Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ 05-03-2012 [Αποστολή μας η αφύπνιση της συνειδητότητας με γνώμονα την Αγάπη, Ο Ύμνος της Αγάπης, Η αξία της καλόπιστης αμφισβήτησης, «Ζωντανοί νεκροί», Νοερή προσευχή]

Ο "Σταθμός" είναι  ο καθημερινός τόπος συνεύρεσης επιχθόνιων και εξωκοσμικών συνιστωσών. 



Ας επιβιβαστούμε όλοι μαζί στο "Ελληνικό" σκάφος για το ταξίδι μας στο Φως!

84 σχόλια:

  1. Σήμερα, πρώτα ο Θεός, θα είμαι κοντά σας!
    Καλωσορίζω τους φίλους ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, ΧΙΛΩΝ και Α-Ω.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pleiadian Message 2012 - A Wake Up Call For the Family of Light

    http://www.youtube.com/watch?v=U9HtZFb_VtM

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΥΚΙΕ!ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ.

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για την αφιέρωση Α-Ω.
      Καλώς ήλθες και πάλι!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Αόρατε, στα όπλα! Συνθ.:"καταχθόνιος δαίμων" 09:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΥΚΕ ΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;
    ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΩ!!!!!!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟΥ ΔΑΙΜΩΝ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ ΛΥΚΙΕ για την θερμή φιλοξενία.
    Μια ζεστή και εγκάρδια Καλημέρα και απο εμένα! Επειδή το απόγευμα δεν ξέρω εάν θα καταφέρω να βρίσκομαι κοντά σας, σας καταθέτω το "στίγμα" μου!
    Ποιός είναι ο εντεταλμένος σκοπός του καθενός μας σ' αυτή τη ζωή? Νομίζω ότι, λίγο πολύ όλοι μας, για να βρισκόμαστε σ' αυτόν τον Ιστότοπο, προσπαθούμε να ανακαλύψουμε απο διάφορα μηνύματα που λαμβάνουμε ή απο μή συμβατές πληροφορίες και αναγνώσματα τον ρόλο που πρέπει να "παίξουμε".
    Σκοπός κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι να συμβάλλουμε στη ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ. Η γνώση ναί μεν απελευθερώνει την συνείδηση και αφυπνίζει την ψυχική ενέργεια αλλά δεν αρκεί. Τα αγνά συναισθήματα, η αλληλεγγύη, η ΑΓΑΠΗ, η Πίστη θα συμβάλλουν στο να ανοίξουν σιγά σιγά οι Πύλες για την ανώτερη διάσταση, στο μονοπάτι του Φωτός!.
    Ελπίζω μην κούρασα τους φίλους και συνοδοιπόρους!
    (Φίλε Λύκιε ο λόγος που καταστάλαξα σε αυτό το blog και μοιράζομαι τις σκέψεις μου είναι η σοβαρότητα και η εγκυρότητα των πληροφοριών. Ελπίζω να μήν πέσω έξω...)
    Οι υποχρεώσεις μου είναι αρκετές αλλά θα σε κάθε ευκαιρία θα βρίσκομαι κοντά σας.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    Ο Ύμνος της αγάπης.

    (Α' Κορινθίους κεφ. ιγ' στίχοι 1-13).

    «Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων, αγάπην δε μη έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον.. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν, και εάν έχω πάσαν την πίστιν, ώστε όρη μεθιστάνειν, αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.

    Και εάν ψωμίσω πάντα τα υπάρχοντα μου, και εάν παραδώ το σώμα μου ίνα καυθήσομαι, αγάπην δε μη έχω, ουδέν ωφελούμαι.

    η αγάπη μακροθυμεί, χρηστεύεται, η αγάπη ου ζηλοί, η αγάπη ου περπερεύεται, ου φυσιούται, ουκ ασχημονεί, ου ζητεί τα εαυτής, ου παροξύνεται, ου λογίζεται το κακόν, ου χαίρει επί τη αδικία, συγχαίρει δε τη αληθεία, πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει. η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει.

    Είτε δε προφητείαι, καταργηθήσονται· είτε γλώσσαι παύσονται· είτε γνώσις καταργηθήσεται. Εκ μέρους δε γινώσκομεν και εκ μέρους προφητεύομεν όταν δε έλθη το τέλειον, τότε το εκ μέρους καταργηθήσεται. Ότε ήμην νήπιος, ως νήπιος έλάλουν, ως νήπιος εφρόνουν, ως νήπιος ελογιζόμην ότε δε γέγονα ανήρ, κατήργηκα τα του νηπίου. Βλέπομεν γαρ άρτι δι' εσόπτρου εν αινίγματι, τότε δε πρόσωπον προς πρόσωπον άρτι γινώσκω εκ μέρους, τότε δε επιγνώσομαι καθώς και επεγνώσθην. Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα· μείζων δε τούτων η αγάπη».

