Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ APOLLO 20

 Γράφει ο ΛΥΚΙΟΣ.
Το πρώτο και το δεύτερο βιντεάκι, δημοσιεύτηκαν σχετικά πρόσφατα από διαρροή στο διαδύκτιο συγκεκριμένης λήψης από κινηματογραφική μηχανή 16άρα της εποχής του ’70-’80. Η μυστική αυτή αποστολή (όπως και άλλες με τον κωδικό APOLLO) , έγινε με την συνεργασία των Ρωσικών και Αμερικανικών δυνάμεων που αν και σε περίοδο ψυχροπολεμική, η ανάγκη για κοινή επιχείρηση εντοπισμού και ανέλκυσης ευρημάτων, από εντοπισμένο εξωγήινο διαστημόπλοιο που είχε από πριν εντοπιστεί σε κρατήρα της Σελήνης, ήταν αναγκαία. Γνωρίζοντας πολύ καλά και οι δύο δυνάμεις τι συμβαίνει, αποφάσισαν να επιχειρήσουν την είσοδο στο διαστημόπλοιο, την περισυλλογή ευρημάτων και την μεταφορά τους στα εργαστήρια της Γης. Προσέξτε το λογότυπο της αποστολής με την Αμερικανοσοβιετική σημαία, αλλά κυρίως το σχήμα των δύο σκαφών που από κάτω αναρτούν (και μεταφέρουν;) ένα μεγάλο και μακρύ σκάφος (σε σχήμα «πούρου») προφανώς εξωγήινης προέλευσης. Το βίντεο μας δείχνει το σκάφος στην ανευρεθείσα θέση εντός κρατήρος και το σώμα ανθρωποειδούς γυναικός -που την οποία ονόμασαν "Μόνα Λίζα"-, πιθανών ανήκουσα στην φυλή
VEGANS, σε κατάσταση νεκροφάνειας, που αν και τα βιομετρικά μηχανήματα του σκάφους έδειχναν ότι είναι εν ζωή, η φαινομενική εικόνα έδειχνε θάνατο. Εξάλλου, η θέση απ’ την οποία απεσπάσθη το σώμα ήταν εντός του σκάφους, στην θέση του πηδαλίου το οποίο κρατούσε, φορούσε ειδική «συσκευή» στα μάτια (η οποία αφαιρέθηκε μετά) και ήταν περιβεβλημένη με μία λεπτή μεμβράνη, μάλλον προστατευτική για τους ιστούς της. Ο Αμερικανός κυβερνήτης, ανέφερε την εκτίμησή του ότι το σκάφος βρίσκεται εκεί πάνω από 1.500.000 χρόνια (γήινα) και κατά συνέπεια, αν το σώμα πράγματι ήταν ζωντανό και δεδομένης της θερμοκρασίας πλησίον του απόλυτου μηδενός (-260oC), είναι πολύ πιθανόν να βρισκόταν σε κρυογονική συντήρηση ζωής. Εντός του σκάφους APOLLO (όπου βλέπουμε το cockpit-είναι αυθεντικό-) η γυναίκα είναι γυμνή και έχει ήδη αρχίσει να αφαιρείται η μεμβράνη, ενώ η εικόνα και υφή της αποκαθίσταται σταδιακά. Η αφαίρεση της ιδιάζουσας αυτής «συσκευής» στο πρόσωπό της, αποτελείται από παράλληλα πιθανώς οστέινα αξονάκια τα οποία με άγνωστη συνδετική ουσία ενώνουν μάτια (σε κλειστή θέση)-στόμα (σε ανοιχτή θέση)-ρουθούνια και συγκλείνουν στο μεσόφθαλο του υπερόφρυου τόξου (στο λεγόμενο «τρίτο μάτι»). Μετά την αφαίρεσή τους το στόμα «κλείνει» κανονικά, πράγμα που δείχνει επαναφορά της λειτουργικότητας των ιστών (λύση ακαμψίας), αλλά το σημαντικότερο που παρατηρούμε είναι η δημιουργία ερυθήματος (μώλωπα) στο σημείο από το οποίο αφαιρέθηκε η «συσκευή» από το «τρίτο μάτι»! Αυτό μπορεί να συμβεί (σύμφωνα προς την ανθρώπινη βιολογία) μόνο σε ζώντα οργανισμό! Η «συσκευή» που παρατηρούμε, πιθανών έχει να κάνει με την διατήρησή της στην ζωή σε φάση συντήρησης.  Παρατηρούμε επίσης την ύπαρξη μαστών μικρού μεγέθους καθώς και την ύπαρξη ομφαλού, ενώ το ύψος της αναφέρεται στα 1,65 μέτρα. Από τα προσωπομετρικά χαρακτηριστικά, καταφαίνεται η μη ανθρώπινη γεωμετρία προσώπου και ιδίως οι οφθαλμικοί βόθροι, ο προσοφθάλμιος χώρος, το μέγεθος των οφθαλμών και η λοξότητα των βλεφάρων. Αναφέρθηκε επίσης ο εντοπισμός και δεύτερου πτώματος εντός του σκάφους, το οποίο όμως ήταν διαμελισμένο, από το οποίο περισυνελλέχθη μόνο το κεφάλι. Τα κείμενα που βλέπετε, παραδόθηκαν σε ειδικούς προς αποκωδικοποίηση και είναι η γραπτή γλώσσα των ανθρωποειδών αυτών.
Στο τρίτο και τελευταίο βιντεάκι, βλέπουμε μια προσπάθεια να αποδοθεί η εικόνα κάποιων ειδών (κυρίως NORDIC) ανθρωπόμορφων εξωγήινων οντοτήτων, καθ’ ομολογίαν φιλικών προς το είδος μας. Βέβαια το θηλυκό δείγμα της ανωτέρω αποστολής (το οποίο τελικώς όπως είπαν οι αστροναύτες, μεταφέρθη εν ζωή στην Γη) μάλλον δεν ανήκει στα δείγματα του τρίτου βίντεο, αλλά στην περιγραφή των VEGANS, οι οποίοι μοιάζουν σχετικά στους  Ινδούς. Επίσης, για να σας βάλω σε σκέψεις, να σας θυμίσω ότι η «κοπέλα» αυτή μοιάζει αρκετά σε αυτήν από την ταινία «AVATAR»…!
ΛΥΚΙΟΣ.
Αυτό είναι το cockpit του APOLLO 11  και προφανώς όμοιο ή παρεμφερές με αυτό του APOLLO 20 μιάς και ήταν σκαφη σύγχρονα (της ίδιας εποχής). Προσέξτε ότι είναι ακριβώς αυτό που μας δείχνει στο βίντεο!

