Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη


(urantia)

Η Μετάβαση του Πλανήτη στη Νέα Γη 
Ο Πλανήτης μας περνάει στο επόμενο εξελικτικό στάδιο και βρίσκεται αυτή την στιγμή σε ένα κρίσιμο σημείο. Ανεβαίνουν οι δονήσεις του -λόγω της εργασίας που έχουμε κάνει όλοι μας-  και σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να  αλλάξουμε διάσταση. Θα δονούμεθα πλέον στη 5η διάσταση της Αγάπης ενώ η 3η και 4η διάσταση του φόβου θα καταργηθούν. Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα περάσουμε  ή θα ζήσουμε κάποια καταστροφή.  Πολλοί κινδυνολογούν και αναφέρονται σε παλαιές Προφητείες η στη  Δευτέρα Παρουσία κ.α…
Οι αλλαγές γίνονται και θα γίνουν μέσα μας. Από την στιγμή που  γεννιόμαστε μέχρι την στιγμή που θα φύγουμε από αυτόν τον πλανήτη και θα γυρίσουμε πίσω στο πραγματικό μας σπίτι, έχουμε να παλέψουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό γιατί υπάρχει μέσα μας η δυαδικότητα.
Ο καθένας θα πρέπει να αποφασίσει ν’ αλλάξει τον εαυτό του εσωτερικά, και αυτή είναι η πάλη του καλού και του κακού που αναφέρονται πολλοί. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο που ζούμε, στο πώς σκεφτόμαστε και πώς συμπεριφερόμαστε.