    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:
    Αν ξέρω να μιλώ όλες τις γλώσσες των ανθρώπων και των αγγέλων, αλλά δεν έχω αγάπη, τότε έγινα σαν ένας άψυχος χαλκός που βουίζει η σαν κύμβαλο που ξεκουφαίνει με τους κρότους του. Και αν έχω το χάρισμα να προφητεύω και γνωρίζω όλα τα μυστήρια και όλη τη γνώση, και αν έχω όλη την πίστη, ώστε να μετακινώ με τη δύναμη της ακόμη και τα βουνά, αλλά δεν έχω αγάπη, τότε δεν είμαι τίποτε απολύτως.

    Και αν πουλήσω όλη την περιουσία μου για να χορτάσω με ψωμί όλους τους φτωχούς, και αv παραδώσω το σώμα μου για να καεί, αλλά αγάπη δεν έχω, τότε σε τίποτε δεν ωφελούμαι.

    Η αγάπη είναι μακρόθυμη, είναι ευεργετική και ωφέλιμη, η αγάπη δε ζηλεύει, η αγάπη δεν ξιπάζεται (= δεν καυχιέται), δεν είναι περήφανη, δεν κάνει ασχήμιες, δε ζητεί το συμφέρον της, δεν ερεθίζεται, δε σκέφτεται το κακό για τους άλλους, δε χαίρει, όταν βλέπει την αδικία, αλλά συγχαίρει, όταν επικρατεί η αλήθεια. Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει.Η αγάπη ποτέ δεν ξεπέφτει

    Αν υπάρχουν ακόμα προφητείες, θα έλθει μέρα που και αυτές θα καταργηθούν αν υπάρχουν χαρίσματα γλωσσών και αυτά θα σταματήσουν αν υπάρχει γνώση και αυτή θα καταργηθεί. Γιατί τώρα έχουμε μερική και όχι τέλεια γνώση και προφητεία· όταν όμως έλθει το τέλειο, τότε το μερικό θα καταργηθεί. Όταν ήμουν νήπιο, μιλούσα ως νήπιο, σκεφτόμουν ως νήπιο, έκρινα ως νήπιο. Όταν έγινα άνδρας, κατάργησα τη συμπεριφορά του νηπίου. Τώρα βλέπουμε σαν σε καθρέπτη και μάλιστα θαμπά, τότε όμως θα βλέπουμε το ένα πρόσωπο το άλλο πρόσωπο. Τώρα γνωρίζω μόνο ένα μέρος από την αλήθεια, αλλά τότε θα έχω πλήρη γνώση, όπως ακριβώς γνωρίζει και εμένα ο Θεός. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η ΑΓΑΠΗ

