρεξηγάου! Μην σκιάζεσ'...
    Τα περί κυνηγίου, είναι αστειϊσμός της Αόρατης, μην δίνετε βάση...
    Το δικό μου "κυνήγι" είναι σε άλλα επίπεδα. Ούτε μπεκάτσες, ούτε φραγκόκοτες, μα ούτε και "καρδερίνες" στις καφετέριες.
    Γενικά δεν έχω κάποια σχέση θηρευτή-θηράματος με το ζωικό βασίλειο, κατά συνέπειαν δεν είμαι και λύκος!
    Το μόνο που θέλω, είναι να αφυπνήσω μερικά "πρόβατα" που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, όταν ο πραγματικός λύκος είναι ήδη στο μαντρί και ήδη τρώει πρόβατα...

    ΛΥΚΙΟΣ (=ημιφωτεινός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!
      ΛΥΚΕ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
      ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΕΙΞΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ.
      ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
      ΜΠΙ ΜΠΙ

      Διαγραφή
  38. Λυκειε δεν απαντησες στο σχολιο μου `7.37`

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ηρθα,ειδα,φευγω, ΛΥΚΙΕ,δεν χρειαζεται να δειχνετε την πορτα αμεσως ο αλλος δεν ειναι χαζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φίλε Λύκιε Καλησπέρα!
    Εχοντας σήμερα λίγο χρόνο στην διάθεση μου θα ήθελα και εγώ να εναποθέσω τις απόψεις μου πάνω στο πολύ ενδιαφέρον σου άρθρο.
    Ειλικρινά φίλε δεν είμαι απόλυτα σίγουρος εάν έχω αντιληφθεί την έννοια που δίνεις για τον ανθρώπινο νού. Πάρα ταύτα θα αναλύσω τις δικές μου σκέψεις
    Κατ΄ εμέ λοιπόν ο ανθρώπινος νούς δεν είναι η έδρα της αντίληψης, της συνείδησης του εαυτού, της σκέψης, της πίστης, της μνήμης, της ελπίδας, της θέλησης, της κρίσης, της ανάλυσης και της συλλογιστικής. Δεν είναι ο νους που σκέπτεται, που πονάει, που ευχαριστιέται αλλά για να λειτουργήσει πρέπει να έρθει σε επαφή με την ψυχή και να "εμψυχωθεί" από αυτή. Όταν η ψυχή έρθει σε επαφή με το νου, του δίνει ζωή, του δίνει "συνειδητότητα", δηλαδή την επίγνωση ότι εκείνος, ο νους, είναι μία ξεχωριστή ανεξάρτητη οντότητα και από εκείνη τη στιγμή ο προ ολίγου άψυχος νους αποκτάει μία αυτονομία και μία επιβολή πάνω στη ψυχή, που άβουλη προσκολλάται σ'αυτόν και αφήνεται να την οδηγεί, όπου εκείνος θέλει Ο νούς λοιπόν είναι το εργαλείο της ψυχής.
    Εμείς έχουμε συνηθίσει να νομίζουμε ότι ο νους είναι εκείνος που κινεί το σώμα. 'Όμως, δεν είναι ο νους, είναι η ψυχή ή πνεύμα, εκείνο που δίνει ζωή, ενέργεια και δύναμη στον κινητήρα. Ένα άψυχό σώμα είναι ένα νεκρό σώμα. Μόνο το πνεύμα, η ψυχή μας δηλαδή κατέχει το Φως, τη Δύναμη και τη Σοφία και μπορεί να ενεργεί με τρόπο ανεξάρτητο και λογικό. Η ψυχή είναι που δίνει συνειδητότητα στο νου αλλά εμείς οι άνθρωποι νομίζουμε ότι είμαστε ο νους μας και όχι η ψυχή.
    Επομένως όταν ο νούς με την πάροδο του χρόνου φτάσει σ’ ένα υψηλό επίπεδο συνειδητότητας η ψυχή δεν θα χρειάζεται πλέον τις υπηρεσίες του καθ΄ότι στα ανώτερα επίπεδα μπορεί μόνη της με τις ιδιότητές της, που είναι η Αγάπη, η Δύναμη, η Σοφία και η Συνειδητότητα, να προχωρήσει στον προορισμό της χωρίς να χρησιμοποιεί του νου.
    Πραγματικά θα ήθελα και τα δικά σου σχόλια ΛΥΚΙΕ διότι ίσως να μου διαφεύγει κάτι ή να μην έχω αντιληφθεί σωστά τις έννοιες.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΙΛΩΝ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ;
      ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ;
      ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!
      ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
      ΜΠΙ ΜΠΙ