Τα παλαιά οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά συστήματα θα αλλάξουν - όλοι αισθανόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά! -  Αυτό θα γίνει  γιατί  δεν θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στις αλλαγές της νέας ενέργειας .  Σίγουρα οι αλλαγές δεν είναι πάντα ευχάριστες, αλλά για να αρχίσει ένα νέο σύστημα που θα βασίζετε στην αγάπη, στην ειρήνη, στη δίκαιη μοιρασιά, στην αφθονία και την ευτυχία για όλους, πρέπει να τελειώσει το προηγούμενο, ή να μεταμορφωθεί σιγά σιγά. Ο ρυθμός της αλλαγής και της μεταμόρφωσης εξαρτάται πάντα από το δικό μας επίπεδο αντίληψης.  Όσοι έχουν έρθει με κάποιο Συμβόλαιο ( ζωής ) και συχνά ασχολούνται με τους εναλλακτικούς τρόπους και με τις ενεργειακές θεραπείες, είναι ανάγκη να ενημερωθούν για την αλλαγή, γιατί ήδη τα πράγματα αλλάζουν  με μεγάλη ταχύτητα και εξελίσσονται ραγδαία αυτή τη στιγμή. Έχουν να μάθουν πως θα θωρακιστούν οι ίδιοι  και πως θα βοηθήσουν και τους άλλους.  Είναι χρήσιμο  να ενημερώσουμε και να βοηθήσουμε όσους μπορούμε, ουτοσώστε να προχωρήσουμε και να εξελιχτούμε, γιατί όλοι συνδεόμαστε μεταξύ μας. Όλες οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη περίοδο, είναι χρήσιμες και θα σας βοηθήσουν στην αλλαγή.
Είναι ώρα όλες οι ομάδες και τα διάφορα ενεργειακά θεραπευτικά κέντρα πού είναι στο Πνευματικό μονοπάτι, να συντονιστούν με τις νέες ενέργειες, και να δεσμευτούν στο να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ενημέρωση του κόσμου, και να σταθούν  δίπλα σε αυτόν που θέλει να ενημερωθεί και να αλλάξει προς το καλύτερο. Γιατί δυστυχώς δεν μπορούν να βοηθήσουν τον κόσμο που  θέλει να μάθει τι γίνεται, ούτε η πολιτεία ούτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ασφαλώς ούτε οι θρησκευτικοί παράγοντες.
Η ιστορία της ανθρωπότητας, ξεκίνησε  πριν από 100.000 χρόνια όταν αποφασίσαμε να φύγουμε από την Εστία, από τον Πνευματικό κόσμο που είναι το πραγματικό μας σπίτι , να κατέβουμε στην ύλη να ενσαρκωθούμε και να βιώσουμε άλλη μια περιπέτεια . Αυτή ήταν η πρώτη φορά που θα είχαμε ελεύθερη βούληση , θα διαχωριζόμασταν από τον Πατέρα και την υπόλοιπη οικογένειά μας, θα ξεχνούσαμε ποια ήταν η καταγωγή μας και ποιοι είμαστε και θα βιώναμε την εξέλιξή μας. Τα 100.000 χρόνια έχουν περάσει και ο μηχανισμός που θα μας επαναφέρει πίσω στην Εστία έχει ξεκινήσει από το 1987 και θα ολοκληρωθεί τα επόμενα χρόνια. 
Αυτή η αλλαγή έχει προβλεφτεί από τις γραφές, τους Μάγιας και άλλους. Τώρα σιγά, σιγά και ένας ένας θα αρχίσουμε, αφού πάρουμε τις πληροφορίες, να θυμόμαστε ότι είμαστε μέρος του Πρωταρχικού Δημιουργού, ότι ανά πάσα στιγμή αντανακλάμε το Όλον και ότι όλα είναι Ένα!
Από την χαμηλή δόνηση που είμαστε τώρα και από την Τρίτη και Τέταρτη διάσταση (του φόβου) θα μεταβούμε στην Πέμπτη. Για να περάσουμε σε υψηλότερη διάσταση θα πρέπει να αυξηθεί η δόνηση μας και για να γίνει αυτό θα πρέπει να αφήσουμε όλη την αρνητικότητα μας , όλη την κακία, να αγκαλιάσουμε να αγαπήσουμε και να συγχωρήσουμε ο ένας τον άλλο και να προχωρήσουμε όλοι μαζί σαν Ένα. Όσοι επιμένουν να μη αλλάξουν και τραβάνε στην αντίθετη κατεύθυνση θα εκκενώσουν το φυσικό τους σώμα και θα ξαναγεννηθούν , αλλά με την υψηλότερη δόνηση της πέμπτης διάστασης που είναι η δόνηση της Αγάπης. 
Από κοσμικές πύλες στο διάστημα και από τον Μέγα Κεντρικό Ήλιο, η Γη της οποίας το κοσμικό όνομα είναι «URANTIA»,  δέχεται κύματα κοσμικού φωτός και ακτινοβολίας, λεπτές, μη ορατές  ποσότητες ενέργειας εξισορρόπησης, και μετουσίωσης της αρνητικότητας.
Σχέσεις που δεν λειτουργούν θα αναγκαστούν ή να ισορροπήσουν ή να διαλυθούν, ώστε να γεννηθεί κάτι καλύτερο. Συστήματα, οργανισμοί , οικονομικά τραστ και κράτη, θα ακολουθήσουν… 
Είναι γεγονός πλέον, πως η κατάθλιψη είναι η ασθένεια της εποχής! Ούτε τα φάρμακα, ούτε η κλασική επιστήμη μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά. Αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι όλα ξεκινάνε από μέσα μας!
Η φύση βέβαια δεν μένει πίσω! Τα καιρικά φαινόμενα που τα νομίζετε τυχαία, συμβαίνουν για να απελευθερωθούν τεράστιες ποσότητες αρνητικής ενέργειας. Έτσι πληρώνουμε τώρα τον λογαριασμό , στη κακοποίηση που κάναμε στη γη μας που είναι ζωντανός οργανισμός… 
Η «Πνευματική μας Οικογένεια» για να μας βοηθήσει σ’ αυτή την αλλαγή, μας έδωσε – και συνεχίζει να μας δίνει-  με  ‘’channeling’’ , δηλαδή με κανάλια Ανώτερης επικοινωνίας, πληροφορίες που χρειαζόμαστε, και τώρα κυκλοφορούν περισσότερα από ποτέ,  βιβλία με ότι θα επιθυμούσατε να μάθετε. 
Επίσης, έχουν δοθεί διάφορες ενεργειακές θεραπείες και τεχνικές , οι οποίες θα βοηθήσουν στον καθαρισμό μας και στην μετάβαση μας στη νέα εποχή.
Η ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ!
Αυτό είναι το μάθημα που έχουμε έρθει να μάθουμε σ’ αυτή τη ζωή! Έχουμε ζήσει πολλές ζωές και η ενέργεια από τις προηγούμενες ζωές μεταφέρεται σ’ αυτή τη τωρινή, και είναι η αιτία για πολλά από τα προβλήματα μας ( οικονομικά- σχέσεων -υγείας  ). Έτσι χρειάζεται να δουλέψουμε με το Υπερσυνείδητο ( Ανώτερο Εαυτό μας), για να καθαρίσουμε όλες αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες, άσχημα συναισθήματα, φόβους και πολλά άλλα που φέρουμε σε αυτή τη ζωή.
Κατόπιν μαθαίνουμε να παίρνουμε τη δύναμη μας και να αλλάζουμε την ζωή μας όπως εμείς θέλουμε…     
Σας καλoσωρίζουμε στο ταξίδι  στη νέα διάσταση!  Σκοπός μας δεν είναι  να σας ανησυχήσουμε, ούτε και να σας πείσουμε! Ο καθένας ας αξιολογήσει τις πληροφορίες όπως νομίζει!                                        

Να πιστεύετε  πάνω από όλα στον εαυτό σας και την εσωτερική σας καθοδήγηση, και να θυμάστε  ότι εσείς είστε υπεύθυνοι για το μέλλον σας, αφού  βρίσκεται σε κάθε απόφαση που παίρνετε στο παρόν. 