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α-Ω, ΧΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.
    ΛΥΚΙΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ.
    ΕΞΩΝΑΥΤΗ, ΑΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΜΠΩ (ΙΣΩΣ) ΑΡΓΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ... ΦΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΗ ΙΣΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.
    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.... ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΑΥΤΗ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ... ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ηχε μου σε καλησπερίζω απο την πλευρά μου. Επειδή και εγώ δεν έχω πολύ χρόνο στην διάθεση μου θέλω ν' ασπαστώ τα λεγόμενα σου και να προσθέσω ότι η δύναμη και τα όπλα μας βρίσκονται βαθειά μέσα μας!
    Οι μάχες που επρόκειτο να δώσουμε ο καθένας με διαφορερικό τρόπο έχουν μια κοινή συνιστώσα: Λειτουργούμε σε ανώτερο κραδασμικό επίπερο έχοντας βοηθούς την Αγάπη, την Δύναμη, την Σοφία και τη Συνειδητότητα!
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΜΟΥ ΣΕ ΛΥΚΙΟ ΗΧΟ ΑΟΡΑΤΗ ΚΛΠ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 'ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΙΑΧΤΙΚΑ ΑΠΟ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΥΠΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑ ΖΩΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΙΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΙΑΣ ΕΡΩΜΕΝΗ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΡΔΙΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ΜΗ ΜΟΥ ΣΠΑΣΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΑΤΗ ΜΗ ΡΑΓΙΣΕΙΣ ΑΝ ΑΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΙΚΑΤΟΥΣ ΛΑΘΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΣΕ ΟΡΙΖΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΓΚΡΙΖΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΠΑΘΗΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΗ ΡΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΜΑ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΚΛΑΔΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΧΤΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΟΖΜΟ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΠΙΛΑ ΧΡΥΣΗ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΑ ΚΥΡΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΥΚΙΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ...
    TO INTERNIAKO MOY ONOMA EINAI SKIA
    EMAΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ
    ΑΓΑΠΗΤΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ
    ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ
    ΠΟΛΥ (ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ )
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ
    ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΛΥΣΩ
    ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
    (Η ΨΥΧΗ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ,Η ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ)
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ
    ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ
    ΩΣ ΑΝΑΓΝΝΩΣΤΗΣ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    S K I A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα και ιδιαίτερα στους νεοαφιχθέντες.
    ΣΚΙΑ:
    Είσαι καλοδεχούμενη όπως κι αν είσαι. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, είσαι σε καλό δρόμο! Όχι μόνο να παρακολουθείς και να αναγιγνώσκεις τα γραφόμενα, αλλά και να επιδιώκεις τον διάλογο έστω και με απλές ερωτήσεις.Όσο περισσότερο γράφεις, τόσο περισσότερο σκέφτεσαι και τούμπαλιν!
    ΧΙΛΩΝ:
    Εύχομαι να βρείς εδώ πράγματι, την όαση του Φωτός και της γνώσης. Όχι από μένα, αλλά από τις παραγωγικές συζητήσεις και την συλλογική διάχυση πνεύματος των συμμετεχόντων...
    Α-Ω:
    Η Αγάπη πράγματι, είναι η κατακλείδα της δημιουργίας και του Θείου θελήματος. Αλλά στην ίδια της την ουσία, είναι τόσο δύσκολη ως απόλυτος και ακροτελεύτειος στόχος, που απαιτεί την αποτίναξη της ανθρώπινης φύσης, την υπέρβαση δηλαδή μέσα μας...
    Όποιος την νιώσει απόλυτα, εγγίζει την "θέωση"!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΕΊΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΉΣ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΜΑθΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΉ"
      ΕΓΏ ΠΡΟΤΙΜΏ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΌ :)

      ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΩ ΑΡΓΌΤΕΡΑ..

      Α-Ω

      Διαγραφή
    2. NOERA ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ

      Διαγραφή
  13. AΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ,ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΕΛ.ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ.ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ,ΑΛΛΑ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.ΛΥΚΙΕ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νόα, σε ευχαριστώ για την υποδοχή! Καλώς σε βρήκα. Εύχομαι απόψε να ευοδώσουμε να απαλυνθεί ο σωματικός πόνος σου φίλε μου καλέ.

      Διαγραφή
  15. Θα ήθελα να αναφερθώ ευθέως στο Εξωκοσμικό και στην εύστοχη (;) νύξη του περί «νεφελιμικής» φύσεως αμφισβήτηση:
    Η αμφισβήτηση είναι η πεμπτουσία της έρευνας. Είναι η κινητήριος δύναμη στην αναζήτηση της Αλήθειας. Η αμφισβήτηση είναι η δύναμη που προκαλεί την ανάγκη της επαλήθευσης, της επιβεβαίωσης, της απόδειξης. Πάντα όμως αναφερόμαστε στην καλόπιστη αμφισβήτηση που προκαλεί την ανάδειξη της αληθούς πληροφορίας, της αληθούς γνώσης, της αληθούς επιστήμης. Αθέμιτη και εξοβελιστέα η κακόβουλη και υστερόβουλη αμφισβήτηση. Όταν λοιπόν ισχυριζόμαστε την αποκλειστικότητα της αλήθειας, οφείλουμε να την εκθέτουμε σε δοκιμή για επιβεβαίωση. Αυτό δεν συνιστά κακόβουλη και επιτηδευμένη αμφισβήτηση, αλλά ανάγκη για αποδοχή, υποδοχή και εγκατάσταση αυτής, στην ατομική αλλά και την συλλογική συνείδηση όλων.
    Τέλος, η αμφισβήτηση είναι η κατεξοχήν αρχή που διείπε τον αρχαιοελληνικό κόσμο.
    Και όχι μόνο! Ερευνάτε τας γραφάς, προέτρεψε ο Χριστός…
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ......ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666......5 Μαρτίου 2012 στις 8:41 μ.μ.

    outerspaceradio frm peristeri:
    http://www.youtube.com/watch?v=Nayglgnmytw
    Metallica-Zeibekiko Tis Eudokias

    ΧΑΙΡΕ...ΑΟΡΑΤΗ,ΛΥΚΙΕ,ΝΟΑ,ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ,ΦΡΥΝΗ,ΑΝΤΙΝΟΟΕ,ΗΧΕ,ΣΚΙΑ, ΚΛΠ. ΣΥΝΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ANTIMATRIX ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ....
    ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΣΜΟ....

    ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΗΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ!

    outerspaceradio live frm afterworld:
    http://www.youtube.com/watch?v=GOeiAtD17SY&feature=related
    Sisters of Mercy - Temple of Love
    αφιερωμένο στην ΑΟΡΑΤΗ!

    Cramps - Route 66
    http://www.youtube.com/watch?v=m-2ltL2KaI4&feature=related


    ''έχετε το νου σας έρχονται δύσκολες μέρες.''

    Πρώην δ/ντης CIA: «Το Άγαλμα της Ελευθερίας επόμενος στόχος»

    ''Εξωγήινοι επισκέφθηκαν τη Γη και οι άνθρωποι τους έκαναν… Θεούς!''

    ''Την ώρα που η Ελλάδα παλεύει να επιβιώσει μέσα στην καταστροφή που την έχουν ρίξει εχθροί και «φίλοι», μια κοσμοϊστορικής σημασίας ανακάλυψη ήρθε από την Ανταρκτική: Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!''

    ''Ποιός είναι ο άντρας με το "γκρι δέρμα" που εμφανίζεται σε ένα 5χρονο αγοράκι!''
    πολτεργκάιστ ή Grey, εξωγήινος σατανάς...



    Read more: STRANGE ACTIVITIES: ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΤΡIΩΝ UFO;

    Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα:''τα όπλα μαζικής καταστροφής είναι έτοιμα και περιμένουν το σύνθημα''...''ο ΘΕΟΣ πήρε την ειρήνη από τον Κόσμο ... ''

    ΔΕΙΤΕ, ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jUGnspymZto
    New York World Trade Centre UFO sighting Full Length Helicopter

    Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η γήινη κόλαση...
    ...jesus saves...
    ...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΤΟΥΝΕΛ...
    ...Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ...
    ...Ο (εξωγήινος ΕΛ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΗ'Ι'ΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...και των απανταχού μασώνων!!!
    ...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
    ...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥ 666...
    ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
    ......9666......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΟΙΤΑ ΛΥΚΙΕ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ,ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΕΞΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,(ΟΧΙ Ο ΔΕΞΙΑ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα Εξωναύτη,Νοα, σε όλους.Αν μου επιτρέπεται και μένα Λύκιε, να διαβάζω τον Εξωναύτη και να λέω την καλησπέρα μου, θα σας είμαι ευγνώμων.

    φρύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666......5 Μαρτίου 2012 στις 8:53 μ.μ.

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΡΥΝΗ!

      Διαγραφή
    2. Αυριο θέλω κάτι να σου πω για μένα,
      να το γράψω εδώ ή στο ξυπνήστε.
      Αν πάλι δεν θέλεις να γράψω, πές το
      να ξέρω,χωρίς την αδειά σου,
      δεν γράφω τίποτα.

      φρύνη

      Διαγραφή
    3. ......ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666......5 Μαρτίου 2012 στις 9:06 μ.μ.

      ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΓΡΑΦΩ ΠΛΕΟΝ!

      Διαγραφή
    4. okey,Αύριο εδώ.Σ'ευχαριστώ

      φρύνη

      Διαγραφή
  19. ......ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666......5 Μαρτίου 2012 στις 8:52 μ.μ.

    ΧΑΙΡΕ ΝΟΑ, ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ!

    ΔΕΙΤΕ:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o3hRvKSbDAE
    Η ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΥΠΕΡΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟΥ

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uWHn5dxOUY4
    2 UFO's visit the Space Shuttle - by TFH - CGI - 2D

    outerspaceradio live frm afterworld:
    http://www.youtube.com/watch?v=lAdRCUsqg-U&feature=related
    The Cult - She Sells sanctuary (Long Version)


    Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η γήινη κόλαση...
    ...jesus saves...
    ...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΤΟΥΝΕΛ...
    ...Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ...
    ...Ο (εξωγήινος ΕΛ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΗ'Ι'ΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...και των απανταχού μασώνων!!!
    ...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
    ...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥ 666...
    ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
    ......9666......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΑΝ ΕΧΟΤΑΝ ΣΕ ΜΑΧΗ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΑΓΥΡΟΝ ΤΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ,ΜΕ ΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΗΙΝΟ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΓΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΑΣΚΑΛΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ.ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΧΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΑ,ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΙΘ.ΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΔΑΣΚΑΛΕ SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666......5 Μαρτίου 2012 στις 9:07 μ.μ.

      ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΡΕΜΕΣ AFTER SHAVE ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ,ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩΣΩ.

      Διαγραφή
  22. ......ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666......5 Μαρτίου 2012 στις 9:03 μ.μ.

    outerspaceradio live frm afterworld:
    http://www.youtube.com/watch?v=VyoDbX1EkPQ&feature=related
    Blue Monday by New Order

    -----------------------------------------------
    ''Τα ‘μαθες; Πέθανες!
    ΔΕΥΤΈΡΑ, ΜΆΡΤΙΟΣ 05, 2012 STARGATE UNIVERSE..
    Δεν ζεις φίλε μου, απλά δεν το ξέρεις. Δεν ζεις, ακούς; Είσαι πεθαμένος εσύ κι όλο σου το σόι. Εσύ κι η οικογένεια σου, οι φίλοι σου, οι γνωστοί σου, αυτοί που αγαπάς. Μόνο αυτοί που μισείς, αυτοί που σε θυμώνουν είναι ζωντανοί. Όλοι οι άλλοι, όλοι εμείς είμαστε πεθαμένοι. Απλά δεν το ξέρεις, όχι για άλλο λόγο, απλά γιατί δεν το είπαν στις ειδήσεις, δεν το συζήτησε η Τρέμη και η παρέα της , ούτε έγινε πρωτοσέλιδο. Κι έτσι εσύ, εγώ, οι περισσότεροι από εμάς ζούμε και ουσιαστικά δεν ζούμε. Είμαστε πεθαμένοι.

    Γιατί; Άκου λοιπόν…

    Το μεγαλύτερο έγκλημα που έχουν κάνει σε βάρος του ελληνικού λαού είναι να τον μετατρέψουν σε ζωντανό –νεκρό. Είμαστε η χώρα με τα περισσότερα ζόμπι παγκοσμίως. Αλήθεια σου λέω.
    Εάν δε με πιστεύεις κοίταξε γύρω σου. Κοίταξε προσεχτικά κι άφησε την καχυποψία στην άκρη κι επέτρεψε στις αισθήσεις σου να λειτουργήσουν. Πες μου τώρα, πόσους ανθρώπους είδες σήμερα να γελάνε; Πόσους έστω να χαμογελάνε; Πόσους να λένε αστεία στο δρόμο; Πόσους να απλώνουν το χέρι σε κάποιον άγνωστο; Πόσους να ονειρεύονται; Πόσους να κάνουν χαβαλέ μεταξύ τους; πόσους να «πετάνε» στα ουράνια κοιτώντας το ταίρι τους; πόσους να χαίρονται με τον ήλιο; Πόσους να κρατάνε λουλούδια στο χέρι; Πόσους να σου λένε μια ζεστή καλημέρα χωρίς να σε γνωρίζουν; Πόσους να σε πλησιάζουν λέγοντας σου μια πετυχημένη ατάκα; Πόσους να σου σφίγγουν το χέρι νιώθοντας ότι δεν έχεις κέφι; Πόσους να σου χτυπούν την πλάτη βλέποντας ότι πονάς; Πόσους τέλος πάντων βλέπεις δίπλα σου που ζουν την στιγμή τους; σκέψου το λίγο…

    Εγώ δεν βλέπω κανέναν. Είναι όλοι κατηφείς, εκνευρισμένοι, χωρίς χιούμορ, χωρίς ξεγνοιασιά, χωρίς χαμόγελο. Λες κι όλοι ζουν στην αγέλαστη χώρα. Στην χώρα που το χαμόγελο φορολογείται. Κι όλοι σφίγγουν τα χείλια μην και τους μπει κανένας καινούργιος φόρος στη πλάτη. Εμένα αυτή η παγωμάρα- μουγγαμάρα ένα πράγμα μου λέει : ότι όλοι έχασαν την ελπίδα τους.
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ......ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666......5 Μαρτίου 2012 στις 9:04 μ.μ.