      Διαγραφή
    2. Καλώς την ΑΟΡΑΤΗ. Και που' σαι ακόμη.... Ο υπαλληλάκος σε ΡΕ ΜΑΝΤΖΟΡΕ. Το ρεπερτόριο μου καλύπτει τα πάντα, για όλα τα γούστα!
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
    3. Μου άρεσε τόσο το άρθρο του ΛΥΚΙΟΥ αλλά όσο και η τοποθέτηση του ΧΙΛΩΝ .
      Χαίρεσε πραγματικά όταν μπορείς να αναπτύξεις μια ανταλλαγή απόψεων με σεβασμό .

      ΚΑΡΝΤΑΣΗ

      Βόλτες πάλι κάνεις ;
      Σήμερα κουράστηκα παραπάνω, οι μικρές με τέντωσαν .
      Να είναι καλά και όσο αντέξω .

      ΛΎΚΙΕ

      Φίλε την καλησπέρα όπως και σε όλα τα άτομα που εισέρχονται με γνώμονα τον σεβασμό .

      ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

      Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

      Διαγραφή
    4. Την Καλησπέρα και απο εμένα φίλε ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ. Μακάρι επιτέλους αυτός ο ιστοχώρος να αποτελέσει πόλο έλξης ανθρώπων που μπορούν να συζητήσουν σε κάποιο επίπεδο, παραμερίζοντας τους κακοθελητές και παρείσακτους!
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
  41. ΡΕ ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΥΚΟ;
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.
    ΤΣΟΠΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.
    ΤΙ ΖΗΤΑΝ ΩΡΕ;
    ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΛΟΓΙΟ;
    ΜΕ 400€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ;
    ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ.
    ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΩΡΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ.
    Η ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΑ Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΑ;
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αι μωρε τσιουπραμ εγώ σι είπα έχω κουνακι για τσι φίλους κι ενα κουματι ψουμί πάντα θα μι περισεύει

      τσι φίλους δεν τσι ξεχνάμι ουρέ
      σε δίνου χαιρετισμούς απου την γκόλφου και τουν ντουρή

      ΛΥΚΙΕ

      πράγματι ουρε ζαγάρ έχεις καρδιά όπως είπε και του ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ


      ΟΥ ΤΣΙΟΥΠΑΝΙΣ

      Διαγραφή
  42. ΚΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ;
    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
    ΟΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΝΟΝΕ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΛΙ.
    ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΚΑ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΛΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ;
    ΝΑ ΤΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ.
    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΜΠΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.
    ΠΗΓΑΙΝΩ.
    ....ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ωχ ήταν μέσα και του ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    στάκα ουρέ σι λέου που θα μι αφήκεις μόνου ;

    να'σαι καλά ουρέ ζαγάρ κι να αντέξεις γιατί πρέπει

    ΟΥ ΤΣΙΟΥΠΑΝΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΡΕ ΤΣΟΥΠΑΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΗ ΤΟ ΛΙΓΩΣΕΣ.
    ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Ο ΚΑΨΕΡΟΣ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΕΧΩ ΩΡΕ;
    ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΑΚΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΩ.
    ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΤΕΧΕΙ;
    ΧΑ ΧΑ!!!
    ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΕΙΣΑΙ ΔΙΜΕΤΡΟΣ.
    ΤΑ ΠΑΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΩΡΕ Ο ΧΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ;
    ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑΝΙ;
    ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΧΙΛΩΝ;
    ΕΣΥ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν εσύ ενόησες το απο το σχόλιο μου μπήκα απλώς για να "τσατάρω" και να συζητώ άνευ λόγου και ουσίας τότε λυπάμαι τα δοχεία δεν συγκοινωνούν. Θα ήθελα να σε δώ να γράφεις κάποια στιγμή επί της ουσίας και να έχουμε έτσι έναν επικοδομοιτικό ιντερνετικό διάλογο.
      Πάντα χωρίς παρεξήγηση. Αν και' σύ είσαι σπαθί. Δεν παρεξηγείσαι.
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
  47. ΜΠΕΣΑΛΗ

