Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ο Γ. ΜΠΑΛΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

"Ο μηχανισμός πρόσβασης στο Κοσμικό Δίκτυο, από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί, είναι ουσιαστικά αυτόματος και αρκεί γι' αυτό η γνώση της ύπαρξής του.
Αρκεί και μόνο η εστίαση της σκέψης στο φαινόμενο για να τεθούν σε λειτουργία εσωτερικές σπειροειδείς ή ελικοειδείς κινήσεις -κινήσεις στη ροή της σκέψης και του ψυχισμού- που μπορεί εύκολα να μεταπέσουν σε αυτόματη και βίαιη είσοδο στο δίκτυο. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους που αρκεί απλώς και μόνο η ανάγνωση του όλου θέματος για να αρχίσει να εκδηλώνεται μια σειρά από σχετικά φαινόμενα στον οιονδήποτε αναγνώστη.
Το γεγονός αυτό αποτελεί φυσική συνέπεια της ιδιότητας του πεδίου που χαρακτηρίζει το Κοσμικό Δίκτυο. Το βασικό γνώρισμα κάθε πεδίου είναι η δυνατότητα να ασκούνται δυνάμεις εξ αποστάσεως ανάμεσα σε σώματα τα οποία δεν βρίσκονται σε επαφή, καθώς και το γεγονός ότι καθετί που συμβαίνει οπουδήποτε στο πεδίο επηρεάζει ολόκληρο το χώρο του." 

11 σχόλια:

  1. Άλλο ένα θέμα τεράστιο θίγεται εδώ και απλά δίνω ένα απλό κι εξακριβωμένο κι απ την ιατρική στοιχείο:
    ο ανθρώπινος νους χρειάζεται 21 ημέρες για να δημιουργήσει νέους νευρώνες. Έτσι ο λόγος που πνευματικές ασκήσεις, προσευχές κλπ ενδείκνυνται να επαναλαμβάνονται για αυτό το συγκεκριμένο διάστημα έχει βάση και τώρα έχουμε και την εξήγησή του.
    Γιατί λοιπόν κι εμείς, ακόμη κι όταν θέλουμε είτε να "κόψουμε" κακές συνήθειες είτε να υιοθετήσουμε νέες, να μην ακολουθήσουμε αυτόν τον συμπαντικό απλό και δοκιμασμένο κανόνα;
    (μια ιδέα έθεσα αλλά να ξέρετε πως την έχω εφαρμόσει και φυσικά πάρα πολλοί άλλοι γύρω μου)
    ΛΥΚΙΕ, αν γίνεται, βάλε μας όταν μπορείς κι άλλα άρθρα του...
    ευχαριστώ
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφοσον εισελθουμε σ αυτο το δικτυο τι γινεται μετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά απο αυτό το χάος........

      Διαγραφή
    2. Τότε αγαπητέ, αντιλαμβάνεσαι την απεραντοσυνη της Δημιουργίας και ...χάνεις τα λογικά σου! Γι αυτό, δεν πας εκεί απροετοίμαστος!
      ΛΥΚΙΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Συγκλονιστικη η Δημιουργια. Και οχι δεν υπάρχει χάος.

      Διαγραφή
  3. Οταν λες απροετοιμαστος?δηλαδη πως γινεται να προετοιμαστεις...ευχαριστω για την απαντηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψυχική και νοητική προετοιμασία, που απαιτεί χρόνο.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψυχική και νοητική προετοιμασία, που απαιτεί χρόνο.
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια τελευταια ερωτησουλα αν δεν ενοχλω...εφοσον προετοιμαστεις καταλληλως και εισελθεις στο δικτυο τι επιλογες εχεις? εννοω μπορεις να γυρισεις το χρονο να επισκεφτείς αλλα συμπαντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ η υφή του του χώρου πάλλεται και στρεβλώνεται μόνο μέσω των Δονήσεων/Παλμού...αν κανείς δημιουργήσει έναν συγκεκριμένο έντονο επαναλαμβανόμενο ρυθμό και μετά εισάγει μια ας πούμε παύση (δεν αυτή η λέξη αλλά τι να κάνω) ανάμεσα σε δύο δονήσεις ,μπορεί να σκίσει τον ίδιο τον χώρο ανοίγοντας έτσι μια Πύλη.Με λίγα λόγια αναταράσσεις τις γραμμές ροής του πεδίου....για να φτάσεις στην Δίνη και να βγεις στην άλλη πλευρά σε έναν άλλο Κόσμο.Μόνο που πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός,γιατί ΔΕΝ ξέρεις εκεί τι θα συναντήσεις...μπορεί να σου βγει ο Ζόγκ .!!

      Διαγραφή
  7. Γιατί πιστεύεις οτι χάνεις τα ..λογικά σου Λύκιε?
    Xrisalida

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας
Φίλοι του ιστολογίου, παρακαλώ να κάνετε ελεύθερα τον σχολιασμό σας, αλλά να απέχετε από ύβρεις και προσβολές προσώπων, καθώς και να χρησιμοποιείτε την Ελληνική γλώσσα και γραφή (όχι greeklish). Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται. Επίσης διαγράφονται spam και διαφημίσεις άλλων ιστολογίων, αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που δεν συνάδει με το ύφος και το ήθος που ορίζει ο δημιουργός και διαχειριστής του ιστολογίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Τα σχόλια ελέγχονται πριν δημοσιευθούν.



.