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
    Κανείς δεν περιμένει κάτι, κανείς δεν παλεύει για κάτι, κανείς δεν νοιώθει κάτι. Όλοι μουτρωμένοι, βαρεμένοι, χωρίς αύριο. Εκεί έφτασαν ένα ολόκληρο λαό. Ή μάλλον την πλειοψηφία του λαού. Γιατί είναι κι οι άλλοι. Οι λίγοι, αυτοί που ότι και να γίνει την έχουν κάνει την δουλειά τους, τα έχουν φάει τα λεφτά μας, κι έτσι καρφάκι δεν τους καίγεται. Είναι στην δική τους φάση- αφασίας όπου το μόνο που τους νοιάζει είναι να αυγατίσουν αυτά που έχουν στις ξένες, πάντα, τράπεζες και κάθονται. Αλλά δεν είναι αυτοί το θέμα μου σήμερα. Θα έρθει κι εκείνων η σειρά.

    Το θέμα μου είσαι εσύ κι εγώ. Εσύ κι εγώ που ζούμε και δεν ζούμε. Εσύ κι εγώ που δεν ελπίζουμε σε τίποτε. Λες και μας νάρκωσαν τον εγκέφαλο, λες και μας σκότωσαν την σκέψη φερόμαστε σαν να μην έχουμε αύριο. Σαν να μην έχουμε τίποτε. Και δεν είναι έτσι που να πάρει η ευχή.

    Οκ. Η προπαγάνδα είναι τεράστια, είναι πολύπλοκη, συνεχής, αδιάκοπη. Εδώ και δύο χρόνια μας άλλαξαν τα φώτα. Η κρίση, οι φόροι, τα μνημόνια, οι δόσεις, η φτώχεια, η έξοδος από το ευρώ, η επιστροφή στην δραχμή, η ανεργία, η πείνα και, και, και, και,…. Δεν έχει τέλος η προπαγάνδα. Όχι ότι είναι ρόδινα τα πράγματα. Σίγουρα δεν είναι. Σίγουρα υπάρχει φτώχεια, σίγουρα η ανεργία έχει χτυπήσει κάθε ελληνικό σπίτι.

    Αλλά ρε φίλε στάσου λίγο και σκέψου. Κι ας έχεις άδειο στομάχι, κι ας πεινάς.

    Αξίζει τον κόπο να μην ζεις την ζωή σου;
    Αξίζει τον κόπο να μην παλεύεις για τίποτε;
    Αξίζει τον κόπο να σηκώνεις τα χέρια ψηλά και να παραδίνεσαι;
    Αξίζει τον κόπο να παραχωρείς όλα σου τα δικαιώματα εν μια νυκτί;
    Αξίζει τον κόπο να δέχεσαι να σου πετσοκόψουν τον μισθό προκειμένου να μην σε απολύσουν;
    Αξίζει τον κόπο να μην έχεις δεκάρα, ή μάλλον ευρώ, να βγεις μια βόλτα κι ας δουλεύεις σαν τον σκύλο;
    Αξίζει τον κόπο να βλέπεις τους γονιούς σου, γέροντες κι οι δυο να περιμένουν στην ουρά για να πάρουν τα τελειώματα στη λαϊκή;
    Αξίζει να μην έχεις να αγοράσεις ένα παιχνιδάκι στο πιτσιρίκι σου;
    Αξίζει να ξεγελάς την πείνα της οικογένειας σου με παξιμάδια;
    Αξίζει τον κόπο να τρέμει το φυλλοκάρδι σου για το τι θα σου φέρει το αύριο;
    Αξίζει τον κόπο να κρύβεσαι από όλους και να έχεις μόνο σύντροφο τον φόβο;

    Τον φόβο που άλλοι σου φύτεψαν στο μυαλό.

    Αξίζει τέτοια ζωή; Για να ζήσεις έτσι ήρθες σε αυτό τον πλανήτη; Για να μην αφήσεις τίποτε, καμία σκέψη, καμία πράξη την οποία θα μνημονεύουν οι άνθρωποι που σε έχουν αγαπήσει όταν εσύ θα έχεις φύγει;
    Όχι ρε φίλε. Δεν είναι αυτή η ζωή σου. Δεν είναι αυτοί οι στόχοι σου. Δεν είναι αυτό το όνειρο σου. Δεν είναι αυτό που εσύ φαντάστηκες. Ζεις αυτό που οι άλλοι θέλουν να ζεις.




    Για αυτό σου λέω. Ξύπνα. Μίλα. Βρες την δύναμη και χτύπα τον φόβο που σε έχει κάνει μια χαψιά, στάσου στα πόδια σου, στο ανάστημα σου και ΖΗΣΕ. Έρχονται εκλογές φίλε μου, αυτοί οι γελοίοι τύποι που μας κυβερνάνε κάνουν ήδη τους συσχετισμούς τους , τις ίντριγκες τους, τα μοιράσματα τους, και βασίζονται στην δική σου κατάσταση.