    η ψυχούλα τσι ξέρει πως μι αντέχει

    Εκείνου του ζαγάρ ου ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ μι πείραζε ουρέ μι έκρινε κοιτα του βραδ μι γυρίσεις να αλλάξεις πλευρό κι την πουμπώσεις την τσιούπρα

    ας τα σι λέου όλοι μι πράζουν σαν μας βλέπουν για ζευγάρι .

    ΟΥ ΤΣΙΟΥΠΑΝΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΧΙΛΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΕ ΚΟΒΩ.
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΟΜΩΣ.
    ΣΟΥΖΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε της τάξης είμαι ούτε της εντροπίας. Ενας απλός άνθρωπος είμαι όπως και εσύ, με την μόνη διαφορά ότι όταν κάνω χαβαλέ προτιμώ και θέλω να έχω τους ανθρώπους απένταντι μου να ανταλλάσουμε χιουμοριστικές εκφράσεις. Εδώ είμαι γιατί θέλω μια υψηλότερη πνευματικότητα και καθ' ότι στην σημερινή εποχή είναι πολύ δύσκολο να βρείς στον κύκλο σου ανθρώπους που την κατέχουν, καταλήγεις να την έχεις μέσω του υπολογιστή.
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
  49. ΤΣΟΠΑΝ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΩΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΚΑ.
    ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΣΑ.
    ΠΑΩ.
    ΕΛΑ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΤΗΣΑ!!!!!!!
      ΠΩ ΠΩ.
      ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΝΤΩ.
      ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
      ....ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
      ΜΠΙ ΜΠΙ

      Διαγραφή
    2. Εγώ θα πω μια καλησπέρα σε όλους εδώ μέσα .

      ΛΥΚΙΕ

      αυτός εδώ ο χώρος θα είναι για την πρώτη μου καλημέρα γιατί έτσι μου αρέσει

      Αλλά ποτέ δεν λέω καληνύχτα χωρίς να προσβάλω κανέναν γνωρίζεις είδη πολλά .

      Έχεις την αμέριστη συμπάθειά μου όπως και όλοι οι σχολιαστές που σέβονται τον άλλον και επιδεικνύουν έμπρακτα τον σεβασμό .

      Αν και δέχθηκα επίθεση αλλού εγώ δεν πτοούμε .
      << Αν φοβόμουνα θα πήγαινα στο σπίτι να κοιμόμουνα >> και όχι να ξενοπερπατώ σε μονοπάτια των blog .

      )_
      0-
      0-
      0-
      0-

      ΧΑΚΑΣ

      Διαγραφή
  50. ΡΕ ΧΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ;
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΧΑΚΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕΣ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδα και δεν μ,ου άρεσε που προσέτρεξε κάποιος να υπερασπιστεί τον υβριστή .

      Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά .

      Κουράστηκα λίγο να πω την αλήθεια να παρακολουθήσω τον διάλογο του διεξήχθη μεταξύ δύο ατόμων για όσα δημιουργήθηκαν σήμερα .

      Δυστυχώς κάποιες φορές πέφτεις στην παγίδα και ανταπαντάς σε υβριστές μα______ δεν έβρισα .

      Τώρα αν ελήφθη ως απειλή την στιγμή που εγώ έκρινα ότι δεν μπορούν και δεν πρέπει να δημοσιευθούν στοιχεία το έπραξα ο ίδιος χωρίς να μου το πει κάποιος .

      Απλά ήθελα να γίνει αντιληπτό ότι κανένας δεν είναι πραγματικά ανώνυμος .

