Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ (2)

















Τι πιστεύετε ότι ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση στην ανθρωπότητα;

Οι χρεοκοπημένες αριστερές και δεξιές ιδεολογίες
  1 (14%)

Τα καρτέλ των πολυεθνικών και των Τραπεζών παγκοσμίως
  0 (0%)
Οι δοσίλογοι προδότες πολιτικοί που εξυπηρετούν το διεθνές κεφάλαιο
  3 (42%)

Οι μεγάλες οικογένειες του διεθνούς σιωνισμού
  3 (42%)

Οι μυστικές εταιρίες που υπηρετούν τα σιωνιστικά σχέδια (τέκτονες, κτλ)
  2 (28%)

Οι ερπετοειδείς που κρύβονται πίσω από όλα αυτά
  2 (28%)

Η έκπτωση της παιδείας και η κρίση αξιών
  4 (57%)

Τίποτα από τα παραπάνω, αλλά κάτι άλλο
  0 (0%)
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αυτά είναι θεωρίες συνομωσιολογίας

  0 (0%)

   

 Στην ψηφοφορία αυτή, ψήφισαν επτά επισκέπτες, με δυνατότητα πολλαπλών επιλογών.  Το 57% θεωρεί ως υπαίτια για την σημερινή κατάσταση στην ανθρωπότητα, την έκπτωση της παρεχόμενης παιδείας, την κρίση των αξιών, την έλλειψη ηθικών προτύπων και αρχών. Η έκπτωση αυτή βεβαίως οφείλεται σε μεθοδευμένες ενέργειες των πολιτικών και των εντολοδοτών τους. Ένα 42%  πιστεύει ότι η κατάσταση οφείλεται στους δοσίλογους πολιτικούς, οι οποίοι εξυπηρετούν τα διεθνή οικονομικά αλλά και γεωπολιτικά συμφέροντα, προδίδοντας έτσι την πίστη την οποία τους επέδειξαν οι ψηφοφόροι τους. Ένα άλλο 42% αποδίδει ευθύνες στις μεθοδεύσεις σε παγκόσμια κλίμακα που επιβάλουν οι μεγάλες εβραϊκές οικογένειες, που συνθέτουν τον διεθνή Σιωνισμό.  Το 28% πιστεύει στην δράση των μυστικών εταιρειών (τέκτονες, ιλλουμινάτοι, ροδόσταυροι, κτλ.), οι οποίες είναι ταγμένες στην υπηρεσία του σιωνιστικού σχεδίου, ενώ ένα επίσης 28% αποδίδει τις ευθύνες ξεκάθαρα στους ερπετοειδείς, οι οποίοι τελικά βρίσκονται πίσω από το σιωνιστικό σχέδιο και απεργάζονται τις ιδανικές συνθήκες, για την στιγμή της ολοκληρωτικής κυριαρχίας τους στην ανθρωπότητα, μέσω της βίας και της καταστροφής. Τέλος, ένα 14% πιστεύει ότι υπεύθυνη για όλα, είναι η χρεοκοπία των γνωστών πολιτικών συστημάτων και των ιδεολογιών του Μάρξ και του Σμίθ, οι οποίες δεν απεδείχθησαν ικανές να προσδώσουν δίκαιο πολίτευμα στις ανθρώπινες κοινωνίες. Πάντως κανείς δεν πιστεύει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και κρίση στην ανθρωπότητα ή ότι αυτά όλα είναι ευφάνταστες θεωρίες συνομωσιολόγων.
 Για μια ακόμη φορά, παρά τις πάνω από 3.200 επισκέψεις αναγνωστών μέσα στις 14 ημέρες της ψηφοφορίας, οι επισκέπτες που «τόλμησαν» να ψηφίσουν ήταν ελάχιστοι!
Ελπίζω η επόμενη ψηφοφορία, να κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον των επισκεπτών οι οποίοι θα την τιμήσουν με την ψήφο τους…
Ευχαριστώ τους τολμηρούς που ψήφισαν, αλλά και τους υπόλοιπους που προβληματίσθηκαν από τα αποτελέσματα.