Οι αλλαγές  για τις οποίες μιλάμε συμβαίνουν ήδη, έχουν ξεκινήσει, και παρόλο που πολλοί επιμένουν να κλείνουν τα μάτια  και τα αυτιά τους στους νέους ρυθμούς, τα γεγονότα τρέχουν, δεν περιμένουν κανέναν, γι αυτό αποφασίστε τώρα αν θέλετε να είστε απλώς  παρατηρητής , ή συνδημιουργός της ίδιας σας της ζωής! 

URANTIA

4 σχόλια:

  1. Φίλε μου Λύκιε!
    Παίρνω το θάρρος να σε επικαλεστώ με το «μου» διότι πραγματικά αρχίζω να σε θεωρώ φίλο έστω και internetiko.
    Διαβάζοντας ξανά και ξανά το άρθρο αυτό το οποίο με αντιπροσωπεύει εξολοκλήρου αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι μπορούν να το κατανοήσουν, να το εμπεδώσουν και να το εφαρμόσουν έστω και στο ελάχιστο. Νομίζω πολλοί λίγοι!
    Δύο λέξεις κλειδιά «ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ» οι οποίες κρύβουν όλη την αλήθεια της ύπαρξης και της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους! Δύο λέξεις κλειδιά τις οποίες όμως εφαρμόζοντας τες ανοίγεις πύλες και ξεκλειδώνεις τις πόρτες για την μετάβαση σου σε ανώτερη διάσταση.
    Πιάνω λοιπόν τον εαυτό μου καθημερινά να αναρωτιέται και να αναλογίζεται τις προσπάθειες που έχω κάνει μέχρι τώρα για την εσωτερική μου αφύπνιση. Πόσο έχω καταφέρει την αυτοκάθαρση; δηλ. την απαλλαγή των ανεπιθύμητων ενεργειών και των άσχημων συναισθημάτων όπως φόβος, θυμός, εγωισμός…Η απάντηση μου «Δεν ξέρω». Το λέω έτσι απλά διότι δεν θέλω να κρύβομαι στον ίδιο μου τον εαυτό.
    Βεβαίως και γνωρίζω τον τρόπο και κατανοώ το θετικό και ευεργετικό αποτέλεσμα που θα επιφέρει ο τελικός στόχος τους όμως είμαι ένα απλό ανθρώπινο είδος με ελαττώματα και αδυναμίες.
    Στηρίζομαι στην εσωτερική μου καθοδήγηση από ανώτερες δυνάμεις, δουλεύοντας ταυτόχρονα το Υπερσυνείδητο και βοηθούμενος από θετική ενέργεια που παίρνω από την οικογένεια μου και ειδικά από τα παιδιά μου, τα οποία θεωρώ το καλύτερο «σχολείο»! (Σ’ αυτό θα μπορούσα ίσως, άμα το θέλεις φυσικά, να επεκταθώ κάποια άλλη στιγμή).
    Θα μπορούσα να γράφω ώρες ατελείωτες μα ο χρόνος είναι περιορισμένος και πολύτιμος! Αυτή η κατάθεση ψυχής όμως μου φτάνει προς το παρόν.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλτατέ μου Χίλων,
    σε θεωρώ και εγώ φίλο μου διαδυκτιακό (τουλάχιστον ακόμη). Αυτός είναι και ο λόγος που έφτιαξα αυτό τον ιστοχώρο. Δηλαδή να δώσω βήμα σε κάθε ενεργεία αφυπνισμένη συνείδηση και τροφή για κάθε εν δυνάμει αφυπνισμένη και να δημιουργήσω πεδίο για φιλίες και συμπόρευση…
    Το άρθρο αυτό πράγματι, είναι δύσκολα καταληπτό ως προς την ουσία του, από το τον μέσο άνθρωπο, παρότι είναι απλά γραμμένο. Όμως εσύ ταυτίζεσαι μ’ αυτό! Και ευθυγραμμίζεσαι! Αυτό είναι το ποθητό ζητούμενο, είσαι σε σωστό δρόμο.
    Η Αγάπη, η Συγχώρεση και η Ταπείνωση (ως μέσο επίτευξης των δύο προηγουμένων) είναι αξίες και έννοιες ευκταίες σε αυτούς που τις προτάσσουν ως αυτοσκοπούς. Είναι η κορυφή της πυραμίδας, η κορωνίδα της φώτισης στον δρόμο μας προς αυτήν.
    Η προσπάθειά μας είναι αδιάλειπτη και συνεχείς. Αρκεί να προσπαθούμε να παραμένουμε στον δρόμο προς τον στόχο, αλλά και να ξεφεύγουμε από τις παγίδες που μας βάζει ο «άλλος» πόλος. Είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί κόπο και πόνο!
