Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Α. ΤΣΑΚΑΛΙΑΣ (απολαυστικό βιντεάκι και όχι μόνον...)


Παραθέτω σχετικό σχολιασμό από το You tube:

Απολαυστικό και εξόχως διδακτικό βίντεο από την χθεσινοβραδυνή (2 τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Γενάρη 2012) εκπομπή της βετεράνας δημοσιογράφου, Βίκυς Μιχαλονάκου, στο κανάλι «Κόντρα». Φιλοξενούμενοι στο στούντιο ο θείος των Αρχηγών της 17 Νοέμβρη Αδελφών Ξηρών, Αργύρης Τσακαλίας, ο ιεραπόστολος της Βερδικούσας Λαρίσης, Σπυρίδων Νάκος και ο παλαιοημερολογίτης μπολντυμπιντεράς Ευάγγελος Σπύρου.
Ο κάργα Ελληνόψυχος Αργύρης Τσακαλίας (απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, πρώην παπάς, κατόπιν αναρχοαριστερός και νύν Λαϊκός Φιλόσοφος) έδωσε ρεσιτάλ καθ' όλην την διάρκειαν της εκπομπής. Ημείς ανεβάσαμε τα κυριώτερα στιγμιότυπα, προς ψυχικήν ωφέλειαν των χριστιανών αναγνωστών μας. Έχουμε και λέμε:


1. Στο 0:25 του βίντεο, ο Τσακαλίας αποκαλύπτει ότι: Το 666 ήταν ΕΥΧΗ για τους Αρχαίους Έλληνες, κάτι σαν «καλημέρα», «καλή τύχη». Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τον «Αγαμέμνονα» του Αισχύλου, όπου οι Μυκηναίοι εύχονται στον Αγαμέμνονα να του φέρει ο Θεός τρία εξάρια για να νικήσει (0:39 του βίντεο)!.. ΣΧΟΛΙΟ MrGYLIPPOS: Οι Χριστιανοί μισούν θανάσιμα το 666, ενώ οι Εβραίοι το λατρεύουν, βλέπε το βίντεο που έχουμε ανεβάσει στην διεύθυνση
http://www.youtube.com/watch?v=mxOJxHoptWg.
Και το μισούν οι Χριστιανοί θανάσιμα το 666, διότι συμβολίζει τον Έλληνα!! Πράγματι, ο Πρόγονος των Ελλήνων είναι ο ΙΑΠΕΤΟΣ (ο Ιάφεθ, υιός του Νώε, στην Παλαιά Διαθήκη) του οποίου το αλφαριθμητικό άθροισμα των γραμμάτων είναι το 666! Προσθέστε Ι=10 + Α=1 + Π=80 = Ε=5 + Τ=300 + Ο=70 + Σ=200 δηλαδή ΣΥΝΟΛΟΝ= 666!
2. Στο 2:18 του βίντεο, ο θείος των Αδελφών Ξηρών αποκαλεί τους προπάτορες του Ιησού Χριστού, Μωϋσή και Δαβίδ, στυγνούς δολοφόνους.
3. Στο 3:53 του βίντεο ο φοβερός Τσακαλίας αποκαλύπτει ότι ο Ιδρυτής του Εβραϊκού Έθνους, Αβραάμ, εξέδιδε την Εβραία γυναίκα του την Σάρα στους Αιγυπτίους και έπαιρνε χρήματα και πρόβατα.
4. Από 4:01 μέχρι το τέλος, βλέπουμε μιά τηλεφωνική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Τσακαλίας το Φθινόπωρο του 2002, λίγες ημέρες μετά την σύλληψι των Αδελφών Ξηρών. Λέει λοιπόν (4:20 του βίντεο) πως οι Αδελφοί Ξηροί είναι πολύ πιθανόν να έγιναν Αριστεροί Τρομοκράτες επειδή τους έβαλε την ιδέα το Χριστιανικό Κατηχητικό στο οποίο πήγαιναν μικροί. Και δίνει σχετικά παραδείγματα από την Βίβλο, όπου ο Γιαχβέ (δηλαδή ο Ιησούς Χριστός πρίν ενσαρκωθή) διδάσκει τους Εβραίους την Τέχνη της Γενοκτονίας των Άλλων Λαών.
5. Στο 5:46 του βίντεο ο γνώστης Τσακαλίας καταγγέλλει τον μακαριστό Μητροπολίτη Φλωρίνης, Αυγουστίνο Καντιώτη, ότι αυτός ενέπνευσε την Τρομοκρατία στους Αδελφούς Ξηρούς!
6. Το "κλού" του βίντεο βρίσκεται στο 5:00, όπου ο Ελληνολάτρης Τσακαλίας χαρακτηρίζει τον Αδόλφο Χίτλερ «αδελφή του Ελέους», μπροστά στον Δαβίδ, στον Μωϋσή, στον Ιησού και στους άλλους δολοφόνους της Βίβλου!..

Κατηγορία:

Ετικέτες:

Άδεια:

Τυπική άδεια YouTube 

 

ΛΥΚΙΟΣ.