 

6 σχόλια:

  1. Από το 2007 που αναρτήθηκε το συγκεκριμένο βίντεο μέχρι και σήμερα, κανείς επίσημος φορέας και ιδίως η ΝΑΣΑ, η Αμερικανική κυβέρνηση ή η Ρωσική, δεν προέβη σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με αυτό. Καμία -έστω και τυπική- έρευνα δεν διετάχθη από κάποια υπηρεσία, ώστε να γνωματεύσει για την αυθεντικότητα ή μη του βίντεο! Το γεγονός αυτό λοιπόν, καθώς και ο περιορισμένος σχολιασμός και δημοσιότητα που του έτυχε, μάλλον σε υποψίες σκόπιμης διαρροής από την ΝΑΣΑ μας βάζει, παρά το αντίθετο. Στην ταινία υπάρχουν πολλά στοιχεία που υποδεικνύουν γνησιότητα, αλλά και αρκετά αμφισβητήσιμα. Εύκολα θα μπορούσε κάποια υπηρεσία να το προσβάλει. Όμως δεν το πράττει! Μάλλον λοιπόν, ανήκει στην κατηγορία εκείνη των σκόπιμων διαρροών, που θέλει να προετοιμάζουν την κοινή συνείδηση για τα επερχόμενα συντόμως γεγονότα...
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΝΟΟΣFeb 7, 2012 11:52 PM

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΞΩ
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ
    ΣΤΟ http://katahthoniosdemon.blogspot.com/search?updated-max=2012-02-02T07:06:00-08:00&max-results=7 ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; , ΕΞΩΓΗΙΝΟ; ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ .ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ;

    Απάντηση
    Replies

    Ο.Ε.666Feb 8, 2012 12:04 AM

    ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ εκ λυρας ορμωμενος(!)....ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ....ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑΣ....ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΩΣ....κανεις γη'ι'νος δεν τον πηρε στα σοβαρα.....λαθος!...μελετηστε τον!

    καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΕΞΩ ΜΕΣΑ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΠΛΩΣΗ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ. ΟΒΕΡ

      Διαγραφή
    2. ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥς ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΑΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΟΒΕΡ

      Διαγραφή
  3. ΑΝΤΙΝΟΕ σε καλωσορίζω! Η απάντηση της Ο.Ε.666 (Ομάδα Εξωκοσμικού 666)είναι δεκτή. Υπάρχει ένα θέμα με τον χρόνο. Η αναφορά του αστροναύτη περί ηλικίας του σκάφους 1.500.000 ετών και, αν δεχτούμε αυτή την εκδοχή, θα πρέπει το σώμα της "Μόνα Λίζα" να είναι νεκρό. Ποιό το νόημα της κρυογονικής(;) συντήρησής του, αν δεν υπήρχε θέμα διάσωσης ή περισυλογής από τους ομοειδείς της; Μήπως τα 1.500.000 γήινα έτη, έχουν διαφορετική χρονική-αντιληπτική σημειολογία για τον δικό της "κόσμο"; Μήπως δηλαδή για τον δικό της "κόσμο", έχει περάσει λίγος καιρός; Πάντως ακόμη και με την κατά Λουκιανό εκδοχή, ο χρόνος είναι και πάλι τεράστιος για τον μετρικό-γραμμικό γήινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διέλυσαν τον δευτερο πιλότο αν θυμαμαι καλά ήταν αντρας. Το σωμα της Μονα Λισας δεν ήταν νεκρό προστατευόταν απο ενα παχυρευστο ημιδιαφανες υγρό το οποίο την προστάτευε και εχει να κανει με τον εξοπλισμό της ειδικά στο κεφάλι. Ο χρόνος είναι παράξενος στο δικό μας ηλιακό σύστημα είναι multiple dimension. Κρυογενετική νομίζω έγινε στην γη. Τωρα επειδη οι γενετιστες δεν έχουν ηθικους φραγμούς πιστεύω οτι πείραξαν το αναπαραγωγικό της σύστημα γαι την δημιουργία απογόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.