      )_
      0-
      0-
      0-
      0-

      ΧΑΚΑΣ

      )_
      0-
      0-
      0-
      0-

      ΧΑΚΑΣ

      Διαγραφή
  52. ΒΡΕ ΧΙΛΩΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ:
    ΔΕΝ ΤΣΑΤΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.
    ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ;
    ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΦΕΞΕ.
    ΑΚΟΥ ΒΑΡΑ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ.
    ΕΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΣ ΠΙΕΙ ΞΥΔΙ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΡΕ ΤΣΟΠΑΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑ;
    ΠΩ ΠΩ Ο ΛΥΚΟΣ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ;
    ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΠ.
    ΡΕ ΧΑΚΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟΠ.........ΣΤΟΠ.............ΣΤΟΠ...........
      ΣΤΟΠ.........ΣΤΟΠ.............ΣΤΟΠ...........
      ΣΤΟΠ.........ΣΤΟΠ.............ΣΤΟΠ...........
      ΣΤΟΠ.........ΣΤΟΠ.............ΣΤΟΠ...........

      Διαγραφή
  54. ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ: ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΑΜΠΑΡΕΣ!!!!!!!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδα και δεν μ,ου άρεσε που προσέτρεξε κάποιος να υπερασπιστεί τον υβριστή .

      Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά .

      Κουράστηκα λίγο να πω την αλήθεια να παρακολουθήσω τον διάλογο του διεξήχθη μεταξύ δύο ατόμων για όσα δημιουργήθηκαν σήμερα .

      Δυστυχώς κάποιες φορές πέφτεις στην παγίδα και ανταπαντάς σε υβριστές μα______ δεν έβρισα .

      Τώρα αν ελήφθη ως απειλή την στιγμή που εγώ έκρινα ότι δεν μπορούν και δεν πρέπει να δημοσιευθούν στοιχεία το έπραξα ο ίδιος χωρίς να μου το πει κάποιος .

      Απλά ήθελα να γίνει αντιληπτό ότι κανένας δεν είναι πραγματικά ανώνυμος .

      )_
      0-
      0-
      0-
      0-

      ΧΑΚΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΑΟΡΑΤ

      περιμένω πόσα πουλάκια θα σκοτώσεις για ένα νέο pc ;

      Και τι θέλεις σταθερό ή αυτοκινούμενο ;

      )_
      0-
      0-
      0-
      0-

      ΧΑΚΑΣ

      Διαγραφή
    3. ΑΟΡΑΤΕ

      που είσαι γατούα ;

      εδώ πουλάκις με ακούς ή μάλλον με βλέπεις ;


      )_
      0-
      0-
      0-
      0-

      ΧΑΚΑΣ

      Διαγραφή
    4. ΑΟΡΑΤΕ

      Απο ότι είδα δέχθηκες και εσύ επίθεση εκεί ..... λές ;

      Α μπά ________ κι άμα ____ λέω εγώ ;

      θα πελιμένω πολύ αλκόμη

      θα πάω για νάνι _______________________

      να δω άλλα πουλάκια να κελαηδάν για την πάλτυ μου

      ΖΕΝ ;
      ΖΑΤΙ ;

      )_
      0-
      0-
      0-
      0-

      ΧΑΚΑΣ

      Διαγραφή
  55. ΧΑΚΑ ΒΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ;
    ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ.
    ΤΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΤΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΝΤΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ.
    ΚΑΤΣΕ ΒΡΕ ΛΥΚΟ ΕΔΩΣΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΚΑ.
    ΕΓΙΝΕΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΣΥ ΜΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.
    ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΕΠΡΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ SKIA.
    ...AOΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ απο πλευράς μου ΑΟΡΑΤΗ, αλλά να ' σαι σίγουρη εάν ποτέ δεχόμουν επιθέσεις τέτοιου είδους δεν θα ήθελα υποστηρικτή απο κανέναν διότι πολύ απλά δεν θα είχα πράξει κάτι μεπτό για να χρειάζομαι δικηγόρους. Η απαξίωση είναι το καλύτερο όπλο. Ετσι νομίζω θα σκεφτόταν και ο ΛΥΚΙΟΣ.
      Και μια μικρή συβουλή: Μην αναλώνεστε σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Σας ρουφούν την ενέργεια την οποία την έχετε ανάγκη, όπως και όλοι μας, για συμαντικότερες αξίες. Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
  56. ΒΡΕ ΧΑΚΑ ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΝΤΩ;
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΧΑΚΑ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ.
    ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.
    ΧΑ ΧΑ!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΛΥΚΙΕ

    Φίλε αν σε πειράζει που γράφουμε εκτός του άρθρου να μας το πεις .