ΛΥΚΙΟΣ.


4 σχόλια:

  1. Λύκιε καλημέρα, το παραπάνω σχόλιο δεν ειναι δικό μου. Κάποιος πλαστογραφει το ψευδώνυμό μου. Σε παρακαλώ διέγραψέ τον.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε ΧΙΛΩΝ,
      και να μην το διευκρίνιζες, είναι ηλίου φαεινότερoν ότι κάτι τέτοιο δεν θα το έγραφες εσύ. O συμπλεγματικός ανώνυμος διαβολέας, θα διαγράφεται πάντοτε εδώ.
      Την καλημέρα μου.
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Την καλημέρα μου στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, ΧΙΛΩΝ, ΜΟΡΦΕΑ, αλλά και όποιον άλλο φίλο επισκέπτεται τους σχολιασμούς.
    Σε συνέχεια της χθεσινής κουβέντας περί εξωγήινων, συμπληρώνω ότι το σύστημα, φροντίζει να κατευθύνει τις συνειδήσεις των μαζών κατά το δοκούν των σχεδιασμών του και να προκαθορίζει τις συμπεριφορές και τις αντιδράσεις τους, όπως αυτές δεν θα έθεταν σε κίνδυνο τις επιδιώξεις τους. Προς διευκρίνιση, όταν αναφέρομαι στο «σύστημα», εννοώ το πολυσύνθετο δίκτυο (matrix) που επικαλύπτει κάθε μορφής δραστηριότητα κυβερνητικής, οικονομικής, γεωστρατηγικής, γεωπολιτικής, επιστημονικής, πολιτιστικής και πολιτισμικής φύσεως και λειτουργεί υποβολιμιαίως και μεθοδικά, με απώτερο σκοπό την χειραγώγηση της ανθρωπότητος και τελικά την εγκατάσταση μιας παγκόσμιας κεντρικής κυβέρνησης. Ένα σύστημα που απεργάζεται τον άνθρωπο και δεν είναι βέβαια αρωγός του. Η συγκάλυψη και απόκρυψη της αλήθειας στα θέματα εξωανθρώπινης (αποφεύγω τον όρο «εξωγήινος») παρουσίας από τις συστημικές κυβερνήσεις, εξυπηρετούσε πάντα διπλό σκοπό. Την απρόσκοπτη «συνεργασία» μαζί τους και με τις ελεγχόμενες μικροδιαρροές και παραφιλογογίες, την υποσυνείδητη εγγραφή μιας συγκεχυμένης πληροφορίας στις μάζες η οποία σε μέλλοντα χρόνο θα διαδραμάτιζε δραστικό ρόλο. Πλησιάζουμε πλέον στο χρονικό αυτό σημείο, δηλαδή στην αποκάλυψη της αλήθειας και όχι μόνο.
    Μορφέα, ο σκεπτικισμός σου είναι μια οπτική προσέγγισης των θεμάτων στην οποία προτάσσεις την ψυχική διαίσθηση και αφήνεις πίσω τις συμβατικές διαβεβαιώσεις της λογικής. Είσαι σε σωστό δρόμο, αρκεί να μην χάνεις τις ισορροπίες που λέγαμε. Μέρος της Αλήθειας υπάρχει παντού. Αρκεί να είμαστε δεκτικοί (πάντα όμως με τα φίλτρα της διαίσθησης και της λογικής) ώστε να μην τα προσπερνάμε. Το πάζλ όμως της ολοκλήρου Αληθείας, θα μας «αποκαλυφθεί» σε πνευματικό επίπεδο, όταν πλέον θα έχουμε φθάσει στην εν-θέωση , την επανένωσή μας δηλαδή με τον Θείο Συμπαντικό Λόγο (Θεός).
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΥΚΕ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.
    Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝ0Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.