4 σχόλια:

 1. giati de mporw na brw pouthena video me ton tsakalia?? Giati ta exoun katebasei ola?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμε, αν και σε αυτόν τον ιστότοπο απαγορεύονται τα greeklish, θα σου απαντήσω ότι για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω, ο λογαριασμός του χρήστη που τα έχει καταβάσει στο youtube, έχει καταργηθεί. Άρα τα βιντεάκια διαγράφησαν, δυστυχώς!
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αργύρης Τσακαλίας είναι φιλόσοφος, ασυμβίβαστος επαναστάτης, αγωνιστής λάτρης της ελευθερίας και του ορθού λόγου, . Είναι άριστος γνώστης της Ελληνικής γλώσσας και του Ελληνικού πολιτισμού. Γεννήθηκε στην Ικαρία και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε θεολογία στην Πάτμο και στην Χάλκη και την δίδαξε σε διάφορα σχολεία. Έχει εκδώσει δεκάδες βιβλία πολλά από αυτά έχουν εξαντληθεί και επανεκδοθεί . Ίδρυσε και λειτούργησε για ένα διάστημα τον εκδοτικό οίκο "Θερσίτης". Είναι πασίγνωστος ως ερευνητής και εισηγητής της διδασκαλίας της Αειζωίας. Στο πλαίσιο της Νέας Σχολής Αειζωίας, διοργανώνει σεμινάρια όπου διδάσκονται φιλοσοφία και διάφορα θέματα υγείας. Και, φυσικά, συνεχίζει να γράφει βιβλία. παραθέτω τα βιβλία του που είναι πρωτότυπα, αισιόδοξα. ανοίγουν νέους ορίζοντες στην σκέψη και την φαντασία και ό σκοπός τους είναι η ευτυχία και η ανέλιξη των ανθρώπων σε ένα καλύτερο κόσμο.
  ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΡΓΥΡΗ Δ/Μ ΤΣΑΚΑΛΙΑ

  ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΡΓΥΡΗ Δ/Μ ΤΣΑΚΑΛΙΑ8 Α΄ ΓΙΑ ΑΕΙΖΩΙΑ
  1. ΑΘΑΝΑΣΙΑ 4η Έκδοση 5 €
  2. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΕΙΖΩΙΑ 4η Έκδοση 14€
  3. THE ROAD TOWARDS (ENGLISH) 12
  4. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΖΩΙΑ 10
  5. ΑΕΙΖΩΙΑ ΣΧΟΛΕΣ 14

  Β΄΄ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΕΙΖΩΙΑ
  6 . 1 ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΓΑΠΟΚΟΙΝΩΝΙΑ 6Η Έκδοση 10
  7. 2 ΑΝΤΙΓΑΙΑ 9Η Έκδοση 7
  8 . 3 ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΓΑΠΟΚΟΣΜΟΥ 2Η Έκδοση 9 €
  9 . 4 ΑΝΤΙΜΟΙΡΑ 8
  10 5 ΤΑ ΣΟΦΑ ΠΑΙΔΙΑ 5
  11 .6 ΟΥΛΑΜΠΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ (Εξαντλημένο)
  12 .7 ΟΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ 6

  Γ΄ΥΓΕΙΑ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ
  13. 1 ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 3Η Έκδοση 8 €
  14 .2 ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 2Η Έκδοση (Εξαντλημένο)
  15. 3 ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ 8Η Έκδοση (Εξαντλημένο)
  16 .4 ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 4
  17.5 ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ 14

  Δ΄ΔΙΑΦΟΡΑ
  18. 1 ΒΙΒΛΟΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙ’ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ 5Η Έκδοση 15 €
  19 .2 ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΩΝ 5Η Έκδοση 7
  20. 3 ΒΙΒΛΟΣ ΑΘΕΩΝ 4Η Έκδοση 7
  21. 4 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ (Εμπεριέχεται στο ΒΙΒΛΟΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ)
  22. 5 ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ 5
  23. 6 Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ 4Η Έκδοση 8
  24 . 7 Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ 11Η Έκδοση 8
  25 .8 ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ (Εξαντλημένο)
  26 .9 ΒΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΞ ΙΚΑΡΙΑΣ 4
  27. 10 ΕΡΩΤΑΣ – ΑΝΤΙΕΡΩΤΑΣ 6
  28 .11 ΦΟΒΙΣΤΕΣ 6
  29 .12 ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ 12

  ΑΛΛΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ
  30 .1 Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗΣ 3
  31 . 2 Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ 8
  32. 3 ΗΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΣΚΟΤΟΣ 8


  ΣΗΜΕΙΩΣΗ –Τα βιβλία αποστέλλονται ταχυδρομικά σ’ όλο τον κόσμο. –Για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ δεν χρεώνονται ταχυδρομικά. – παραγγελίες μέσω διαδικτύου στην διεύθυνση :argyrist@yahoo.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν και spam σχόλιο, θα το αφήσω διότι ίσως να ενδιαφέρει κάποιους.
  Ο διαχειριστής.
  ΛΥΚΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.


.