    Γνωρίζεις ότι σε σεβόμαστε .


    )_
    0-
    0-
    0-
    0-

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τεστάρω λίγο πόσοι είναι μέσα ______
    Μα γατί δεν γράφουν και μόνο βλέπουν ;

    Λές ______________________

    Πάντως δίπλα που λέει για επισκέπτες δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα .

    Εμ μου βγαίνουν τλια παλαπάνω

    τι πουλάκι είμαι για να κάνω τέτοια λάθη


    )_
    0-
    0-
    0-
    0-

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΒΡΕ ΧΑΚΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΕΝ ΤΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΩΡΕ.
    ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 9:00 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 11:00
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΥΠΝΙΕΣ.
    ΕΣΕΝΑ ΤΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ε τότε δώ θα παλαμείνω για λίγο σαν άτακτο πουλάκι αρλκεί ο ΛΚΙΟΣ να μας πει αν υπάλξει πλόβλημα


    )_
    0-
    0-
    0-
    0-

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΧΑΚΑ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΘΕΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΥΚΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
    ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
    ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ.
    ΧΑ ΧΑ!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΧΑΚΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΞΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΛΑ;
    ΖΕΝ ΛΕΩ.
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. άντε βγαίνει σιγά-σιγά η κούραση
    αρχίζω και κάνω σαρδάμ σαν το ΣΗΜΙΤΗ

    που τον θυμήθηκα θα μου πεις ; έλα μου ντε

    πω πω τί έπαθα ____________
    και να σκεφτείς ότι δεν τα πάω καλά με τα βιτριόλια και έχω ζαλιστεί .

    )_
    0-
    0-
    0-
    0-

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΩ ΠΩ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΝΤΕ ΧΑΚΑ ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ.
    ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΤΩΜΑ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. αντιληπτό αυτό που λές
    θα του κάνω καλύτερο δώρο του ΛΥΚΙΟΥ απο αυτό που είπες ________________________

    ένα δώρο απο καρδιάς γιατί έτσι θέλω οταν θα έρθει η ώρα

    ακόμη δεν έχω το ψυχικό σθένος να αντέξω πολλά εσύ το γνωρίζεις καλύτερα .

    )_
    0-
    0-
    0-
    0-

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΑΟΡΑΤΕ

    Καληνύχτα μωλο και ήσυχα

    Καληνύχτα σε όλους και όλες .

    )_
    0-
    0-
    0-
    0-

    ΧΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΒΡΕ ΧΙΛΩΝ ΞΕΛΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ;
    ΑΠΑ ΠΑ ΝΤΕΝ ΤΗΝ ΛΕΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΝΤΩ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ.
    ΜΕ ΗΡΘΕ ΤΡΕΛΑ.
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ Ε ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί ΑΟΡΑΤΗ έτυχε και τα διάβασα. Μόνο που δεν γνωρίζω εάν έχετε εξουσιοδοτηθεί να υπερασπίζεστε τον εκάστοτε ΛΥΚΙΟ με αυτόν τον αντίστοιχο ανάρμπστο τρόπο του υβριστή.
      Λίγη σεμνότης δεν θα έβλαπτε!
      Την ίδια σεμνότητα και ταπεινότητα που υιοθετεί ο ΛΥΚΙΟΣ απο τους σχολιασμούς του, νομίζω ότι θα ήθελε και αυτός να έχετε και εσείς. Χωρίς να τον γνωρίζω ακόμα προσωπικά το ύφος του και η φωτεινή προσωπικότητα του εκπέμπουν κάτι τέτοιο.
      ΧΙΛΩΝ