    Σε θέλουν ζόμπι για να ψηφίσεις αυτό που τους εξυπηρετεί. Ή καλύτερα να μην ψηφίσεις καθόλου. Να απέχεις. Η γνώμη σου, η αντίδραση σου να μην φανεί πουθενά. Ξύπνα λοιπόν κι όταν θα έρθουν οι εκλογές δώσε τους να καταλάβουν. Ψήφισε και ψόφησε τους όλους αυτούς που σε έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Δείξε τους εσύ τι είναι φόβος. Κάνε το έγκλημα τους μπούμερανγκ και ρίξτο στα μούτρα τους. Κι αναστήσου φίλε μου. Σου έχει δοθεί το μεγαλύτερο δώρο, να είσαι ζωντανός μην το φτύνεις έτσι.

    Υ.Γ. H υπογράφουσα είναι άνεργη εδώ και 2,5 χρόνια, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, χρεωμένη μέχρι το λαιμό και έχει βρεθεί πολλές φορές σε απελπισία γιατί δεν υπήρχε φαγητό για τα παιδιά. Αλλά η μαγεία είναι και την φτώχεια να την περιγελάς.''
    http://www.apocalypsejohn.com/2012/03/blog-post_9367.html
    -----------------------------------------------
    ΣΧΟΛΙΟ ΕΞΩ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ!

    Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η γήινη κόλαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΑΙΡΕΤΩ ΕΞΩΝΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΔΑΣΚΑΛΕ Ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ,ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΓΑΛΑΖΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΔΑΣΚΑΛΕ,ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Ν.ΞΥΛΟΥΡΗΣ,ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ,ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ,40 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ;ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΒ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΑΝ ΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666......5 Μαρτίου 2012 στις 9:22 μ.μ.

      ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΜΗΔΑΜΙΝΗ.....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ....ΚΕΡΔΟΣ!

      Διαγραφή
  26. ......ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666......5 Μαρτίου 2012 στις 9:19 μ.μ.

    ΑΞΙΖΕΙ...
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X4DpHkWuOmQ
    Strange sounds #3
    Το βίντεο που θα δείτε είναι από το Ohio River.

    Alien Civilization Evidence: Sirius from nasa hubble pics.wmv
    http://www.youtube.com/watch?v=RzpLVmoG5KQ&feature=related

    outerspaceradio live frm afterworld:
    Dead or Alive - You Spin Me Round
    http://www.youtube.com/watch?v=ZUatnbaNfEo&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=7movKfyTBII&feature=related
    Men Without Hats - Safety Dance
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ!

    Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι η γήινη κόλαση...
    ...jesus saves...
    ...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΤΟΥΝΕΛ...
    ...Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ...
    ...Ο (εξωγήινος ΕΛ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΗ'Ι'ΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...και των απανταχού μασώνων!!!
    ...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
    ...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥ 666...
    ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
    ......9666......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αφιερωμένο με αγάπη!!
    Σε όσους μπορούν ακόμα ν'αγαπάνε!!
    http://www.youtube.com/watch?v=S9UcDeXchmw

    φρύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φρύνη, την καλησπέρα μου και καλώς ήλθες στον ιστότοπο. Είσαι καλοδεχούμενη!
    Ο Διαχειριστής.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΟΤΙ ΕΝΩ ΔΕΙΝΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΕ,ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ CHAT ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΚΑΝΑ ΧΟΝΤΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666......5 Μαρτίου 2012 στις 9:36 μ.μ.

      ETSI EINAI ΝΟΑ....
      ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ....
      Απο το αεροπλάνο,Κωστας Χατζής.
      http://www.youtube.com/watch?v=vt0BH4HLxXA

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΗΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ,ΖΟΥΣΑ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ,ΤΟΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ,ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ,ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ,ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΛ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ.ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

      Διαγραφή
  30. ΔΑΣΚΑΛΕ,ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΡΑΒΔΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ......ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666......5 Μαρτίου 2012 στις 9:44 μ.μ.

    ΑΝΑΧΩΡΩ....ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ...ΜΕ....
    outerspaceradio live frm afterworld:
    Κώστας Χατζής - Δε βαριέσαι αδελφέ 1968
    http://www.youtube.com/watch?v=V9NsiQ574DM&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=8xBjWP2rV6w&feature=related
    Κώστας Χατζής - Δέκα Εντολές

    http://www.youtube.com/watch?v=nC8US7QuzxI&feature=related
    Αν σ' αρνηθώ _ Κώστας Χατζής
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΟΡΑΤΗ!

