Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ 09-03-2012

Ο "Σταθμός" είναι  ο καθημερινός τόπος συνεύρεσης επιχθόνιων και εξωκοσμικών συνιστωσών. 
  
Ας επιβιβαστούμε όλοι μαζί στο "Ελληνικό" σκάφος για το ταξίδι μας στο Φως!

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα σε όλους.
    Κάνω αντιγραφή επικόλληση του χθεσινού εναρκτήριου σχολίου μου, προκειμένου να αναγνωσθεί και από τον Εξωναύτη, μιάς και εχθές απουσίασε:

    Την καλημέρα μου στην ωραία παρέα που συνέχεια μεγαλώνει!
    Χίλων:
    Εξυπακούεται ότι δεν αρκεί από μόνη της η γαλούχηση διά του παραδείγματος. Δεν εννόησα κάτι τέτοιο! Φυσικά και είναι απαραίτητη η νουθεσία, η συζήτηση (και μάλιστα προσαρμοσμένη στην εκάστοτε ηλικιακή δυνατότητα) και η επεξήγηση των πραγμάτων καθώς και η ικανοποίηση των ερωτημάτων που κάθε φορά έχει, ακόμη και αν μας φαίνονται αφελή και ανόητα, πάντα με την αρμόζουσα σοβαρότητα. Επίσης το χιούμορ, είναι κάτι που θα πρέπει να διδάσκεται, όσο κι αν ακούγεται περίεργο!
    Τα σχόλιά σου για τον Εξωναύτη θεωρώ ότι βρίσκουν πολλούς σύμφωνους. Όμως, εδώ θέλω να πω ότι ο Εξωναύτης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και ως έτσι πιστεύω θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται. Τι εννοώ:
    Ο φίλος αυτός, με την ιδιαιτερότητα που επέλεξε να εμφανίζεται διαδικτυακά, απέκτησε συγκεκριμένο προφίλ, στυλ, ύφος, ταυτότητα. Είναι ας το πούμε, ένα φαινόμενο, πρωτότυπο. Σε τέτοιες περιπτώσεις νομίζω ότι οφείλουμε να αποδεχόμαστε και να σεβόμαστε την επιλογή τους. Είναι επιλογή του να κρύβει την προσωπικότητά του, καθώς πάντα ήταν ξεκάθαρος: εκτελεί αποστολή με εντολή αφύπνισης των μαζών, από μια ανώτερη αρχή την οποία υπηρετεί! Έχει κατά καιρούς εξηγήσει την δομή, ιεραρχία, προέλευση και σκοπό της «ομάδας» του, καθώς και την φύση της αποστολής τους.
    Υπό το πρίσμα αυτό, σεβόμαστε τον ρόλο που μόνος του θέλει να διαδραματίζει. Αν κάποιους δεν πείθει, δεν τον ενοχλεί, καθώς είναι και αυτό αναμενόμενο εμπόδιο που οφείλει να αντιμετωπίσει στο «έργο» του.
    Είναι χαρά μου που τον φιλοξενώ εδώ και έχει, όπως όλοι σας, λόγο στο βήμα.
    Μην θεωρηθεί όμως από κανέναν, ότι οι θέσεις του αποτελούν θέσφατο και είναι αδιαμφισβήτητες. Είμαστε όλοι υπό αίρεση και διαρκή αγώνα επικράτησης. Χρέος του καθενός να υποστηρίζει (αν θέλει) τους ισχυρισμούς του και να κερδίζει τον σεβασμό των εχεφρόνων.
    Εξωναύτη:
    Σε θεωρώ βασικό και αναντικατάστατο φίλο της παρέας μας εδώ. Σε δέχομαι όπως είσαι και να εκφράζεις τις σκέψεις σου με όποιον τρόπο νομίζεις καλύτερο, ή σύμφωνο με τις διαταγές που λαμβάνεις! Όμως μην οργίζεσαι όταν κάποιος δεν δέχεται a priori τα λεγόμενά σου, ή τον τρόπο που εκφράζεσαι. Ο τρόπος σου είναι όπως ξέρεις ιδιαίτερος και είναι πολύ φυσικό το να δέχεσαι κριτική. Αυτή, να μην σε φοβίζει. Βασική αξία των εξελιγμένων είναι η Αγάπη, η οποία περιλαμβάνει την ανοχή, την ευγένεια και τον σεβασμό, ακόμη και στον «εχθρό» μας. Ξέρω ότι όπλα σου είναι οι υψηλές αυτές αξίες, όπως επίσης η υπομονή, η καρτερικότητα και η ταπεινοφροσύνη, η αποφυγή του θυμού και του μίσους, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσες να είσαι αυτός που λες ότι είσαι…

    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Καλημέρα μου σε όλη την παρέα,αν και δεν βλέπω ακόμη απαρτία.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα ωραίο ταξίδι σε άλλη διάσταση.

    http://www.youtube.com/watch?v=baLXowfpnhw

    Απολαύστε το! Θα πάρετε ενέργεια όποιας κραδασμικότητας και αν είσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟ!
    Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ "ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ" ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!
    ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ!
    ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΧΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΩΛΙΑΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ Η ΑΓΑΠΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ anor80grafos ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    FFC - Άλλο Ένα Αντίο
    http://www.youtube.com/watch?v=LUHAluL3Chs&feature=related

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.