      Διαγραφή
  70. ΧΑΚΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ;
    Ο.Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΙΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΦΕ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.
    ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ;
    Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
    ΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΕΟΥΣ ΩΡΕ!!!
    Α ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΧΑΚΑ ΜΟΥ ΝΑΝΙ.
    ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΛΥΚΕ ΕΑΝ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΧΙΛΩΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΑ.
    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.
    ΒΡΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ;
    Ε ΟΡΘΩΣ ΕΠΡΑΤΕ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΟΥ.
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ Η ΓΑΛΑΝΟΜΑ!!!!!!!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ
    ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καληνύχτα σας και καλή εβδομάδα!
    Αόρατη με παρέσυρες σήμερα και είπα περισσότερα απ' ότι θα' πρεπε. Δεν πειράζει πού και πού.
    Την ιδιαίτερη ζεστή καληνύχτα μου!
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ.
    ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
    ΧΑ ΧΑ!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΧΙΛΩΝ ΩΣΤΕ ΤΑ ΕΙΔΕΣ;
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΥΚΟΣ.
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ.
    ΒΡΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ.
    ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.
    ΒΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΧΙΛΩΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΩΝΙΟΥ.
    ....ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ.
    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Κάπως αργά μπόρεσα να μπω λόγω εργασίας.
    Δυό λόγια πριν πάω για ύπνο.
    Αόρατη, Χίλων, Χακά, Τσιουπάν και Αρμαγεδών,
    σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την διάθεση που δείχνετε να με υποστηρίζετε σε κακεντρεχείς επιθέσεις που γίνονται στο πρόσωπό μου. Όμως παρά ταύτα να ξέρετε ότι στην πραγματικότητα οι επιθέσεις αυτές, κίνητρο έχουν την κακοδαιμονία των αδυνάτων ανθρώπων, αλλά τα βέλη τους είναι εντελώς σαθρά για να μπορέσουν με πλήξουν. Γνωρίζω τα αληθή κίνητρά τους, τους λυπάμαι και τους συγχωρώ!
    Τους λυπάμαι γιατί έχουν τεράστιο φορτίο στην πλάτη τους και ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση τους. Υποσκάπτουν την δική τους πορεία, ζημιώνουν τον ίδιο τους τον εαυτό! Εκτός αυτού, πρόκειται για θρασύδειλους ανθρώπους που από απόσταση ασφαλείας δείχνουν τα (σάπια) δόντια τους. Από κοντά δείχνουν την πλήρη υποταγή τους! Εννοώ βεβαίως όλους όσους αποπειράθηκαν να βεβηλώσουν τον χώρο μας και ανέκρουσαν πρύμναν ατάκτως. Στον «δικό τους» χώρο ας κάνουν ότι θέλουν. Προσωπικά δεν νιώθω την ανάγκη να προασπίσω τον εαυτό μου σε τέτοιου είδους επιθέσεις, διότι τις θεωρώ ευτελούς αξίας και την εμπλοκή μου σε τέτοια διαδικασία ανούσια και περιττή. Γενικότερα, δεν θέλω να τροφοδοτώ το Εγώ μου. Προσπαθώ να το αποδυναμώσω. Οι προκλήσεις του είδους, είναι αντίθετες στον στόχο μου.
    Τι θα λέγατε να το σκεφτόσαστε και εσείς κάπως έτσι; Μια αψιμαχία εξουθενωτική σε τέτοιο επίπεδο, που ας υποθέσουμε στο τέλος μας βρίσκει «νικητή», τι τελικά μας έδωσε; Κερδίσαμε κάτι παραγωγικό; Μήπως τελικά ικανοποιήσαμε για μια ακόμη φορά το Εγώ μας;
    Δεν θα πρέπει να τροφοδοτούμε και να ενισχύουμε τα ευτελή στοιχεία της φύσης μας. Ας δώσουμε αξία σε πιο ουσιαστικά και ανώτερα χαρακτηριστικά μας.
    Ευχαριστώ λοιπόν τους υβριστές μου, που μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι για μια ακόμη φορά πιστός στις επιλογές μου και να αναπτύξω σε εσάς τις απόψεις μου στο θέμα.
    Φίλε Χίλων, αύριο με το καλό θα απαντήσω στις αιτιάσεις σου και θα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, ώστε να καταλάβουμε μαζί τις έννοιες των λέξεων.
    Καλή σας νύχτα φίλοι μου.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.