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.....
    http://www.youtube.com/watch?v=UIFsS5Imnbw&feature=related
    Λύσεις, αποδράστε απο το μάτριξ που μας φτιάξανε!

    ...jesus saves...
    ...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΤΟΥΝΕΛ...
    ...Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ...
    ...Ο (εξωγήινος ΕΛ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΗ'Ι'ΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...και των απανταχού μασώνων!!!
    ...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
    ...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥ 666...
    ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
    ......9666......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ 9666......5 Μαρτίου 2012 στις 9:48 μ.μ.

      ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑ....

      ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  32. Καληνύχτα Εξωναύτη,καλό ξημέρωμα σε όλους.
    Αυτό για σένα!!

    http://www.youtube.com/watch?v=DONGu3aimsQ&feature=related

    φρύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλή νύχτα σε όσους ήδη αποχώρησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΧΑΙΡΕΤΩ ΛΥΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΤΟΥ!!!!
    ΕΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ;
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ.
    ....ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γειά σου Αόρατε, φωτεινέ αγνέ φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ΕΜΠΛΕΞΑ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΕΞΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;
    ΓΙΑΤΙ;
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΛΥΚΕ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΥΤΗ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ.
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ.
    ....ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αόρατη, ο Έξω ίσως να ήταν κουρασμένος!
      Καλή του ξεκούραση.

      Διαγραφή
  39. SKIA EIΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΟΛΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.
    ΑΧ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ.
    ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ.
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΛΩ ΕΔΩ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ.
    ΒΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ!!!!!!!!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ.
    ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΟΣΙ ΝΤΕΝ ΤΕΛΩ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΛΥΚΕ Ο ΕΞΩ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
    ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
    ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΛΥΚΕ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
    ΑΣΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
    ΕΠΙΑΣΕ ΤΙΣ ΧΟΡΔΕΣ ΜΟΥ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΞΩ ΞΕΧΝΑΣ Ε;
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΛΥΚΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΩ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΚΑΤΙ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ.
    ΟΛΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ;
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ένα "παιχνίδι" που σου αρέσει τελικά νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΛΥΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
    ΟΜΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
    ΚΑΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΗΣΥΧΑ.
    ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ.
    ΤΟ ΝΙΩΘΩ.
    ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΟΜΩΣ.
    ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΗΧΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ.
    ΣΑΝ ΣΕΙΡΗΝΑ!!!!!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. NOAΣMar 5, 2012 10:34 AM

    NOERA ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ

    OXI NOA

    http://www.scribd.com/NEMESIS888/d/29598046-%CE%A4%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%9D%CE%BF%CE%B5%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%AE

    ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΤΕΥΧΟΣ 44 ΜΑΡΤΙΟΣ 95

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τότε, καλή σου νύχτα, καλή ξεκούραση και αντιστάσου...!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο.Κ ΛΥΚΕ!!!!!!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ....
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΟΚΚΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΤΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ =ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=qXWrF1tdIco

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Α-Ω, στο δίλημμα που θέτεις και εγώ επιλέγω τον διαλογισμό. Όμως η υπόθεση "προσευχή" είναι τεράστιο θέμα και δεν μπορεί να μπεί σε δογματικά καλούπια και κανόνες. Είναι προσωπική βιωματική υπόθεση του καθενός, αναλόγως του επιπέδου συνειδητότητος που έχει.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΥΘΩΔΙΑ: ΣΤΙΧΟΙ & ΕΡΜΗΝΕΙΑ (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

    http://www.youtube.com/watch?v=g1jK5I3hRuo&feature=related

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΡΑ (DIMITRIS PANAGOPOULOS: AURA)

    http://www.youtube.com/watch?v=awduT9-vVRo

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΥ:
    ΑΓΝΟ ΦΩΣ
    ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ
    ΚΑΙ ΑΓΝΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΙΑΣ

    Α-Ω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Να είσαι καλά φίλε Α-Ω και να ρέει πάντα μέσα σου το Φως το ανέσπερον. Για τον ΝΟΑ ας κάνουμε όλοι μαζί θετικές σκέψεις και να του στέλνουμε Φως. Ένα ισχυρό θεραπευτικό στοιχειακό (σκεπτομορφών υψηλής κραδασμικότητας) συλλογικά για μέγιστο αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.