    Πόνο, γιατί απαιτείται η εκρίζωση της ανθρώπινης ποταπής και χθόνιας φύσης μας με δική μας κοπιώδη προσπάθεια. Καλούμαστε να απαρνηθούμε την ζωώδη φύση μας και τα ευτελή συναισθήματά μας. Ουσιαστικά καλούμαστε να μεταλλαχθούμε από άνθρωποι, σε άνθρωποι-«θεοί». Η βαρύτητα, δηλαδή η χθόνια δύναμη που μας θέλει «κάτω», στις χαμηλές κραδασμικότητες, μας εμποδίζει ποικιλοτρόπως να ξεκολλήσουμε και να εγερθούμε προς τα άνω, στις υψηλότερες κραδασμικότητες αραίωσης-αποπύκνωσης (και της ύλης).
    Μέσα μας υπάρχει ο «προσαρμοστής». Δηλαδή μια φωνή (πέρα από την συνείδησή μας) η οποία μας προτρέπει προς το Θείο Λόγο (εκπλήρωση του Θείου Θελήματος). Μας καθοδηγεί. Είναι το σπέρμα του Θείου Λόγου.
    Όμως η δυνατότητα της ελευθέρας βουλήσεως την οποία έχουμε (ευτυχώς), μας δίνει την δυνατότητα επιλογών. Επιλέγουμε αν θα την ακολουθήσουμε ή όχι! Μάθε να την αναγνωρίζεις και να την ακολουθείς. Απ’ ότι φαίνεται, το κάνεις ήδη.
    Όποιος «ανεβαίνει» βρίσκονται «χέρια» που τον τραβάνε προς τα άνω. Όποιος «κατεβαίνει», βρίσκονται «χέρια» που τον τραβάνε πιο κάτω, είναι νομοτελειακό!
    Μην μπαίνεις στην διαδικασία του απολογισμού πεπραγμένων. Ακόμη ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός. Μην κοιτάς πίσω, μόνο μπροστά! Ψάχνε να βρίσκεις τις καλά κρυμμένες ευκαιρίες που σου επιφυλάσσονται για ανέλιξη. Θα είναι λίγες, μην τις προσπεράσεις. Άσε την διαίσθησή σου να σε κατευθύνει. Μην εμπιστεύεσαι μόνο και απόλυτα την λογική. Μην περιορίζεις τις αληθινές δυνατότητες του εαυτού σου, Το μυαλό είναι ένα όπλο, από πολλά άλλα που έχουμε. Δεν είναι το μόνο.
    Για τα παιδιά, θα μιλήσουμε σε άλλη συζήτηση. Είναι τεράστιο θέμα.
    Με πολύ εκτίμηση,
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα φίλε μου Λύκιε. Μπήκα για μια Καλημέρα και να επανέλθω ίσως αργότερα, εάν τα καταφέρω.
    Ορμόμενος απο τα πολύ ωραία σου λόγια και τον μεστό σου λόγο και ευχαριστώντας σε, θέλω να συμπληρώσω ότι η συμπόρευση και η κοινή πλεύση μεταξύ των ανθρώπων είναι ενεργοφόρος δύναμη.
    Να είσαι σίγουρος ότι η διαίσθηση μου είναι κινητήριος δύναμη και πορεύομαι με αυτήν. Η λογική όμως κατ' εμέ χρειάζεται και απαιτείται πολλές φορές όταν την ζωή σου την έχεις διαμορφώσει κάτω απο κοινωνικές επιταγές και δή την δημιουργία οικογένειας.
    ΧΙΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα φίλε μου Χίλων.
    Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου, αλλά διευκρινίζω ότι η λογική (δηλαδή το συνειδητό) είναι ένα όπλο (σημαντικότατο), αλλά δεν είναι το μόνο. Δεν το απέρριψα! Αντίθετα όλοι βάσει αυτού κινούμαστε (και εμού συμπεριλαμβανομένου), αλλά μιάς και έχουμε όλοι μάθει να λειτουργούμε αποκλειστικά με αυτό, καλά θα ήταν να κάναμε και την υπέρβαση και να βγάζαμε και τα άλλα όπλα από την φαρέτρα μας. Εγώ πρώτος, έμαθα να προτάσσω την λογική. Έμαθα όμως να ξεκλειδώνω και άλλες ικανότητες στην πορεία...
    Καλημέρα,
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.