Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Γνήσιο video με ιπτάμενο δίσκο των ΗΠΑ

Το βιντεάκι που θα δείτε, αφορά βιντεοσκόπηση ιπτάμενου σκάφους σε σχήμα δίσκου, διαμέτρου περίπου 25-30 μέτρων, από ερασιτεχνική κάμερα στο New Mexico (USA). Φαίνεται λοιπόν ότι το σκάφος αυτό κινείται αργά και τελικά στέκεται σε αιώρηση πάνω από το σημείο που θα προσγειωθεί, ενώ τελικά κατεβαίνει σε συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος δεν φαίνεται. Παρατηρήστε το αναλαμπών παλλόμενο φως στο δεξί μέρος στην άκρη ενός μικρού ιστού στην εξωτερική περίμετρο του σκάφους, καθώς και το σήμα της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ στο άνω μέρος (αστέρι εγγεγραμμένο εντός κύκλου μπλε χρώματος). Το σκάφος ανήκει στα «ΑΤΙΑ» γήινης προέλευσης από αυτά που έχουν οι ΗΠΑ πιθανών με τεχνολογία αντιβαρύτητας. Είναι εντυπωσιακό ότι το σκάφος πετά απροκάλυπτα και σε δημόσια θέα, ενώ προσγειώνεται πολύ κοντά σε δημόσιο δρόμο, πράγμα που πριν λίγα χρόνια δεν το αποτολμούσαν. Υπ’ όψιν ότι στην συγκεκριμένη περιοχή όπως θα γνωρίζετε, υπάρχουν οι πλέον μυστικές βάσεις των ΗΠΑ. Τέτοια σκάφη είναι εφοδιασμένα με όπλο εκπομπής ακτίνας Laser υψηλής ισχύος ικανό να καταστρέψει στόχους σε μεγάλη απόσταση, όπως αντίπαλα σκάφη.

ΛΥΚΙΟΣ.

4 σχόλια:

  1. ΜΝΜ ΠΡΟΣ ...ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ....
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ....ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ...ΟΣΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ BLOGS...ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ...ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!
    ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΦΙΜΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ BLOGS!...OI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ.....ΚΑΙ ΤΑ BLOGS ΠOY STHRIZOYN THN ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ''...ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!...ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ.....
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ....Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΔΕΑ, ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΟΝΤΩΝ...ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΝΟΣ ΚΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ....Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΣΥΜΠΑΝΤΟΣ....
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ.....ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ....
    ΟΙ ''ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ'' ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ....ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΟΥ!...ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΕΠΙΛΕΧΘΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από τα "τσιράκια" υπάρχουν και πολλοί ανόητοι ξερόλες που αυτόκλητα έχονται στα blogs και προκαλούν πρόβλημα, χωρίς να γνωρίζουν συνειδητά τι ακριβώς εξυπηρετούν. Ίσως μάλιστα αυτοί να είναι και οι περισσότεροι. Το θέμα είναι ότι οι "θέσεις" τους εκφράζουν τεράστιο κομμάτι των μαζών και αυτό είναι το πιό αποθαρρυντικό. Παρά ταύτα, οι ταγμένοι στην ιερή αποστολή τους οφείλουν και θα συνεχίσουν απρόσκοπτα.
    Φιλικά, ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BΡΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΤΩΡΑ;
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ...
    ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΜΩΡΟ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣ;
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!
    ...ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ...
    ΜΠΙ ΜΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλη ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗ, καλώς ηλθες! Η συζήτηση είναι στην ανάρτηση "ΕΞΙ ΣΩΜΑΤΑ ΝΕΚΡΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)"
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.