Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ



 Τα συγκριτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ετέθη για διάρκεια 15 ημερών και ψηφίσαν (με δυνατότητα πολλαπλών επιλογών)  14 επισκέπτες και που σκοπό είχε την διερεύνηση των πεποιθήσεων των επισκεπτών της ιστοσελίδας, είναι τα εξής:

Πτώχευση της χώρας με απώλεια εθνικού χώρου από πολεμική ενέργεια γειτονικής χώρας ή χωρών.
  3 (21%)

Γενικευμένος πόλεμος με αφορμή το Ιράν-Συρία και εμπλοκή Ισραήλ-ΗΠΑ-Ευρώπης-Ρωσίας-Κίνας, κτλ
  4 (28%)

Όλα τα προηγούμενα και εμπλοκή γήινων δυνάμεων, με εξωγήινους.
  0 (0%)
Όλα τα παραπάνω και εμπλοκή δρακονιανών Κρονίων δυνάμεων με δυνάμεις του ιερατείου Διός της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.
  5 (35%)

Απλά θα έχουμε δύσκολη οικονομική κατάσταση, η οποία θα μας δυσκολέψει για λίγα χρόνια.
  4 (28%)

Καταστροφή του κόσμου.
  0 (0%)
Γεωλογικά φαινόμενα λόγω ηλιακής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, μεταβολή μαγνητικών πόλων, κτλ.
  6 (42%)

Τίποτε απολύτως!
  0 (0%)
Πρόσκρουση μετεωρίτη και καταστροφή της ζωής.
  0 (0%)
Όλα τα παραπάνω μαζί.
  0 (0%)
Κάτι άλλο, πάντως καταστροφικό.
  0 (0%)
Θα ενεργοποιηθεί το Ιχώρ και θα αναβαθμιστούμε σε διάσταση
  1 (7%)


 Βλέπουμε λοιπόν ότι αν και μικρό το δείγμα σε σχέση με τον αριθμό των επισκεπτών του ιστοχώρου, η πλειοψηφία δέχεται με ποσοστό 42% ως πιθανότερη εξέλιξη των πραγμάτων στο 2012, την επίδραση της ηλιακής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (ηλιακές καταιγίδες, κτλ.) και όλα τα συνεπακόλουθά της καθώς και τις παρεπόμενες γεωλογικές μεταβολές, οι οποίες βεβαίως θα επιδράσουν καταστροφικά στις υποδομές αλλά και την ζωή του πολιτισμού μας.
 Αμέσως μετά, με ποσοστό 35% οι επισκέπτες ψήφισαν ως ενδεχόμενο την ταυτόχρονη εξέλιξη οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας, με συνέπεια την αλυσιδωτή ακολουθία οικονομικής κατάρρευσης της Ευρώπης και έπειτα της Αμερικής, με  πολεμική σύρραξη όλων των χωρών της Δύσης με τις χώρες της Ανατολής , ενώ στο «παιχνίδι» εμπλέκονται και οι πραγματικοί υποκινητές των εξελίξεων, οι υποχθόνιοι, όργανα των ερπετόμορφων Δρακονιανών, των Σεληνιακών δυνάμεων αποστατών Κρόνου, εναντίων των υπερασπιστών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, του ιερατείου Διός και του αφιχθέντος στόλου τους.
 Δύο άλλες μικρότερες αλλά σημαντικές μερίδες, με ποσοστά 28% έκαστη, δέχονται η μεν πρώτη ως πιθανή την γενικευμένη πολεμική σύρραξη μεταξύ των χριστιανικών χωρών της Δύσης υπέρ του Ισραήλ και εναντίων των χωρών της Ανατολής και του Ισλάμ, οι οποίες όμως θα έχουν την υποστήριξη της Ορθόδοξης Ρωσίας αλλά και της αθεϊστικής Κίνας. Η δε άλλη μερίδα, πιστεύει ότι τίποτε από αυτά δεν πρόκειται να συμβούν, αλλά απλά θα έχουμε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, η οποία θα μας δυσκολέψει για λίγα χρόνια λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης που υπάρχει παγκοσμίως. Η αισιόδοξη αυτή άποψη, αποκλείει επιδείνωση των εξελίξεων και ευελπιστεί ότι τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται από την τρόικα και το ΔΝΤ, καθώς και οι κυβερνήσεις που χειρίζονται την κατάσταση, αργά αλλά σταθερά θα προσδώσουν θετικά αποτελέσματα. Ίσως μάλιστα και κάποια στιγμή, όχι πολύ μακριά, να επανέλθουμε στην προ κρίσεως οικονομική ευμάρεια και καλοπέραση.
  Ένα πιο «υποψιασμένο» σε σχέση με τους προηγούμενους κοινό, με ποσοστό 21%, πιστεύει ότι την οικονομική και κοινωνική κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα, θα δώσει την ευκαιρία σε γείτονες λαούς (Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία), να εισβάλλουν και να αποσπάσουν από τον εθνικό μας κορμό εδάφη, τα οποία εμείς δεν θα μπορέσουμε να προασπίσουμε λόγω διάβρωσης-αχρήστευσης των αμυντικών μας μηχανισμών, αλλά κυρίως συνεπικουρούμενης της πολιτικής προδοσίας.
  Τέλος ένα μικρό ποσοστό του 7% , πιστεύει ότι άσχετα με τα παραπάνω, αυτό που θα συμβεί πλανητικά, είναι η σταδιακή ενεργοποίηση του Ιχώρ των Ελ-λήνων, που μέχρι το τέλος του χρόνου θα τους αναβαθμίσει ώστε να έχουν αλλάξει επίπεδο συνειδητότητος, αλλά ίσως και στο υλικό επίπεδο να επέλθει μία αραίωση της πύκνωσης. Εδώ βέβαια, Έλ-ληνες δεν εννοούν τους Έλληνες πολίτες της χώρας μας, αλλά τους ανά τον πλανήτη Ελ-ανθρώπους που έχουν το ομώνυμο γονιδίωμα.
  Σημαντικό είναι ότι κανείς δεν υποστηρίζει την πολυφορεμένη «καταστροφή του κόσμου» η οποία προπαγανδίζεται συστηματικά από  συγκεκριμένα κέντρα, αλλά και κανείς επίσης δεν εθελοτυφλεί μη βλέποντας κάτι ιδιαίτερο επερχόμενο στις εξελίξεις το 2012!
  Η αλήθεια είναι ότι ανέμενα μεγαλύτερη συμμετοχή στην ψηφοφορία, μιας και η ιστοσελίδα αυτή απευθύνεται σε υποψιασμένους επισκέπτες των οποίων η άποψη θα ήταν σημαντικό να καταγραφεί και να αναλυθεί. Το μικρό ποσοστό συμμετοχής, δεν δίνει ασφαλή και αξιόπιστα αποτελέσματα που να προσφέρονται για ενδελεχή ανάλυση γιατί δεν αποτελεί σημαντικό όγκο δείγματος. Ελπίζω σε μελλοντική ψηφοφορία, πιο τολμηρά οι επισκέπτες να καταθέσουν την γνώμη τους.
  Ευχαριστώ όσους ψήφισαν και όσους μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τα εν θέματι.
ΛΥΚΙΟΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.